Dodaj do ulubionych

wątek adminów

04.02.11, 12:04
Co się stało z wątkiem z przeprosinami adminów? i co z tamtym forum, konkretnie z archiwum? chyba jedna osoba, nie będąca w dodatku jego załozycielem, nie będzie wyłącznie decydować o losach setkach postów na temat setek wózków?
Obserwuj wątek
    • tygisek Re: wątek adminów 04.02.11, 12:17
      zauwazylam, odpalajac "z przyzwyczajenia" skrot do wozkowego forum, ze watek ten jako jedyny jest wdoczny na starym forum i jako jedyny mozna przeczytac...
      mi tez sie nie podoba fakt, ze stare watki zostaly unicestwione (jak zwal tak zwal, ale dostepu do nich brak) np. meczy mnie fakt, ze niechcacy udzielilam zlej informacji uzytkowniczce Mutsy i nie mam mozliwosci sprostowania....
      jesli stalo sie tak jak sie stalo, jesli administracja poczuwa sie do odpowiedzialnosci i winy za zaistniala sytuacje, nie rozumiem faktu ukrycia forum, watkow, prosb o udostepnianie i jakis smiesznych selekcji...Nie mi to oceniac, ale nie jest to w porzadku.
      • afroddytta Re: wątek adminów 04.02.11, 12:25
        Ja też byłam w trakcie rozmowy z jedną dziewczyną i miałam nadzieję, ze przekaże mi pewną istotną dla mnie informacje i teraz chyba jej nie znajdę...
    • abigail83 Re: wątek adminów 04.02.11, 12:30
      Teraz jest informacja, że brak forum w katalogu i wątek adminów bez komentarzy, które pod nim były. W katalogu głównym to forum zastąpiło tamto - chyba jednak drobną przesadą jest wyrzucanie do kosza setek wątków, bo ktoś założył nowe forum? fajnie, że mamy komplet informacji o baby joggerze na 2011 i piszę to bez specjalnej złośliwości, ale tamto forum zawierało informacje od ludzi znających się na bardzo różnych wózkach
      • sylki Re: wątek adminów 04.02.11, 12:45
        To forum staramy sie stworzyć tak, by było o wiele lepiej zorganizowane. Niestety nie da sie stworzyć takiej wielkiej historii w rok a co dopiero w tydzień.
    • agnes_nyc Re: wątek adminów 04.02.11, 12:32
      zeby zapomniec o calej sprawie i prosbie admina o zazegnaniu konfliktu pousuwalismy watki o tamtej sprawie. Natomiast dyktator ciagle podludza i wywalila teraz wyjasnienia admina.
      Ogolnie moderator nie mogl mnie zablokowac i nigdy tak nie twierdzilam ze moze.
      Natomiast moj aniol stroz mogl zglaszac do admina skargi jak bylo to w moim przypadku.

Archiwum nie moglysmy skopiowac bo moderatorka ze zlosci zamknela forum (widziala ze kopiujemy watki ktore nie stanowia jej wlasnosci). Najpierw pokasowala watki z kompendium aby nie zrobic kopii na drugi dzien zamknela forum.
      Zapewne stare forum niedlugo bedzie funkcjonowalo wiec radze wam dzialac aby bylo dwoch albo trzech moderatorow a nie jeden dyktator.
      • abigail83 Re: wątek adminów 04.02.11, 12:42
        > zeby zapomniec o calej sprawie i prosbie admina o zazegnaniu konfliktu pousuwal
        > ismy watki o tamtej sprawie.
        nie do konca dobra taktyka - może stworzyc watek do adminow, w ktorym wpiszemy sie wszystkie, postulujace, by archiwum tamtego forum zostalo przekazane tutaj
        jestem pewna, ze technicznie jest to mozliwe, nie obchodzi mnie tamta moderatorka ani na kogo pisala i kogo blokowala czy nie
        • agnes_nyc Re: wątek adminów 04.02.11, 12:50
          na zyczenie zostal przywrocony smile
    • mamalusi Re: wątek adminów 04.02.11, 14:51
      a ja widzę, że tamto forum jest odblokowane i nowe posty się pojawiają, nie ma tylko założyciela, więc pewnie za chwilę będzie zaspamowane przez sprzedawców na maksa.
      • mamaly Re: wątek adminów 04.02.11, 14:58
        Tamto forum już nie jest forum prywatnym.
        • sylki Re: wątek adminów 04.02.11, 14:59
          tak, tamto forum jest administracyjne i jak widać nie posiada moderatora.
          póki co jest tylko jedna strona wątków, reszty jeszcze nie ma.
    • agnes_nyc Re: wątek adminów 04.02.11, 16:53
      Stare forum dziala i dzis zostana przywrocone wszystkie watki jest to forum redakcyjne juz a nie prywatne.
      Najwazniejsze ze bedzie prowadzone przez administracje a nie przez dotychczasowego moderatora

Ja tam sie ciesze smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka