Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stanowisko Office Manager

20.10.03, 14:54
    Chciałabym rozeznać się jakie są orientacujne zarobki w firmach na stanowisku
    Office Managera . Jak jest rzeczywiście ? Może moglibyście podzielić się ze
    mną takimi informacjami ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: micia Re: Stanowisko Office Manager IP: *.k.mcnet.pl 20.10.03, 16:40
        Znam firmę, która płaci ponad 12 tys. i znam taką, gdzie się zarabia 5-6 tys.
        (Warszawa)
        • beata_ Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 01:52
          Ja znam taką, gdzie się zarabiało 2500 (1700 netto), ale już się nie zarabia...
          • kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 11:18
            Wiataj , Ja też znam taką i też się już nie zarabia . Może to ta sama :)
            Pozdrawiam,
            Kasia
            • beata_ Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 12:30
              kasia_s_25 napisała:

> Wiataj , Ja też znam taką i też się już nie zarabia . Może to ta sama :)
              > Pozdrawiam,
              > Kasia

Raczej nie... i nie masz czego żałować:-)

• kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 11:17
          Powiem szczerze całkiem nieźle . A mozesz napisać jakie są mniej więcej
          kwalifikacje oraz obowiązki ?

Byłabym bardzo wdzięczna .
          Pozdrawiam serdecznie ,
          Kasia
      • Gość: mrowka Re: Stanowisko Office Manager IP: 81.190.1.* 21.10.03, 11:21
        1750 brutto, około 1250 netto...zakres obowiązków: prowadzenie biura, sprawy
        administracyjne, kadry (bez ZUS), windykacja należności, rejestr księgowy.
        Duża, znana firma ogólnopolska.
        • kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 11:24
          Witaj mrówka ,
          Jakie potwornie duże są różnice w zarobkach . Zakres obowiązków podejrzewam
          jest bardzo podobny . Wiesz dlaczego taka suma , bo jest nieduzo jak na mój
          gust .
          Pozdrawiam,
          Kasia
          • Gość: mrowka Re: Stanowisko Office Manager IP: 81.190.1.* 21.10.03, 11:58
            Witaj Kasiu,
            Myslę, że w firmach międzynarodowych, gdzie wymagana jest biegła znajomość
            cząsto kilku języków obcych i gdzie dodatkowo dochodzi konieczność np.
            tłumaczeń zarabia się dużo, dużo więcej. Ja pracuję w firmie która działa tylko
            na terenie Polski i język obcy praktycznie jest niepotrzebny.
            • kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 13:24
              Wierz mi że i w korporacjach międzynarodowych zdarzają sie takie przypadki .
              Wiem coś o tym . Choć nie robię tłumaczeń i nie znam biegle 2 języków (tzn.
              znam niemiecki i angielski ale nie biegle), bo takie rzeczy u mnie robi biuro
              tłumaczeń .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka