Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Świadectwo -szkoła średnia

IP: *.chello.pl 01.02.09, 15:40
    Gdzie mozna kupic świadectwo szkoły średniej na sląsku ??
    Obserwuj wątek
      • Gość: ccc W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 16:23
        • Gość: ano Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: *.tsi.tychy.pl 01.02.09, 17:16
          ale ja potrzebuje wypełnione
          • verdifirst Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni 01.02.09, 17:35
            jak kupić?
            Poproś o duplikat w swojej szkole - zapłacić taniej :P
            • Gość: Ano Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: *.chello.pl 01.02.09, 20:31
              Nie mam orginało bo chce kupic swiadectwo na lewo:D
              • sm0k Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni 01.02.09, 20:49
                Czy tu jest kącik porad kryminalnych?
                • Gość: Ano Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: *.chello.pl 02.02.09, 08:44
                  Nie tylko tak pytam:))
                  • Gość: lejla22 Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.03.09, 16:05
                    mam ten sam problem....jak cos znajdziesz daj znac ach13@interia.pl
                  • nuova Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni 04.03.09, 18:10
                    na al. bielskiej 46
                    ;))
              • Gość: gość Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: 94.72.127.* 04.03.09, 16:46
                do szkoły nie chce się iść, co? :D
                • Gość: lejla22 Re: W sklepie papierniczym albo w księgarni IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.03.09, 18:53
                  Niektorzy musza pracowac i to niekoniecznie w Polsce, i zarabiac na zycie,moze
                  gdybys byla bardziej elastyczna to bys wiecej zrozumiala, ze 3 lata na nauke
                  gdzie nie masz warunkow, trzeba sobie ulatwiac zycie, a ogolniak nie swiadczy o
                  niczym.Jak ktos ma namiary na cos pewnego prosze o kontakt ach13@interia.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka