Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Obsługa klienta/Call Center

06.03.08, 16:18
    Aplikuję na stanowisko konsultanta. Za mną jedna rozmowa, na której
    zadano mi ciekawe pytanie "Dlaczego chce pracować pani w miejscu,
    od którego zaczynają 19-latkowie, którzy przyjechali do Warszawy?".
    Bo tak, bo taki mam kaprys:-) a głośno mówię, że chciałam coś w swojej
    pracy zmienić. Przedtem pracowałam jako asystentka. Jestem trochę
    po 30. Czy wiek mnie dyskwalifikuje? Jakie są zarobki netto na
    tego typu stanowiskach? Jeśli ktoś z Was ma jakieś rady a propos
    rozmowy kwalifikacyjnej - poproszę. Pozdrowienia.
    Obserwuj wątek
      • lambria Re: Obsługa klienta/Call Center 13.03.08, 15:43
        Zarobki są przeróżne...wszystko zależy od tego na jakim projekcie będziesz pracować (sprzedaż, infolinia, ankiety) w jakim CC- bo stawki są przeróżne...wiek nie powinien cie dyskwalfikować poniewaz pracujesz tam głosem, a nie wiekiem., wyglądem czy czyms jeszcze innym...nawet niekiedy osoby starsze (emeryci)są chętniej zatrudnianie bo mają lepszy głos do sprzedaży np jakiegoś konkretnego produktu, wydają sie bardziej doświadczone...ale piszesz że jesteś troche po 30 więc raczej przez telefon nie bedzie słychać czy masz 25 czy 35 lat...przez telefon będziesz mieć młody głos :) a wracając do zarobków- w większości CC pracuje sie na umowę zlecenia, jesli ktoś obiecuje umowę o pracę (np. po okresie probnym, lub po osiągnięciu jakiegoś tam planu), to niestety w większości bujda na resorach...mówi sie tak, żeby zrekrutować więcej osób. No chyba że dostaniesz od początku umowę o pracę (bo i takie CC sie zdażają) stawki jak się nie mylę (dla Warszawy) ok. 9 pln brutto- 20 pln brutto za godzinę pracy :) i tak jak pisałam- konkretna kwota zależy od projektu
        • 1_2_t Re: Obsługa klienta/Call Center 16.03.08, 13:14
          Hej, dziękuję Ci za odpowiedź. Pracę dostałam i jest dokładnie
          tak, jak piszesz.
      • anna.brzeska Re: Obsługa klienta/Call Center 09.04.08, 17:18
        Najlepiej powiedzieć, że bez względu na wiek, szuka Pani pracy, którą Pani
        polubi, bo na przykład zależy Pani na kontakcie z klientem lub pracy w miłej
        atmosferze. Wiek na pewno Pani nie dyskwalifikuje. Zarobki są zależne od godzin
        pracy, lokalizacji i wymagań. Jeśli firma szuka ludzi bez doświadczenia, zapewne
        jest gotowa zaoferować ok. 1200 - 1600 zł netto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka