elea29 Re: Alfa Wassermann 15.04.10, 13:45 hey mam pytanie jako ze zamierzam skladac cv do Alfy a w kolo duzo negatywnych opini. Prosze bardzo odpowiedzcie mi na kilka pytan: 1) czy w alfie plany sprzedazowe sa realne do zrealizowania? 2) jakimi autami jezdza? 3) czy maja GPSy? ( slyszalem ze nie) 4) czy moga uzywac auta w celach prywatnych? 5) jak czesto odbywaja sie szkolenia repów? 6) warto? z gory dziekuje za wszystkie obiektywne opinie. Trzymajcie za mnie kciuki. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala że ho ho Re: Alfa Wassermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:52 No piszcie coś , bo nudą zawiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helołłłłłł Re: Alfa Wassermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 14:39 Heloł witam wszystkich tu obecnych,dawno tu nie zaglądałam. teraz będąc na urlopie przypomniała mi się ta cała Alfa. naprawdę ciekawa dyskusja rozgorzała na tym forum. jestem pod wrażeniem jak osoby z biura się elokwentnie wypowiadają. ...:) Mogę powiedzieć jedno. Fakty są niezaprzeczalne. To co najbardziej raziło mnie kiedy pracowałam w tej firmie to totalny brak spójności między hasłem rodzinna firma a etyka pracy. Wiadomo liczy się sprzedaż, jednak zaufanie do pracowników i atmosfera w pracy jest bardzo ważna. firma ma aspiracje jednak opinia na rynku już zszargana. pozdrawiam wszystkich zaangażowanych repów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Alfa Wassermann IP: *.innovacap.com 21.04.10, 15:59 Hey.. ja zrezygnowalem z podjecia pracy w Alfie mimo ze lada dzien mialem podpisac umowe, co wplynelo na moja decyzje? Fakt, ze jest tak wiele negatywnych opini ze nzwet jesli sa przesadzone to jesli w połowie sa prawdziwe to ja mowie tej firmie NIE. Rekrutacja nie jest latwa do tej firmy, duzo oczekuja od kandydatow i trzeba sie nameczyc zeby przejsc przez 3 etapy... Ale atmosfera na rozmowach raczej popzytywna... ciekawe tylko jaka jest atmosfera jak juz zacznie sie z nimi wspolpracowac? Tego nie wiem, i sie nie dowiem... pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Tych ktorzy odwaza sie na wspolprace do Alfy. Piszcze jak to wyglada w realu, bede sledzil wasze wpisy zeby zobaczyc czy duzo stracilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Alfa Wassermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 23:38 Słyszałem, że przez te negatywne wpisy na forum przystopowali trochę z namierzaniem i w ogóle czepianiem się. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISTRZ Re: Alfa Wassermann IP: *.chello.pl 21.05.10, 00:16 A tak na serio nie macie co robić jak macie taka zła opinie o tej firmie i nie chcecie mieć z niż nic wspólnego a śledzicie forum o niej:) no chyba ze jesteście tacy uczynni i chcecie pomóc podziwiam! jutro idę na rozmowę i napisze co i jak PS zobaczcie ip ze nie jestem z kierownictwa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REP Re: Alfa Wassermann IP: *.chello.pl 23.05.10, 22:35 A Ty co robisz na forum? Masz wiedzę nt. IP komputerów pracownikow firmy? Naprawdę masz-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nowy temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:50 I jak tam w Alfie sprawy się mają???cisza zapanowała w eterze... Trzeba zarzucić nowy temat jak myślicie??? Zapraszam do dyskusji na temat : Czy już się lepiej pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana... Re: nowy temat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 19:43 witam, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w biurze w tej firmie? Będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: nowy temat IP: 80.50.55.* 10.06.10, 09:11 a jak z zarobkami? obowiązakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martik Re: nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:51 Jeżeli pracuje jeszcze Aga to jest fajnie:) Jest jeden barwny kwiat....pan Wojtek:)....ale to jest zupełnie inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzz Re: Alfa Wassermann IP: *.centertel.pl 28.06.11, 20:50 that is right !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Alfa Wassermann IP: 213.199.240.* 25.10.11, 21:31 byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej na region pomorski i kuj - pomorski, napiszcie proszę jak się pracuje w firmie teraz, jaka płaca a jak wychodzi prowizja czy można w tej firmie zarobić z prowizją ponad 6 tyś. Czekam na odpowiedzi.. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Alfa Wassermann IP: 213.199.240.* 26.10.11, 20:27 a jak sie zarabia w Alfie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: Alfa Wassermann IP: *.informel.pl 25.12.11, 12:37 Ludzie, czy ktoś może wie co tam na "górze" kombinują ??? Podobno jakieś zmiany się szykują ? Zastanawiam się czy jechać na cyklówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alehandro Re: Alfa Wassermann IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.12, 10:31 Czy to prawda że field force poleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Alfa Wassermann IP: *.150.169.3.fenomenalny.net 05.01.12, 15:49 "Umarł Król; niech żyje Król" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracus Noworoczna Zagadka IP: *.150.169.3.fenomenalny.net 05.01.12, 21:56 Pozwolą Państwo, że przytoczę cechy, jakich nie powinien posiadać dobry przełożony. Stwierdzić jednak muszę, że poniższy wykaz jest zestawem cech, którymi charakteryzuje się... proszę zgadnąć kto to taki !?! Skuteczność dobrego przełożonego odnosi się do związków pomiędzy tym, jak postępuje przełożony, a tym, jak sprawnie grupa realizuje przypisane jej cele. Do cech niepożądanych zaliczyć możemy: • afektywność (emocjonalność reakcji), • zmienność nastroju, • pamiętliwość doznanych urazów, • aspołeczność wyrażająca się w braku zaufania do ludzi, z którymi pracuje oraz w braku umiejętności wytwarzania aktywizującej pracowników atmosfery pracy, • stałą niezgodność z opiniami innych (brak umiejętności kompromisowego rozwiązywania problemów), • przenoszenie własnych niepokojów psychicznych na otoczenie, • skłonność do stawiania zbyt wygórowanych wymagań (wyzwala to poczucie nieudolności u pracowników, obniża samoocenę, niszczy poczucie satysfakcji z pracy), • drobiazgowość i formalizm w traktowaniu przewinień pracowników, • skłonność do uogólnień i nieuprawnionego przenoszenia ocen, co przeszkadza w rzeczowej ocenie pracy innych (czasami pracownik wykonujący dobrze zadanie zostanie oceniony „w ogóle” dobry, natomiast gdy trafi mu się potknięcie, został oceniony jako całkowicie nieudolny), • nietolerancję wobec sprzeciwu innych, • skłonność do silnych uczuć negatywnych (złośliwość, wredność, nienawiść) Lider powinien potrafić wydobyć ze swoich pracowników, podwładnych , ich potencjał. Dobry przywódca pokazuje innym ludziom ich pozytywne strony wydobywa z ludzi to co mają w sobie najlepsze. Niestety Ta OSOBA potrafi wydobyć ze swoich pracowników jedynie strach. Strach przed tym, że każdy najmniejszy błąd będzie powodem do zwolnienia. Ta OSOBA nie uznaje sprzeciwu, ani odmiennego od jej zdania. Nie można mieć własnych pomysłów, nie można być kreatywnym. wszystkie wypowiedzi, bądź jakiekolwiek samodzielne działania są traktowane jako "zamach" na jej osobę. Nie można tej OSOBIE zarzucić, że nie ma wyników w pracy, natomiast należy się zastanowić, jakim kosztem zostały one osiągnięte. Większość osób, które były Jej podwładnymi miała odczucie, że jest stosowany wobec nich mobbing. Atak na pracownika przeprowadzany był środkami manipulacji psychicznej, przy zachowaniu pozorów poprawności relacji, często bez przekraczania formalnych zasad funkcjonowania społecznego w firmie..... Czy już wiecie kto to taki ????? P.S. Marek P. to jedyna osoba, która zrobiła coś dobrego dla tej Firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: Noworoczna Zagadka IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 17:29 nie Kraków, tu chodzi o kogoś z centrali -)na 200% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracus Re: Noworoczna Zagadka IP: *.150.169.3.fenomenalny.net 16.02.12, 20:42 Pudło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio paluszek Re: Noworoczna Zagadka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.12, 23:08 No lepiej teraz czy gorzej w tej naszej kochanej ALFIE ? Akcja SUPEŁ robi furorę no nie ??? Nie wiem jak długo wytrzymam żeby z siebie taką idiotkę robić w aptekach. Pomimo, że tak wszyscy straszyli tą ustawą to nawet ciekawe oferty się pojawiają. Tylko nigdy nie ma gwarancji, że nie trafisz z deszczu pod rynnę :-( Ale forum śpi tzn że pewnie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: supełek IP: *.centertel.pl 18.03.12, 10:58 Po prostu nuda, nic się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zając Święta IP: *.centertel.pl 05.04.12, 08:49 Święta tuż tuż i fajrant :-) A po świętach potem tylko parę razy do roboty się pojedzie, parę telefonów do doktorów wykona i weekend majowy. Ten rok nawet udany w długie weekendy !!! Zresztą teraz i tak większość pracuje od weekendu do weekendu. Ja wiem jedno: czy się stoi czy się leży pensja mi się należy. Limit paliwowy mimo wszystko mały i szybko znika w oczach bo do szkoły i przedszkola mam kawałek. Trzeba na msze dać żeby tylko nam firma nie padła i na pensje wystarczyło... Wesołego Alleluja i spokoju na Święta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Re: Trend IP: *.centertel.pl 16.04.12, 13:25 Czy Wy w końcu możecie zostawić Tomka w spokoju !!!! Co się go czepiacie ??? Do roboty się wziąć anie ploty i obgadywanie. Co chcecie od faceta ??? Ja go tam bardzo lubię. Tomek jest taki słodki jak się obleje rumieńcem na twarzy a jego uśmiech jest czarujący. Ja uwielbiam go słuchać jak wychodzi na środek, elegancko ubrany, uśmiechnięty i mówi do nas o rożnych "instrumentach". On tak pięknie opowiada, czaruje i onieśmiela. Szkoda, że ma żonę.... Jest po prostu "sexi" i już. Proszę skończyć z tym i basta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Trend IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 15:46 toż to rozwody modne-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Trend IP: *.centertel.pl 16.04.12, 19:50 ha, ha, ha :-) Już jedna koleżanka z podkarpacia sobie kiedyś robiła nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad vocem Re: to już jest koniec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.12, 22:39 To prawda, że co niektórzy DMowie "walczą" jak mogą choć nie mają zbyt wielu możliwości aby wspierać i motywować. Ale nie jest to mile widziane w obecnej sytuacji. Najlepiej żeby sprzedaż była zerowym kosztem a ludzie na samym końcu i żeby nie fikali i nie podskakiwali pani K. Jak dobrze pójdzie to po długim weekendzie z największą przyjemnością złoże wypowiedzenie i pójdę do normalnej Firmy. A wierzcie mi ludzie, że są jeszcze takie... Kultura i klasa nie tylko w czasie rekrutacji ale biuro i ludzie w biurze zupełnie inni. Jest jeszcze inny świat poza AW Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: to już jest koniec IP: *.centertel.pl 25.04.12, 23:05 Dajcie sobie już wszyscy na wstrzymanie OK ? Co ma być to będzie i skończcie z tym pitoleniem bo to forum już na psy schodzi. Bicie piany i żenada. That's it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: to już jest koniec IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 17:28 Odpoczynek to TY masz już od grudnia. Umarł Król, niech żyje Król. I oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czyli do grudnia i po grudniu 2012. Oczywiście wszyscy wiedzą o Kogo chodzi- Bracus, Kruszon, Lekarz praktyk, Bankier-) A z tym lizusem z Białegostoku masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: to już jest koniec IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 17:35 I jeszcze "dziadek mróz" - "nie był czujny jak ważka" i "kontynuuje karierą poza strukturami firmy AW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: to już jest koniec IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 17:53 powinno być 2011-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmp do myslącego IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.12, 09:21 Bardzo proszę nie manipulować informacją i nie wciągać mojej osoby do opinii zawartych na tym forum. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: do myslącego IP: *.centertel.pl 06.05.12, 10:47 ffmp, masz rację, że za dużo tu konfabulacji i manipulacji słowem. Przepraszam i znikam z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: do myslącego IP: *.centertel.pl 06.05.12, 19:28 Masz rację Szefie !!! Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bracus Re: do myslącego IP: *.150.169.3.fenomenalny.net 08.05.12, 21:16 Ja proszę o to samo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekator Re: Uwaga IP: 204.45.133.* 24.05.12, 09:59 Uwaga !!! silne zidiocenie może być zaraźliwe, na taką sraczkę głupoty i paplaniny jaką wali autor, żaden lek nie pomoże, nawet Xifaxan. Piszesz jakby cię wczoraj z gimnazjum wypuścili bo mieli dość, twojej "ambicji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekatorek Re: Uwaga IP: *.centertel.pl 24.05.12, 19:27 Że Xifaxan pomaga na sraczkę to jasne i OK Ale o co chodzi z tym gimnazjum ??? Jak się już wypróżniasz to konkret .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: dymisja IP: *.centertel.pl 06.06.12, 18:46 no i co to teraz będzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: dymisja IP: *.lomza.vectranet.pl 19.06.12, 13:16 Szkolenie wszystkiego się dowiecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: dymisja IP: *.centertel.pl 20.06.12, 14:46 ale sobie internecik sprawiłaś, że nawet nie trzeba szukać po IP skąd piszesz. A co do wpisu to chyba coś "przyjęłaś" że tak bez składu i ładu piszesz... A teraz najlepszy jest internet mobilny orange na kartę i mogą nam skoczyć tropiciele i inwigilatorki z AW. ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekonana Re: dymisja IP: *.centertel.pl 24.06.12, 10:06 Dzięki za sugestie z tym orangem i internetem na kartę. Teraz jak cos napisze to pokazuje sie w IP *centertel. Fajna sprawa i czuję się taka bardziej wolna.... A tak w ogóle to bym się zapytała paru osób odnośnie całokształtu AW - Quo vadis ??? pozdrawiam wszystkich na forum i poza forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz ankietki IP: *.centertel.pl 18.07.12, 13:10 No i jak Wam idzie ? Chętnie Wam lekarze odpowiadają na tych kilka prostych pytań ? Tylko szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: ankietki IP: *.play-internet.pl 19.07.12, 13:23 Badacz jak jestes taki cwany to zglos ten problem swojemu przelozonemu a nie ukrywasz sie na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ankietki IP: *.centertel.pl 19.07.12, 20:08 Oj coś widzę kolego badaczu, że chciałeś się pewnie zapytać braci jak leci jak to na FORUM bywa ale ktoś w biurze nie trzyma ciśnienia i jest zestresowany lub sfrustrowany. Wynika to z tonu treści i liczby wykrzykników !!! Spoko Tommy napij się jakiejś herbatki na nerwy. Ja dla przykładu zgłaszam na bieżąco info swojej Szefowej jak są ankiety odbierane przez lekarzy. A to że "badacz" zapytał się na forum to dobrze bo przecież [i]forum [i] z łaciny to miejsce publicznych wystąpień, przemówień i spotkań. Sprawdź sobie w słowniku wyrazów obcych głuptasku !!! Jeśli wszyscy wiemy, że pewne rzeczy są negatywnie i niezbyt dobrze odbierane przez szanowny management (co wynika ze złego odbierania tzw słów konstruktywnej krytyki) to nie ma się co dziwić, że niektórzy odważniejsi są na takim forum gdzie czują się anonimowi i bezpieczni. A ty Misiu - Tommy wyluzuj i się nie denerwuj bo Ci żyłka pęknie... I nie wyzywaj forumowców od cwaniaków bo sam jesteś pewnie 'warszawski" cwaniak !!! A kolega czy koleżanka nikogo nie obraża tylko się grzecznie pyta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekonana Re: ankietki IP: *.centertel.pl 20.07.12, 07:21 A mnie się wydaję, że "badacz" to ktoś z marketingu bo sądząc po godzinie wpisu i zadanym pytaniu po prostu koleżanki są ciekawe jak nam idzie i oczekują szczerych, nieskrępowanych uwag bo musimy to w końcu dobrze zrobić. Ja ze swej strony mogę powiedzieć, że wszyscy lekarze do których dotarłam są życzliwi i współpracują bo lubią mnie i już dobrze znają. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zucchero Re: ajmsy IP: *.centertel.pl 27.07.12, 23:41 Ty, "rep", ty nie bądź taki analityk. Martw się lepiej jak zrobić plan wakacyjny bo Cie mogą wymienić na wydajniejszy model. Jak nie Ty to ktoś inny zrobi.... i fine. Inteso ??? Cosi e la vita !!! Mnie tam z tego wszystkiego i tak najbardziej zaciekawił i nie daje spokoju spam od ryśka ochuckiego :-) .... no i ma racje rysiek, że trzeba robić bo wiesz już na kogo robisz.... Al lavoro !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbos ankiety IP: 79.162.124.* 05.08.12, 20:07 Ej ludziska jak Wam idzie zbieranie ankiet ? Myslałam, że będzie łatwiej ale napotkałam trochę na obstrukcję gastrologów :-(. Czy tylko mnie to spotkało ??? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: ankiety IP: 148.81.172.* 05.08.12, 22:10 Nie za dobrze czyli słabo. urlopy i w ogóle nie lubią ankiet i pytan do jakichkolwiek ankiet. Po prostu tacy są ale nie tylko gastro. Chyba ameryki nie odkryłem swoim wpisem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: ankiety IP: 148.81.172.* 06.08.12, 18:42 No Wiara !!! Co jest ? Az tak się boicie wpisów na forum ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob budowniczy Re: ankiety IP: *.centertel.pl 06.08.12, 21:24 Sam sobie pisz. Nie wszyscy są tacy odważny jak Ty bobku kochany :-) Ty pomyśl lepiej i daj na msze żebyś lipiec miał dobry w sprzedaży i za chwilę sierpień bo nie wywalą cie za ilość zebranych ankiet tylko za brak sprzedaży. Oj bobek, bobek Ty myśl człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: ankiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 20:43 oj tam, oj tam, tak to jest i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REP Re: pepper IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 22:30 Ile trzeba mieć w sobie złości, niedawiści i jadu, aby wypisywac takie bzdury na forum i jeszcze "podszywać się" pod ludzi tu pracujących wpisując imiona przedstawicieli jako NICK. Przeciez nikt rozsądnie myślący nie uwierzy, że Ci ludzie mogli by coś takiego napisać...Wstydź się chłopie, wstydź...Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REP Re: pepper IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 22:33 lapsus językowy, powinno być " nienawiści"............pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipokrates Re: Qui tacet, consentire videtur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.12, 21:49 ładnie napisane choć trochę za grubo z tą łaciną i sentencjami.... medicae curare te ipsum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena Re: Qui tacet, consentire videtur IP: *.centertel.pl 18.08.12, 18:06 Drogi "głosie rozsądku" posiadam też "orange" i wyobraź sobie, że nie jestem człowieczkiem z encefalopatią tylko zdrową osobą i od czasu do czasu odwiedzającą nasze forum. Podzielam Twoje zdanie, ze co niektórzy w swoich wpisach poszli o jeden most za daleko ale cóż czasem ludzie wykształceni gubią się w życiu. Chciałam tylko zauważyć i stanowczo podkreslić, że nie zawsze wpisy z rozszerzeniem "centertel" świadczyc moga o tym, ze wpisuje to tylko jedna i ta sama osoba !!!. A co do używania w nickach imion znanych nam osób z AW to uważam to zdecydowanie za chamstwo i brak kręgosłupa. Ktoś kiedyś powiedział, że są ludzie i mopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Qui tacet, consentire videtur IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.12, 22:16 Ale magiel...........chyba komuś bardzo zależy, aby tą firmę "rozwalić"................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też rep Re: Qui tacet, consentire videtur IP: *.centertel.pl 19.08.12, 10:44 ktoś ciśnienia i napięcia nie wytrzymuje. Niech idzie z Bogiem w Świat to bedzie troche spokoju. Trzeba będzie pogadać o tym w Serocku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: newsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.12, 00:01 no i co teraz zrobisz gościu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabojad Re: Alfa Wassermann IP: *.centertel.pl 24.08.12, 20:13 Szyfrem bo szyfrem ale widać, że mamy nawet fanów we Francji... :-) francuz albo franca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW Re: cyklówka IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.12, 17:05 Tak spoglądam na Wasz płacz nad tą firmą i tylko jedno mnie zastanawia. Czy macie obowiązek tam pracować? Czy na siłę Was tam trzymają? Bo jeżeli nie to zamiast płakać anonimowo na forum to trzeba znaleźć firmę gdzie są idealne warunki o których piszecie. Pracuje w innej firmie z tej samej branży, w AF mam kilku znajomych PM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUL Re: cyklówka IP: 79.162.123.* 01.09.12, 20:15 No widzisz UW tak to jest, że niektórzy sobie narzekają na na firmę AW ale nie pomyślaleś p tym, że może ciężko jest ze zmianą firmy, przyzwyczajeń etc. A może tez próbują ale nikt ich nie chce. Ciesz się UW, że pracujesz w extra firmie i nie masz powodów do narzekań. Jest pewnie u Ciebie super, pakujesz czopki, płyniesz z prądem i jesteś najszczęśliwszym repem, że tam jesteś. Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKSW Re: cyklówka IP: 79.162.99.* 01.09.12, 21:25 lub UW jest kimś z menedżmentu AW :-) i dlatego tak piszę, że niby jest z innej Firmy. Już kiedyś była taki "bankier"... co niby jego kobieta pracowała w AW. ha,ha ale ściema..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan Re: cyklówka IP: *.centertel.pl 02.09.12, 00:05 już dajcie sobie spokój z tymi wpisami bo to niczego nie zmieni. ani ludzi, ani stanu i sytuacji w firmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW Re: cyklówka IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 11:02 W super firmie? Chyba nie do końca. Są rzeczy które są dobre i które bym zmienił. Tylko ja zdaję sobie sprawę że jak chcę zmieniać warunki to szybciej zmieniając prace niż firmę w której pracuję. A Wy mam wrażenie że jesteście tak naiwni że ktoś będzie się do paru anonimowych repów na forum dostosowywał. Macie najniższe stanowisko w firmie a zachowujecie się co najmniej jak rada nadzorcza :) . Po tym forum wniosek jest tylko jeden: ta firma ma bardzo naiwnych repów. Tak dla przypomnienia, komuna się już skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: cyklówka IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 12:46 "Macie najniższe stanowisko w firmie a zachowujecie się co najmniej jak rada nadzorcza :) " własnie takie jest myślenie w tym kraju ph pm pf jest najniżej . chłopcy do bicia . a ja za swoje leżenie w radzie czy w innym managmencie powinienem jeszcze dostać dodatkową nagrodę . bo przecież co taki przedstawiciel robi dla firmy w porównaniu ze mną? toż to zwykłe darmozjady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW Re: cyklówka IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 13:17 No to proszę zostać członkiem rady nadzorczej lub założyć własną firmę i leżeć ! :) . Mam wrażenie że firma Was zatrudnia nie po to aby na Was zarobić tylko po to, aby zapewnić Wam miło spędzony dzień... Pobudka, to jest kapitalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: cyklówka IP: *.centertel.pl 02.09.12, 14:32 Hej "koty" nie drapać się !!! przejrzyjcie sobie lepiej prezentację FF i przekalkulujcie plany każdego produktu. następnie podzielcie na 4 miesiące, popatrzcie na historię, na konkurencję, na to co musicie zrobić a następnie odpowiedzcie sobie na pytanie jak już zrobicie taki plan na cykl to jaką premię dostaniecie ???? Zejdźcie na ziemię z politykowania i spójrzcie na REAL (i nie chodzi mi o market tylko real w życiu, wśród lekarzy etc). Niech każdy sobie wyobrazi i czy widzi to oczami wyobraźni !!! I to jest REAL !!! Aha i jeszcze jedno.... jak nie dacie rady i nie widzicie tego to szukajcie gdzie indziej roboty. Kaśki i menedżmentu nie zmienicie.... Odpowiedz Link Zgłoś