Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nie zadzwonili :(

19.01.08, 11:18
    a mieli wczoraj dac odp :(
    czyi moge przestać myśleć ze wypadłam dobrze na rozmowie :(
    ech :( nie lubie nie słowności :(
    Obserwuj wątek
      • mijo81 Re: nie zadzwonili :( 19.01.08, 13:50
        Nie przejmuj się, to norma że nie oddzwaniają
        • Gość: mrówa Re: nie zadzwonili :( IP: *.stk.vectranet.pl 19.01.08, 18:24
          Dokładnie. Powiem szczerze, że to wyjątek jak oddzwaniają. Ale jeszcze sie nie
          łam. Może mają straszny zapieprz i nie wyrobili. Do mnie mój obecny pracodawca
          też się spóźnił równy tydzień, a jednak tam pracuje. Może zadzwonią jeszcze.

Trzymaj się.
      • Gość: osia Re: nie zadzwonili :( IP: *.gprs.plus.pl 19.01.08, 20:34
        do mnie mieli sie odezwac w 'tym' tyg, caly minal i cisza. Mysle,ze
        do Ciebie jeszcze zadzwonia.Trzymaj sie!
        • nimeska Re: nie zadzwonili :( 19.01.08, 22:31
          och jestesxie kochani :*

mieli do mnie do 18tego zadzwonic :(

zawsze dzwonili a tym razem nie ... zadzwonię sama w poniedziałek chociaż czuje
          ze doopa będzie z tego :(

aa ostatnio w zeszlym miałam w innej firmie rozmowę przez tel i potem miałam
          czekać dwa tyg na odpowiedz i dali mi odp znaczy info ze przeszłam do kolejnego
          etapu juz po tyg ... i tu i tu mówili ze dadzą odp bez względu na decyzje :(

booooosz tak nie lubie takiego podejścia :(
          • Gość: osia Re: nie zadzwonili :( IP: *.gprs.plus.pl 20.01.08, 00:00
            ja mialam rozmowe tel. z pania z HRu, taka 'wstepna selekcja', miala
            przeslac moje cv razem ze swoja notatka z rozmowy menedzerowi,a ten
            w ciagu tyg mial sie ze mna skontaktowac.Ale widac sie nie nadaje:(
          • markus.kembi Re: nie zadzwonili :( 20.01.08, 02:18
            Nie rozumiem, co to jest "booooosz", ale w każdym razie również padłem, i to
            wielokrotnie, ofiarą takiego traktowania. Tylko w dwóch przypadkach na ~10
            (dokładnie nie wiem w ilu rozmowach w sprawie pracy uczestniczyłem) do mnie
            istotnie oddzwaniano. W skrajnym przypadku, gdy rozmawiałem z potencjalnym
            pracodawcą przez telefon, powiedział, że słabo słychać i oddzwoni za chwilę - to
            był przypadek nietypowy, bo zazwyczaj mówi się "za dwa tygodnie", to już
            standard. Z kolei na zakończenie jednej z rozmów, spytałem bankową haerówkę
            kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi, a ta zmieszała się i zupełnie nie
            wiedziała co powiedzieć, widać w ogóle nie była na takie pytanie przygotowana i
            zapewne żaden z moich konkurentów-poprzedników takiego pytania jej nie zadał.
            • mijo81 Re: nie zadzwonili :( 21.01.08, 22:36
              No bo pewnie była przyzwyczajona do tego że nie oddzwaniała :)
              • nimeska Re: nie zadzwonili :( 22.01.08, 14:39
                dokładnie !
                pierwszy raz zdarzylo mi sie zo osoba w HR ustalila ze mna cos i tego nie
                dotrzymala. i moze mnie to tak drazni dlatego ze sama jestem osoba bardzo słowna.

W kazdym razie ja sie dodzwoniłam do dep HR ale Pani z która miałam spotkanie
                jest nieosiągalna :)

na szczęście emocje opadly a tel znów zadzwonił o następne spotkanie stad powiem
                nie ladnie :) mam tę panią w nosie :))
                • Gość: osia Re: nie zadzwonili :( IP: *.gprs.plus.pl 22.01.08, 15:53
                  nimeska,ale daj znać jeśli ta 'pani' w końcu się odezwie.Byłoby
                  idelanie, gdybyś wtedy mogła jej powiedzieć, że dziękujesz za pracę
                  bo masz juz lepszą :D
                  • nimeska Re: nie zadzwonili :( 22.01.08, 16:32
                    noo tak bym chciała zrobić ;)
                    i mam nadzieje z eto będzie zgodne z prawda bo z innego miejsca maja sie do
                    konca miesiąca odezwać i tu bardzo wyraznie powiedzieli ze sie odezwa bez
                    wzgledu na wynik

niemniej jednak bede jeszcze na tyle uprzejma ze do tej Pani przedzwonie chociaz
                    po to by jej powiedziec ze nie szanuje mojego czasu i obiecała ze sie
                    skontaktuje ze mna , chociaz nie wiem czy to ma sens
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka