pysiuniek 24.09.08, 19:32 Czy ktoś wie jak wygląda II etap w Radfarmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mircio3 Re: Radfarm II etap 04.10.08, 10:57 Myślę ,że tego etapu nie ma .Byłem na rozmowie 17.09.08 i zadzwonili że przeszedłem do 2 etapu i mam czekać już na tel. z GSK w ciągu 2 tyg. dzwoniłem 2 razy i kazali czekać na tek.z GSK myślę że to tylko ściema do szukania bazy danych bo Radfarm to pośrednik ma jakąś dolę za taką rozmowę i tyle. Jazda na rozmowę do nich to raczej strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiuniek Re: Radfarm II etap 04.10.08, 20:11 Do mnie oddzwonili i kazali poczekać 3-4 tygodnie, ale nie powiedzieli do jakiej firmy mam szanse się dostać - nie mam doświadczenia. GSK to super firma, może mają jakąś obsuwę i zadzwonią za 3 tygodnie - myśl pozytywnie. Myślę, że Radfarm nie zawracał by sobie głowy dzwonieniem do nas i informowaniem nas o nie istniejącym II etapie gdyby tylko chciał nas umieścić w swojej bazie danych. Ostatnio dużo osób pyta się w necie o Radfarm a informacji jak na lekarstwo, może coś wiesz? Mnie interesuje jakość i częstotliwość ich szkoleń dla PM. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mircio3 Re: Radfarm II etap 06.10.08, 17:24 Tak tylko,że tego ogłoszenia już nie ma na stronie GSK.A ja jakoś byłem na rozmowie 3tygognie temu i nic .Więc na 100 % już lipka z tej pracy. Troszkę mnie okłamali to nie mogli powiedzieć,że dziękujemy ale ktoś jest na pana miejsce.To ile mam czekać na tel. pół roku tym bardziej,że byłem gotów pracę podjąć od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mircio3 Re: Radfarm II etap 06.10.08, 17:25 A na jaki rejon miałeś rozmowę,kiedy i gdzie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pysiuniek Re: Radfarm II etap 06.10.08, 21:15 Napisz do mnie na gg 7876525 to swobodnie porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Radfarm II etap IP: *.nplay.net.pl 08.01.09, 17:23 JAK II ETAP WYGLADA W RADFARMIE? Odpowiedz Link Zgłoś