Gość: opinius IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:13 KTO PRACOWAL LUB PRACUJE W/W FIRMIE.JAK JEST? JAKA ATMOSFERA, JAKIE PLACE NA STANOWISKU PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO LUB KIEROWNIKA PRZEDSTAWICIELI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: ZYWIEC TRADE-PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:11 Gość portalu: opinius napisał(a): > KTO PRACOWAL LUB PRACUJE W/W FIRMIE.JAK JEST? JAKA ATMOSFERA, JAKIE PLACE NA > STANOWISKU PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO LUB KIEROWNIKA PRZEDSTAWICIELI? Słyszałem , ze dramat w każdym calu:( Przynajmniej tu w Bielsku. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: ZYWIEC TRADE-PRACA IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 08.09.03, 23:08 mój chłopak pracował w tej specjalizacjim ogólnie to ok, a dostał te prace tylko dlatego że ostro dupy dawał swej byłej dziewczynie, ha a gdy go zostawiła to go wyrzucili bo przestał z nią się puszczać, ale tylko dlatego że mnie poznał. Więc uwżaj na siebie a ja ci życzepowodzenia!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś