Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie na rozmowie o prace

IP: 195.136.186.* 18.07.07, 22:19
    Zastanawia mnie czy na rozmowie o prace przepytujacy mnie przyszli pracodawcy powinni pytac o wyksztalcenie rodzicow itp dane np. czym sie zajmuja obecnie? Mieliscie takie przypadki?
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: Pytanie na rozmowie o prace 18.07.07, 22:28
        Nie powinni, ale moga to zrobic.
      • Gość: ~ Re: Pytanie na rozmowie o prace IP: *.crowley.pl 19.07.07, 09:35
        mnie szef wypytywał o takie rzeczy, gdzie mieszkam, z kim mieszkam, czy
        mieszkam z rodzicami, czy mam rodzeństwo, czy mam dodatkową pracę, albo inne
        debilne pytania czy coś co robie prywatnie nie będzie miało wpływu na moją
        pracę. idiota
        • Gość: auroris Re: Pytanie na rozmowie o prace IP: *.chilan.net 19.07.07, 15:14
          Chyba byliście na rozmowie w firmie typu "Profireal". Poszedłem tam (będąc
          jeszcze pracownikiem Urzędu Marszałkowskiego na wypowiedzeniu umowy o
          zastępstwo). Oferta dla Menadżera Regionalnego. Pierwsze pytanie jakie mi
          zadano to czyje to mieszkanie mam, jaki samochód itp. Uważajcie na takie
          oferty! To oferty dla urodzonych złodzieii którzy wiedzą jak okraść i nic nie
          dać odzyskać. Zaś same firmy tego pokroju, to zwyczajni naciągacze. Dlaczego
          bowiem ci wszyscy "Dyrektorzy", sami nie poprowadzą grupy, czy nie zwiększą
          sprzedaży w regionie? LIPA i UWAGA kochani!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka