emisia21 12.09.07, 18:09 zastanawiam sie powaznie nad tym zawodem moze ktos moglby mi pomoc chodzi mi o to jak i od czego zaczac jakie sa wymagania na rynku odnosnie tego zawodu jesli ktos wykonuje taka prace to prosze bardzo i info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysia Re: Agent nieruchomosci... IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:24 No własnie!!!! Dostałam kilka propozycji pracy w ag.nieruchomości. Niestety pensja jest prawie w każdej prowizyjna. Muszę sie liczyc z tym, że zanim drożę się na porzadnie do pracy to minie ze 2-3 m-ce co znaczy że prawdopodobnie będzie to czas bez pensji! Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: Agent nieruchomosci... 12.09.07, 18:28 pracuje jako agent ubezpieczeniowy i zastanawiam sie nad polaczeniem tego razem wiec tak zupelnie bez pieniedzy nie zostane a moze wiesz jak wogole zaczac w zwiazku z tym zawodem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Agent nieruchomosci... IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:31 Jak ja dostałam propozycje to z reguły proponowano mi pomoc na początku. Cele i obowiązki były wyłożone kawa na ławę. Nie są trudne ale trzeba nabyć trochę praktyki. A może to tylko kwestia przebojowości i szczęścia. Z tego co wiem to "Kapica Nieruchomości" szuka agentów.Mają dobre prowizje. Wyślij tam aplikację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Agent nieruchomosci... IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:32 praca@kapicanieruchomosci.pl p.Agnieszka Łękarska Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: Agent nieruchomosci... 12.09.07, 18:39 a czy oni wspolpracuja na zasadzie umowy agencyjnej??? nie chcialabym rezygnowac z ubezpieczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Agent nieruchomosci... IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:42 Zastrzel mnie-nie wiem! Jak dostałam prop. to poszukiwałam wtedy pracy na stałe ale z tego co wiem to praca na luzie.Ty masz sprzedawać, wynajmować itd. a to kiedy i jak to Twoja sprawa. Jak wyślesz CV i odezwą się to idż i dowiedz sie wszystkiego. W sumie nic nie ryzykujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: Agent nieruchomosci... 12.09.07, 18:44 hmm czy maja swoja siedzibe w Olsztynie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Agent nieruchomosci... IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:44 www.gumtree.pl/warszawa/33/13485633.html Odpowiedz Link Zgłoś