Gość: zajob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 08:50 moja wspolpracownica, z ktora siedze biurko w biurko jest narkomanką. ma z tym straszny problem, czesto przychodzi naćpana do pracy. a wy macie jakichs dzwinych wspolpracownikow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: czesc tereska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:34 Też mam śmieszną współpracownice. Od rana siedzi na internecie i romansuje wirtualnie. Ciągle przeżywa, kto jej co powiedział (raczej napisał). Podnieca się jaka to ona przepiękna bo ma dużo odwiedzin na swoich stronach i pozytywnwe komentarze do zdjęc. Ale jazda z nią. Ciągle gada o inprezach, tipsach, i wychwala się jaka to ona bystra (chyba jak woda w klozecie) Takie jest jej głowne zajęcie w pracy. Niby mamy tzw wolny zawód, ale ona z tym internetem to przesadza. Na fotkach to faktycznie bardzo ładnie wygląda, w rzeczywistości jest "nieco" inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: czesc tereska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 11:37 u mnie 3 gości drinkuje w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś