deniz.akaya 10.01.02, 11:57 PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT PRACY PRZEDSTAWICIELE NAUKOWI KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH. INTERESUJE MNIE WYNGRODZENIE WARUNKI KORZYSTANIA Z SAMOCHODU SŁUZBOWEGO, CZAS PRACY, SPECYFIKA PRACY NA CZYM POLEGA, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deniz.akaya Re: PRZEDSTAWICIELE NAUKOWI KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH 10.01.02, 14:43 ZALEŻY MI NA TYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: PRZEDSTAWICIELE NAUKOWI KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 18:35 dlaczego krzyczysz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
deniz.akaya Re: PRZEDSTAWICIELE NAUKOWI KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH 10.01.02, 18:55 NIE WIEM O CO CHODZI ALE NIE WIDZĘ I NIE SŁYSZĘ ABY KTOŚ KRZYCZAŁ A TO ZE KTOS PISZE DUZĄ CZCIONKĄ TO TYLKO UMOWNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: PRZEDSTAWICIELE NAUKOWI KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH IP: *.csk.pl 13.01.02, 13:41 deniz.akaya napisał(a): > SPECYFIKA PRACY NA CZYM POLEGA, rozumiem, ze nie jesteś lekarzem, bo żaden lekarz w tej chwili nie zadałby takiego pytania, gdyż co by te koncerny w swoich ogłoszeniach nie obiecywały wszyscy wiemy o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: PRZEDSTAWICIELE NAUKOWI KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH IP: *.zipnet.com.pl 18.01.02, 11:31 tzn o co chodzi IDA ? Odpowiedz Link Zgłoś