czekolada12345 05.04.08, 19:58 Witam czy ktos wie cos o firmie Norquimia Polska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toxic Re: Norquimia IP: *.toya.net.pl 05.04.08, 21:58 firmę znam dobrze bo od dwóch lat siedzę w branży budowlanej. Nie wiem pod jakim kątem zadałaś/zadałeś to pytanie, bo odpowiedzi może być wiele. Jeśli chodzi o branżę (chemię budowlaną) są totalnie zacofani, produkty przestarzałe, nawet jeśli już porównam je z Mirą, Dyckerhoff, Ceresitem, okazuje się że właściwości techniczno-chemiczne mają conajmniej dwa razy gorsze. Firma dostaje konkretnie po d... od konkurencji. Nie ma kasy i środków żeby wejść na rynek marketów, dystrybucję prowadzi jedynie za pośrednictwem przedstawicieli, których wiedza o budownictwie w skali 1-10 oceniam na -1 a co najwyżej na 0. Prowadziłem niedawno inwestycję, i przyszedł taki łepek z Norquimi pogadać z kierownikiem budowy i wcisnąć mu jakiś klej do płytek (gość nawet nie wie że na takim etapie budowy musiałby gadać już z architektem i inwestorem) a nie kierownikiem. Nie miał podstawowej wiedzy o produkcje, lepkość masy mieszał z wilgotnością i nasiąkliwością, norma ISO 14411 była dla niego zagadką, a jak już porównałem plastyczność masy w porównaniu z klejem CM-17 okazało że że Henkel zachowuje płynność o 20 (!!!) minut dłużej. Jakie zarobki? PH ma 2 tys netto na łapę a prowizję z tego co mówił minimalną. Zarobi z 200-300 zł, auto z GPS, limit kilometrów. Nie wiem co ta firma robi na rynku w Polsce skoro zupełnie się nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Norquimia IP: *.acn.waw.pl 21.04.08, 13:09 Tak się skłąda, że znam ich oferte i kolego niema w niej ŻADNYCH klejów do płytek tak więc piąte przez dziesiąte musiałeś zrozumieć z rozmowy twojego szefa (kierownika) z przedstawicielem. Tak czy siak gratuluje szerokiego spektrum wiedzy budowlanej, które jak rozumiem predystynuje Cię do czucia się lepszym od innych. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Norquimia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 11:48 Nie trzeba być fachowcem żeby wiedzieć że ta firma nie ma w ofercie żadnych klejów do płytek. Więc trochę musisz się douczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Norquimia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:31 Aleś ty "mondry"...Po pierwsze jeżeli produkt ma już jakieś właściwości to chodziło Ci zapewne o własności fizyko- chemiczne.Gdybyś pracował faktycznie w chemii budowlanej to wiedziałbyś czym jest rzeczywistość a czym kartka z katalogu. Jeżeli sprzedaż sprowadzasz wyłącznie do sklepów typu DIY to marny z Ciebie PH.Jak inaczej mają sprzedawać na inwestycje jak nie przez doradców technicznych? Twój stan wiedzy ze sprzedaży oceniam również na poziomie -1.Widzisz kolego nie wiem czy zauważyłeś ale kierownik ma prawo do zmiany materiałów dokonując odpowiedniego wpisu do dziennika budowy co zresztą czyni często. Chyba ta Twoja "fachowość"przesłania Ci zdolność obserwacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirownik Re: Norquimia IP: *.mgk.olesnica.pl 23.10.09, 13:43 no ja z kolei Ciebie trochę wyprowadzę z błędu! kierownik ma prawo ! ale zapytać projektanta o wyrażenie zgody na zmianę materiału. Prawo Budowlane wyraźnie mówi, że kierownik ma OBOWIĄzek wykonywać roboty zgodnie z projektem i nie ma ma prawa samowolnie wprowadzać do niego zmian (choćby materiałowych)bez akceptacji projektanta. Tak poza nawiasem to każdy PH próbuje "wcisnąć" swoje materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Norquimia IP: *.chello.pl 20.07.09, 19:54 baranie nie pisz sciemy,ze przyjechał koleś z norquimia sprzedac klej do płytek bo norquimia nie ma klejow do płytek w ofercie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Norquimia IP: *.gprs.plus.pl 25.04.08, 19:55 a co kolega chce wiedzic? jak się pracuje??? czy jak się zarabia??? bo troszeczkę dużo wiem o firmie i ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada12345 Re: Norquimia IP: *.acn.waw.pl 27.04.08, 21:01 Chcialbym wiedzieć ile mniej wiecej się zarabia, jak atmosfera pracy ludzie itp... wszystko co sie da jednym slowem;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Norquimia IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 23:38 praca na własnej działalności. 3050pln brutto. ok 2200 na ręke po zapłaceniu podatku. jeśli chodzi o prowizje to sam zobaczysz...za mojej kadęcji była ściema kolesie spzedawali po 30 i 40 tyś i nic nie było. prowizja przysługuje Ci jak w miesiącu sprzedaż na 16tyś. netto towaru dostajesz wtedy(400zł)no i bARDZO WAŻNE a tego nie mówią musisz miec płynnośc w płatności wtedy dostajesz prowizje a jeśli ktoś zwleka nawet 1zł i ci to brakuje do puli to z prowizji nici!!!.zależy w jakim rejonie Polski bedziesz jeździł czyli tak naprawdę atmosfera zależy od kierownika,normalnie będą dokręcac śrubę z miesiąca na miesiąc.o zwolnieniach i urlopach mozesz zapomniec.towar nieznany na rynku i ciężko się spzedaje.O reszte pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Norquimia IP: *.chello.pl 20.05.08, 18:05 ja mam dobre zdanie i nikt z wypowiadajacych nie mial racji atmosfera dobra nikt nie dokreca sruby zarobki sa oki i jakos nie uwazam zeby produkty byly do ... to raz a pierwsza wypowiedz jest najsmieszniejsza kolego za duzo podrecznikow i folderow sie naczytal bo o ile wiem to nie ma w ofercie zadnych klei do plytek!!! ale to taki maly szczegol pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Norquimia IP: *.gprs.plus.pl 26.05.08, 11:26 kolego a skąd ty możesz wiedzie jak pracują inni!!! twoja wypowidz jest TWOJĄ opinią a nie innych!!!!kto jak pracuje i jaką ma ATMOSFERĘ w pracy i proszę nie wypowiadaj się np.za mnie!!!a jeśli chodzi o pierwszą wypowiedz to ten pan faktycznie nie ma bladego pojęcia o produktach...ps kolego jak byś przeczytał uważnie moją wypowiedz i ją zrozumiał to nie pisał byś takich bzdur,a swoją drogą zazdroszcze Ci miłej atmosfery w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Norquimia IP: *.lama.net.pl 04.07.08, 14:57 tak cztam te wasze wypociny i plakac sie chce , lepiej sie wezcie do pracy , bo widze ze wasza wiedza i jej spektrum na temat firm zajmujacych sie sprzedaza i produkcja chemi budowlanej jest mocno ograniczona. a kolega jak sie wypowiada o limitach i prowizjach to nie sie lepiej wczesniej przygotuje bo swoimi wypowiedziami sie delikatnie osmiesza. nie zebym uwlaczal jego inteligencji , ale jego wiedza na temat pracy w tej firmie jest tak mocno ograniczona jak jego predyspozycje i kompetencje. i jeszce prosba , jezeli jestes handlowcem to zmien wpis na wizytowce z doradca tech. na wpis handlowiec od siedmiu boleści. pozdrawiam mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Norquimia IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 18:01 no ale za to twoja wypowiedz kolego o niku: mistrz jest tak obszerna i wciągająca jak rozwolnienie... ty może pracujesz nie u hiszpana tylko coś ci sie z disnejem pomyliło, prawda jest taka że gdyby firma była okej to nie było by tylu zmian w kadrach firmy...mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Fernandez Re: Norquimia IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 23:31 Czesc panowie, Poczytalem sobie kilka wypowiedzi i chcialbym cos dodac od siebie. Przede wszystkim chce powiedziec ,ze produkty Norquimii nie są na pewno produktami zacofanymi czy przestazalymi ,jak jeden Pan tutaj napisal.( w ofercie nie ma kleju do płytek .to bzdura ,latwo sprawdzic)Sa to produkty nowoczesne bardzo dobrej jakosci. np:RESINOR prosze mi pokazac lepszy produkt od tego? NIE MA!!! Jesli chodzi o prace ,bardzo latwo jest narzekac jak nie ma sie sukcesu i slabo sie pracuje.Znam osobiscie pare osob z Norquimii i sa to osoby bardzo zadowolone z pracy .Zarobki ich przekraczaja siedem tysiecy zl. netto. Prawda jest ,ze te osoby pracuja duzo ,ale prawda jest tez, ze zarabiaja dobrze. Jesli chodzi o uczciwosc Firmy to wypowiedz jednego z Panow jest zwykla obelgą.Firma jest O.K. Nie ma mowy o nieuczciwosci.Klopot Pana narzekajacego jest taki ,ze slabo pracowal i prawdopodobnie wylali Go z pracy i pewnie mieli racje. Pozdrawiam wszystkich powznych i uczciwych. J.F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spain Re: Norquimia IP: *.ski.vectranet.pl 23.01.09, 19:38 Sprawdziłem informację na stronach hiszpańskich. Suchej nitki na nich ludzie nie zostawiają. Z komentarzy wynika, że dopiero na koniec selekcji dowiadujesz się, że będziesz na własnej działalności i umowa jest skonstruowana w sposób niekorzystny dla pracownika, że pracowników szkoli się słabo i wymaga dużo i co brzmi najgorzej, że nie wypłacają należnych pieniędzy pracownikom. Nie wiem jak też firma stoi ogólnie, gdyż jest też komentarz o zamknięciu oddziału w Madrycie. Oczywiście sytuacja w oddziale polskim może być inna i komentarze hiszpańskich pracowników oczywiście subiektywne, ale co znalazłem to się tym dzielę. Ja bym był ostrożny. Link do hiszpański www.forotrabajo.es/antiguo-foro/6737-norquimia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eno Re: Norquimia IP: *.chello.pl 01.04.09, 14:17 Niestety nie mogę się zgodzić co do wypłacania pensji. Znam bardzo dobrze tą firmę, skąd nie chcę pisać, ale wypłata wynagrodzenia to rzecz święta - w norquimi też. Nawet pracownicy, którzy są bezproduktywni, nie realizują planów sprzedaży itp. są wynagradzani za pracę. Co do działalności gospodarczej, to nikt nikogo nie zmusza do podjęcia takiej formy współpracy. Osobiście uważam że w tym akurat przypadku ma to sens i coraz więcej firm proponuje taką formę współpracy. Ale jeżeli ktoś szuka pracy na umowę o pracę tylko po to aby siedzieć pół roku albo więcej na zwolnieniu lekarskim i brać kasę to nigdzie nie zagrzeje miejsca..... Odpowiedz Link Zgłoś
van203 Re: Norquimia 12.04.09, 10:41 nie wiem jakie pensje płaci ta firma swoim pracownikom ale wiem że produkty mają bardzo dobre szukałem produktu dlugo sprawdzałam różne produkty i tylko produkt z tej firmy spełnił to czego od niego oczekiwałem zostalem obsłużony w terminie i cenowo produkt mi też odpowiada a to wszystko dzięki przetstawicielowi firmy z dolnego śląska pracuję w branży budowlanej już ponad 30 lat i wiem co mówię liczy się skuteczność produktu i jeżeli wszystkie produkty są tej jakości to rozwinę współpracę z tą firmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Norquimia IP: *.magma-net.pl 14.04.09, 22:23 Firma dział moim zdaniem zbyt " partyzancko". Za mało współpracuja z projektantami i architektami. Produkty maja fajne, troche mało o nich słychac na rynku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DżejDżej Re: Norquimia IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 18:03 Od razu zaznacze ze znam firme bo pracowalem w niej. Produkty są świetne ale nie zmienia to faktu ze ceny niektorych z nich sa wrecz kuriozalnie wysokie. Pare razy zdarzylo mi sie zostac wysmianym przez klienta po podaniu mu ceny produktu. I nie mowie tu o mietkach ktorzy tkwia mentalnie w czasach odbudowy warszawy i twierdza ze izolacja zewnetrzna do dupy bo jakas taka cienka a ta izohanu to taaaka gruba.. jest drogo! Do pana J.F. - ktorej strefy kierownikiem jestes drogi kolego? A moze to ty, marku?? 7000 zl netto???? To blisko 40000 zl sprzedazy miesiecznie! I ty znasz PARU pracowników tej firmy którzy regularnie zarabiają tyle, tak? Nawet nie chce mi sie tego komentowac, smiac z tego tez mi sie nie chce. Zenada, nos sie wydluza.. Skoro tak swietnie sie pracuje to nie rozumiem skad rotacja pracownikow na poziomie astronomicznym. Malo kto wytrzymuje dlugo w tej firmie. Do pana ENO - nie chodzi o siedzenie na chorobowym ale chociazby o platny urlop (w ogole urlop!). Twoje podejscie do pracownikow jest typowe dla kierownictwa tej firmy. Zamiast ich szkolic, skupiacie sie glownie na pilnowaniu ich zeby przypadkiem po pracy nie spojrzeli pożądliwie w kierunku samochodu sluzbowego. Ludzie narzekaja bo nawet osiagajac zadowalajaca sprzedaz i zgarniajac prowizje nie moga byc pewni, ze w przyszlym miesiacu bedzie tak samo, a bywa tak ze po swietnym miesiacu nastepuje miesiac fatalny. Duzo zalezy tez od strefy. Kierownictwa to nie interesuje. "MA BYC SPRZEDAZ I NAWET MI GNOJE O URLOPIE NIE MYSLEC!". Cale szczescie mam to juz za soba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio Re: Norquimia IP: *.acn.waw.pl 12.08.09, 18:15 pozdro dla lamusów pana G.M kierownika strefy w warszawie i całusy dla Mareczka.S wracaj do piekarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.09, 22:48 Panowie, dlaczego wszyscy piszą tu anonimowo? :-) Jakiś czas temu wróciłem z Hiszpanii i chciałbym spróbować swoich szans w Norquimii. Czy ktoś może się orientuje jakie trzeba spełnić warunki, żeby zostać przyjętym? Proszę, nie piszcie jak tam jest ch..wo :-) tylko co zrobić, żeby mnie tam chcieli. Całe życie działam w handlu i budownictwie, tak więc myślę, że jakoś dałbym sobie tu radę.... Proszę o sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzon Rambo Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 10:17 661 970 051 zadzwoń a wszystkiego się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 21:59 Kolego, a ty tam pracujesz czy pracowałeś? Też jesteś tak negatywnie nastawiony? W której strefie najlepiej aplikować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Norquimia IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 15:25 hiszpański do niczego ci się w tej firmie nie przyda. dlaczego chcesz kandydować akurat do tej firmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.09, 19:05 Hej, myslałem że trzeba znać ten język jak się tu startuje.... podobno tego wymagają. podoba mi się profil tej firmy, mam sporo kontaktów w budownictwie i myslę, że zarobiłbym tu sporo kasy. Tymbardziej, że system jest prowizyjny. No i podobno pracownicy mają sporą autonomię jeśli chodzi o pracę. Czekam w sumie na jakieś ogłoszenie w gazecie, żeby złożyć aplikację. Ty tam pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Norquimia IP: *.itcomp.pl 23.09.09, 09:39 Zastanawiam się czy czegoś się nawąchałeś, jesteś upośledzony czy tylko takiego durnia udajesz a może jesteś jednym z pracowników tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 12:01 No cóż, to że jestem upośledzony usłyszałem wczoraj na rozprawie rozwodowej od mojej żony. Usłyszałem tam zresztą tyle ciekawych tekstów pod swoim adresem, że twoje obraźliwe słowa jakoś nie szczególnie mnie dotkneły :-) poza tym kolego, przy całej tej akcji rozwodowej nie jestem nawet w 1% tak sfrustrowany życiowo jak ty. Może faktycznie należy się zastanowić, czy zatrudnić się w Norquimii skoro pracują tam tacy nieszczęsliwcy jak ty (bo tam pracujesz, prawda?). Ciekaw jestem, gdzie twój kierownik ma oczy, że nie wyłapał jak dotąd twojego negatywnego stosunku do pracy. Ja już dawno bym cię zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan łukasza Re: Norquimia IP: *.spray.net.pl 23.09.09, 14:52 A kolega co pisze z komorki w plusie to przypadkiem nie z blackberry he? Wypociny co do niektórych "forumowiczów" (niezfrustrowanych życiemi ma się rozumieć) przyprawiaja o mdłości ale Pan Ziembicki, jak to się zwykł przedstawiać przechodzi samego siebie... PS drogi łukaszu czy regularne udzielanie się na forach internetowych ze słóżbowego telefonu w godzinach pracy należy do twojego zakresu obowiązków?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 18:37 Do Fana Łukasza :-) Drogi Kolego, wywoływanie mdłości jest w każdym razie lepsze niż nie wywoływanie żadnych emocji :-) Nie pisze z blackberry (cokolwiek to jest) tylko z iplusa (Baranie!). To taki mobilny internet będący w zakresie usług Polkomtela. No i niestety nie piszę z telefonu służbowego (z komputera też nie) bo chwilowo nie pracuję. Jeżeli potrzebujesz korepetycji z prowadzenia skutecznej inwigilacji internetowej, to poproś. Udzielę ci kilku lekcji. A tak przy okazji: na mdłości dobre są krople miętowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Norquimia IP: *.itcomp.pl 30.09.09, 01:13 Zielarstwem się zajmij albo uzdrawianiem, może jakiś poradnik wydaj pajacu. O lol jaki ty mądry jesteś oooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 18:40 No i jeszcze jedno Fanie Łukasza. "Służbowy" pisze się przez "U" otwarte a nie "Ó"!. Skończyłem tylko technikum, ale takie podstawy powinno się wiedzieć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Norquimia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.09, 19:10 Witam mam pytanie ile netto podstawy na rękę dostaje PH , I jakie narzędzia pracy oferuje NORQUIMIA i jeżeli wogóle dają samochód czy ma GPS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 20:35 dają 2500 netto + tel + samochód bez gps, ale każdą wizytę raportujesz on-line i jesteś wtedy lokalizowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Norquimia IP: *.itcomp.pl 30.09.09, 00:47 Tak zgadza się warto dodać jeszcze, że ustalony limit wizyt to minimum 12 dziennie do tego dochodzą raporty po każdej wizycie i opisywanie co zastaliśmy na budowie oraz z kim rozmawialiśmy (tylko z decydentami jeżeli ich nie ma na budowie to nie liczy ci się wizyta tak jest dość często) po pewnym momencie zaczynasz skupiać się nie na sprzedaży tylko, żeby odwalić 12 wizyt - paranoja. Jeżeli chodzi o samochód to staramy się nie przekraczać 150km dziennie bo będzie re-fakturka na koniec miesiąca. Jeżeli chodzi o komórkę to miesięcznie mamy 50 zł do wykorzystania wliczając pakiety danych po przekroczeniu ich re-fakturka. Trzeba się pilnować na każdym kroku zbierać wszelkie kwity za paliwo, tankować w poniedziałek rano przed pracą i w piątek po pracy i znowu w poniedziałek za 5 zł. Niektóre produkty mają jedną poważną wadę brak im certyfikacji chociaż firma dokłada wszelkich starań aby je uzyskać. Wracając do kwestii finansowej to tak 2500 + vat (550 zł) = 3050 (firma rzetelnie wypłaca to jest bez zarzutu) zaznaczam, że pracujemy na własnej działalności 2500 opłacamy ZUS i nam zostaje ok 1600 zł. Jeżeli mamy sprzedaż powyżej 12000 to mamy szanse na prowizję przy czym naliczana jest dopiero jak klient zapłaci, jeżeli przeciąga termin to odejmowane są pkt procentowe z naszej prowizji bo za windykację należności odpowiada Doradca czyli my. Aaa zapomniałem jeszcze o drobnym fakcie aby produkt zaprezentować musimy wykonywać tzw. próbki w zaciszu domowym bo bez tego ani rusz. I jeszcze jeden ważny element pracy to: ponieważ jesteśmy na stanowisku Doradca Techniczny więc często jest tak, że jesteśmy obecni na budowie i służymy radą oraz dajemy instrukcję jak zastosować produkt tracąc połowę dniówki ale to nas wcale nie zwalnia od robienia 12 wizyt w tym dniu. Oceńcie sami czy warto? Ja sądzę, że NIE bo to jest lipa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Norquimia IP: *.itcomp.pl 30.09.09, 01:07 Najwyraźniej żona miała rację. Wydaje ci się, że mnie znasz pisząc o mojej frustracji i tu jesteś w błędzie. Za dużo się poradników naczytałeś i ci się powaliło w głowie. Hmm kolego skąd ja to znam jak na CB. W Norquimi hmm pracowałem lecz wolę zajmować się własnym biznesem i samemu organizować sobie czas a nie komuś na kapelusz robić. Sądząc po twojej wypowiedzi ty masz problem emocjonalny i próbujesz to wmówić innym. Co do kierownika hmm widać słabo przeszkolony lub nie zwracający uwagi na niuanse a może ja umiem się dobrze maskować bo znam te dość prymitywne metody selekcji i rekrutacji i ciężko mnie rozszyfrować. Jakby praca była tego warta to pewnie bym dalej pracował. Kończę tą jałową dyskusję a Ty już nie pajacuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.09, 08:39 żałosne Kolego "Ja", kolego jak mi się zdaje "wszystko wiedzący i wszystkim dobrze doradzający". Im więcej tu piszesz tym bardziej wydajesz się żałosny. Tak czy inaczej, powodzenia we własnym biznesie. Było nie było jest to faktycznie lepsza opcja niż etat pod warunkiem że ma się jajca tam gdzie powinno się mieć. Budujesz domki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Norquimia IP: *.itcomp.pl 03.10.09, 20:59 Hmm wydaje ci się, że ty masz jajca ciekawe czemu kobieta cię puściła kantem? Ta "praca" to taka prowizorka. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.09, 09:27 ehh dzięki. A co do moich jajek to trzymaj się z daleka kolego :-) Puściła się i mnie bo wyjechałem sobie na 2 lata do Hiszpanii i ani razu nie przyjechałem do domu. Poza tym mam dziecko w Hiszpanii. A jaja mam na swoim miejscu. Przynajmniej mamusia umiała się zachować, ehh :-)))) Dostałem już promopozycję pracy jako kierownik do spraw zakupów. Które produkty są autentyncznie dobre i warte swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cash Re: Norquimia IP: 188.33.50.* 07.10.09, 21:35 wracając do tematu rozmowy to 'ja' ma 100% racje w tym co pisze. wygląda na to że jest lub był kiedyś pracownikiem firmy. prawde powiedziawszy nic dodać, nic ująć poza wiecznie pojawiającym się problemem kierownictwa w firmie...ale to już inna historia. co do wypowiedzi Pana Łukasza to wydaje mi się że zarobiłbyś niezłą kase na pisaniu bajek...pomyśl o tym bo talent Ci się marnuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz ziebicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.09, 08:52 Pisanie mojej książki planuję na grudzień. Skończyć muszę przynajmniej do końca września przyszłego roku. Brakuje mi jeszcze trochę materiałów, dlatego Panowie, błagam popiszcie tu jeszcze trochę. To ma być przecież komedia a nie tragedia :-) Kolego cash, nigdy nie byłem pracownikiem tej firmy, ale sporo słyszałem. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁZ Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.09, 08:57 Cash, poza tym jak chciałbyś się trochę bardziej wyżalić, to napisz mi maila: lukasz.zebicki@wp.pl. Może nawet zaprosiłbym Cię na kawę, ostatnio brakuje mi przyjaciół hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cash Re: Norquimia IP: 89.108.211.* 08.10.09, 21:48 nie dziwie się Ci że brakuje Ci przyjaciół. ale ta rozmowa jest na inny temat i powróćmy do niego. a więc Panie Łukaszu odpuśćmy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.09, 22:23 Cash, co to za IP? do jakiej sieci jesteś podłączony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Norquimia IP: *.chello.pl 12.03.10, 19:35 łukasz wyślij cv,teraz napewno cię przyjmą, zrobisz szybko karierę,chociaż pewnie ty już tam pracujesz i jesteś jednym z tych pajacy co robili wodę z muzgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 838383 Re: Norquimia IP: *.elk.mm.pl 14.12.09, 10:17 No i co to, juz koniec?? Dawajcie, dawajcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz dawajcie dawajcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.09, 23:33 No właśnie :-)))) nudą zawiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 14:10 Widzicie Państwo, to co w pracy na codzień nawet na forum się udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł o udzielaniu się na forum w pracy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.09, 16:40 Udzielam się przede wszystkim w pracy. Później zajęty jestem oglądaniem "Mody na sukces", "Brzyduli", "detektywów", "Dr House" , czasami klanu i m jak miłość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczek Re: o udzielaniu się na forum w pracy IP: *.chello.pl 05.01.10, 18:03 masz cos do m jak milosc????!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia C Re: o udzielaniu się na forum w pracy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 22:24 Nie.... ale wolę Modę na sukces.... wiedziałeś, że Riche (Ridż?) jest gwiazdą piosenki we Włoszech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu Re: o udzielaniu się na forum w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 14:02 Nie wiem kto jest gwiazdą piosenki we Wloszech ale wiem,że w Norquimii pracownicy zmieniają się często (widze to u nas na budowie). To chyba o czymś świadczy bo są firmy gdzie Ci sami ludzie jeżdżą przez lata, a tam (w Norquimii) jest nowy koles co pół roku- góra rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Wodzowi w odpowiedzi na jego zarzut IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.10, 22:08 Ja myślę Wodzu, że fakt częstych zmian pracowników w Norquimii świadczy jedynie o trosce jaką wykazuje ta firma w urozmaicaniu życia swoim klientom. Dzięki częstym zmianom, masz okazję od czasu do czasu zobaczyć w swoim życiu coś innego niż zwykle. Zamiast spodziewać się ciągle tego samego, możesz liczyć na niespodziankę od Norquimii w postaci nowego (być może ciekawszego niż poprzedni) pracownika. To chyba nie tak najgorzej, prawda? Nawet jeśli ów pracownik okaże się skończonym imbecylem albo jest jeszcze niedouczony, zawsze stanowić to może dla Ciebie jakiś nowy temat do żartów, pretensji lub do wypowiedzenia się na tym jakże interesującym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan łukasza Re: Wodzowi w odpowiedzi na jego zarzut IP: *.spray.net.pl 20.01.10, 22:32 A ojciec dyrektor czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Wodzowi w odpowiedzi na jego zarzut IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 09:15 Nie rozumiem.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek norquimia IP: *.pruszcz.mm.pl 09.02.10, 13:29 a i tak prawdziwym kozakiem jest kierownik z Gdanska !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 16:35 Że niby kto? Największym Kozakiem to ja jestem i już.... a ty Genek to niby skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: norquimia IP: 109.243.2.* 10.02.10, 20:05 wy jesteście same kozaki , tylko że te kozaki to i tak maślaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maślak Ewa Drzyzga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 21:10 Panowie Maślaki i Kozaki, Zenki, Bronki i Genki hehehehe jutro u Ewy będzie o tym jak można schudnąć dzięki bzykaniu. Ponieważ z tego co zauważyłem, prawie wszyscy macie brzuszydła, może powinniście skorzystać z kulturalnych dobrodziejstw jakie oferuje nam telewizja i nauczyć się czegoś nowego. A ty Bronek to niby taki chojrak jesteś? Nas tu od grzybów wyzywasz a sam pewnie grzyba masz tu i ówdzie hehehehe. Co za dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hohoł I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:29 Dupa się pali he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ziębicki Re: I co zamurowało Was? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 22:03 Ale o co chodzi z tą palącą dupą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinio Re: I co zamurowało Was? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 18:44 NO KOŃCZY SIĘ CHYBA TA FIRMA,NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: I co zamurowało Was? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 09:10 Dlaczego tak sądzisz? Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 19:32 Tak tak to juz jest koniec!pada firma a wy bez kasy sie zostaniecie.tylko d..lizy wyplaty otrzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 19:42 Tak tak firma pada!!!Zostaniecie sie bez kasy,tylko d...lizy ostatnia wyplate otrzymaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Re: I co zamurowało Was? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.10, 20:19 To chyba tylko plotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 21:07 Plotka? a ze nie placą to tez plotka? a ze się kierownicy pytają czy sobie pracownicy roboty szukaja to też plotka? A ze podstawowych towarów zaczyna brakować to tez plotka? a że sporo osób już nie jeżdziło w zeszlym tygodniu to też plotka? jak chcesz to sobie wierz,że to plotka ale jak masz troche oleju w głowie to na gwałt roboty szukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynia Re: I co zamurowało Was? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.10, 21:44 nie, ja tu nie pracuję. moze powinniscie wprost zapytac kogos kompetentnego co jest grane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:12 Tylko cud nam pomoze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan łukasza Re: I co zamurowało Was? IP: 85.222.87.* 22.02.10, 22:44 "Ostatni gasi światło, ostatniego gryzą psy" Piekarnia wzywa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 10:54 To swieta prawda:)))piekarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: I co zamurowało Was? IP: 109.243.52.* 23.02.10, 14:01 COS SIE KONCZY COS SIE ZACZYNA PIEKARNIA WZYWA Odpowiedz Link Zgłoś
buissnet Re: I co zamurowało Was? 23.02.10, 14:39 Zna ktoś namiary na kierownika z pomorskiego?? Bo muszę przeprowadzić bardzo koleżeńską rozmowę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kole Re: I co zamurowało Was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 15:16 MACIEJU SŁONKO!! ZACZNĘ ZWIEDZAĆ PRUSZCZ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janki Re: I co zamurowało Was? IP: *.chello.pl 01.03.10, 13:56 Zacznij zwiedzac psychiatrów :D wiecej przyniesie to pozytku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 15:07 MACIEJU SŁONKO IM DŁUŻEJ CIĘ BĘDĘ SZUKAŁ TYM BARDZIEJ BĘDĘ WKURWIONY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:12 Panowie temu malemu kozodojcowi trzeba bedzie jaja urwac.a i nie tylko jemu bo inaczej kasy nie dostaniemy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 20:50 A to prawda,że dziś już komuś auta odbierali? Podobno maja nie placić jak limitu nie masz zrobionego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Norquimia IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 20:56 Witam forumowiczów. Trochę wiem na temat firmy Norquimia.W dobie kryzysu, moim skromnym zdaniem to powinni zmniejszyć liczbę handlowców "Doradców Technicznych" max 2 na jedno województwo. Zmniejszyć liczbę wizyt do minimum 5 gdzie wyniki sprzedażowe były by napewno większe ,ponieważ 12 wizyt to fikcja i każdy wie jak wygląda te 12 wizyt.Po drugie max 2 kierowników na całą polskę, gdyż kierownik to tak naprawdę magazynier zarabiający o wiele więcej od magazyniera często nie mający pojęcia o sprzedaży oraz "kierownikowaniu". Kilka słów do dyrektora firmy NORQUIMIA zamiast kierowników stref zatrudnij magazynierów dużo mniejszy koszt utrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qu...gość Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 21:35 Kląć się chce! Nikt w tej firmie na wyższym szczeblu nie miał pojęcia o kierowaniu i zarządzaniu ludźmi. Nie wiem jakie wykształcenie ale wygląda na podstawowe. Wszystko co działało było zaczerpnięte z cieplejszego kraju a i tak szefostwo miało problemy żeby to ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Norquimia IP: *.146.177.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 21:50 Kolego qu... tu nie chodzi o wykształcenie,tylko zarządzanie ludźmi bo sądzę że to się nie zmieni i nadal "tępaki" będą zostawać kierownikami i brać za to duże pieniądze a gó... przy okazji robić. Zgadzam się z twoją wypowiedzią i myślę że hiszpańskie metody nie mają zastosowania w polskich realiach specyfika rynku jest inna napewno i wracając do tych 12 wizyt "debilizm". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 15:42 Ja to nie wiem czy jeszcze w Hiszpanii coś produkują czy tylko przysyłaja nam to co im została żeby tu to upchnąć a potem firmę zamknąć. System od mies nie działa, niektorych towarów też już od jesieni nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz ziebicki Norquimia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.10, 16:22 Zamiast tracić czas na domysły i pierdoły, zajmijcie się Panowie szukaniem pracy. Jeśli chodzi o tą firmę, to jest to niestety koniec. Nie jest to jedynie przypuszczenie, ale sprawdzona informacja. Dowiedziałem się u źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 17:14 i tak hiszpan kase zrobil na polsce te produkty sa przelewne znaczy producent inny tylko pojemniki norquimi.taka mala fabryczka nie jest w stanie tyle produktow wyprodukowac.no i antisalitre -desmol-q+woda ten sam kolor tylko inna gestosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głaz Pracujecie jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 19:11 Pracuje tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Pracujecie jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:24 a co tak sie interesujesz czy pracuje czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Re: Pracujecie jeszcze? IP: 85.222.87.* 01.03.10, 22:47 jak nie masz zamiaru odpowiedzieć to nie pisz nic a nie spamujesz pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Pracujecie jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:01 pajacu?no k....chyba takicw... jak ty nie ma jaj to w realu powiedziec!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Re: Pracujecie jeszcze? IP: 85.222.87.* 01.03.10, 23:04 Żal mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Pracujecie jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:08 widac ze masz mala wiedze na temat norq. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Re: Pracujecie jeszcze? IP: 85.222.87.* 01.03.10, 23:17 po czym wnosisz? czyz nie po to ktos madry stwozyl internet by wiedze poszeżać?możesz nas oświecić co sie tam dzieje jako, że twoja wiedza jest szersza od naszej jak rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Pracujecie jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:22 z czasem sie dowiesz,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Pracujecie jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:28 macie taka dobra wiedze?byl gosciu tam w hiszpani i widzial fabryke itp.no to co opowiadal wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK bez kredek Propozycja IP: *.chello.pl 02.03.10, 13:11 proponuje pojechac do warszawy, wpie...c sie do tego czegos co nazywaja "magazynem" obezwladnic Kierownika magazynu :), i w rozliczeniu za zalegle wyplaty zaladowac na auta troche tego szajsu i sprzedac. Bo i tak logiczne jest ze kierownictwo najmniej bedzie poszkodowane i zapewne nie omieszka zadbac o swoje dupy, a handlowcy sa OK tylko jak sprzedaja a jak juz sprzedazy brak i to nie z winy samego handlowca tylko np tak jak teraz z powodu pogody to handlowiec jest jak pies i maja go w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Propozycja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 14:07 Biedny Czarek hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gła Co z tą fabryką w Hiszpanii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 15:34 Zapytajcie ich czy wypłaty dostali tzn kierownicy i ci którzy są na etatach. Do nich kasa pierwsze pójdzie a my będziemy na ZUS pożyczać. Zaczyna się kolejny miesiąc i nasze wypłaty za luty a co dopiero za marzec to wielka niewiadoma. Chyba lepoiej nie iść w koszty. A tak na marginesie-Ty jankes co z tą fabryką w Hiszpanii? Nie działa już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Co z tą fabryką w Hiszpanii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 17:00 norquimia padla w hiszpani!psy na niej wieszala,tak jak my bez kasy sie zostali.Panowie szukac nowej pracy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy pisior Re: Co z tą fabryką w Hiszpanii?? IP: 83.2.41.* 04.03.10, 20:07 a ja to ziemniakami już handluje! 0,90 za 1kg i schodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:52 I jak nowa odsłona firmy? Cieszycie się ze zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Zmiany IP: *.chello.pl 11.03.10, 17:43 no pewnie,teraz to firma ruszy pełną parą,i handlowcy zarobią,nie wiem tylko dlaczego zaczynają odchodzić przecież żadna firma tak nie dba o pracownika i nie daje tak wielkich dochodów.Słyszałem że niektórych po wypłacie za luty będzie stać zupełnie na nic,nie mówiąc już o wypłacie za marzec,złodzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Zmiany IP: *.chello.pl 11.03.10, 19:18 no Panowie pracownicy dawajcie,dawajcie nic was nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodz Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 21:00 Ja to się zastanawiam cz ich do sądu nie podać bo jak można zmienić zasady wstecz? Żadne prawo nie dziala wstecz!!! Rozumiem,że mogą sobie zmieniac zasady ale powinni o tym informować z wyprzedzeniem. Nie marnował bym już tam czasu od miesiąca gdybym wiedział,że takie zmiany będą. To jakaś paranoja. Przyjeżdza koleś i robi z nami co chce... (Już nie chcę mówić,że życzę im powodzenia jeśli chcą komuś zaproponować pracę na zasadzie dzialalności i mu z góry żadnej podstawy nie dadzą. Nawet najgorsz firmy proponują jakieś minimum. Osobiście nie znam takiego jelenia który by w to z ogłoszenia teraz wszedł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemniak Re: Zmiany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.10, 22:21 W sądzie największe szanse będą mieli etatowcy i to w 100%. jeśli chodzi o działalność gospodarczą, to nie można prawa zmienić wstecz. Powinni Wam dać aneksy do umów, które obowiązywałyby z datą podpisania. Tak naprawdę, to trzeba być totalnym jeleniem, żeby coś takiego podpisać. Czas jaki marnować będziecie na próbę sprzedania czegokolwiek (pod warunkiem że będzie w magazynie), moglibyście poświęcić na poszukiwanie pracy. Z tej firmy już nic nie będzie. To próba sztucznego podtrzymania przy życiu czegoś, co już od jakiegoś czasu jest martwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytag apropo sadu IP: *.chello.pl 12.03.10, 12:31 jezeli jestes handlowcem to czytajac umowe widac iz gdy zrobiles 12tys utargu a chca cie wychujac to nie musisz byc etatowcem gdyz wedlug umowy nalezy ci sie 2,5netto za zrobienie normy. jezeli natomiast nie zrobiles normy to czytajac umowe widac ze firma nie musi nic zaplacic wiec dajac te 20% naprawde jest bardzo ale to bardzo duzy uklon w strone handlowca :D:D:D:D i huj ze nie bedzie za co jesc i zaplacic rachunkow. Zostaje wystawianie fikcyjnych FV ,ewentualnie branie gotowki i nie oddawanie :) - jest pare mozliwosci odbicia sobie tego skurwysynstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBUS DO PANA G A J O S A IP: *.chello.pl 12.03.10, 12:34 panie GAJOSIE oraz panie kolego Gajosa co od 2mc sledzisz namietnie forum -> PIES WAS OBU JEBAL Do pana Gajosa -> chlopie jak juz bedziesz sprzedawac te zapalki to daj znac kupie od ciebie z 3 paczki wsadze ci w dupe odpale a czuczi na czas bedzie dmuchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusiowi gajos IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 15:26 Nie chce sie to wyslac. kubus zarowno gajos jak i wspomniany chuchi maja gleboko w dupie zarowno wasze rachunki jak i sady. Raczej watpie ze sledza wasze tutaj poczynania, bo nic ich to w zasadzie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: gajos IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 15:31 No przeciez ta firma juz jakis czas temu umarla, zarowno w hiszpanii jak i wpolsce. niedlugo zabiora wam samochody i zrobia aneks do umowy, ze teraz sprzedajecie poruszajac sie we "wlasnym zakresie" hehehehe. a wy dalej pisac bedziecie bzdury na forum, ze chyba wam nie zaplaca. Jak chcecie odzyskac kase, to wiem jak to zrobic. wnosisz sprawe do sadu przeciwko firmie. firmie reprezentuje czuczu i jego syn. dostaja wezwanie, ktore olewaja, a wy wygrywacie sprawe. gorzej pozniej z wyegzekwowaniem naleznosci. no ale sa wsrod was chyba tacy co mowia po hiszpansku i moga troche pomoc?????? a pan gajos.... no coz. moze by mu sie nawet spodobalo, gdyby ktos wsadzil mu cos w tylek.... moga to byc w koncu zapalki. wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: gajos IP: *.chello.pl 12.03.10, 18:14 wstyd mi że tu pracowałem, złodziejska firma, kubuś do zabawy z zapałkami daj im gaśnice a najlepiej tez wsadz im ją w dupę albo petardę,będą piękne fajerwerki na koniec firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kapitana Kapitan IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 20:47 Ja mysle, ze on tak naprawde spierdolil ostatni, bo statek juz dawno zatonal. Jestescie juz tylko jak duchy, ktore jeszcze nie wiedza, ze ich swiat przestal istniec. Nie wincie go, ze sie zwinal. Tutaj juz nic wiecej nie dalo sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Zmiany IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.03.10, 19:20 Dlaczego się nie wypowiadacie na temat zmian w firmie oraz waszym wynagrodzeniu.Pewnie kierownictwo zabroniło że jak się wypowiecie to wyjazd z pracy albo kara finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Zmiany IP: *.chello.pl 12.03.10, 20:04 downa masz,chyba jest napisane że pojechali handlowców na kasę, jak chcesz się więcej dowiedzieć to się zatrudnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiol Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 20:58 Gdzie ma sie zatrudnic? Tej firmy juz nie ma.... zostaly tylko smutne i niezrealizowane "imperialistyczne" ambicje wlasciciela, ktory NIE MA odwagi powiedziec ludziom ze zwinal zagle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:04 broncie go broncie tylko ci ktorzy pracowali dlugo, dobrze wiedza kto to spierdolil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:13 witam :)))Ostatni opuszcza statek kapitan,tak zawsze mowil !!!!a co zrobil ?jak szczur spierdolił.a teraz jego dupolizy w gacie sraja bo sie skonczylo.sprzedawanie na strefie handlowca i branie za niego prowizji.tak was hujali przez lata te rude itp.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:28 A gdzie ten pan ech???co mi tak dogadywal wczesniej?teraz sam widzi ze to pierdolona firma!!!!a hiszpana padla, tam juz nawet psy dupami przestaly szczekac,bo z glodu zdechly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Zmiany IP: *.chello.pl 12.03.10, 20:33 ta jak szczur,teraz zabierze się za następną firmę, wydyma ludzi ilu się da,a na koniec doprowadzi firmę do upadku i spierdoli do kolejnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:49 SWIETE SLOWA !!!przyjacielu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca kapitana Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 20:49 Mowicie ze on to spierdolil, ale mi sie wydaje ze to ten uroczy hiszpanski system i czuczi spierdolil sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kapitana Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 20:49 a mysle, ze on tak naprawde spierdolil ostatni, bo statek juz dawno zatonal. Jestescie juz tylko jak duchy, ktore jeszcze nie wiedza, ze ich swiat przestal istniec. Nie wincie go, ze sie zwinal. Tutaj juz nic wiecej nie dalo sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Zmiany IP: *.chello.pl 12.03.10, 21:09 kapitan to powinien mieć jaja żeby podejmować decyzję, a nie tylko wykonywać polecenia hiszpana,który nie ma pojęcia o polskim rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:14 a co sie dziwisz dobra kase bral>i by zrobil wiecej jak by go poprosil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca kapitana obiektywnie patrzac IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 21:41 Z tym sie niestety musze zgodzic..... I mysle, ze Kapitan taki juz byl... ale pewnie chcial dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca kapitana Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 21:40 Kapitan z tego co wiem, kilka razy wykazal sie brakiem jaj, ale uwazam, ze zwijajac sie z fikcyjnie istniejacej juz firmy, nie wykazal sie brakiem jajcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja kapitana Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 21:46 Zostawcie juz jego jajca w spokoju. jego tez to duuzo kosztowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:12 ah,byl najstarszym pracownikiem w nq.Mozna mu wybaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: Zmiany IP: *.chello.pl 12.03.10, 21:18 w sumie może i racja,on nie zniszczył firmy, po prostu nic nie zrobił,brał kasę za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:37 ok,tylko swoja kase trzeba wyrwac,a w jaki sposob to dobrze wiecie:) towar jeszcze jest na stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 21:45 To was oskarza o kradziez. Lepiej podac do sadu za nieplacenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca kapitana Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 21:42 Byli starsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:45 ano byli i co teraz smieja sie z nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech na sali Re: Zmiany IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.10, 22:26 Smieja sie z tych, co nie maja na tyle jaj zeby uwierzyc, ze to juz koniec i ze nikt juz im za nic nie zaplaci. Z tego sie na pewno smieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek !!! IP: *.pruszcz.mm.pl 13.03.10, 09:23 kocham norquimie kocham pana czuczi nawet gajosa kocham i zrobie dla nich wszystko !!!!!!!!! :D moim marzeniem jest pracowac za darmo dla takich rekinow biznesu !! PS. Panie Gajos zafascynowal mnie pan swoja historia o zapalkach, nawet snilo mi sie jak chodzisz pan po warszawie i na 200wizyt masz 198 udanych !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: !!! IP: *.chello.pl 13.03.10, 09:39 w-200 de-200 pr200 sp-60zł,tylko minimalna sprzedaz ma być 500zł, znowu zjeba o hiszpana,normy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smigacz Re: !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 09:53 Kasy i tak nie dostaniemy, ale to nie znaczy,ze nie nalezy s...synow do sadu podac. tam w umowie wyraznie pisze,ze limit 12tys jesli nie jest zrealizowany to przechodzi na nastepny miesiac. nie ma slowa o tym,ze moga nie zaplacic za te robote. A jak pedal z cieplego kraju przyjedzie to sam chetnie bym sie zrzucil na jakas mila niespodzianke dla niego:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: !!! IP: *.chello.pl 13.03.10, 10:42 jedyna szansa to zebrać się i złożyć pozew grupowy, umowa na papierze to jedno,a umowa słowna to drugie, nikt nam nie mówił ze za nie wykonanie limitu nie wypłacą nam podstawy,a naliczanie długów, to też wiąże się z wypłaceniem nam podstawy, trzeba poczekać jeszcze na etatowców,jak i dla nich kasy zabraknie na wypłaty to grupa niezadowolonych się zwiększy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozew Re: !!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.10, 11:43 Postarajcie sie znalezc troche wiecej hakow. Brak wyplaty to jedno, ale z cala pewnoscia bedzie wiecej spraw, ktore mozna poruszyc w sadzie. Grupowy pozew powinni zlozyc etatowcy, bo oni moga tak zrobic. Wszystkie firmy wspolpracujace na zasadzie umowy wspolpracy (czyli bedacy na wlasnej dzialalnosci) powinni dochodzic swoich praw indywidualnie. Nie jestescie praconikami, a jedynie kontrahentami. Skoro np. firma nie placi ani za wynajem lokalu, ani za samochody, nie sprowadza juz nowych produktow, to rownie dobrze moze przestac placic rowniez wam. Skoro nikt wam nie wypowiedzial umowy, to ona nadal obowiazuje i pieniadze wam sie naleza. Nie liczcie jednak, ze szybko je odzyskacie. Im szybciej zlozycie pozew (przed operatorem telefonow, firma prowadzaca flote samochodowa itd) tym wieksza macie szanse. Tak jak wspomnialem, najwieksza szanse maja etatowcy, bo w norquimii nagminie lamane byly prawa pracownicze.... wlasciwie to wiekszosc praw. Etatowcy, do dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 11:51 czuczi ma nas w dupie !!!!!!!!on polakow nie lubi,tylko kasa sie liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuchi Re: !!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.10, 12:22 On ma nie tylko polakow w dupie, ale wszystich, ktorzy nie sa mu bezposrednio do czegos potrzebni. Tak ma wiekszosc ludzi. To nas nietety charakteryzuje. Ma w dupie rowniez gajosa, ale poniewaz jest mu chwilowo potrzebny, nie pokazuje tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: Zaproszenie IP: *.chello.pl 13.03.10, 12:30 Serdecznie zapraszam wszystkich pracowników na spotkanie z okazji Świąt Wielkiej Nocy. Atrakcje: -ucałowanie szefa przy jajkach. -kierowników również szef poczęstuje kiełbaską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajerwerki Re: Zaproszenie IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.10, 13:24 A pozniej zapalki w dupsko i beda fajerwerki hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek :) IP: *.pruszcz.mm.pl 13.03.10, 16:01 i dobrze ze nie ma podstawy, to extra zmotywuje i beda bardzo duze sprzedaże a co za tym idzie nie-wyobrażalnie PENSJE ! Dziekujemy CZUCZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: :) IP: *.chello.pl 13.03.10, 17:04 nie ma za co,przecież to wszystko dla was robię, jeszcze ceny podniosę,sprzedacie ze trzy wiaderka i limit zrobiony,następne trzy i ze 4tysie prowizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: :) IP: *.chello.pl 13.03.10, 17:07 do oferty dodam jeszcze zapałki po 500zł za paczkę, hiszpańskie-najlepsze żeby i w zimę limit był zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: :) IP: *.chello.pl 13.03.10, 17:08 a nazwę je norpałki,albo pałnorki jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: :) IP: *.pruszcz.mm.pl 13.03.10, 17:53 O niestety na zapałki to wyłącznośc ma pan D. Gajos , juz podobno 3/4 warszawy od niego kupuje, nie ma co mu na strefe wchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: :) IP: *.chello.pl 13.03.10, 18:19 ta jeszcze opony po przebija albo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: :) IP: *.chello.pl 13.03.10, 18:30 kupię zapałki od niego,przesypię do swoich opakowań, i po 500zł będziecie gonić na mieście moje norpałki, co wy nie wiecie jak sie robi biznes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.chello.pl 13.03.10, 19:03 musimy umówić się na wódkę.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:12 ok wode wypijemy ale z chuchim,a potem mu morde obijemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.chello.pl 13.03.10, 19:18 wódę z wami i mordę chuchiemu z wami,ale jemu wódy nie damy ani kropelki tylko zapałki odpalimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:18 chuchi nam postawi ta wóde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.chello.pl 13.03.10, 19:22 wolę ja ją ostawić,on to znowu by jeszcze dolał desinoru q i powiedział że to gorzka,jemu polał bym czyściocha, desininoru q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:26 takiej zarazie by tylko na dobre wyszlo:)te przeczyszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.chello.pl 13.03.10, 19:32 mam nadzieję że ewentualni klienci norquimi czytają forum i już nie zostaną klientami,nigdy!!!:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.chello.pl 13.03.10, 20:03 a co z moimi zapałnorkami,PROMOCJA dla handlowców: kto pierwszy sprzeda 4+1 zapałnorek dostaje ode mnie moją kajzerkę do schrupania na spotkaniu świątecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi 2 Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: 81.219.92.* 13.03.10, 21:04 SPRZEDAWAJCIE TE ZAPAŁKI SZYBKO BO MAM ZAMIAR CENY O 20% OD PRZYSZŁEGO PONIEDZIAŁKU PODNIEŚĆ COBY UTWIERDZIĆ KLIENTÓW,ŻE TOWAR JEST PRZEDNI I JEST 10 LAT GWARANCJI. NIC SIĘ NIE BÓJCIE-REKLAMACJI NIE BĘDZIE BO BĘDĄ SIĘ JARAĆ DŁUŻEJ NIŻ ZNICZ OLIMPIJSKI!!! A W 10 KWIETNIA DOWIECIE SIĘ,ŻE CI CO ICH NIE SPRZEDALI ZA 12TYS W MARCU TO DOSTANĄ TYLKO 10% PROWIZJI OD SPRZEDAŻY. ZMIANY OBOWIĄZYWAĆ BĘDĄ OD POCZĄTKU MARCA (ITD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wódka Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.10, 21:28 To gdzie ta wódka i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.chello.pl 14.03.10, 10:00 jutro na działkowej,weż zapałki bedą fajerwerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 18:14 klienci jak sie dowiedza co kupowali to ich szlak trafi:)) antisalitre?a elastinor-q a w srodku acrinor,a z kwasami juz nie wspomne byly tak rozcieczane ze szok.zarabial na litrze wody ok.20zł.no ale nq to nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działkowa Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.10, 18:21 Ja się nie zgadzam na fajerwerki na Działkowej. Lubię właścicieli budynku i magazyniera. Całkiem fajni i pomocni ludzie. Nie zgadzam się na fajerwerki właśnie tam. Mogę nawet kupić zapałki za 500 zł, ale fajerwerki robimy w Mrokowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: do Maćka, Jankesa 2 i Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:04 W Mrokowie ok!ale trzeba Czarka spic aby nic nie pamietal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuyt Czarek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.10, 19:51 Niech pamięta, powinien pamiętać. Dlaczego ma nie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANOSIK pan dyrektor IP: *.chello.pl 15.03.10, 12:41 Bardzo milo ze pan dyrektor - kochany Marek pozegnal sie z pracownikami zwalniajac sie dzien po wizycie Pana prezesa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: pan dyrektor IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.10, 13:14 No a co miał zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Pogadać zawsze sobie możecie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 13:17 PANOWIE! POMSTOWAĆ NA TYM FORUM MOŻECIE DO WOLI. ALE NICZEGO TO NIE ZMIENI W WASZEJ SYTUACJI. ZA MIESIĄC TYLKO BEDZIECIE JESZCZE BARDZIEJ PLAKAĆ,ŻE KASY NIE MACIE.POGADACIE, POGADACIE I DALEJ KU CHWALE PREZESA ZASUWAĆ BEDZIECIE:)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nq Re: pan dyrektor IP: *.chello.pl 15.03.10, 13:23 to się nazywa tchórzostwo,ale u niego to normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANOSIK Re: pan dyrektor IP: *.chello.pl 15.03.10, 13:26 Sie zdziwia jak auta zdadza do lizingodawcy a ten do serwisu a serwis zadzwoni ze niespodzianka jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: pan dyrektor IP: *.chello.pl 15.03.10, 13:27 chcialem jeszcze pozdrowic Dorotke ktora teraz jest samozwanczym dyrektorem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: pan dyrektor IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.10, 15:22 Potrzebuję prywatne maile do: Dorotki Grzegorza Tabasza Radka Piekarczyka Grzegorza Maliszewskiego I kogoś dobrego z wrocławia i poznania. A.... i do Radka Juszki Z góry dziękuję za maile tudzież telefony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Dorotka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.10, 15:27 Potrzebuje prywatnego maila do Dorotki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: pan dyrektor IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.10, 15:20 Tak, to prawda. Tchórzostwo w imię idei w którą tylko on wierzy i którą sam sobie stworzył, żeby przez nią cierpieć ku chwale nie wiadomo czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmer Re: pan dyrektor IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.03.10, 21:41 Witam panowie potrzebuję privat e-mail do pana Marka S. bo muszę mu osobiście pogratulować oraz zadać kilka pytań. Z góry dziekuję za wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pan dyrektor IP: 85.222.87.* 15.03.10, 22:55 Poszukajcie sobie na naszej klasie mądre głowy;-) Żal mi was, że daliście się tak wydymać przez utrzymywanego sztucznie przy życiu hiszpańskiego trupa, sterowanego przez hipokrytyczną dwulicową marionetkę martwiącą się jedynie o własną dopę. Mówicie, że Mareczek spierdolił? Na miejscu handlowców wiedział bym gdzie szukać ich pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpan mejleee IP: *.chello.pl 16.03.10, 11:46 a po co wam e-mail do dorotki ? czicie sie na jej chudziutka pupcie ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Re: mejleee IP: *.warszawa.mm.pl 16.03.10, 13:50 Chłopie wez sie pierdolnij w glowe tylko mocno bo już z tego rozżalenia srasz żarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: mejleee IP: *.chello.pl 20.03.10, 17:08 p/11 dymaj bliżniego swego aż kapota spadnie z niego a pózniej wez się za następnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja -Czas apokalipsy nadszedł dla Nq- IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 14:31 Pracowałem tam krótko ale zdążyłem poznać jak to działa i co się święci -porażka-. Wiedziałem kiedy odejść teraz przynajmniej mam normalną pracę też jako PH ale na normalnych zdrowych zasadach. Chcę pozdrowić byłych pracowników Nq. Sprawiedliwości stanie się zadość prędzej czy później. I co ty teraz będziesz robił Mareczku, może jakiś handelek na ryneczku. A co słychać u Radosława :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaga egipska Re: -Czas apokalipsy nadszedł dla Nq- IP: *.docsis.tczew.net.pl 05.05.10, 17:24 Zdechło to już całkowicie czy jeszcze dogorywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooltay Re: Norquimia IP: 82.177.25.* 26.03.10, 17:32 Zapraszam do podzielenia sie doświadczeniami i opiniami na opinieopracodawcy.ubf.pl/news.php Pozdrawiam P.S. Zapraszam do uzupełniania Czarnej Listy Pracodawców Zarejestruj sie i wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 23:17 halo! został tam ktoś jeszcze? zapowiadany towar dotarł? pogodziliście się już z nowymi warunkami pracy?:-) sezon się zaczyna wiec na brak zamowień nie możecie chyba narzekać. ja dzieki Bogu już nie pracuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:10 czy ktos wie gdzie mieszka kierow. z gdanska?chce sie z nim spotkac,pragne tego podobno to kozak jakich malo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Norquimia IP: *.chello.pl 01.04.10, 17:08 szukaj go w malborku, okolice ul. slowackiego , tylko z ta rozmowa moze byc naprawde ciezko bo to wiesniak 100% zreszta widac odrazu po facjacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 23:48 Myslalem ze mieszka w pruszczu gd, i jest spasiony z nogami komara a ta kozia broda no to prawda czysty wiesniak!!!poprzedni byl z malborka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: Norquimia IP: *.chello.pl 04.04.10, 15:15 hmm po twojej wypowiedzi kolego jankes widac ewidentnie ze nie powinienes "myslec" gdyz nie jest to twoja mocna strona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 21:59 czuczi ja tylko szukam adresu kierow.z gd.a co do myslenia to g...ci do tego tylko tacy jak ty sa mocni za klawiatura a w realu jestescie leszczami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 22:10 he he jak znasz adres "kierownika"z gd.to podaj a co do myslenia to latwo jest pisac bo w realu leszcze glosu nie maja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adres Re: Norquimia IP: *.pruszcz.mm.pl 07.04.10, 08:03 Zadzwon twardzielu - "nie leszczu" i spytaj o adres 661970081 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes-2 Re: Norquimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 14:52 juz mam:))))w okolicach hurtowni Mach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaga egipska Re: Norquimia IP: *.docsis.tczew.net.pl 05.05.10, 17:25 zdechlo to juz calkowicie czy jeszcze dogorywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi2 Re: Norquimia IP: *.bb.sky.com 05.07.10, 09:51 TEZ JESTEIEM CIEKAW. JA JUZ OD 6 MIES NIE PRACUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor JAK JEST IP: *.chello.pl 31.07.10, 15:16 teraz jest super !! pensja + 30% nowe auta ( skody superb ) tel bez limitow, towaru pelno dodatkowe dwa magazyny trzeba bylo wynajac bo sie nie miescilo w warszawie. Blogoslawiony hiszpan non stop przysyla pochwaly, nagrody JEST EXTRA :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Re: JAK JEST IP: *.chello.pl 31.07.10, 15:18 AA i ten dupowlaz hiszpana - cwaniaczek co jezdzi nie swoim chraislerem tez robi duze obroty na tych zapalkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastinor ch...u! Re: JAK JEST IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 23:44 a tak na serio? bo po jakims czasie spedzonym poza tez sie zastanawiam czy juz zdechlo Odpowiedz Link Zgłoś