Gość: hela Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: 57.67.166.* 31.07.08, 16:19 ja wytrzymalam w mojej nudnej pracy prawie rok i moge potwierdzic, ze to bardzo meczace... Jestem wniebowzieta, bo w koncu zmieniam na cos innego i przerazona, bo co jesli tam tez tak bedzie?! I nie wiem jak wytrzymuja Ci, co nie maja Internetu w pracy, ilez mozna obmyslac plany wakacyjne czy robic listy zakupow? Jezyki obce to dobre na poczatek, tez mialam ambicje czytac procedury, powtarzac slowka, uzupelniac braki... Tyle tylko, ze nuda strasznie czlowieka wyczerpuje i szybko juz nic sie nie chce... pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 23:19 Hela, kropka w kropkę byłam w podobnej sytuacji! Wytrzymałam 8 miesięcy i zmieniłam pracę (teraz jestem zarobiona po pachy, ale wolę to niż fiksowanie z nieróbstwa). Chwalę sobie tę decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 31.07.08, 17:03 Ja wiem, trzeba Ci obciąć etat, poza firmą masz więcej możliwości na spędzanie wolnego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.icpnet.pl 31.07.08, 18:11 Ja tak się nudzę,że prawie umieram,zazwyczaj siedze do 12-13stej i zmykam do domu(pracę mam do 16stej)a tak to przyjdę,poodpisuję na prywatne maile,potem jakieś onety,fora,zrobię kawę,pójdę na zakupy,poodświeżam strony i idę w chatę.Inspirujące m/w od ponad roku.Szukam pracy teraz,obecnie siedzę w kasie unii europejskiej i oglądam nasze spamy reklamowe i reportaże jacy to zapracowani jesteśmy.Masakra i zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurwa Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.adsl.wanadoo.nl 31.07.08, 19:10 Gdy bylam pracownikiem socjalnym, to odwalalam papierkowa robote w 3 godziny, potem szlam do domu odsypiac zarwana nocke, albo sie opalac na lake. Niestety po 2 latach zorientowali sie, ze jestem znacznie madrzejsza niz reszta zalogi i dowalili mi tyle roboty, ze wolalam sie zwolnic, niz zapieprzac bite 8 godzin za tysiaka na reke. Teraz pracuje w innym biurze, dobrze placa, wiec sie stolka trzymam. Dla zabicia czasu czytam blogi, fora i plotki o Majdanie. Robie zaukupy przez net, np dzis przejzalam ponad 2.000 przecenionych ciuchow i butow w wloskim sklepie online ;) Poza tym gadam przez skajpa. Wkuwam tez slowka i robie testy online na prawko, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 31.07.08, 20:35 Nie ma tam u Was wolnych etatów? Też bym chętnie pourlopowała do emerytury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepikara Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 08:46 ja mam swoj biznes, niestety sama w nim pracuje bo na razie nie stac mnie na pracownika ;) w kazdym razie mam intternet ale czasem z nudow tez sie nie chce nic czytac, troche posprzatam, odswieze wystawe etc. robie zakupy na calym swiecie i przebieram nozkami jak paczka ma przyjsc, zagadam z listonoszem, a i z kazdym klientem ktory wejdzie do sklepu, i pisze i pisze i pisze ;) maile, GG, tleny etc ;) i czas leci jakos, raz szybciej raz wolniej biurwa podaj stronke z włoskimi szmatkami i butami przecenionymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurwa Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.adsl.wanadoo.nl 01.08.08, 09:48 www.yoox.com polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 02.08.08, 14:49 Za jedne buty ma już pracownika ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: 88.156.66.* 31.07.08, 19:03 Rozumiem Twój ból. Popykuję sobie w pasjansa, pająka, freecella, w Saperze jestem już chyba mistrzem świata. Najgorsze jest to, że nie chcą mnie zwolnić, ani zmienić umowy na pół etatu, mimo, że jestem prawie zupełnie zbędny (nie licząc kilku dni miesięcznie). Ty masz chociaż tyle dobrze, że możesz korzystać z netu. Masz np. dostęp do forum :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.08, 19:54 a w jakim banku pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Cholera. tez masz problem. Ja nie mam 5 minut zeby IP: *.33.95.91.static.mal.siw.siwnet.net 31.07.08, 20:59 zlapac oddech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strfg Pomponik :) IP: *.os1.kappa.pl 31.07.08, 22:37 Pomponik, ta nazwa mnie urzekła. Jest jeszcze Rzeczpospolita - rp.pl, Dziennik -dziennik.pl, tvn24.pl, wyborcza.pl (co innego niż gazeta.pl), przekroj.pl pełno tego gówna :). Albo jak masz tam skype'a zainstalowanego to posłuchaj sobie co na skypecastach gadają :) Albo pooglądaj youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienusar Re: Pomponik :) IP: *.euro-net.pl 31.07.08, 23:13 qchodze na itvp.pl i ogladam wszystko czego nie mam czasu ogladac, a w zasadze w pracy nie mam czasu w tylek sie podrapac, dla mnie nuda w pracy to najwiekszy koszmar, na szczescie nie musze sie nudzic.pozdrawiam wszystkie mrowki hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dreadlock MAM RADĘ IP: 81.190.127.* 31.07.08, 23:19 Zagraj w to :D - www.joemonster.org/art/9575/Wersja_2.0_gry_ktora_przechodzi_tylko_2__ludzi . Zajęcie na dłuuuugie godziny :D / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuslus kolejne zajęcia IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 23:43 Dziwne że o tym nikt nie wspomniał: No więc tak: nakryć gazetę (kilka na dział) i pójść z nią na dłuuugie posiedzenie do kibelka a potem jeszcze po drodze kawa w celu dalszej poprawy perystaltyki jelit i ewentualnej kolejnej wizyty z innym tytułem. Poza tym wszystko już było wczesniej: internet, gadki z ludźmi, dłuuugie lanczyki, ważne sprawy w innych siedzibach firmy na mieście (jeżeli takowe są - zawsze jest coś do skonsultowania...), spotkania 5- krotne z tym samym klientem (to znaczy spotykamy się raz ale stale podajemy że idziemy docierać szczegóły). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Ciesz się, że masz net IP: *.icpnet.pl 31.07.08, 23:36 Co ty sobie gnojku wyobrażasz, wielki mi halo, nudzę się w pracy, a wiesz, jakby ci było nudno jeszcze jakieś 15 lat temu, kiedy nie było internetu??? Cholerne dzieci neostrady, my sie nie nudziliśmy, zawsze można było z kimś pokonwersować, miło spędzić czas, poznać coś nowego, bo przecież zawsze każdy człowiek ma jakies tam swoje zainteresowania. A twój problem jest WYDUMANY. Masz net, więc sobie surfuj po sieci, skoro masz taka możliwość, oglądaj Pudelki itp., skoro na więcej ciebie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ciesz się, że masz net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:24 Nie będę ujawniał w jakim banku pracuję. Dla dobra tej instytucji. A co do zarzutów: siedzę w oddziale z jedną osobą. W sumie jest nas dwie osoby. Szef krzywo patrzy jak czytam książki. A bardzo to chciałbym robić. Internet - ile można siedzieć przed komputerem. Już mi oczy wysiadają. A to dopiero miesiąc w tej pracy. Jak mam realizować zainteresowania w takich warunkach? Dopiero zaczynam moją "karierę zawodową". Wolę popracować w taki sposób, by nabrać "doświadczenia" a potem zmienić pracodawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkasia9 Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.eranet.pl 31.07.08, 23:59 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATV Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 08:12 Poczuj się jak na urlopie. Ja odkryłem gierki online. TUTAJ olkusz.freehostia.com/phpbb2/viewforum.php?f=21&sid=1d69507e8246d6a732ac78bac51f03b3 są darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
amambilis Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 01.08.08, 09:51 Zajrzyj tu: amabilis.blox.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
okok260 Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 01.08.08, 10:26 Proponuje drzemkę, taki pólsen. Tylko nie wpadnij fazę REM. Odpowiedz Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 02.08.08, 12:15 może zastanowić się nad zmianą pracy na bardziej satysfakcjonującą? bo siedzenie przy okienku musi rzeczywiście być meganudne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 12:33 Zacznij obstawiać przez internet wyniki:) Analiza spotkań zabierze Ci trochę czasu a może i trochę kaski wpadnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 02.08.08, 16:48 Właśnie! A giełda? Nie trzeba wiele, a ile radochy...!!A może zarobisz więcej niż dniówka? A jak się boisz to najpierw poćwicz wirtualnym pieniądzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.ghnet.pl 03.08.08, 08:01 a ja się jednak doczepię jeszcze tych planów sprzedażowych, naprawdę utrzymasz się w tej pracy tylko z klientów którzy przychodzą, masz to ustalone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:07 Planów nie mamy. A moje wynagodzenie to podstawa plus prowizja od sprzedaży. Nie są to kokosy, ale mnie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.lodz.msk.pl 05.08.08, 04:48 Nie wierzę, że w dobie agresywnej konkurencji banków któryś z nich może nie mieć żadnych planów sprzedażowych i zajmuje się tylko czekaniem na klienta z założonymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:10 A jednak. Są jeszcze takie banki. Klient jeśli jest zainteresowany ofertą sam do nas przychodzi. W połowie masz rację. Taki stan rzeczy nie potrwa długo. Plany najprawdopodobniej zostaną wprowadzone za pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. 03.08.08, 15:10 Gość portalu: Artur napisał(a): > Czy znacie jakieś metody zapełniania czasu w pracy? > > Gazeta.pl, Pudelek, Pomponik, Wykop. Już wszystko przejrzałem. proponuję pracuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.elartnet.pl 06.08.08, 13:03 A ja miałam taką pracę, że owszem, dużo czasu wolnego było. Ale za ch...rę nie byłam w stanie wykorzystać tego czasu w sposób racjonalny na: czytanie, dokształcanie się, inwestowanie na giełdzie, naukę języków itd., bo razem ze mną w pokoju siedziało jeszcze kilka głupich, gadatliwych bab, które natychmiast ten czas wolny wypełniały jazgotaniem (non-stop o tym samym - pazurach, farbach do włosów, porodach, chorobach, zakupach, gotowaniu, operach mydlanych, okresach itd.), śmiechami-chichami, wygłupami,obmawianiem osób, których akurat nie było w pokoju (taka atmosfera z dziewczyńskiej szatni w podstawówce albo z przerwy w fabryce buraków). Dobiło mnie, jak któregoś dnia weszła pani naczelnik i oznajmiła, że nie życzy sobie, żeby w trakcie pracy mieć na uszach słuchawki, bo to nie sprzyja wewnętrznej komunikacji". Po czy zwróciła się do mnie i stwierdziła: "TO dotyczy także ciebie".Cóż, nie krzyknęłam "Więc niech te krowy na litość boską, zamkną się chociaż na cztery godziny dziennie". Po prostu zmieniłam pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalian Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 12:53 Dziwię się,że siedzisz i się nudzisz mógłbyś w tym wolnym czasie zarabiać bez szkody dla nikogo a tylko osiągając profity.Ale bez zmiany podejścia do wolnego czsu nic się nie zmieni i będziesz się dalej nudził. Popzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Wypełnianie czasu wolnego w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 03:49 Zawsze się zastanawiałem dlaczego mój szwagier, zwykły prosty chłopak po zawodówie wyciaga 4-5 tysiaków miesięcznie na rękę. A te wszystkie magistry po wyższych szkołach markietingu i zarzadzania żalą się, że mają 1500 brutto. Teraz chyba znalazłem odpowiedź. Jako instalator co-wod-kan on musi zapie...ć, bo jedna robota goni drugą. I chyba nie ma takich dylematów czy poczytać taraz sobie o dodzie czy przejrzeć co jest ciekawego na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś