Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

teraz PH..całe zycie PH ???

IP: *.net.euron.pl 27.06.08, 11:09
    witam
    powoli wypalam sie jako PH, mam juz po uszy uzerania sie z klientami
    i centralą.
    macie jakies doswiadczenia w przejsciu na inne zajęcia??
    jak zwykle moje aplikacje giną w mrokach HR :((
    a ja nie chce umierac jako PH!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: monkey102 Re: teraz PH..całe zycie PH ??? IP: *.gprs.plus.pl 27.06.08, 21:33
        Zakładając, że znasz się na sprzedaży i osiągasz dobre wyniki, uważam że
        powinieneś zmienić firmę i branżę, w których teraz pracujesz. Nowa firma i inni
        klienci, których od nowa będziesz poznawał i wyrabiał sobie kontakty powinny dać
        Tobie powera. Napisz w jakiej branży teraz pracujesz?!
        • Gość: klepacz Re: teraz PH..całe zycie PH ??? IP: *.net.euron.pl 28.06.08, 11:59
          obracam sie w budowlance, sieci i rynek tradycyjny.
          pozdro
          • Gość: monkey102 Re: teraz PH..całe zycie PH ??? IP: *.gprs.plus.pl 29.06.08, 13:14
            To tak jak ja-chwilami też mam dość tych samych twarzy i zachowań, ale nie ma
            dla nas żadnej lepszej alternatywy... Kiedyś myślałem o branży medycznej, ale i
            ta ma swoje wady.
            A może awans w Twojej firmie np. na Product Managera?
      • Gość: kowianeczka Re: teraz PH..całe zycie PH ??? IP: *.lodz.msk.pl 27.06.08, 23:45
        Więcej takich postów na tym forum! Niech każdy olewa ogłoszenia na ph to może zlikwidują ten beznadziejny zawód! I wtedy będzie więcej miejsca na inne stanowiska, hahahaha.
        • Gość: Rambo 8 Buahahahahahahahahaha, ty nawet nie śpisz???. IP: *.k681.webspeed.dk 28.06.08, 08:47
          Czuwasz nad nowymi wątkami i przesladujesz PH. Wyjdź czasami z domu
          dziwaku, wstań od tego komputera. Kompletnie zdziwaczałaś od tej
          Naszej klasy i forum dla beznadziejnie bezrobotnych. Udaj się do
          specjalisty dziwaku, bo naprawdę zioniesz jadem i zawiścią jak mało
          kto na tym świecie.
          • Gość: sss moze do tego dojsc IP: *.chello.pl 28.06.08, 12:38
            gdyby zlikwidowali te stanowiska bezrobocie w polsce wyniesie
            spokojnie 40% jak w zimbabwe . nie mamy prawie przemysłu . masz
            jakiś inny pomysł?
            może sie tak zdarzyć jezeli ropa osiągnie drastyczne ceny . wtedy
            zlikwidują . zostanie telemarketing . ale podkreslam ze bedzie to
            kryzys porównywalny z wojną
            • Gość: kowianeczka Re: moze do tego dojsc IP: *.lodz.msk.pl 28.06.08, 22:38
              Telemarketing to przecież taki sam badziew. Ja jak krytykuję akwizycję, bo mi chodzi o akwizycję w szerokim znaczeniu. Telemarketing przecież też podchodzi pod akwizycję.
              • Gość: zomo Re: moze do tego dojsc IP: *.k681.webspeed.dk 29.06.08, 09:19
                Takiego dziwadła jak ty to jescze nie spotkałem. Czym tak ważnym
                zajmujesz się skoro wg. ciebie akwizycja to coś tak bardzo
                odstręczającego.
                Pasożytujesz na rodzinie, zamiast iść do pracy. Całe dnie siedzisz
                na tym forum i chlapiesz jadem na prawo i lewo. A gdy niema czego
                krytykować to przeskakujesz na naszą klasę.
                Jesteś kompletnym dziwadłem pokrzywadzonym przez los z pretensjami
                do całego świata o to że jesteś nieudacznikiem.
                Rusz d..pę i idź do pracy leniu.
                • anula36 Re: moze do tego dojsc 29.06.08, 09:31
                  w sumie to cale zycie podchodzi pod akwizycje, ciagle sie trzeba gdzies reklamowac:)
                  • Gość: abc Re: moze do tego dojsc IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.08, 09:41
                    > w sumie to cale zycie podchodzi pod akwizycje, ciagle sie trzeba gdzies reklam
                    > owac:)
                    Dlatego kowianeczka jest na utrzymaniu mamusi i tatusia - akwizytora.
                    • Gość: xsx Re: moze do tego dojsc IP: *.chello.pl 29.06.08, 12:36
                      całe życie w tym fachu wam nie grozi po 30 roku życia z reguły ph
                      idzie na bruk . relatywnie zarobki są małe bo pracuje sie krótko i
                      niestabilnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka