Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki w Orlenie

IP: *.router.finemedia.pl 07.10.08, 23:04
    Chcę podjąć pracę na stacji benzynowej, i chcę sie dowiedzieć od
    kogoś kto już tam pracuje lub pracowal,jakie są zarobki i atmosfera
    czy polecacie czy nie??? Dziękuję za wszelkie informacje.
    Dziekuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: beby19834@wp.pl Re: Zarobki w Orlenie IP: *.robbo.pl 09.10.08, 13:03
        zarobki w pkn orlen zalerza tylko i wylacznie od twojwgo pracodawcy
        nie sa uznawane z gory ja pracuje caly czas na stacji moj pracodawda
        daje 100 zl za kazda zmiane i od siebie dorzuca premii 100- 200 zl w
        zaleznosci od efektow twojej pracy jezeli chodzi o atmosfere to
        nalerzy bardzo uwarzac na to co sie mowi bo kazdy chcialby dostac
        swoja stacje w przyszlosci i w karierze nie przeszkodzi im nik
        poprosu trzepia z ucha do szefa o wszystkim co sie dzieje na stacji
        a stascje dostaja i tak nie liczni a szef tylko duzo obiecuje tak
        jest w moim przypadku dletego po 7 miesiecznej pracy w pkn orlen
        poprostu uciekam od tych ludzi pozdrawiam powodzenia
      • Gość: kasjer orlen Re: Zarobki w Orlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 07:41
        Witam pracuje na orlenie jako kasjer od 3 lat ta firma nie proponuje niczego
        zarobki tragiczne, wymaganie kosmiczne, menadżerowie którzy kontrolują nas po 5
        razy w tygodniu zachowują się jak GESTAPO!!!!!!.Na święta nie ma talonów,żadnego
        jakiegoś bonusu że się siedzi tam w wigilie,sylwestra czy inne święta gdzie
        wszyscy maja wolne i leżą bykiem.Zarobki na poziomie 950zł. netto w mieście
        100tyś. są śmieszne gdzie na shellu ulice dalej kasjerzy zarabiają po
        1500zł.netto maja talony na święta i kontrole są raz na 2-3 miesiace.Kiedyś
        pracowałem na shellu i wracam tam na dniach bo ta firma jest tak samo
        złodziejska jak ten cały kraj.

I napomnę jeszcze jedno Panowie i Panie które są na orlenie menadżerami co
        kontrolują nas jako pracowników traktują nas jak śmieci!!!!!!!!!!! dosłownie w
        pełni słowa tego znaczeniu.
        • Gość: bezr Re: Zarobki w Orlenie IP: 217.153.81.* 16.12.08, 12:46
          mogę z przykrością potwierdzić powyższe ...czy to już piekło
        • Gość: jj Re: Zarobki w Orlenie IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.04.14, 17:41
          to prawda tyrasz jak byk nic z tego nie masz ani pieniędzy ani dobrego słowa tylko kontrole jak nie tajemniczy klient to regionalny kara za to kara za tamto nie polecam nikomu orlenu chyba że za kare
      • adam-8-1 Re: Zarobki w Orlenie 01.06.16, 16:32
        JESTEM W SUMIE SWIEZYM PRACOWNIKIEM BO POL ROKU PRACUJE. ZAROBKI SA - NAJNIZSZA KRAJOWA, DUZO ODPOWIEDZIALNOSCI, MASA RZECZY DO WYUCZENIA, GLOWNIE W SYSTEMIE (FAKTURY, PRZYJECIA TOWAROW I WPROWADZANIA ICH W SYSTEM, JAKIES CHORE RAPORTY DOBOWE, DUZO BARDZIEJ SKOMPLIKOWANE NIZ W ZWYKLYCH SKLEPACH ITD), DO TEGO WYMAGAJA OD CIEBIE ZEBY W DUPE WLAZIC KLIENTOM. NIBY JESTEM NA OBSLUDZE KLIENTA A ROBIE WSZYSTKO, NAWET TRZEBA MIN BYC RAZ NA GODZ W KIBLACH I OPROCZ SZOROWANIA ICH TO ZA KAZDYM RAZEM TRZEBA SIE PODPISYWAC NA KARTECZKACH W KAZDEJ LAZIENCE ZE JA POSPRZATALES I TYCH PODPISOW DZIENNIE MA BYC MIN 12. NIEZBYT POLECAM
      • margaretca Re: Zarobki w Orlenie 12.06.16, 14:11
        Pracowałam podczas studiów na Lotosie. Podobnie jak na Orlenie szaleństw nie ma, a robota wbrew pozorom wyczerpująca (fizycznie i psychicznie). Strasznie cisną na targety, jeśli je wyrabiasz, masz premię, inaczej raczej słabo, a dostępny musisz świątek, piątek i niedziela. Nie jest to na pewno opcja na całe życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka