Dodaj do ulubionych

Kocham Polske!!!

07.04.07, 20:04
Co mam robić?
Obserwuj wątek
    • socjalliberal I że niby tylko Ty;)? 07.04.07, 20:05
      Nie głosuj na tych co mówią że kochają, a naprawdę to tylko dy... wykorzystują
      znaczy :)
    • roje_os Re: Kocham IV Polske!!! 19600922u napisał: 07.04.07, 20:06
      Co masz robić?

Państwu Kaczyńskich dokładniej liż!
    • frau_pranajtis To dobrze! 07.04.07, 20:22

• mike.recz Segreguj śmieci w domu np. 07.04.07, 20:23
      Kocham Polske!!!19600922u napisał:

> Co mam robić?
      • l.o.r.t.e.a Kupuj polskie produkty. 08.04.07, 16:20

• devegas Ale Polska nie kocha Ciebie, sorry! 07.04.07, 20:47
      Polska jako państwo niestety nie kocha swoich obywateli więc kochaj ale nie licz
      na wzajemność.
    • sundance1 Re: Kocham Polske!!! 07.04.07, 21:07
      Ja tez kocham Polske. Jesli wiekszosc z nas Ja pokocha i zaczniemy razem
      dzialac dla Jej (czyli naszego wspolnego) dobra, to stworzymy sobie raj na
      ziemi. Musimy byc sprawiedliwi, nie krzywdzic nikogo i nie pozwalac zeby
      chciwe jednostki (zazwyczaj krecace sie kolo zlobu) krzywdzily slabszych. III
      RP zostala zbudowana na wielkich przekretach i wielkiej ludzkiej krzywdzie. to
      trzeba naprawic.
      • devegas Re: Kocham Polske!!! 07.04.07, 21:24
        sundance1 napisała:

> Ja tez kocham Polske. Jesli wiekszosc z nas Ja pokocha i zaczniemy razem
        > dzialac dla Jej (czyli naszego wspolnego) dobra, to stworzymy sobie raj na
        > ziemi. Musimy byc sprawiedliwi, nie krzywdzic nikogo i nie pozwalac zeby
        > chciwe jednostki (zazwyczaj krecace sie kolo zlobu) krzywdzily slabszych. III
        > RP zostala zbudowana na wielkich przekretach i wielkiej ludzkiej krzywdzie. to
        > trzeba naprawic.

Jeszcze dobrze abyście mieli coś w głowach i jakąś wiedzę zdobyli dla Polski bo samą miłością i dobrocią to Polski nie zbudujecie.
        • 1normalnyczlowiek Dlaczego zakładasz,że kto kocha to na pewno tuman 09.04.07, 00:50
          devegas napisał:
          > Jeszcze dobrze abyście mieli coś w głowach i jakąś wiedzę zdobyli dla Polski
          bo >samą miłością i dobrocią to Polski nie zbudujecie.
          ---> i musi dopiero zdobywać wiedzę?
          Czyżby patriotyzm był cechą tylko prymitywnych, prostych ludzi a wy z kolei aż
          takimi prostakami nie jesteście...
          • roje_os Dlaczego zakładasz,że kto kocha' to na pewno tuman 09.04.07, 11:20
            ja od zarania FK zakładam, żeś tuman normalsie!
            I wybacz, nie chce mi się dowodzić prawdziwości tezy jako że: czas Miłosierdzia
            nad PiStępakami obowiązuje jeszcze dziś, za duuuużo PiSania i wciąż jeszcze jestem
            w wyśmienitym humorze!;PPPP
            • 1normalnyczlowiek Re: Dlaczego zakładasz,że kto kocha' to na pewno 09.04.07, 11:55
              roje_os napisał:
              > za duuuużo PiSania
              ---> Zawsze miałeś problemy z przełożeniem swoich myśli na słowo pisane :)))

> i wciąż jeszcze jestem w wyśmienitym humorze!
              ---> ... jak koń roboczy z klapkami na oczach i workiem owsa pod nosem :)
              Myślący jak struś tak mają... :)))
              • roje_os normals, ciebie o to jeszcze pytałem 09.04.07, 12:27
                - "czas Miłosierdzia nad PiStępakami obowiązuje jeszcze dziś"?
                Masz jakieś zdanie..;P
      • melisa-bb Re: Kocham Polske!!! 07.04.07, 21:24
        Ja też kocham mój kraj i nie znosze tych którzy jej robia krzywdę.
        • devegas Re: Kocham Polske!!! 07.04.07, 21:31
          melisa-bb napisała:

> Ja też kocham mój kraj i nie znosze tych którzy jej robia krzywdę.
          A któż to robi krzywdę Twojej ukochanej?
          Wszyscy kochamy Polskę tylko różnie rozumiemy co dla niej dobre.
      • blazare1 Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 16:25
        sundance1 napisała:

> RP zostala zbudowana na wielkich przekretach i wielkiej ludzkiej krzywdzie. to
        > trzeba naprawic.

No jasne, trzeba teraz odebrać majątek bogatym i rozdać biednym... A potem
        pierdzieć i zrywać boki razem z pospólstwem przy oglądaniu najpopularniejszej
        polskiej telenowali "Świat według Kiepskich"...
        • 1normalnyczlowiek A kto ci takich głupot naopowiadał? 09.04.07, 00:56
          blazare1 napisał:
          > No jasne, trzeba teraz odebrać majątek bogatym i rozdać biednym... A potem
          > pierdzieć i zrywać boki razem z pospólstwem przy oglądaniu najpopularniejszej
          > polskiej telenowali "Świat według Kiepskich"...
          ---> Może sam to wymysliłeś. Ja np. znam lepsze sposoby spożytkowania majątków
          złodziei :)))
    • aferal.z.partii.demokratycznej Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 16:18
      19600922u napisał:

> Co mam robić?

-leczyć się
    • venus99 Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 16:20
      jak szybko wyjedziesz to może ci nie minie.
    • ewa8a Nie głosuj na PiS, LPR, SO /nt 08.04.07, 16:21

• blazare1 Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 16:23
      Strzel sobie w łeb..
      • verbb Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 16:38
        wystarczy tobie , blazare
      • kikoo1 Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 00:34
        hi hi , walnęli cię banem panie b?
    • allspice Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 17:05
      19600922u napisał:

> Co mam robić?
      Płać podatki!
    • panzerfaust100 Re: Kocham Polske!!! 08.04.07, 20:08
      19600922u napisał:

> Co mam robić?

Dać potężnego kopa G ó w n a Wybuchowego (GW) do KRL-D :-)
    • lucyperek2 Toś baran, haha ale baran :) 09.04.07, 00:41
    • porannakawa Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 00:44
      Jaką?
      Jaką?
    • lucyperek2 A gdy "ojczyzna" Cię zawoła 09.04.07, 00:46
      to dobrze Ci radzę : wypnij dupę !
      Tzw. "ojczyzna" to stado zawistnych rodaczków (kultura się obroni sama).
      Nadstawisz tyłek, a oni i tak prędzej czy później Cię powieszą. Z zemsty żeś
      lepszy. Żeś pokazał, że Ty się nie bałeś. Zaszczują Cię. Zgnoją.
      Szkoda życia. Kopnij w 4 litery to żałosne nadwiślańskie plemię.
      I zacznij żyć normalnie.
      • 1normalnyczlowiek Mówisz o tych co kradli na bezczelnego a mówili 09.04.07, 01:00
        lucyperek2 napisał:
        > Żeś pokazał, że Ty się nie bałeś.
        ---> że to dla wspólnego dobra? Nawet specjalną gazetę wydają, by utwierdzać
        ciemny lud w tym przekonaniu :)
        • orwella Re: Mówisz o tych co kradli na bezczelnego a mówi 09.04.07, 01:55
          kazdy kto smie o tym wspominac lub przeciw temu protestowac jest zas brutalnie
          atakowany jako antysemita lub oszolom. Bo krazdziez w III RP to prawo jelit, a
          protestowanie przeciw kradziezy i domaganie sie kary za nia to antysemityzm.
          -
          Carpe diem.
    • qwardian Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 00:47
      Głosuj na Żydów, nie na koalicję.
      • lucyperek2 Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 00:48
        Chętnie bym to uczynił gdyby jeszcze tacy tu byli
        • qwardian Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 00:57
          Jest Marek (Berman) Borowski. Doskonały wybór dla Polaków. Rodzina Bermanów
          (Jakub i inni) ładnie się zapisali i mają krew wielu moich rodaków na rękach.
          • belkot_belkot_belkot Tylko Borowski i Dorn zostali?? To nie ma na kogo 09.04.07, 12:40
            głosować
    • blazare1 Trzeba być kretynem żeby kochać Polskę.. 09.04.07, 01:31
      Bo ten kraj to żydowska kolonia. Poszukaj szczęścia za granicą, najlepiej we
      Francji albo w Niemczech, ewentualnie w UK. Tam Żydzi mają o wiele mniej do
      gadania i nie mają takiej władzy, by upokarzać i okradać ludzi...
      • dzimbim Re: Trzeba być kretynem żeby kochać Polskę.. 09.04.07, 08:19
        Słowa i poglądy mocno 'przesadzone'.
        • blazare1 Re: Trzeba być kretynem żeby kochać Polskę.. 09.04.07, 10:25
          dzimbim napisała:

> Słowa i poglądy mocno 'przesadzone'.

Gdy będziesz robił za żywą tarczą chroniącą Żydów w Izraelu i USA [tarcza
          antyrakietowa], wypłacisz ze swoich podatków miliardy dolarów w ramach
          odszkodowań dla Izraela i organizacji żydowskich i będziesz z własnych pieniędzy
          utrzymywał z roku na rok zwiększające się kontygenty okupacyjne w krajach
          arabskich mordujące kobiety i dzieci, to być może zmienisz zdanie i zaczniesz
          dostrzegać Żydów nawet tam, gdzie ich nie ma, hehehe... Ten kraj jest przegrany,
          a Polacy nie są warci zachodu. Sami zasłużyli sobie na los żydowskich pomiotów...
          • danus01 Re: Trzeba być kretynem żeby kochać Polskę.. 09.04.07, 10:41
            blazare1 napisał:

> Gdy będziesz robił za żywą tarczą chroniącą Żydów w Izraelu i USA [tarcza
            > antyrakietowa], wypłacisz ze swoich podatków miliardy dolarów w ramach
            > odszkodowań dla Izraela i organizacji żydowskich i będziesz z własnych
            pieniędz
            > y
            > utrzymywał z roku na rok zwiększające się kontygenty okupacyjne w krajach
            > arabskich mordujące kobiety i dzieci, to być może zmienisz zdanie i zaczniesz
            > dostrzegać Żydów nawet tam, gdzie ich nie ma, hehehe... Ten kraj jest
            przegrany
            > ,
            > a Polacy nie są warci zachodu. Sami zasłużyli sobie na los żydowskich
            pomiotów.
            > ..

tego patriote polskosci tez kochasz?
            • la.ninia Milosc do Polski to walka z jej wrogami 09.04.07, 11:11
              ktorych nazwiska figuruja w ponizszym tekscie.
              rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070407/plus_minus_a_3.html
              • blazare1 Kochaj Polskę, kochaj... 09.04.07, 11:12
                Na pewno wyjdzie ci to na zdrowie...
              • danus01 Re: Milosc do Polski to walka z jej wrogami 09.04.07, 11:46
                la.ninia napisała:

> ktorych nazwiska figuruja w ponizszym tekscie.

zagrzewasz do walki z nazwiskami?
                kazdy sobie moze zrobic liste swoich osobistych wrogow i nazwac ja
                lista 'wrogow polski'.
                jak chcesz walczyc skutecznie i 'z wola boska' to walcz
                tylko najpierw sie zastanow jakiego to wroga osobistego z imienia i nazwiska
                twoj bog posiadal i posiada.
              • 1normalnyczlowiek Pałac Prezia i zwyczaje-to ta demokracja i wolność 09.04.07, 12:04
                la.ninia napisała: Milosc do Polski to walka z jej wrogami
                > ktorych nazwiska figuruja w ponizszym tekscie.
                ---> ... także gospodarcza, o którą walczyła awangarda opozycji i komuchów...RAZEM
    • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:13
      cyt......."Ksiądz prałat Henryk Jankowski postuluje, aby kandydat w wyborach
      musiał okazać się świadectwem, że jest Polakiem wywodzącym się z co najmniej
      trzech pokoleń polskich i nie ze zdrajców ojczyzny (nie daleko pada jabłko od
      jabłoni), żeby Polska była Polska. Na to istnieje precedens Anglii, Izraela,
      Japonii i Szwecji......"
      • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:17
        > trzech pokoleń polskich

Klechy nigdy nie mogły się pogodzić z tym, że Polacy to naród na wskroć
        zżydziały. 1000 lat sąsiedzkiej "koegzystencji" zrobiły swoje, nie mówiąc już o
        zastąpieniu wytrzebionej polskiej inteligencji przez żydowskie odpowiedniki w
        połowie XX wieku. Teraz to można co najwyżej piernąć z bezsilności, albo
        emigrować do kraju, gdzie żydowski element nie pełni roli dominującej.
        • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:21
          cyt......"albo
          emigrować do kraju, gdzie żydowski element nie pełni roli dominującej."

to znaczy gdzie ich nie ma? ;))))))))))
          • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:25
            > to znaczy gdzie ich nie ma? ;))))))))))

Są w większości krajów świata, ale na szczęście nie we wszystkich pełnią rolę
            dominującą. Polska to chyba największa groteska w historii ludzkości. Kraj o
            największym stopniu zażydzenie, który jets równocześnie najbardziej
            "antysemicki". Istna jazda bez trzymanki.

• goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:28
              tu kazdy wątek o Żydach jest wycinany przez GIWI, chyba jeszcze świetuje bo
              nie wycina tych watków
              • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:30
                > tu kazdy wątek o Żydach jest wycinany przez GIWI, chyba jeszcze świetuje bo
                > nie wycina tych watków

Pewnie dostali "prikaz" z centrali, żeby nie rozgrzewać nastrojów. Na tym forum
                kręci się kilkudziesięciu Żydków. Forum Świat wprost pęka w szwach od ich
                nadmiaru. Odchodzą tam takie numery, że nawet w niektórych tygodnikach o tym
                pisali. Kręcioła nie z tej ziemi.
                • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:35
                  :) bede musiała zajrzeć tam
                  • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:37
                    > :) bede musiała zajrzeć tam

To jest ten tekst o "Forum Świat", który pojawił się w tygodniku "Najwyższy Czas!"

$ www.nczas.com/?a=show_article&id=3277

Łebskie MSZ żydowskie, kierowane przez panią minister Cipi Liwni, posługującą
                    się płaczliwym dyszkantem podczas spotkań z Kondolizą i Annanem, wzięło na
                    garnuszek kilkunastu polskich Żydów, którzy w charakterze forumowiczów
                    internetowych uczestniczą w dyskusjach wirtualnych toczonych przez Polaków,
                    promieniując syjonistyczną propagandą jak reaktor w Dimonie

Wejdźcie, Moi Drodzy, na portral internetowy, "Gazety Wyborczej" www.gazeta.pl i
                    będziecie wiedzieli co jest tam grane na melodię ukradzioną Smetanie! Prym w
                    rdzennie polskich dyskusjach poświęconych wydarzeniom wojennym na Bliskim
                    Wschodzie wiodą na "forumach" wysłannicy pani minister Liwni, którzy
                    przyszpilają i obśmiewają każdą wypowiedź stawiającą chociażby znak zapytania
                    nad sensownością bombardowań cywilnej ludności Libanu. Komu się nie podoba
                    eksterminacja ponad miliona cywilnych Libańczyków i wygnanie z domów drugiego
                    tyle, kto nie aprobuje burzenia dzielnic mieszkaniowych i elektrowni, zalania
                    Morza Śródziemnego ropą naftową i blokowania Libanu przed pomocą humanitarną zza
                    granicy, ten jedynie tfu-tfu anty-Żyd, dyszący nienawiścią do mojżeszowych.
        • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:30
          everlasting.b napisał:

> > trzech pokoleń polskich
          >
          > Klechy nigdy nie mogły się pogodzić z tym, że Polacy to naród na wskroć
          > zżydziały. 1000 lat sąsiedzkiej "koegzystencji" zrobiły swoje, nie mówiąc już
          o
          > zastąpieniu wytrzebionej polskiej inteligencji przez żydowskie odpowiedniki w
          > połowie XX wieku. Teraz to można co najwyżej piernąć z bezsilności, albo
          > emigrować do kraju, gdzie żydowski element nie pełni roli dominującej.

www.polonica.net/ tu znajdziesz wszystko lub prawie wszystko
          • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:33
            > www.polonica.net/ tu
            znajdziesz wszystko lub prawie wszystko

Ta samoośmieszająca się stronka to parodia i błądzenie po omacku. Nie wiem kto
            tym zarządza, ale na pewno nie jest to ktoś, kto dobrze życzy Polsce. Albo
            świrki-muchomorki albo prowokatorzy.
            • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:36
              czytać tego nikt nie zabrania ale wnioski wyciagajmy sami
              • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:41
                > czytać tego nikt nie zabrania ale wnioski wyciagajmy sami

Za dużo tak katolickiego fanatyzmu. Katolicyzm z definicji jest bezbronny wobec
                Żydów. To tylko strata czasu.
                • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:42
                  to moja wada -lubie czytać :)
                  • everlasting.b Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:44
                    > to moja wada -lubie czytać :)

Jeśli chcesz zapewnić bezpieczną przyszłość swoim dzieciom i wnukom to nie trać
                    czasu na katolicyzm. To religia przegrana. Życzę miłego dnia.
                    • goldenwomen Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:46
                      niekoniecznie sie z tym zgadzam. Miłego .
      • roje_os ...SSwomen zacytowała: 09.04.07, 12:30
        - "Ksiądz prałat Henryk Jankowski postuluje, aby kandydat w wyborach
        musiał okazać się świadectwem, że jest Polakiem wywodzącym się z co najmniej
        trzech pokoleń polskich i nie ze zdrajców ojczyzny (nie daleko pada jabłko od
        jabłoni), żeby Polska była Polska. Na to istnieje precedens Anglii, Izraela,
        Japonii i Szwecji......"
        • goldenwomen Re: ...SSwomen zacytowała: 09.04.07, 12:36
          www.polonica.net/Odezwa_do_Narodu_Polskiego.htm
          • belkot_belkot_belkot Bełkot Bełkot Bełkot 09.04.07, 13:10

• everlasting.b Re: ...SSwomen zacytowała: 09.04.07, 13:51
            Cztery kluczowe rzeczy dla przyszłości Polski, o których prawie nic nie mówi się
            w mediach:

1) Struktura długu zewnętrznego, jego wysokość i tendencje rozwojowe. Polacy już
            teraz oddają połowę swoich zarobków na spłatę tego długu nie zdając sobie z tego
            sprawy.

2) Militarne zaangażowanie Polski w konflikty w świecie arabskim, prowokowane
            przez żydowską sitwę neokonserwatystów walczących o przetrwanie żydowskiej
            dominacji na świecie.

3) Żydowskie roszczenia finansowe wobec Polski

4) Penetracja kraju przez agenturę żydowską

Tylko te cztery sprawy są ważne, reszta to teatrzyk dla idiotów. Buraki z ruską
            profesurą, tuski-pluski, ultrakatolickie konie o radzieckim rodowodzie,
            kaczki-dziwaczki... To wszystko kabaret.

Myślałem kiedyś o wykupieniu miejsca na bezpiecznym serwerze i utworzeniu dużego
            portalu poświęconego tym czterem zagadnieniom, ale jeśli mam być szczery do
            bólu, przestało mi zależeć na tym kraju.
            • goldenwomen Re: ...SSwomen zacytowała: 09.04.07, 14:21
              moze warto zrealizować Twój pomysł?????????? życze powodzenia :)
              • everlasting.b Re: ...SSwomen zacytowała: 09.04.07, 14:37
                > moze warto zrealizować Twój pomysł?????????

Zbyt duże ryzyko. Zanim dobrze bym to rozkręcił, skonfiskowaliby mi komputer i
                wytoczyli sprawę sądową pewnikiem za "szerzenie nienawiści na tle
                narodowościowym". :).. Takie akcje trzeba przeprowadzać o wiele ostrożniej i w
                kooperacji z prawdziwymi profesjonalistami.
                • goldenwomen Re: ...SSwomen zacytowała: 09.04.07, 14:53
                  co niektorych prawda w oczy kole i to bardzo,pisanie niezgodne z ich
                  przekonaniami konczy sie ublizaniem a to tylko świadczy o tym ze TRZEBA pisac o
                  PRAWDZIE nie przejmujac sie ich komentarzami. Ja tak staram sie czynić.Nie
                  wszyscy muszą sie ze mna zgadzać tudzież mnie czytać. :)
                  • roje_os ...SSwomen zacytowała: "Kocham Polske!!!" 09.04.07, 15:02
                    S..S..
                    • goldenwomen Re: ...SSwomen zacytowała: "Kocham Polske!!!" 09.04.07, 15:10
                      www.remuszko.pl/chamstwo/ milego dnia :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                      • roje_os ...SSwomen zacytowała: "Kocham Polske!!!" 09.04.07, 18:44
                        11. Jarosław- Spieprzaj Dziadu - KACZYŃSKI?

..S..S..
    • belkot_belkot_belkot Co masz robić? Najlepiej emigruj 09.04.07, 12:37
      To zła miłość. Zaborcza i pełna zazdrości
    • umyslowo_chory Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 12:54
      19600922u napisał:

> Co mam robić?

chodz do nas

www.tworki.internetdsl.pl/

• roje_os Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 14:21
      19600922 napisał:

> Co mam robić?

4 - ry..alternatywy masz do wyboru, numerowany:)

www.youtube.com/watch?v=xHuIGsLcvak
      • roje_os Re: Kocham Polske...PiS...!!! 09.04.07, 14:23
        www.youtube.com/watch?v=Y_XmRfbZUNA
    • danus01 Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 14:34
      19600922u napisał:

> Co mam robić?

odkochaj sie
      potem znowu zakochaj
      i znowu odkochaj
      poniewaz bez milosci trudno byc to zakochaj sie jeszcze raz
      po czym gdy sie rozczarujesz odkochanie przychodzi jeszcze latwiej
      i tak sie zakochuj i odkochoj
      az osiagniesz wiek,w ktorym stwierdzisz,ze pora w milosci kierowac sie tez
      rozumem
      a wtedy przestaniesz swiatu oglaszac,ze kochasz polske bo jeszcze jakis inny
      napaleniec zechce sie przekonac sam czy nie warto posiasc tej ukochanej przez
      ciebie polski,by sie przekonac czy warta jest kochania.
      ja bym na twoim miejscu obrzydzala wszystkim obiekt twojej milosci.
      tak z przezornosci
      ludzie bywaja zazdrosni i ze zwyklej ludzkiej zawisci te polske ci zochydza.
      to taka zasada psa ogrodnika
      sam nie zje liscia salaty z grzadki,ale innym tez nie pozwoli
      az w koncu stwierdzisz
    • obraza.uczuc.religijnych Idź się leczyć zboczony nekrofilu. 09.04.07, 17:51

• cat8 Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 18:30
      Miłość ojczyzny to pierwsza cnota cywilizowanego człowieka - Napoleon Bonaparte
      • roje_os Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 18:42
        cat8 napisał:

> Miłość ojczyzny to:
        > 00. "Naczym plega wielkość Kaczyńskich?"
        > 0. Zwycięski rydwan PiS-u mknie do mety!
        > 1. Macherzy od sądaży znowu dali d......
        > 2. to ,że mówie i pisze to zasługa moich rodziców....
        > 3. Znam 5 języków jestem Polakiem choć walczyłem o wyspe Izrael na Morzu
        > Arabskim....
        > 5. Ale za to jestem świadomy politycznie i wybieram PiS...
        > 6. Bo to tylko jedyna alternatywa dla Polski...
        > 7. - mature, magisterke....mam za sobą...
        ..
        ..
        ..
        :-)))
        • cat8 Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 18:43
          piękna biografia :)))))
          • roje_os Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 18:47
            > piękna biografia :)))))
            - "A ja( w nagrodę??) zaprosiłbym zwycięsców z "Tańca z gwiazdami", bo dobrze
            tańczą..." :))))
            • cat8 Re: Kocham Polske!!! 09.04.07, 18:56
              mea culpa....
              S.P. Wszystkiego najlepszego dla Pana Henryka....
              • roje_os cat8 napisał:Kocham Polske!!! 09.04.07, 19:02
                i duuuużżżżo swoich culp na FK, oj duuuużżżo? :)))

Niemniej, Christos Woskriesie Panie catku8 i oby Nam Się:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka