Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w WOOL STAR (pościel wełniana)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:51
    witam, proszę o opinię pracy w wool star, jestem w trakcie rozmów
    jako doradca klienta na spotkaniach zorganizowanych i zastanawiam
    się czy się w to pakować??? proszę o pomoc!!! dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: AWA Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 217.113.134.* 19.01.09, 15:57
        JA TAM BYŁEM I SERDECZNIE ODRADZAM ( SAM SIĘ ZWOLNIŁEM )
      • Gość: gumiś Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:31
        dzięki za komentarze, chyba zrezygnuje:( od początku wydawało mi się
        to wszystko podejrzane
      • Gość: AS Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 12:21
        Wiecie dlaczego są tu tylko komntarze negatywne? Ponieważ Ci, którzy
        pracują w firmie WOOL STAR nie zaglądają na to forum. Nie szukają
        pracy, bo są zadowoleni! Może lepiej nie kierować się w życiu
        opiniami przegranych, którzy pracę stracili i jak można przeczytać,
        nawet po pół roku nadal szukają nowej?
        Pozdrawiam!
      • Gość: DoG Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tosa.pl 22.02.09, 13:18
        Aż miło poczytać większość opini:).Ja sam chyba nie za wiele mogę doradzić prócz tego że wielu moich znajomych pracuje w tej firmie i są zadowoleni.Jeden z nich pracuje na pokazach wyjazdowych i zarabia ok. 6 tys. Zastanów się sam czy jest to kwota którą możesz zarobić w jakiejś innej firmie. Wiem co mówie, sam zarabiam 2,500 za 6 dni pracy od 8 do 12 godzin dziennie bez szans na wyższe zarobki...
        • Gość: abc Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 10:08
          Wiem co mówie, sam zar
          > abiam 2,500 za 6 dni pracy od 8 do 12 godzin dziennie bez szans na wyższe zarob
          > ki...
          To co ty jeszcze robisz w gów....ej firmie za takie nędzne grosze?
          Pędź czym prędzej do swoich znajomych, może bedziesz zarabiał 10 000 zł, a nie 6000 zł jak oni!!!!
      • Gość: sisi Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 14:26
        A czy moze mi ktos powiedzić jak wygladzja zarbki jakigo żedy
        wypłaty mozna się spodziewać pracujac na wyjazdach zorganizoanych.
      • Gość: agata23-08 Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 188.33.50.* 21.03.09, 21:03
        Witam, ja dziś też otrzymałam propozycję pracy w tej firmie. i też zastanawiam się czy w to wejść. jak widać po powyższych komentarzach to nie..ale może należy na to spojrzeć z innej strony.że nie jest to praca po której się należy spodziewać nie wiadomo jakich zysków. kilka godzin dziennie nie zrobi z nas przecież milionerów. Jeżeli ktoś jest nastawiony raczej na kontakt z ludźmi i promowaniem tych produktów to pewnie nadal tam pracuje. Myślę też, że te produkty to nie bubel, bo poparte certyfikatami i 7 letnią gwarancją.Także wydaje mi się że spróbować można.pozdrawiam
        • Gość: luk Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 16:23
          ta firma to jedna wielka lipa, co innego mówią, a potem okazuje sie
          też co innego, ja pracowałem przez chwile i wiem co mówię, okres
          szkolenia 2 tygodnie jest bezpłatny, pierwszy raz spotkałem sie z
          takim czymś , gdzie oczywiście mówiona na rozmowie ze jest płatny, a
          to prowizja od sprzedaz pożal się boże, 0,05 % , jak można w ogóle
          coś takiego zaproponować, wiec odradzam wszystkim , oni ciagle kogoś
          poszukuja bo tam nikt nie chce racować , ale kto zgodzi sie na takie
          warunki pracy.
          pozdrawiam
          • Gość: GURU Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tosa.pl 08.04.09, 22:18
            Co za bzdura! Oczywiście, że okres szkoleniowy (2 tygodnie) jest
            bezpłatny. Nikt nikomu nie mówi na rekrutacji, że jest inaczej.
            Prowizja (netto) od sprzedaży może wynieść 0,05% ale może też
            wynieść 5,4%. Jeśli ktoś zresztą jest ciekaw jak jest faktycznie
            najlepiej skontaktować się z firmą. Jasne że można widzieć tylko
            minusy ale jak czytam wyżej jest wielu zadowolonych ludzi, którzy tu
            pracują i zarabiają dobre pieniądze. Podane wyżej ilości ekip, które
            były i są, nie są prawdziwe. Każdego miesiąca zatrudniamy i szkolimy
            nowych pracowników więc ktoś jednak godzi się na nasze warunki...

Nie widzę powodu, dla którego ktoś rozpowszechnia takie informacje.
            Czy to jakiś dziwny rodzaj zemsty?
            Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich byłych i przyszłych
            pracowników!

Guru sekty Filip ;)
            • anka30.2 Praca 19.04.09, 13:38
              Ja pracuje w małej firmie wełniarskiej, gdzie nie ma "wyścigu
              szczurów", z szefostwem i biurem zawsze można się dogadać, a
              prowizje są znacznie wyższe niż w firmie Wool Star.
              Wiem, że firma, w której pracuje ogłosiła nabór na nowych
              pracowników, więc jeśli ktoś jest zainteresowany zmianą na lepsze i
              chce uzyskać więcej informacji to zapraszam na moje gg: 9260176.
            • bez-posredni Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 28.05.09, 13:53
              A czy ktoś się orientuje, jaka jest podstawa i prowizje na domowych
              prezentacjach tj. u doradcy klienta na prezentacje indywidualne. I ile
              przeciętnie się zarabia?
              Pozdrawiam!
              • Gość: emo Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tosa.pl 14.08.09, 23:55
                pracuje się za free;]
            • Gość: Gość Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 212.244.176.* 13.05.10, 10:48
              Oczywiście, że szkolicie coraz to nowych pracowników. Kadra się
              zmienia jak w kalejdoskopie. Skoro nie można znaleźć pracy w innej
              sensownej firmie, to tonący brzytwy się chwyta. A domówki to mit o
              jakichkolwiek zarobkach. Pokazy organizują emeryci, biedni ludzie i
              ich można mamić o cudownych właściwościach pościeli wełnianej
              sprzedawanej z niesamowitą przebitką. Ale towar jest tyle wart ile
              klient jest w stanie zapłacić. Życzę zatem potencjalnym pracownikom
              aby zarobili choć minimalną pensję na tych domówkach.
      • Gość: marta Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.05.09, 22:57
        Witam.
        Spędziłam kilka dni na wyjeżdzie z pracownikami firmy woolstar. Nie spodobało mi sie i zrezygnowalam. Nie mam zamiaru sie tutaj wielce wypowiadac na temat tej firmy. Po prostu nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jednym słowem MASAKRA, niech nadal szukają jeleni do pracy...POWODZENIA...
      • Gość: EMILIA Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:01
        Witam ja też pracowałam w firmie WOOL STAR ale w dziale telemarketingu-nie polecam. Śmieszne są tam zarobki i premie od ilościu umówionych osób na pokazie,praktycznie to wogóle ich nie ma. Bo w statystykach jakich nam się podaje to osoby zaproszone niby wogóle nie przychodzą a jak jest naprawdę my telemarketerzy nie wiemy, pozostaje to tajemnicą prelegentów . Wciska sie ludziom na siłe zaproszenia za pomocą ankiet, a ludzie nie mają o tym zielonego pojęcia. Organizowane sa śmieszne testy na temat produktów które mają dac możliwośc podniesienia kwalifikacji, ale w oststecznosci nic sie z tym nie robi.Za dobrą prace można otrzymac jedynie balona i 2 zł premi na łakocie pytanie czy to jest praca hmmm... raczej przedszkole !!!
        • Gość: ja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.08.09, 18:58
          Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo dla
          bylej telelemarketerki swieta racja
          • Gość: :-)))) Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tktelekom.pl 06.09.09, 22:23
            Dobrze, że ta telemarketerka już u Nas nie pracuje, przynajmniej
            poprawiła się frekwencja na pokazach! :-) Pozdro
        • Gość: playazzz Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:56
          Ja bym nie chciał pracować u akwizytorów.
      • Gość: koleżanka Emilki Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:03
        Ktoś tu nie jest na bierząco haloo !!! Podobno frekwencja na pokazach jest coraz gorsza !!! Tworzone są kolejne (durne) skrypty, które mają zwabic potencjalnych klijentów na pokaz.
      • Gość: anonim Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 81.210.3.* 03.11.09, 15:28
        Nie idz, poczytaj na innych forach, nie zarobisz, ludzie utrzymują
        się z wałkow bo inaczej sie nie da...
        Masakra!
      • Gość: aga Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 89.72.109.* 10.11.09, 14:51
        nie wiem jak praca ale sama firma do dupy.Wciskają klientom towar ,który jest
        bardzo drogi(jest wiele tańszych ofert).poduszki strasznie niewygodne.Jak się
        wypróbuje to już nie można oddać bo jest odciśnięta(nawet po 1 godzinie),a
        podobno jest 7 lat gwarancji.Ciekawe jak wygląda poduszka po roku???
      • Gość: karolina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dar Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 195.90.103.* 30.11.09, 11:07
        Jeśli ktoś jest zainteresowany pracować kiedy chce, elastyczny grafik, praca
        stała lub dorywcza dla osób pracujących, którzy chcą jeszcze mieć drugą pensje
        to zapraszam osoby z mazowsza Warszawa i okolic.
        Miła atmosfera, nie ma nagonki, nie ma limitów do wyrobienia jak w niektórych
        firmach, że poniżej jakiegoś obrotu nic nie płacą itd.
        Osoby zainteresowane mogą pisać do mnie na gg 1855622
        • Gość: anty Filipek Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.09, 00:18
          zajrzyjcie na go work pl tam troche więcej się dowiecie o tej "świetnej" firemce
          rodem z hamerykańskiego drimu... żenada nie firma!
      • Gość: monika [...] IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.12.09, 18:13
        • Gość: emil Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.147.19.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.09, 17:04
          w tej firmie to utrzyma sie tylko ten kto potrafi "dobrze tylek
          lizac" i kapus...a kasa?? żalosne grosze, cieżko wypracowane
          chociazby poswieconym czasem....ankiety? tragedia....niepotrzebnie,
          wystarczy wejsc na forum i na papierze zaoszczedzic..."gora" tylko
          sie usmiechac potrafi i obiecywac...ale fakt..."datki" placa w
          terminie....reszty sie nikt nie doliczy...bo za duzo pytac i
          upominac o swoje sie nie mozna.ten kto to robi-jego dni
          policzone...:/
        • Gość: Sherlock Holmes [...] IP: *.tosa.pl 22.12.09, 23:42
        • Gość: aga Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.147.244.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 18:00
          a słyszał ktos o zmianie formy telemarketingu? tzn dzwonienie w
          domu??? obilo sie komus cos o uszy?? po co to?
          • Gość: hmm Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.inetservices.com 05.01.10, 21:50
            taa
            • Gość: hmm Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.aof.su 05.01.10, 21:54
              taa na ilu IP mozna wpisac cos na forum?
        • Gość: jajakobyły Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.centertel.pl 13.07.10, 19:31
          Pracowałem w tej firmie ok. 2 lata. To było dawno ... Parę zł. zarobiłem - nie
          powiem . Niestety od czasu kiedy w w.s. zaczął pajacować don F. wszystko zaczęło
          schodzić na psy . Nie chodzi mi o obroty , zarobki etc. - tu było - przynajmniej
          dla mnie o.k. Chodzi mi bardziej o atmosferę w firmie , morale , zaufanie ...Dla
          mnie d. F. to zwykła dwulicowa i nikczemna postać , która swoje morale
          zaszczepiła w w.s. To może tyle ... I A. mi szkoda , fajna była ... a tu taki
          ... się pod nią podczepił. Szkoda ... Czy polecam pracę w w.s. ? Nie , nie
          polecam a wręcz odradzam !!!
          • Gość: beros Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.smstv.pl 13.07.10, 19:39
            nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie. ja nie pytam o opinie tylko o
            konkrety!
          • Gość: beros Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.smstv.pl 13.07.10, 19:48
            konkrety nie opinie
      • Gość: hmm Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.christiania.org 05.01.10, 22:43
        a niech to.. znow nowe IP bueheheheh, a Szerlok szuka i szuka... ;p;p;p
      • Gość: Sherlock Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.209.106.132.bredband.tre.se 06.01.10, 14:13
        ale z ciebie haker! WOW!!! Tylko zadajesz sobie niepotrzebny trud.
        Nie sprawdzam IP. Nie szukam autorów. To już nie moja broszka.
        ktoś napisal, że to wolne forum. Jednak nie jest wolne od ściemy i
        trzeba ją pokazać. Jesli ktoś narzeka na firmę, ma do tego prawo.
        Jednak jeśli ktoś z konkurencji pisze bzdury żeby burzyć atmosferę
        to warto o tym napisać.
        Nie musisz się więc popisywać zmianami IP. Mam to gdzieś.
      • Gość: Kaja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: 81.210.3.* 21.01.10, 09:22
        Zapraszamy do nas: rekrutacja.dh@kaja.poznan.pl :)
        • Gość: ja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 09:04
          zapraszam rekrutacja wolir@interia.pl
      • Gość: bzyk Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.tktelekom.pl 22.01.10, 14:17
        co to za bracia Danielewscy ? Pierwszy raz o nich słyszę
      • Gość: ja Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:07
        zapraszam do pracy w małej firmie wolir@interia.pl
      • nocny_stroz Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 17.05.10, 02:04
        żadna praca nie hańbi... :)
      • Gość: beros Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.smstv.pl 13.07.10, 19:15
        witam, ja dostałem ofertę pracy jako kierownik gupy sprzedażowej. jaka kasa jest
        podstawa i premia, co dają? jakie auto, komórka itd
      • krupkaa Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 29.07.10, 10:02
        Ja pracuje w tej firmie juz ponad 2 lata i spokojnie mozesz podjąć
        prace ci co wypisują takie bzdury pracowali moze troche i widocznie
        nie nadawaja sie do takiej pracy zarobki tez sa ok a o pani
        szkoleniowiec moze zazdroszcza inteligencji a ja pracuje jako
        telemarketer domówka(pozdrawiam )
      • Gość: kot Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:40
        szukam pracy w branży moze coś polecicie jan_uszw@interia.pl z góry
        dieki
        • Gość: gość Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:23
          Szukasz lepszej pracy w branży.Tylko domówki www.wool-life@wp.pl
          • Gość: nowa Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) IP: *.pai.net.pl 09.12.10, 09:50
            Witam dostałam propozycje pracy w tej firmie
            Czy ktoś odpowie mi jak jest naprawdę na dzień dzisiejszy??????????????????????????????
      • krupkaa Re: praca w WOOL STAR (pościel wełniana) 29.07.10, 22:39
        Wstyd jest pisanie to co ty wypisujesz nie wiesz jak jest to sie nie
        oddzywaj
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka