Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: 78.152.248.* 10.01.08, 11:05 przeciez fotka.pl to tez klon hotornot i nikt sie z tym nie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.chello.pl 10.01.08, 11:05 a gdzie grono.net?? To jest świetny portal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 11:05 Nie podoba się wam, że serwer przeciążony? Koledzy, zajrzyjcie do własnej wyszukiwarki na portalu gazeta.pl! Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 11:05 pomysl dobry, ale sposób wykonania żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.dsl.bell.ca 10.01.08, 11:05 Dzieki naszej-klasie znalazlem kilkunastu znajomych, ktorych nie widzialem nawet do 20 lat. Nie widze powodu, aby gosciu nie mial na tym zarabiac, ani dostawac nagrod. Jedyny problem to te koszmarne serwery, ale mam nadzieje, ze niedlugo sie to poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.01.08, 11:05 a ja lubie ta smieszna wyszczezona gabke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.lublin.pl 10.01.08, 11:05 brawo wyborcza już wybrała raz antyfaszyste roku, teraz to samo z stroną roku. Chyba zbyt młodzi i naiwni ludzie pracuję w redakcji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.ptr.magnet.ie 10.01.08, 11:05 Popowicz klamie mowiac ze jest pierwszy - pierwszy byl portal szkolnelata.pl ktory dziala z powodzeniem do dzis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: 212.182.35.* 10.01.08, 11:05 Jeśli chodzi o fotke.pl to nie jestem wcale zaskoczona, jest tam abrdzo wielu uzytkownikow, ktorzy sprawdzaja co 5 minut czy nie dostali nowego komenta. Nasza klasa jest sympatyczna i nie budzi kontrowersji i dlatego przyciagnela tak wielu ludzi. Pan Gąbka jest poza tym sliczny ;) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.ptr.magnet.ie 10.01.08, 11:05 Leszek, co ci sie nie podoba w szkolnych latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.08, 11:05 Witam i nie rozumiem dlaczego wlasnie on.Ta strona wiecej nie dziala jak dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.icpnet.pl 10.01.08, 11:05 A ja jestem zachwycona, spotkałam moich przyjaciół z podstawówki, z liceum, ba! Nawet z przedszkola! Zobaczyć chłopaka, w którym się kochałam mając lat sześć, i koleżankę sprzed trzyziestu lat - to cudowne! Odżyły wspomnienia, nawiązały się nowe przyjaźnie, odnowiły stare. Wszystko mi jedno, czy twórca strony ją gdzieś podpatrzył, czy stworzył od zera. Za pomysł na zjednanie ludzi należy mu się wielkie uznanie, a nie nagonka zazdrosnych malkontentów. Jedna prośba, Panie Popowicz - błagam, zmieńcie serwery, łącza, cokolwiek - faktycznie pan Gąbka bywa irytujący, i wiele tracicie na wizerunku. Poza tym - szacuneczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: 212.244.179.* 10.01.08, 11:05 nasza klasa jest projektem wtornym (wzorowali sie panowie na calkiem niezlej produkcji jaka jest dzialajacy od paru lat serwis szkolnelata), rozlekalmowanym tylko dzieki stronie internetowej pewnego dziennika (pewnie sie znamy) poza tym cechuje sie wyjatkowa niestabilnoscia i niefunkcjonalnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: 212.160.172.* 10.01.08, 11:05 Do "Badacza". Naucz się czytać bo z tym u ciebie chyba kiepsko. Cytuję tytułowy artykuł: "Stał się znany w 2007 roku po sprzedaży 20% udziałów w swoim serwisie internetowym Nasza Klasa funduszowi venture capital European Founders za 15 mln PLN." Kładę nacisk na "sprzedaży 20% udziałów" i "za 15 mln PLN". A tak po za tym to nie mam do tego gościa nic fajnie, że zarobił szybko dużą kasę i życzę mu aby zaczął wdrażać swoje pomysły, a nie tylko kopię cudzych. Więżę w niego i jeszcze raz życzę mu powodzenia bo to kapitalny pomysł nawet jeśli skopiowany !!! P.S. Mój kuzyn założył stronkę moi-krewni, która służy do poznawania całej naszej rodziny na zasadzie drzewa genealogicznego. Świetna zabawa, a przy okazji wznawiane są stare oraz pozyskiwane nowe kontakty rodzinne dlatego uważam, że należy działać a nie tylko narzekać i zazdrościć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: 82.160.115.* 10.01.08, 11:05 Zgadzam się... Strona świetna, ale Pan Gąbka już obrzydł każdemu... Założyć stronę żaden problem, ale umiejętnie nią pokierować jak widać już pan wygrany nie potrafił... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 11:05 a ja uważam, że ten tytuł sie mu należy, a serwis - jeśli tylko będzie udoskonalany - ma szansę być naprawdę popularnym, stale odwiedzanym miejscem; jeśli chcecie wiedzieć dlaczego, zapytajcie socjologów :) ja jestem wielką fanką naszej-klasy, a Popowiczowi gratuluję pomysłu i życzę wielu jeszcze tak trafionych i przydatnych inwestycji; a przy okazji poproszę, żeby cały czas dopracowywać aspekt techniczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.c196.msk.pl 10.01.08, 11:05 podobny do colina farrela ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.aster.pl 10.01.08, 11:05 rzeczywiscie dziwne , ze wyroznia sie " tworcow " kopii - piszecie o amerykanskich wzorcach , ale we Francji i pewnie innych krajach tez cos takiego istnieje...liczy sie przeciez pomysl, a reszta to technika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.cable.mindspring.com 10.01.08, 11:05 Powinni zamknąć tą stronę, bo te ich serwry to porażka. Przed chwilą chciałem wejść na stronę i po 15 minutach czekania aż strona się otworzy dałem sobie spokój. Wyobrażacie sobie YouTube działające na serwerach naszej-klasy? To byłaby chyba największa porażka w historii internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:05 Pani Gąbka świadczy o tym właśnie. 3 miliony użytkowników to coś znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.bydgoszcz.agora.pl 10.01.08, 11:05 ty materiałem wystawiacie sobie ocenę - i daleka ona jest od doskonałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:05 Chciałam sie tylko zapytać, czego się spodziewaliście??W niespełna 2 miesiące z 1 miliona zrobiły się 3!!Więc dlaczego się czepiacie??W rok zdobyli milion użytkowników a w 2 miesiące 2 miliony-nie trudno zgadnąć, że to ogromna liczba!!Nikt nie byłby w stanie tego przewidzieć!!Poza tym ludzie dodają zdjęcia jak szaleni!!Moim zdaniem zasłużył na tą nagrode, za idee, za to, że jest człowiekiem który odniósł skuces i się z tym nie obnosi...No i za to, że dużo ludzi zaczyna rozmowe "A widzaiałaś/eś na naszej klasie...?"I tyle, życzę Wam tego, żeby chociaż połowa z Was odniosła taki sukces(osobisty przede wszystkim) jak Maciek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:05 Chciałam sie tylko zapytać, czego się spodziewaliście??W niespełna 2 miesiące z 1 miliona zrobiły się 3!!Więc dlaczego się czepiacie??W rok zdobyli milion użytkowników a w 2 miesiące 2 miliony-nie trudno zgadnąć, że to ogromna liczba!!Nikt nie byłby w stanie tego przewidzieć!!Poza tym ludzie dodają zdjęcia jak szaleni!!Moim zdaniem zasłużył na tą nagrode, za idee, za to, że jest człowiekiem który odniósł skuces i się z tym nie obnosi...No i za to, że dużo ludzi zaczyna rozmowe "A widzaiałaś/eś na naszej klasie...?"I tyle, życzę Wam tego, żeby chociaż połowa z Was odniosła taki sukces(osobisty przede wszystkim) jak Maciek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.01.08, 11:05 Serwis nasza-klasa.pl to klasyczny przykład braku profesjonalizmu,logicznego myślenia i typowego nastawienia na kasę. Niestety inaczej nie można tego nazwać.Krótkowzroczność administratorów tego serwisu jest taka jak Państwowej Kompromitacji Wyborczej - pewnie się nie spodziewali takiej popularności serwisu, który został stworzony do tego by ewidencjonować ludzi ze wszystkich "klas" szkolnych w Polsce...ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maciej Popowicz - internetowy człowiek roku. Na pewno? IP: *.4pr.pl 10.01.08, 11:05 Kopia serwisu. Bez jaj, prawie wszystko jest kopiowane, począwszy od gadu-gadu, poprzez serwisy filmowe, fotkowe i blogowe. Serwis działa wolno, ok racja działa do bani. Poza tym jest ok. Autor artykułu to jakiś tandeciarz. Jak można pisać artykuł na takim poziomie. Człowieku, idź, poucz się jak pisać obiektywne i rzeczowe artykuły, jak nie to won do pudelka, kozaczka czy innego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś