Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

expander-asystent oddziału

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:02
    witam,
    mam pytanie-czy ktos aplikowal na takie stanowisko w Expanderze?jak wyglada
    rozmowa?jakie przedstawiliscie oczekiwania finansowe?pytali o to czy sami
    zaproponowali?
    Zastanawiam sie nad zmiana a wlasciwie nad dodatkowa praca i nie wiem czy mi
    sie to "oplaca".
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaaa Re: expander-asystent oddziału IP: *.chello.pl 27.10.08, 19:33
        Ja nietylko aplikowałam,ale i pracowałam ;-) Nie żałuję ani dnia
        spędzonego w tej firmie. Wszystko zależy od miasta i oddziału w
        którym się pracuje. Co do zarobków jest podstawa + premia. Naprawdę
        można się sporo nauczyć. Ja pracowałam na pełen etat,więc nie jest
        to raczej praca dodatkowa.
        • Gość: nowy pracownik Re: expander-asystent oddziału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 20:23
          Moja druga praca na szczescie nie bedzie mi kolidowac z etatem-moge ja(poza
          malymi wyjatkami)wykonywac kiedy chce a projekty klepac nawet w nocy;)
          Napisz mi jeszcze prosze za co tam jest prowizja? i na czym konkretnie ta praca
          mialaby polegac? mam zamiar aplikowac na stanowisko asystenta.Nie wiem czym to
          sie rozni od doradcy.
          Mam problem z oczekiwaniami finansowymi-pewnie beda o to pytac a ja nie chce
          powiedziec ani za duzo ani tym bardziej za malo.
          • Gość: aaaa Re: expander-asystent oddziału IP: *.chello.pl 27.10.08, 22:16
            Jak sama nazwa wskazuje jest to stanowisko asytenckie i praca polega
            na pomocy doradcom i koordynacji pracy oddziału: obsługa klientów
            przychodzących i umawianie spotkań, kompletowanie dokumentacji,
            administracja, korespondecja itp. Nie ma powizji tylko premia, od
            realizcji planu oddziału.
            To doradca spotyka się z klientami,więc różnica jest zasadnicza, a
            co za tym idzie, na zbyt duże wynagrodzenie liczyć nie można.
            • Gość: nowy pracownik Re: expander-asystent oddziału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 22:51
              Troche mnie zmartwilas-myslalam o bardziej samodzielnym stanowisku, byciu
              odpowiedzialnym za jedna sprawe a nie za balagan wszystkich doradcow i ich klientow.
              Dzieki za ostrzezenie, rezygnuje-nie lubie klientow samych w sobie, wole sie
              zajac czyms pozytecznym co przynosi wymierne efekty a nie ogarnieciem wszystkiego.
              Jeszcze raz dziekuje za pomoc:)
              • sara_87 Re: expander-asystent oddziału 28.10.08, 08:03
                byłam na rozmowie, b. miło wspominam rozmowę, żadnych idiotycznych pytań,
                żałuję, że nie dostałam tej pracy :)
                • Gość: nowy_pracownik Re: expander-asystent oddziału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:23
                  A byly pytania w stylu:"prosze opowiedziec cos o sobie"?:)))))
                  Jakie zaproponowali wynagrodzenie? Ja w ogole nie mam orientacji w tym temacie.
                  • Gość: expander Re: expander-asystent oddziału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 19:12
                    Maksymalnie 2000 netto na miesiąć możesz zaproponować.
                  • Gość: oszukano mnie Re: expander-asystent oddziału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 00:01
                    Witam,
                    generalnie można zarobić minialną krajową + premię, jeśli wyrobi się normę na oddział. Ogólnie to obiecują nie wiadomo co, a na 2 dni przed planowanym zatrudnieniem - dzwonią i mówią, że ups dostali limit zatrudnień i muszę dalej szukać...porażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka