Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prosze o rade

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 18:02
    JAk moge dorobic 400 zl miesiecznie studiujac zaocznie i wychowujac 1,5
    roczne potomstwo 24hna dobe w gre wchodza nocki ale tak zebym nie skonala po
    miesiacu za kazda rade bede wdzieczna:)jestem z wroclawia pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: adam Re: prosze o rade IP: 212.160.134.* 26.08.03, 20:19
        Gość portalu: elcia napisał(a):

> JAk moge dorobic 400 zl miesiecznie studiujac zaocznie i wychowujac 1,5
        > roczne potomstwo 24hna dobe w gre wchodza nocki ale tak zebym nie skonala po
        > miesiacu za kazda rade bede wdzieczna:)jestem z wroclawia pozdrawiam.

>wydaje mi się to bardzo trudne, lecz przedstawię pomysł z "podwórka", może
        jako opiekunka.
        powodzenia.
      • Gość: luzakar Re: prosze o rade IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 20:34
        Polecam firmę www.workservice.pl to firma specjalizujaca sie w pracach
        na umowe zlecenie-rozne rodzaje, od prostych typu ukladanie towaru w marketach
        po bardziej odpowiedzialne jak pomoc w ksiegowosci ale rowniez wiele innych,
        placa za godzine sama mozesz dostosowac sobie godziny pracy.Siedzibe mają
        akurat we wroclawiu wiec sprobuj- powodzenia
      • ka-8 Re: prosze o rade 27.08.03, 08:12
        Jak masz talent pisarski, możesz spróbować współpracy z jakąś gazetą /
        magazynem specjalistycznym. Nie wiem czy 400 z wierszówki wyciągniesz, ale
        kiedyś tak dorabiałem w liceum. :)
        • Gość: elcia Re: prosze o rade IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 17:29
          dzieki bardzo za porady ale tlumaczenie odpada bo jezyki u mnie kipsko
          skonczylam liceum plastyczne a z pisaniem dosyc sobie radze ale jak sie wkrecic
          do gazety nie mam pojecia:)
          • ka-8 Re: prosze o rade 27.08.03, 22:26
            Po prostu pójdź tam / napisz i porozmawiaj o tym czy mogłabyś od czasu do czasu
            coś dla nich napisać. U mnie to podziałało.
          • Gość: wujek Re: prosze o rade IP: *.proxy.aol.com 28.08.03, 12:41

> dzieki bardzo za porady ale tlumaczenie odpada bo jezyki u mnie kipsko
            > skonczylam liceum plastyczne a z pisaniem dosyc sobie radze ale jak sie
            wkrecic
            >
            > do gazety nie mam pojecia:)

Elcia dziecko kochane zebym byl blizej to bym ci pomogl
            na razie podam ci mysl
            ebay
            odpisz mi czy mnie rozumiesz
            ebay.com
            • Gość: elcia Re: prosze o rade IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 16:44
              > Elcia dziecko kochane zebym byl blizej to bym ci pomogl
              > na razie podam ci mysl
              > ebay
              > odpisz mi czy mnie rozumiesz
              > ebay.com
              no wiem co to ebay ale chyba nie rozumiem ja che zarobic a nie wydac:)??
          • Gość: adam Re: prosze o rade IP: 212.160.134.* 28.08.03, 19:18

>
            > skonczylam liceum plastyczne
            >ciach
            Nie wiem jakie posiadasz predyspozycje ale:
            -może potrafisz projektować np."odzież" więc próbuj zainteresować pracownie
            krawieckie, a może opakowania ?
            powodzenia
      • Gość: Margareta Re: prosze o rade IP: *.nd.e-wro.net.pl 28.08.03, 09:16
        Ja też z Wrocławia i w podobnej sytuacji (2 dzieci w tym jeden 2-miesięczny)
        Znalazłam właśnie, podobno w porządku, pracę polegającą na czytaniu maili i
        wypełnianiu kwestionariuszy. Kto chce się przyłączyć do tego programu to
        podaję adres: netprofit.pl/zapis.php?referent=margaretab
        Im więcej nas tam będzie tym szybciej to się rozwinie i pieniążki z tego mogą
        być. To co zachęca do tej firmy, to fakt, że nie chcą żadnych pieniędzy -
        czyli raczej nie są naciągaczami i na dodatek nie oferują "kokosów". Ale jak
        dużo ludzi się przyłączy to może każdy coś dorobi.
        • Gość: elcia Re: prosze o rade IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 16:49
          Gość portalu: Margareta napisał(a):

> Ja też z Wrocławia i w podobnej sytuacji (2 dzieci w tym jeden 2-miesięczny)
          > Znalazłam właśnie, podobno w porządku, pracę polegającą na czytaniu maili i
          > wypełnianiu kwestionariuszy. Kto chce się przyłączyć do tego programu to
          > podaję adres: netprofit.pl/zapis.php?referent=margaretab
          > Im więcej nas tam będzie tym szybciej to się rozwinie i pieniążki z tego mogą
          > być. To co zachęca do tej firmy, to fakt, że nie chcą żadnych pieniędzy -
          > czyli raczej nie są naciągaczami i na dodatek nie oferują "kokosów". Ale jak
          > dużo ludzi się przyłączy to może każdy coś dorobi.

Wiesz co obawiam sie ze to troszke pic na wode ale mam nadzieje ze ty tam sporo
          wyciagasz bo mi sie to wydaje lekko podejrzane pozatym nie mam znajomych
          ktorych by to na tyle zaintrygowalo zeby sie zapisali wiec wiecej niz 5 zl za
          same wyslanie email nie wyciagne ale dzieki wam za rady dobrzy ludzie :):):)
          pozdrawiam. Acha ciekawa jestem ile zarobilas podzielisz sie ta tajemnica moze
          wtedy sie dam namowic:):)

• Gość: Margareta Re: prosze o rade IP: *.nd.e-wro.net.pl 29.08.03, 20:18
            Nic nie zarobiłam, zapisałam się sama dwa dni temu. Naprawdę to nie wiem czy
            coś z tego będzie ale jak się nie zapiszesz to się nie dowiesz. Jak tylko coś
            zarobię to dam znać. Może to i pic na wodę dla naiwniaków, ale nic nie tracę
            zapisując się. A kto wie???
            Pozdrawiam, naiwna Margareta
            • Gość: chochlik Re: prosze o rade IP: *.lublin.mm.pl 29.08.03, 20:58
              Elcia, Nie jestem z Wrocławia, ale w moim mieście jest szereg osób które z
              dołka wyciagnął marketing bezpośredni Herbalife. Ja zajmowałam się tym kilka
              lat. Stosując te preparaty poprawiłam swoja kondycję. Mam kontakt z firmą już
              od osmiu lat. Był czas, że aktywne działanie pozwoliło mi przetrwać bardzo
              trudne chwile. Obecnie jestem tylko konsumentką bo wiek wyłaczył mnie z
              działalności dystrybutorskiej.Pobieram dodatek opiekuńczy. To jest praca dla
              młodszych, posiadających szerokie kontakty. Postaraj się znaleźć kontakt i idź
              na spotkanie informacyjne. To nic nie kosztuje, a chyba jest szansa zarobienia
              najwiecej.
              A teraz drugi pomysł: praca w reklamie,projektowanie opakowań, szyldów, a
              trzeci to rękodzieło pamiątkarskie w współpracy z dystrybutorami tej branży.
              Malowanie na szkle, napisy okolicznościowe na szklankach, kuflach, szopki,
              ikony. Tylko musisz trochę pospacerować, zeby znaleźć kontrachentów.
              • Gość: Herbahater Re: prosze o rade IP: *.nd.e-wro.net.pl 01.09.03, 07:13
                A ja nie cierpię Herbalifu i naciągaczy z tej firmy. Sprzedają może i dobry
                towar ale te cenyyyyyyy!!!!!!
      • Gość: kamila Re: polecam... IP: *.pop.e-wro.net.pl 01.09.03, 14:29
        To fajnie, że jesteś z Wrocławia!
        Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
        Ostatnio zaczęła tak pracować moja znajoma z dwójką dzieci, super praca dla
        matek, bo moze byc dodatkowa, a zarobisz tyle, ile zrobisz... ja tez studiuje,
        nie mam dziecka, ale mam męża -podobno mężczyźni są jak dzieci:), a oprócz
        Oriflame zajmuję się jeszcze opieką nad 9-miesięcznym maluchem na pół etatu,
        tak więc starcza mi czasu na wszystko.
        Oriflame to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w systemie sprzedaży
        bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze stanowiska i lepsze
        zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, a praca
        ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile zarobisz, od niedawna podjęłam
        się tej pracy, ale jestem bardzo zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne
        szkolenia kosmetyczne i marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych
        ludzi i pracuję tyle ile chcę i kiedy chcę. We wrzesniu promocje dla nowych
        konsultantów. Jak chcesz się więcej dowiedzieć, zadzwoń. tel.: (071)795 87 91
        gorąco polecam, moja grupa bardzo pomaga nowym osobom. pozdrawiam
        • Gość: elcia Re: polecam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 12:15
          dzieki za propozycje jestem juz avonie i moja kumpela oriflame no i chyba avon
          ciut lepszy ale sie przepisy zmieniaja czasami zarobie 50 zl a czsami doplace z
          10 a ile probek i innych kupilam to sie w pale nie miesci ale dzieki
          A co do plastyka jestem po wystawiennictwie i gdyby nie moje baby to byloby
          spoko koledzy maluja na scianach w klubach i wyciagaja za taka fuche do 2000
          ale z dzieckiem to nie takie proste po za tym wszystkie farby przynajmniej
          wiekszosc strasznie jest toksyczna po 1 dzien i noc malowaniu olejem bylam
          siena przez opary no a mieszkamy w jednym pokoiku wiec odpada a rzezba to tyle
          syfu ze sie nie da no juz szkoloe ledwo skonczylam bo moje dziecko chcialo
          pomoc i kredeczkami bo prawie skonczonym rysunku 100x70 malo zabawne wierzcie
          ale dzieki bardzo:):):)
          • Gość: kamila Re: polecam... IP: *.pop.e-wro.net.pl 02.09.03, 21:48
            w porzadku :)
            ale ja w oriflame zarabiam okolo 100 zl, a dopiero zaczelam, osoba ktora mnie
            wprowadzila zarabia 3000 zl, w Avonie chyba nie ma budowy struktury sprzedazy.
            w kazdym razie zycze powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka