Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lubię Doradcę!!

IP: *.acn.pl 15.09.03, 23:55
    Bo to jedna z niewielu osób na tym forum, która dosadnie potrafi powiedzieć,
    co sądzi o tych wszystkich P.O.
    Nie używa "pięknych słówek", nie zachowuje się jak czternastolatek i do tego
    jego wypowiedzi zawsze posiadają (mniejszą lub większą) wartość merytoryczną.

Doradco, z prawdziwą przyjemnością czytam twoje odpowiedzi na posty - może
    dlatego, że w większości spraw mamy podobny punkt widzenia.
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • gosiaada61 Re: Lubię Doradcę!! 16.09.03, 00:08
        i ja też lubie Doradcę:)))))))))))))))))))) pozdrowienia Doradco
        • Gość: doradca pozdrawiam panno/pani Małgosiu IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 00:37
          Również pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • Gość: doradca Dziękuję IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 00:36
        Dziekuję za zrozumienie. Polecam sie na przyszłość.
      • Gość: Lord Bobick Re: Lubię Doradcę!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 09:28
        Doradca jest OK.
        • Gość: doradca Szanuje Lorda IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 15:21
          Szanowny Lordzie
          Bardzo chetnie czytam Twoje wypowiedzi. Niekiedy nie ze wszystkimi z nich
          zgadzam się ale szanuje Twoja opinie. Specjalistom od doszukiwania tanich
          sensacji pod tytułem, ze jestesmy tą samą osobą chciałbym odpowiedziec cytatem
          z pewnego filmu...parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE....
          Pozdrawiam.
      • Gość: Margareta Re: Lubię Doradcę!! IP: *.nd.e-wro.net.pl 16.09.03, 11:44
        Tylko dlaczego większość postów wysłana z tego samego IP? Oj doradco, doradco -
        coś mi wygląda, że sam do siebie piszesz, żeby się dowartościować.
        • Gość: Lord Bobick Re: Lubię Doradcę!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 15:08
          Z tego samego IP???? Co Ty wogóle wiesz? Widzisz tylko acn.pl i już wiesz, że
          to to samo IP??? Chyba się na tym nie znasz... Poprostu w stolicy internet
          przez kablówkę za pośrednictwem AsterCity jest popularny a i sama firma (choć
          można jej wiele zarzucić) prężnie się rozwija i podłącza coraz to nowych
          odbiorców. Jakbyś wiedziała - Lord Bobick jest tu już od jakiegoś czasu, a
          doradca również pojawia się tu już dosyć długo. Zbieg okoliczności - ja
          rozdwojenia nicków nie mam, nie musze stosowac tanich sztuczek za zmianą nicka
          i nie podnieca mnie potwierdzanie moich tez pod innym nickiem - takie
          dowartościowywanie jest złudne...
        • Gość: doradca Szanowna Pani Małgorzato IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 15:28
          Zamiast stawiac mi zarzut, ze nie moge zdecydowac sie na jakim forum mozna
          znalezc moje posty yo masz do mnie zarzuty, ze conajmniej pod 30 tysięcy osob
          w Warszawie poodszywam się. Nie każda Małgośka uwielbia jak mowi sie do Niej
          oj Małgośka głupia TY, on nie wart jednej łzy, oj głupia Ty, głupia Ty...
          [chórek] oj głupia....
          Coś mi wygląda, że nadszarpnełaś moj honor i godność osobistą. Mam propozycje.
          Jeśli napiszesz tutaj, ze mnie przepraszam a dla Lorda Bobicka zaszczekasz
          tyle razy ile masz lat to puszczam w niepamięć całe zdarzenie.
        • Gość: dr Mi do Margarety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 16:08
          No popatrz, Margareta, jakie czary...
          to znów ja - autorka postu - a piszę teraz z innego IP. Szok, no nie?
          :))
          Wieczorem poprawię z domowego :))
          • Gość: Margareta OD MARGARETY IP: *.nd.e-wro.net.pl 17.09.03, 09:34
            No to sorki sorki sorki (wystarczy????) :-)))
            • Gość: dr Mi Re: OD MARGARETY IP: *.acn.pl 17.09.03, 09:36
              jasne :))

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka