Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

cersanit-przedstawiciel

IP: *.toya.net.pl 10.02.08, 17:10
    orientujecie sie ile zarabia przedstawiciel handlowy w Cersanit na województwo ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tom Re: cersanit-przedstawiciel IP: *.stk.vectranet.pl 10.02.08, 17:53
        Podstawa 3300 brutto + do 2200 brutto premii.
        Wiem,bo byłem jakiś czas temu na rekrutacji.
        • Gość: lokuś Re: cersanit-przedstawiciel IP: *.paradyz.com.pl 11.02.08, 09:37
          stokrotne dzięki:-) bardzo mi pomogłeś. Powodzenia i miłego dnia!
        • Gość: CK Dezerter Re: cersanit-przedstawiciel IP: *.chello.pl 15.02.08, 23:32
          A powie ktoś, jaka panuje atmosfera pracy w tej firmie? Zarobki
          konkurencyjne jak na warunki kieleckie?
      • Gość: zainteresowna praca w Cersanit Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 17:08
        Proszę o informacje na temat jak się pracuje w Cersanicie w Kielcach? jak
        atmosfera pracy, zarobki np. na stanowisku specjalisty ds. windykacji czy
        sprzedazy itd?
        • Gość: pracownik Re: praca w Cersanit Kielce IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 20:41
          jesli chodzi o stanowiska biurowe np. specjalista ds. windykacji, sprzedaży to
          2200-2800 na łapę w zależności stażu. praca łatwa, lekka, choć czasem po
          godzinkach trzeba siedzieć. atmosfera ok, niektórzy kierownicy lekko skrzywieni
          ale da się żyć. jak na kieleckie warunki nie jest źle.
          • Gość: zainteresowna Re: praca w Cersanit Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 11:58
            Wielkie dzięki za podpowiedź. A jeszcze tak z ciekawości czy firma w jakiś
            sposób szkoli swoich pracowników, czy są szanse na awans albo zmianę stanowiska
            po jakimś czasie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka