Gość: Gumiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:51 witam, proszę o opinię pracy w wool star, jestem w trakcie rozmów jako doradca klienta na spotkaniach zorganizowanych i zastanawiam się czy się w to pakować??? proszę o pomoc!!! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AWA Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 217.113.134.* 19.01.09, 15:57 JA TAM BYŁEM I SERDECZNIE ODRADZAM ( SAM SIĘ ZWOLNIŁEM ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:31 dzięki za komentarze, chyba zrezygnuje:( od początku wydawało mi się to wszystko podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 12:21 Wiecie dlaczego są tu tylko komntarze negatywne? Ponieważ Ci, którzy pracują w firmie WOOL STAR nie zaglądają na to forum. Nie szukają pracy, bo są zadowoleni! Może lepiej nie kierować się w życiu opiniami przegranych, którzy pracę stracili i jak można przeczytać, nawet po pół roku nadal szukają nowej? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoG Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tosa.pl 22.02.09, 13:18 Aż miło poczytać większość opini:).Ja sam chyba nie za wiele mogę doradzić prócz tego że wielu moich znajomych pracuje w tej firmie i są zadowoleni.Jeden z nich pracuje na pokazach wyjazdowych i zarabia ok. 6 tys. Zastanów się sam czy jest to kwota którą możesz zarobić w jakiejś innej firmie. Wiem co mówie, sam zarabiam 2,500 za 6 dni pracy od 8 do 12 godzin dziennie bez szans na wyższe zarobki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 10:08 Wiem co mówie, sam zar > abiam 2,500 za 6 dni pracy od 8 do 12 godzin dziennie bez szans na wyższe zarob > ki... To co ty jeszcze robisz w gów....ej firmie za takie nędzne grosze? Pędź czym prędzej do swoich znajomych, może bedziesz zarabiał 10 000 zł, a nie 6000 zł jak oni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 14:26 A czy moze mi ktos powiedzić jak wygladzja zarbki jakigo żedy wypłaty mozna się spodziewać pracujac na wyjazdach zorganizoanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata23-08 Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 188.33.50.* 21.03.09, 21:03 Witam, ja dziś też otrzymałam propozycję pracy w tej firmie. i też zastanawiam się czy w to wejść. jak widać po powyższych komentarzach to nie..ale może należy na to spojrzeć z innej strony.że nie jest to praca po której się należy spodziewać nie wiadomo jakich zysków. kilka godzin dziennie nie zrobi z nas przecież milionerów. Jeżeli ktoś jest nastawiony raczej na kontakt z ludźmi i promowaniem tych produktów to pewnie nadal tam pracuje. Myślę też, że te produkty to nie bubel, bo poparte certyfikatami i 7 letnią gwarancją.Także wydaje mi się że spróbować można.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 16:23 ta firma to jedna wielka lipa, co innego mówią, a potem okazuje sie też co innego, ja pracowałem przez chwile i wiem co mówię, okres szkolenia 2 tygodnie jest bezpłatny, pierwszy raz spotkałem sie z takim czymś , gdzie oczywiście mówiona na rozmowie ze jest płatny, a to prowizja od sprzedaz pożal się boże, 0,05 % , jak można w ogóle coś takiego zaproponować, wiec odradzam wszystkim , oni ciagle kogoś poszukuja bo tam nikt nie chce racować , ale kto zgodzi sie na takie warunki pracy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GURU Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tosa.pl 08.04.09, 22:18 Co za bzdura! Oczywiście, że okres szkoleniowy (2 tygodnie) jest bezpłatny. Nikt nikomu nie mówi na rekrutacji, że jest inaczej. Prowizja (netto) od sprzedaży może wynieść 0,05% ale może też wynieść 5,4%. Jeśli ktoś zresztą jest ciekaw jak jest faktycznie najlepiej skontaktować się z firmą. Jasne że można widzieć tylko minusy ale jak czytam wyżej jest wielu zadowolonych ludzi, którzy tu pracują i zarabiają dobre pieniądze. Podane wyżej ilości ekip, które były i są, nie są prawdziwe. Każdego miesiąca zatrudniamy i szkolimy nowych pracowników więc ktoś jednak godzi się na nasze warunki... Nie widzę powodu, dla którego ktoś rozpowszechnia takie informacje. Czy to jakiś dziwny rodzaj zemsty? Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich byłych i przyszłych pracowników! Guru sekty Filip ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka30.2 Praca 19.04.09, 13:38 Ja pracuje w małej firmie wełniarskiej, gdzie nie ma "wyścigu szczurów", z szefostwem i biurem zawsze można się dogadać, a prowizje są znacznie wyższe niż w firmie Wool Star. Wiem, że firma, w której pracuje ogłosiła nabór na nowych pracowników, więc jeśli ktoś jest zainteresowany zmianą na lepsze i chce uzyskać więcej informacji to zapraszam na moje gg: 9260176. Odpowiedz Link Zgłoś
bez-posredni Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 28.05.09, 13:53 A czy ktoś się orientuje, jaka jest podstawa i prowizje na domowych prezentacjach tj. u doradcy klienta na prezentacje indywidualne. I ile przeciętnie się zarabia? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emo Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tosa.pl 14.08.09, 23:55 pracuje się za free;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 212.244.176.* 13.05.10, 10:48 Oczywiście, że szkolicie coraz to nowych pracowników. Kadra się zmienia jak w kalejdoskopie. Skoro nie można znaleźć pracy w innej sensownej firmie, to tonący brzytwy się chwyta. A domówki to mit o jakichkolwiek zarobkach. Pokazy organizują emeryci, biedni ludzie i ich można mamić o cudownych właściwościach pościeli wełnianej sprzedawanej z niesamowitą przebitką. Ale towar jest tyle wart ile klient jest w stanie zapłacić. Życzę zatem potencjalnym pracownikom aby zarobili choć minimalną pensję na tych domówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.05.09, 22:57 Witam. Spędziłam kilka dni na wyjeżdzie z pracownikami firmy woolstar. Nie spodobało mi sie i zrezygnowalam. Nie mam zamiaru sie tutaj wielce wypowiadac na temat tej firmy. Po prostu nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jednym słowem MASAKRA, niech nadal szukają jeleni do pracy...POWODZENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMILIA Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:01 Witam ja też pracowałam w firmie WOOL STAR ale w dziale telemarketingu-nie polecam. Śmieszne są tam zarobki i premie od ilościu umówionych osób na pokazie,praktycznie to wogóle ich nie ma. Bo w statystykach jakich nam się podaje to osoby zaproszone niby wogóle nie przychodzą a jak jest naprawdę my telemarketerzy nie wiemy, pozostaje to tajemnicą prelegentów . Wciska sie ludziom na siłe zaproszenia za pomocą ankiet, a ludzie nie mają o tym zielonego pojęcia. Organizowane sa śmieszne testy na temat produktów które mają dac możliwośc podniesienia kwalifikacji, ale w oststecznosci nic sie z tym nie robi.Za dobrą prace można otrzymac jedynie balona i 2 zł premi na łakocie pytanie czy to jest praca hmmm... raczej przedszkole !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.08.09, 18:58 Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo dla bylej telelemarketerki swieta racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))) Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tktelekom.pl 06.09.09, 22:23 Dobrze, że ta telemarketerka już u Nas nie pracuje, przynajmniej poprawiła się frekwencja na pokazach! :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: playazzz Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:56 Ja bym nie chciał pracować u akwizytorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Emilki Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:03 Ktoś tu nie jest na bierząco haloo !!! Podobno frekwencja na pokazach jest coraz gorsza !!! Tworzone są kolejne (durne) skrypty, które mają zwabic potencjalnych klijentów na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 81.210.3.* 03.11.09, 15:28 Nie idz, poczytaj na innych forach, nie zarobisz, ludzie utrzymują się z wałkow bo inaczej sie nie da... Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 89.72.109.* 10.11.09, 14:51 nie wiem jak praca ale sama firma do dupy.Wciskają klientom towar ,który jest bardzo drogi(jest wiele tańszych ofert).poduszki strasznie niewygodne.Jak się wypróbuje to już nie można oddać bo jest odciśnięta(nawet po 1 godzinie),a podobno jest 7 lat gwarancji.Ciekawe jak wygląda poduszka po roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 195.90.103.* 30.11.09, 11:07 Jeśli ktoś jest zainteresowany pracować kiedy chce, elastyczny grafik, praca stała lub dorywcza dla osób pracujących, którzy chcą jeszcze mieć drugą pensje to zapraszam osoby z mazowsza Warszawa i okolic. Miła atmosfera, nie ma nagonki, nie ma limitów do wyrobienia jak w niektórych firmach, że poniżej jakiegoś obrotu nic nie płacą itd. Osoby zainteresowane mogą pisać do mnie na gg 1855622 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Filipek Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.09, 00:18 zajrzyjcie na go work pl tam troche więcej się dowiecie o tej "świetnej" firemce rodem z hamerykańskiego drimu... żenada nie firma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika [...] IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.12.09, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.147.19.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.09, 17:04 w tej firmie to utrzyma sie tylko ten kto potrafi "dobrze tylek lizac" i kapus...a kasa?? żalosne grosze, cieżko wypracowane chociazby poswieconym czasem....ankiety? tragedia....niepotrzebnie, wystarczy wejsc na forum i na papierze zaoszczedzic..."gora" tylko sie usmiechac potrafi i obiecywac...ale fakt..."datki" placa w terminie....reszty sie nikt nie doliczy...bo za duzo pytac i upominac o swoje sie nie mozna.ten kto to robi-jego dni policzone...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Holmes [...] IP: *.tosa.pl 22.12.09, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.147.244.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 18:00 a słyszał ktos o zmianie formy telemarketingu? tzn dzwonienie w domu??? obilo sie komus cos o uszy?? po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.inetservices.com 05.01.10, 21:50 taa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.aof.su 05.01.10, 21:54 taa na ilu IP mozna wpisac cos na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakobyły Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.centertel.pl 13.07.10, 19:31 Pracowałem w tej firmie ok. 2 lata. To było dawno ... Parę zł. zarobiłem - nie powiem . Niestety od czasu kiedy w w.s. zaczął pajacować don F. wszystko zaczęło schodzić na psy . Nie chodzi mi o obroty , zarobki etc. - tu było - przynajmniej dla mnie o.k. Chodzi mi bardziej o atmosferę w firmie , morale , zaufanie ...Dla mnie d. F. to zwykła dwulicowa i nikczemna postać , która swoje morale zaszczepiła w w.s. To może tyle ... I A. mi szkoda , fajna była ... a tu taki ... się pod nią podczepił. Szkoda ... Czy polecam pracę w w.s. ? Nie , nie polecam a wręcz odradzam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beros Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.smstv.pl 13.07.10, 19:39 nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie. ja nie pytam o opinie tylko o konkrety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beros Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.smstv.pl 13.07.10, 19:48 konkrety nie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.christiania.org 05.01.10, 22:43 a niech to.. znow nowe IP bueheheheh, a Szerlok szuka i szuka... ;p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.209.106.132.bredband.tre.se 06.01.10, 14:13 ale z ciebie haker! WOW!!! Tylko zadajesz sobie niepotrzebny trud. Nie sprawdzam IP. Nie szukam autorów. To już nie moja broszka. ktoś napisal, że to wolne forum. Jednak nie jest wolne od ściemy i trzeba ją pokazać. Jesli ktoś narzeka na firmę, ma do tego prawo. Jednak jeśli ktoś z konkurencji pisze bzdury żeby burzyć atmosferę to warto o tym napisać. Nie musisz się więc popisywać zmianami IP. Mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 81.210.3.* 21.01.10, 09:22 Zapraszamy do nas: rekrutacja.dh@kaja.poznan.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 09:04 zapraszam rekrutacja wolir@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tktelekom.pl 22.01.10, 14:17 co to za bracia Danielewscy ? Pierwszy raz o nich słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:07 zapraszam do pracy w małej firmie wolir@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_stroz Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 17.05.10, 02:04 żadna praca nie hańbi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beros Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.smstv.pl 13.07.10, 19:15 witam, ja dostałem ofertę pracy jako kierownik gupy sprzedażowej. jaka kasa jest podstawa i premia, co dają? jakie auto, komórka itd Odpowiedz Link Zgłoś
krupkaa Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 29.07.10, 10:02 Ja pracuje w tej firmie juz ponad 2 lata i spokojnie mozesz podjąć prace ci co wypisują takie bzdury pracowali moze troche i widocznie nie nadawaja sie do takiej pracy zarobki tez sa ok a o pani szkoleniowiec moze zazdroszcza inteligencji a ja pracuje jako telemarketer domówka(pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:40 szukam pracy w branży moze coś polecicie jan_uszw@interia.pl z góry dieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:23 Szukasz lepszej pracy w branży.Tylko domówki www.wool-life@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.pai.net.pl 09.12.10, 09:50 Witam dostałam propozycje pracy w tej firmie Czy ktoś odpowie mi jak jest naprawdę na dzień dzisiejszy?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
krupkaa Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 29.07.10, 22:39 Wstyd jest pisanie to co ty wypisujesz nie wiesz jak jest to sie nie oddzywaj Odpowiedz Link Zgłoś