kasia_s_25 20.10.03, 14:54 Chciałabym rozeznać się jakie są orientacujne zarobki w firmach na stanowisku Office Managera . Jak jest rzeczywiście ? Może moglibyście podzielić się ze mną takimi informacjami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micia Re: Stanowisko Office Manager IP: *.k.mcnet.pl 20.10.03, 16:40 Znam firmę, która płaci ponad 12 tys. i znam taką, gdzie się zarabia 5-6 tys. (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 01:52 Ja znam taką, gdzie się zarabiało 2500 (1700 netto), ale już się nie zarabia... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 11:18 Wiataj , Ja też znam taką i też się już nie zarabia . Może to ta sama :) Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 12:30 kasia_s_25 napisała: > Wiataj , Ja też znam taką i też się już nie zarabia . Może to ta sama :) > Pozdrawiam, > Kasia Raczej nie... i nie masz czego żałować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 11:17 Powiem szczerze całkiem nieźle . A mozesz napisać jakie są mniej więcej kwalifikacje oraz obowiązki ? Byłabym bardzo wdzięczna . Pozdrawiam serdecznie , Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Stanowisko Office Manager IP: 81.190.1.* 21.10.03, 11:21 1750 brutto, około 1250 netto...zakres obowiązków: prowadzenie biura, sprawy administracyjne, kadry (bez ZUS), windykacja należności, rejestr księgowy. Duża, znana firma ogólnopolska. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 11:24 Witaj mrówka , Jakie potwornie duże są różnice w zarobkach . Zakres obowiązków podejrzewam jest bardzo podobny . Wiesz dlaczego taka suma , bo jest nieduzo jak na mój gust . Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Stanowisko Office Manager IP: 81.190.1.* 21.10.03, 11:58 Witaj Kasiu, Myslę, że w firmach międzynarodowych, gdzie wymagana jest biegła znajomość cząsto kilku języków obcych i gdzie dodatkowo dochodzi konieczność np. tłumaczeń zarabia się dużo, dużo więcej. Ja pracuję w firmie która działa tylko na terenie Polski i język obcy praktycznie jest niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_s_25 Re: Stanowisko Office Manager 21.10.03, 13:24 Wierz mi że i w korporacjach międzynarodowych zdarzają sie takie przypadki . Wiem coś o tym . Choć nie robię tłumaczeń i nie znam biegle 2 języków (tzn. znam niemiecki i angielski ale nie biegle), bo takie rzeczy u mnie robi biuro tłumaczeń . Odpowiedz Link Zgłoś