Gość: karola IP: 159.104.212.* 14.08.07, 14:00 Szukam opinii na temat pracy w Lotosie, w dziale finansowym rekrutacja, zarobki, mozliwosci rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Praca w Lotosie IP: *.metrolink.pl 16.08.07, 22:21 Po co pytasz przecież tam można dostac się tylko po dużej znajomości. Jak się dostaniesz i będziesz mieć jeszce większe znajomości to na pewno awansujesz.Moja koleżanka tam pracuje i jak robiła tłumacznie dla jednego kierwonika to po prostu sie załamała.Jego poziom budowania zdań w języku polskim był tragiczny.Zna za to bardzo dobrze słynnego posła z Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talula Re: Praca w Lotosie IP: *.bmwgroup.com 17.08.07, 11:46 ja dostałam pracę w lotosie bez znajomości, niestety jeszcze nie zaczęłam więc sama jestem ciekawa jak tam się pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Lotosie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:53 Nieprawda - miałam przyjemność pracować w Lotosie bez żadnych, najmniejszych nawet "znajomości" czy koneksji politycznych. Jakiś rok później z jeszcze większą przyjemnością i ulgą ogromną pożegnałam sie (na własną prośbę) z tym pracodawcą. Grupa Lotos to kilka spółek. Zarobki i atmosfera z pewnością zależą od spółki i stanowiska. Ja osobiście na zarobki nie narzekałam - ale atmosfera zaś była fatalna. Może źle trafiłam, i w innych spółkach jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Praca w Lotosie IP: *.mlyniec.gda.pl 04.11.07, 14:53 ja sie dostalem - bez znajomosci... wynagrodzenie na poczatke jest dobre- powiedzmy ponad 2 tys na lapke.... to i tak dobre... szczegolnie dla mnie gdy zawsze mialem 700zl a jestem mgr ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Praca w Lotosie IP: 159.104.212.* 05.11.07, 11:40 A do ktorek spolki trafiles? Odpowiedz Link Zgłoś