Gość: x Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.centertel.pl 22.05.10, 01:00 Niemoge zadużo pisać. Niewarto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.s pruszcz gdanski dział eksportu IP: *.146.4.0.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.05.10, 07:58 a jak z pracą Pruszczu w biurach? jak atmosfera? jakie zarobki? mnie ,,korci,, aby rzucić moja pracę w sferze budżetowej i starać się tam o pracę , choć jak czytam to mam coraz mniej chęci i myślę ze nie doceniam mojej pracy.Z drugiej strony znajoma mi mówi ze w działach eksportowych dużo płacą i dobre premie - ale czy to prawda nie wiem do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhu Re: pruszcz gdanski dział eksportu IP: 66.230.230.* 23.05.10, 09:04 >>>a jak z pracą Pruszczu a co za roznica? gdansk, pruszcz czy krakow to caly czas ta sama firma >>>aby rzucić moja pracę w sferze budżetowej w budzetowce raczej takie cuda sie nie zdarzaja www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Czarny-czwartek-pracownikow-LPP-n28849.html >>>dużo płacą i dobre premie to jakiś dowcip? co to jest premia? przeczytaj i się zastanów gielda.onet.pl/lpp-nie-widzi-jeszcze-przeslanek-ozywienia-w-branz,18726,3224314,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pruszcz gdanski dział eksportu IP: 109.243.59.* 23.05.10, 22:31 ludzie czasy niewolnictwa się skończyły, nikt nikogo do niczego nie zmusza - wolny wybór, żałosne są te desperackie wypowiedzi. W tej firmie pracuje jakieś tysiąc osób z własnej woli. Może sami załóżcie firmy zatrudnicie ludzi za gruba kasę, nic nie wymagajcie od nich a jak przyjdzie kryzys to sami się zwolnijcie żeby pracownicy na tym nic nie stracili. proponuję trochę wyobraźni i perspektywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pruszcz gdanski dział eksportu IP: 85.17.254.* 24.05.10, 10:24 "nikt nikogo do niczego nie zmusza - wolny wybór" dla tych co nie zrozumieli - nie podoba się to wypieprzać Pracuję po godzinach za friko ale mam wybór, odmówić i czekac na wypowiedzenie, to jest ten tzw. wolny wybór "żałosne są te desperackie wypowiedzi" tak, jest to żałosne ale jest to skutek sytuacji w firmie, kto do tego doprowadził? "W tej firmie pracuje jakieś tysiąc osób z własnej woli" miliony chińczyków też pracują z własnej woli, zamienisz się z nimi? Ja też proponuję trochę wyobraźni i perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rządzęTU Re: pruszcz gdanski dział eksportu IP: *.klodzko.vectranet.pl 25.11.12, 11:06 Z tysiąc to Ty możesz zarobić w tej firmie , cwaniaczku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pruszcz gdanski dział eksportu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 13:59 moze choc lepsza kasa niz w budżetówce gdzie placą po 2 na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupka Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 12:41 byłam na rozmowie ostatnio. nie do sklepu tylko do jednego z wydziałów w centrali. no i przyszła miła pani z hr, która bez kartki to by tam chyba zdechła i przez 40 minut potakuje mi nawet jak nic nie mówiłam. po ogromie zupelnie beznadziejnych pytań (a dlaczego, a po co) w ogóle nie związanych ze stanowiskiem zostałam poinformowana,że się odezwą. na pewno, ale to na pewno (!!!) sie odezwa do konca tygodnia - bo oni zawsze tak robią! i co? oczywiscie cisza. żałuje że wziełam wolne z pracy żeby iść na tę rozmowe, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś [...] IP: 78.46.75.* 30.05.10, 08:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupka Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 12:35 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskas ja slyszalam inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:02 ja slyszalam ze w pruszczu dobrze placa po 4 tysiace na reke plus polroczne prewmie po 8 tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: ja slyszalam inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:54 ja slyszalam ze po 6 tysiecy na reke i premie co 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata81 czy to prawda? IP: *.182.183.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.10, 17:13 czy to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: czy to prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 09:11 moze kierownicy tak mają , watpie by szeregowy pracownik typu specjalista ds.planowania itp tyle zarabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck u LPP! [...] IP: *.chello.pl 18.06.10, 01:25 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpepe Re: czy to prawda? IP: *.chello.pl 19.06.10, 02:44 dok,ładnie fak ju elpepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE marszałkowska [...] IP: *.chello.pl 25.06.10, 23:18 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.182.136.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.08.10, 17:34 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_22 Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera 20.08.10, 14:08 a ja chciałabym się dowiedzieć jak wygląda proces rekrutacji. jakiego typu zadania do zrobienia dają i jak sprawdzają poziom języka - rozmowa, tłumaczenia, test czy jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:49 Ja ostatnio byłam na rozmowie... jest test z angielskiego trzy częściowy, test na inteligencję oraz logikę... generalnie testy b. łatwe... kolejny etap to praca w grupie... człowiek siedzi jak małpa w gronie innych osób biorących udział w rekrutacji. a 3 laski z hr przyglądają się wszystkiemu co robisz... testy i praca zbiorowa trwa 3 godz. w ciągu 2 tyg kontaktują się na tel albo @ z informacją czy cię przyjeli czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam LPP [...] IP: *.chello.pl 27.08.10, 22:36 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.docsis.tczew.net.pl 29.08.10, 17:35 Do jakiego działu startowałaś? Ja bylam na tescie - skladal sie z 3 arkuszy - test logiczno - spostrzegawczy coś w tym stylu. Stanowisko o ktore sie ubiegam to stanowisko w dziale IT (coś tam z danymi podstawowymi, mlodszy specjalista)! Pod koniec testow babka powiedziala,ze sie odezwa do konca przyszlego tygodnia (test mial miejsce we wtorek), a odezwali sie juz 3 dni po. Powiedziala rowniez, ze osoby, ktore ypadna na tescie pozytywnie, zostana zaproszone na romowe z nia (PANI OD HR) i liderem działu (czyli liderem IT). N astronie jest napisane,ze sa 3 etapy: 1-romowa-weryfikacja cv, 2-testy, 3 romowa z liderem. Wychodzi na to,ze pierwsza pomineli, zaprosili odrazu na test, testy zdalam zaprosili na kolejna romowe (wychodzi na to,ze ostatnia). Czy czekaja mnie jeszcze jakies testy? Czy jakies zadania w grupach, to nie przypadkiem dla jakichs projektantow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:45 Nie startowałam na projektanta :) Raczej na stanowisko ekonomiczne. Natomiast pracę grupową miałam. Zaprosili mnie na next etap :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.docsis.tczew.net.pl 29.08.10, 18:14 Ale czy te testy mialas na jednym spotkaniu z ta praca grupowa? Czy testy to jedno spotkanie a praca grupowa, to kolejne spotkanie? Odpisz. P.S. Ja juz chyba nie powinnam sie spodziewac zadnych testow, skoro na jednych bylam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leski Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: 91.192.77.* 03.09.10, 18:56 A powiedz mi jak z tą drugą rozmową - odezwali się do Ciebie i jak ona wyglądała? Pozdrawiam. Lesiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.docsis.tczew.net.pl 04.09.10, 18:09 lTesty przeszlam, pozytywnie. Zaprosili na ostatnia rozmowe z pania od hr i liderem dzialu. Maja sie odezwac - nawet jesli bedzie negatywna odp, tak czy siak dadza znaka. To mis ie wlanie podoba. Powiem tak- ostatnia rozmowa byla naprawde przyjemna, Panie byly bardzo mile. Fajnie by bylo jakby zadzwonili i byli na 'tak'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 07:28 "dupa, lpp to jedna wielka duuupppa" a jakieś konkrety? bo tak to można o wszystkim i wszystkich napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.182.162.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.11.10, 14:58 no wlasnie , zarobki???atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 07:16 zarobki - tak jak wszędzie, lepiej niż w budżetówce ale szału nie ma atmosfera - tak jak wszędzie, zależy na jakich ludzi trafisz, są ludzie na prawdę fajni oraz zwykli debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regosc Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.146.164.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.10, 11:55 jeślli lepiej jak w na budżetówce tzn że jakieś 3-5 tysięcy na rękę w zależności od stanowiska - mam rację?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:45 dokładnie tak... jeżeli weźmiesz 2 etaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.10, 13:36 :D 3-5 k - to chyba po 10 latach tyry... ludzie zwykle po 2-3 latach rezygnują.. na starcie jakieś 2,2k na lapę.. podwyżki uzależnione "od wyników firmy" .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: pmysraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.182.163.132.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.10, 22:57 mysle ze sa tacy co zostaja w firmie , dostają awans na kierownika ,managera i maja te 5 koła.ale tylko przypuszczam , nie wiem, własciwie mam nadzieje ze tak jest , ze mozna awansowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: pmysraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.chello.pl 13.11.10, 03:39 nie polecam pracy w LPP, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: pmysraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:03 awansować można realnie - w ramach stanowiska (młodszy -> starszy ktoś tam) awans na kierownika/menagera jest też możliwy, trzeba tylko poczekać cierpliwie na zwolnienie się takiego etatu lub pomóc w "zwolnieniu się etatu" (co akurat w tej firmie nie jest niczym niezwykłym, "nowe standarty kultury korporacyjnej") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamkama Re: pmysraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:12 ohh a mi się wydawało że tam taka sielanka,bo mam tam znajomą i nawet chciałam rzucić obecną pracę na rzecz lpp w Pruszczu. Bo tam takie premie dają......ale może to tylko chwalenie na wyrost ,no i managerem/kierownikiem od razu nie zostanę , wiec nie dostanę 5 tys-6 tysięcy na rękę , więc nie będę próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiszka Re: sraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfer IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 21:51 Groźny Woźny ! ____________ trzeba być zwyczajnie ch...em ,żeby tam wyrobić. Woź-albo przewóź :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: sraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfer IP: 195.250.37.* 22.12.10, 12:48 ja sobie za to chwalę pracę w lpp - pracuję w centrali, nie w salonie. szczególnie ludzie są świetni i fajna atmosfera, no i branża.. po mojej ostatniej pracy widzę dużą różnicę na plus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: sraca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfer IP: 46.112.98.* 22.12.10, 20:55 a jak wygląda praca w LPP TEX - w centrali Home&You?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik [...] IP: 178.73.49.* 06.07.11, 22:47 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.docsis.tczew.net.pl 20.01.11, 11:57 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskas Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.146.156.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 13:59 a w biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.play-internet.pl 06.02.11, 17:49 Niestety większość tych opinii jest prawdziwa. W biurze pracuje kilkanaście osób, które są życzliwe, uśmiechnięte i mają zdrowe podejście do tego całego bajzlu. Reszta to korporacyjni żołnierze, którzy myślą że dostali najlepszą na świecie pracę i tak też wpajają innym. Trzeba pracować, szybciej, lepiej i wydajniej, a do tego najlepiej nie mieć ambicji zarobkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIER Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 10:22 JA ZARABIAM TAM DOBRZE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.146.217.193.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.11, 17:13 ooooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik [...] IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 23:17 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris [...] IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.11, 12:33 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.11, 12:41 Mam podobne doświadczenia...Atmosfera pracy bywa znośna pod warunkiem, że dajesz się lub udajesz, że dajesz się zmanipulować przełożonym. Jesli nie, jesli patrzysz zbyt trzeźwo,domagasz się podwyżki po latach pracy, ubiegasz sie o awans... wówczas Kadra Kierownicza LPP.S.A. nazywa to: roszczeniowy stosunek do pracy. A więc siedź po godzinach i dziub w kub. Albo dowala ci obowiazków i usłyszysz, że skoro pracujesz po godzinach tzn,że źle organizujesz swój czas pracy.....itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula [...] IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 17:58 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsewator [...] IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 12:34 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsewator [...] IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 12:40 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.147.32.60.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.04.11, 15:31 dyrektorki tzn kierowniczki? jak z ołówkiem > jak wygląda struktura w firmie i struktura awansu , premii/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Woźny [...] IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 00:20 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Pepe Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 10:07 nie, ale powinni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosny wyzysk [...] IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 20:27 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga ciagłe niesprzyjające opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 09:58 Przeczytałam cały wątek i aż się dziwię.Moja znajoma - fakt na stanowisku kierownik czegos tam , jest bardzo zadowolona i mowi ze jej pracownicy krzywdy nie mają.Choć moze to tylko przechwalanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Pepe Re: ciagłe niesprzyjające opinie IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 10:16 ..hehe,może i krzywdy nie mają, premii podwyżek teżnie mają... Zamiast tego "atrakcyjne" wyjazdy służbowe,np.do Bytomia, Wolsztyna, Zmościa czy innych metropolii.../ Nocleg w hotelu klasy "biwak" na koszt firmy... 10 godzinna przejażdżka PKP w klasie 2 (na stojaka w korytarzu) też na koszt Prezesa. żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech na sali odpowiedź??, i tak mają cię głęboko w d... IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 20:11 Szanowna Pani, Dziękujemy za złożenie oferty pracy i udział w rozmowie rekrutacyjnej. Niestety w chwili obecnej nie możemy zaproponować Pani stanowiska, o które się Pani ubiegała. Pozwalamy sobie jednocześnie zachować Pani dokumenty w naszej bazie danych, aby móc skontaktować się z Panią, gdyby zaistniała potrzeba zatrudnienia osoby z Pani kwalifikacjami. Życzymy wielu sukcesów w życiu zawodowym i osobistym. Z poważaniem Dpartament ds. rekrutacji i rozwoju Pani która rekrutuje to chyba standardowo wysyła takie e-maile do wszystkich, nawet się nie wysilą podać nazwiska czy stanowiska na które sie człowiek ubiega, i tak dają beznadziejne warunki zatrudnienia, okres próbny, 2 lata i 2 lata, a potem może dalej, i powiedzą, że taka polityka Prezesa. hehe po prostu boją sie konkurencji, to jest na prawdę przykre na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik [...] IP: *.play-internet.pl 07.06.11, 14:40 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t [...] IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 20:30 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vella [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 02:06 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.docsis.tczew.net.pl 14.06.11, 10:03 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzys Re: Nie polecam pracy w LPP IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 16:59 "nie firma jest w kryzysie ale kryzys jest na około" - to dla tego trzeba półdarmo zapieprzać, wspaniała LPP wybawia swoich pracowników przed straszną rzeczywistością... jeśli właśnie podejmujesz decyzję odnośnie tego czy pracować w LPP to zastanów się dwa razy, nie bez powodu na 400 postów w tym wątku 350 jest negatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 140%, I miejsce praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.sm-rozstaje.pl 20.09.11, 21:29 Jeśli chodzi o zarobki, to zachęcam do lektury. Regulamin programu motywacyjnego. pkt. 2.4 -Uczestnicy programu www.inwestor.lpp.com.pl/upload//Walne%20zgromadzenie/PL/2011-05-17/projekt-regulaminu-programu-motywacyjnego.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lpp [...] IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 20:25 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.mlyniec.gda.pl 23.11.11, 23:14 6 nazwisk i prawie wszystkie (jeśli się nie mylę) związane z firmą praktycznie od samego początku..... jako ciekawostkę powiem, że były podobne programy (4-5 lat temu jeśli dobrze pamiętam) tylko dotyczyły trochę szerszej grupy pracowników (od kierownika w górę) - każda z osób mogła nabyć w ramach premii za wynik sprzedaży (jeśli ktoś pracuje ten wie jakie potrafią być premie....) akcje firmy na preferencyjnych warunkach (choć nie taką jak w tym przypadku) - był jednak jeden haczyk - osoba musiała pracować w firmie do końca określonego okresu w przeciwnym wypadku premia w postaci akcji przepadała......a krótko potem przyszedł kryzys..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.12, 08:40 podbijam temat , jakie zmiany w lpp? kryzys minął? jak centrala np w Pruszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seda Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.01.12, 19:11 ja też podbijam, z naciskiem na info o zarobkach, ile zarabia asystent projektanta (widełki?)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.051.mirolan.pl 24.03.12, 11:36 ATMOSFERA JEDYNA I NIEPOWTARZALNA:)) Ludzie młodzi, zdolni, sympatyczni, otwarci. Można zdobić ogromne doświadczenie w krótkim czasie. Można się wykazać, szybko się wybić i awansować. Zarobki jak zarobki... Najważniejsze, że doświadczenie jakie się zdobywa później procentuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.04.12, 20:25 To brzmi trochę jak autoreklama, którą firma, podobno stosuje na tego typu forach. Pracownicy tak entuzjastycznie raczej się nie wypowiadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamana Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 21:21 Zarobki bardzo małe pomimo tego, że marki są bardzo znane w kraju, klientela jest bardzo duża, praca jest dość ciężka, iż wchodzi w to: obsługa klieta, przyjmowanie towaru, klipowanie towaru, dbanie o czystość, rozwieszanie towaru, dotowarowywanie salonu itd. Na dodatek, jeżeli chodzi o premie, nie ma co liczyc... najpierw trzeba zrobic plan miesiąca, utrzymac się na dobrym miejscu bo nie wszystkie salony otrzymują "premię" jeżeli mozna tak to nazwac... Zniżki pracownicze-śmiech na sali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niell Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.205.8.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.05.12, 17:37 wydaje mi się że w tym wątku głownie mowa o pracy a biurze lpp..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 15:14 Hej :) Jak wyglągdają testy w LPP? może ktoś coś na ten temat powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 15:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: 62.29.248.* 21.06.12, 10:25 a co słychać w Pruszczu Gdańskim, w magazynach - jak to tam wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konewka Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 24.06.12, 00:09 No to ja się przyłączę do wątku i nie ukrywam że liczę na pomoc. Interesuje mnie atmosfera w pracy w centrali w Gdańsku oraz zarobki w dziale projektowania. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 01:47 Polecam prace w lpp. Nie miła atmosfera, słabe zarobki, korporacyjny klimat. Brak premii, praca w stresie, rosnące wymagania, brak kontaktu z współpracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optio Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.30.61.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 16:45 chyba miła atmosfera i duże premie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.lpp.com.pl 26.07.12, 15:47 bardzo miła atmosfera :) mi się podoba... a i premia będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yi Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.147.137.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.12, 18:21 bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowa Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 23:01 a jakiw warunki pracy maja fotografowie w tej firmie? jakie zarobki? napiszcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optio Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.31.238.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.13, 22:21 Podbijam.Firma wypracowała niezły zysk-jak przekłada się to na pensje pracowników w Pruszczu Gd i Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewa Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.play-internet.pl 24.05.14, 22:28 Witam, jak wyglądają obecnie testy rekrutacyjne, dział artystyczny, grafik? czego się obecnie spodziewać po firmie, bardzo proszę o wskazówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Woźny Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 01:01 Paweł jest przykładem człowieka który pnie się w LPP po szczeblach kariery... Cena jaką za to płaci: -jest wyniszczony psychicznie i fizycznie -zatracił wiarę w siebie -trwa w firmie LPP prawie 10 lat boi się nowych wyzwań -ciągła kontrola kosztów, oszczędzanie doprowadziły go do paranoi, wszędzie widzi kryzys i odczuwa nieustanną potrzebę oszczędzania -stracił przyjaciół i znajomych -jego życie osobiste legnie w gruzach -przestał być postrzegany jako lider i osoba szczera Paweł, odejdź z tej firmy. Zacznij dbać o siebie. Patrzę na twoje zdjęcie na goldenline, wyglądasz coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwi Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.147.19.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.13, 13:31 Czy ktoś wie na jakich ulicach mieszczą sie siedziby lpp w Gdańsku i pruszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyraczek Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.14, 17:23 O! W końcu prawdziwa opinia o pracy w LPP! Dokładnie tak to wygląda.... a jeśli przestaniesz się rozwijać to Cie zwolnią ... bo na Twoje miejsce jest kilkunastu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: 80.50.144.* 01.09.12, 17:20 okropieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 18:21 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.31.0.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.03.13, 12:42 W centrali w Gdańsku i Pruszczu w biurach podobno mają nieźle -dobre pensje, premie , szkolenia tzn słyszałam tak o tej firmie.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Frasisko Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.ttk.pl 27.03.13, 00:07 ..podobno... Szkolenia, delegacje, konferencje - "wypas" W gratisie luksusowe biuro w Instytucie Mechanizacji Rolnictwa :) Prawda: LPP to dobra sznsa na start, na dobrą pozycję w CV, jak jest się "świeży". Dobra opcja dla młodych specjalistów zaraz po studiach, ale zasiedzenie się powyżej 3-4 lat grozi obgryzaniem paznokci oraz wypłukaniem magnezu przez kofeinę ale przede wszystkim zawodowym wypaleniem. To korporacja pełną gębą i swoje wymagania ma i swymi regułami się rządzi. Należy pamiętać, że jest się jednym z ca. 15 000 pracowników... LPP uczy i bawi :] Coś dla ludzi lubiących bardzo dynamiczną pracę i moc wyzwań... Jeśli chodzi o wynagrodzenie: Wiele zależy od persony i jej wykształcenia/umiejętności/języków/kursów/bajery/gadki/stajla/ziomków/butów/marki szlugów* *dowolne pozostawić, resztę skreślić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Frasisco Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.ttk.pl 27.03.13, 00:21 ..zresztą; warto poczytać to forum od początku (2008rok) - rewolucji nie ma i generalnie się zgadza ze stanem teraźniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwad kierownictwo? IP: *.182.140.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 19:25 Jakie stawki na stanowiskach kierowniczych?czy warto aplikować do działów eksportu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik [...] IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 12:27 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temat Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 10:15 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optio Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.31.238.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.13, 22:23 Podbijam.Firma wypracowała niezły zysk-jak przekłada się to na pensje pracowników w Pruszczu Gd i Gdańsku? Czy zatrudnienie wzrasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Woźny [...] IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.13, 03:08 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kus Re: praca w LPP Gdańsk, zarobki atmosfera IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.14, 11:05 W LPP idą przewały. Szczególnie w Dziale Inwestycji. Równolegle plynie drugi strumień kasy. A wszyscy udają ze nikt tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś