Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

profesjonalne pisanie cv

25.07.07, 11:10
    czy ktoś z was korzystał np. z potralu pracuj.pl w kwestii pisania cv i listu
    motywacyjnego? Ogłaszają się, że odpłatnie napiszą cv lub list pod konkretną
    grupę zawodową. Mam zamiar wysłać swoje cv w celu poprawy i zastanawiam się
    czy warto?????
    Obserwuj wątek
      • Gość: krOpka Re: profesjonalne pisanie cv IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 13:39
        Sama nie korzystałam z ich usługi, bo na razie nie mam takiej potrzeby, ale
        serwis wygląda bardzo profesjonalnie, więc chyba można spodziewać się równie
        profesjonalnej pomocy i w tej kwestii.
        Daj znać, jeśli zdecydujesz się skorzystać z pomocy pracuj.pl . Ciekawa jestem
        rezultatów.
        Pozdrawiam i powodzenia na przyszłych rozmowach o pracę z profesjonalnym CV i
        LM ;)
        • Gość: zibi Re: profesjonalne pisanie cv IP: 80.48.49.* 26.07.07, 19:50
          no nie przesadzajmy z tym profesjonalnym pisanie CV. CV to CV suche fakty w czym
          ma niby pomoc profesjonalizm ?? ustawia lepiej tabulatory w wordzie ??
      • Gość: Moniika Re: profesjonalne pisanie cv IP: *.static.vip-net.pl 26.05.14, 13:33
        Ja korzystałam z usług tej firmy: cv.ca-team.pl/ Jak ktoś potrzebuje CV, to polecam, bo naprawdę odwalili porządno robotę. :)
        • Gość: Monika Re: profesjonalne pisanie cv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.14, 16:45
          Ja tez korzystałam, mimo że byłam przekonana, że nikt już nic lepiej nie wymyśli. Wymyśliła! Jak ktoś chce, niech szuka: Pani Anna S, doradca kariery z Warszawy, którą pozdrawiam.
          • symfoniagie Re: profesjonalne pisanie cv 13.06.14, 19:48
            jak ktoś nie lubi ślęczec nad tworzeniem cv to strona szybkiecv będzie dla niego najlepsza.
            • symfoniagie Re: profesjonalne pisanie cv 13.06.14, 19:49
              mają darmowe i płatne szablony, wystarczy do nich tylko swoje dane podstawic. i gotowe :)
        • Gość: Magda Re: profesjonalne pisanie cv IP: 93.118.67.* 19.09.14, 16:04
          A mój chłopak potrzebował skorzystać z usługi tłumaczenia CV na angielski i trafił na interviewme.pl ale widzę, że szablony CV też tam mają i wizualnie wygląda to bardzo fajnie :)
      • symfoniagie Re: profesjonalne pisanie cv 13.06.14, 19:51
        na szybkiecv mają darmowe i płatne szablony, wystarczy do nich tylko swoje dane podstawic. i gotowe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka