Gość: lokuś IP: *.toya.net.pl 10.02.08, 17:10 orientujecie sie ile zarabia przedstawiciel handlowy w Cersanit na województwo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: cersanit-przedstawiciel IP: *.stk.vectranet.pl 10.02.08, 17:53 Podstawa 3300 brutto + do 2200 brutto premii. Wiem,bo byłem jakiś czas temu na rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokuś Re: cersanit-przedstawiciel IP: *.paradyz.com.pl 11.02.08, 09:37 stokrotne dzięki:-) bardzo mi pomogłeś. Powodzenia i miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Dezerter Re: cersanit-przedstawiciel IP: *.chello.pl 15.02.08, 23:32 A powie ktoś, jaka panuje atmosfera pracy w tej firmie? Zarobki konkurencyjne jak na warunki kieleckie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowna praca w Cersanit Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 17:08 Proszę o informacje na temat jak się pracuje w Cersanicie w Kielcach? jak atmosfera pracy, zarobki np. na stanowisku specjalisty ds. windykacji czy sprzedazy itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: praca w Cersanit Kielce IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 20:41 jesli chodzi o stanowiska biurowe np. specjalista ds. windykacji, sprzedaży to 2200-2800 na łapę w zależności stażu. praca łatwa, lekka, choć czasem po godzinkach trzeba siedzieć. atmosfera ok, niektórzy kierownicy lekko skrzywieni ale da się żyć. jak na kieleckie warunki nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowna Re: praca w Cersanit Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 11:58 Wielkie dzięki za podpowiedź. A jeszcze tak z ciekawości czy firma w jakiś sposób szkoli swoich pracowników, czy są szanse na awans albo zmianę stanowiska po jakimś czasie? Odpowiedz Link Zgłoś