Gość: toja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.08, 15:26 Czy ktoś z was pracuje w Travelplanet? Chicałabym się czegoś dowiedzieć o firmie, jaka atmosfera, zarobki itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: Praca w Travelplanet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.08, 13:06 Naprawde nikt tam nie pracuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik... Re: Praca w Travelplanet IP: *.eranet.pl 02.08.08, 14:54 czesc ,podnosze ten watek interesuje mnie atmosfera i zarobki w firmie we wrocławiu w cenrtali , czy ktos może się podzielić wrażeniami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Travelplanet IP: *.magma-net.pl 03.08.08, 16:23 Z tego co kiedyś słyszałem to 1800 netto + premia za sprzedane wycieczki (ale tylko poza sezonem). Więcej informacji nie posiadam. Wysłałem do nich aplikację, ale się nie odezwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy pracy Re: up... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 14:10 Rozmawialem z nimi przez tel, cos w rodzaju phone interview. Znajac systemy rezerwacji lotniczych, mozna zarobic, podobno, z premiami od sprzedanych biletow okolo 3500 netto. Czy ktos ma jakies informacje na ten temat ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virrey Re: up... IP: *.net150.okay.pl 15.09.08, 21:47 Ja również złożyłam podanie i na początek przeprowadzono ze mną rozmowę telefoniczną. Z tego co wiem zarobki podstawowe to jakies 1600 netto na poczatke plus prowizja od sprzedaży.. i tak jak wyżej ktoś napisał można zarobić koło 3 spokojnie.. za kilka dni bede po rozmowie wiec napiszę wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: up... IP: *.chello.pl 21.09.08, 19:40 i jak po rozmowie? mam jechac do wroclawia na rozmowe i zastanawim sie czy warto a mieszkam 700km od wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virrey Re: up... IP: *.is.net.pl 25.09.08, 00:49 Hej.. Po rozmowie ok. Potem jeszcze jedna rozmowa z kierownikiem na miejscu.. i teraz czekam.. chyba nie ma innego wyjścia jak przejechać się do wrocławia, inaczej nie prowadzą rekrutacji z tego co widzę.. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virrey Re: up... IP: *.ists.pl 06.10.08, 15:17 Nawet się tego nie spodziewałam po ich firmie.. niestety nie udało mi sie dostać tej pracy, ale firma ma też w d....ie kandydatówi i nawet nie raczyli napisać maila, że neistety muszą podziękować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: up... IP: *.osd.vectranet.pl 09.10.08, 21:30 a o co pytali na rozmowie? Ja idę w poniedziałek, jade do wrocławia z gdańska i nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virrey Re: up... IP: *.ists.pl 11.10.08, 18:36 Zaczynają rozmowę na temat Twojego doświadczenia.. gdzie podróżowałaś, co widziałaś, gdzie chciałabyś jechać, trochę pytań z geografii.. w sumie rozmowa trwa jakieś pół godziny..Powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: up...pytanie IP: *.chello.pl 14.10.08, 00:56 mała mi czy byłaś na tej rozmowie, o co Cię pytali i jak długo? Jak Ci poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakbumcykcyk Re: up...pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.08, 14:06 Pracowałam chwilkę w ich cc we Wrocławiu i szczególnie nie polecam. Atmosfera raczej kiepska, a 3 tysie netto to ma sie szanse zarobic przy załozeniu ze jest sie jednym z 5 najlepszych osób (pracuje ponad 30 osób na sprzedaży). Ogólnie po wdrożeniu szansa na jakies 2-2,5 tys . Firma kiepsko zorganizowana, brak jakiegokolwiek socjalu. Jest wiele lepszych miejsc do pracy niż travelplanet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virrey Re: up...pytanie IP: *.ists.pl 22.10.08, 12:22 Dzięki za info Jakbumcykcyk.. przynajmniej ulżyło mi po tym, jak nie udało mi się tam dostać..Jedynym plusem było dla mnie to, że szkolą z systemów rezerwacji.. inaczej nie mam się jak tego sama nauczyć.. ale wszystko przede mną.. a innym zyczę powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakbumcykcyk Re: up...pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.08, 08:31 Systemy rezerwacji praktycznie wszystkie są intuicyjne. Nie trzeba za wiele by poznać je bardzo dokładnie. Nie żałuj szkoleń, bo nie warto:). Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas tam Re: up...pytanie IP: *.osd.vectranet.pl 12.11.08, 22:40 mnie na rozmowie pytali o: -co wiem o ich firmie -pytania z mapy (gdzie leży to a gdzie tamto) -dlaczego chce tam pracować i takie srutu tutu z serii mocne i słabe strony, jakie znam biura podroży specjalizujące się w wyjazdach do Turcji Ogólnie na rozmowie były 3 osoby, jedna mądrzejsza od drugiej, miałam wrażenie że zebrali się tam by udowodnić że się nie nadaje i cóż udało się im, ale nie żałuje :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek869 Re: up...pytanie 24.11.08, 15:51 Witam Wiem że w poprzednich postach te pytania się przewinęły, ale nie było na nie jednoznacznej odpowiedzi. Chodzi mi czy ktoś wie jaka atmosfera panuje w travelplanet, jakie są zarobki i czy trzeba podpisać roczną umowę lojalnościową? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernatka Re: up...pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:05 Mnie ostatnio zaproponowano stanowisko Kierownika Punktu - przy zatrudnieniu powiedziano o rocznej umowie lojalnościowej, zrównoważonym czasie pracy (nie ma nadgodzin, tylko dni wolne w zamian). To tyle wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska-kanek Re: up...pytanie IP: 94.254.207.* 04.01.09, 12:17 Firma travelplanet to biedna firma, nie proponuje żadnego socjalu, nie dała pracownikom bonów na święta, nie zrobiła wigilii. Mocno odradzam!!!!! Firma, mimo tego że jest spółką akcyjną nie ma żadnej stabilności na rynku oraz w wewnętrznych strukturach. Ciągła rotacja pracowników, fatalna atmosfera, niezgrany zespół. Jednym słowem: porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalciuch Re: up...pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:20 witam jakie sa godziny pracy w travelplanet? Jest jedna zmiana? Sa elastyczne godziny pracy? Chodzi o prace w call center. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: up...pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.09, 18:59 Godziny mało elastyczne:( Dwie zmiany 08-16 i 13-21 w sezonie 14-22) w soboty dwie zmiany w niedzielę tylko popłudniowa. Każdy pracownik ma miesiącu jedna sobotę i jedną niedzielę pracującą - w zamian dni wolne w tygodniu. Firma bez przyszłoscidla pracowników - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc pytanie IP: 91.90.73.* 27.01.09, 13:42 jesli ktos był na rozmowie kwalifikacyjnej to proszę mi powiedzieć czy pytania z mapy są proste? Proszę podac przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkandydat Re: pytanie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.09, 12:10 zenujacy poziom rekrutacji! Nawet nie raczą oddzwonić z odpowiedzią , milczenie , choc pani obiecała odpoiwedź w ciągu 2 tygodni.Tymbardziej źle o nich świadczy, że nie szanują kandydatów, a potem mają taki pr ..jak na tym forum. na swoje własne życzenie. po rozmowie na stanowisko kierownicze głucha cisza, zero odpowiedzi, nawet jednolinijkowego maila. Kultura jak z PGR-u. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahhahaha haahahah IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.09, 08:33 co 2 tygodnie średnio, firma publikuej te SAME ogłoszenia o pracę ! ciekawe, czy w ogóle kogoś przyjmują, czy to taka forma reklamy ? Raczej to drugie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: haahahah IP: *.devs.futuro.pl 22.03.09, 15:17 witam, ja pracuję w travelplanet w jednym z oddziałów. fakt, firma ma swoje wady (brak socjalki oraz spora rotacja) jednak tez ma bardzo duzo zalet. mimo wszystko jest potentatem wsrod innych firm, zeby cos zalatwic z jakim kolwiek touroperatorem wystarczy powiedziec ze dzwonie z travelplanet, poza tym seria szkolen i mnóstwo zagranicznych wyjazdów. Ponadto w dobie kryzysu wszedzie zwalniaja u konkurencji, zmniejsza sie ilosc finalizowanych wycieczek, a u nas tak jakby to omijało... :) oby tak bylo do konca, bo mi sie swietnie pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś