Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego

• Gość: y-x A mój szef to kompletny cymbał !!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 23:45
        Nadęty bufon, zadufany sam w sobie, idzie do celu po trupach, a jego jedyny cel
        to stłamsić wszelkie inicjatywy i kreatywność. Najważniejszy jest pkt pierwszy
        jego durnego regulaminu - szef ma zawsze rację!
        Dlatego mam zero szacunku dla tego typa! :o/
      • Gość: Doc Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:11
        Wyświetliło mi stek bzdur. Nie wierze w testy od dzisiaj.
      • Gość: priko Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.08.06, 15:01
        To zwykła lipa, a nie żaden test im gorszy szef tym lepiej wychodzi, ze
        zwykłego karierowicza i najgorszego przełożonego wychodzi lew, chyba z
        połamanymi zębami, po prostu tragedia
      • Gość: pracownik Test poprawny politycznie IP: 83.238.13.* 19.10.06, 11:10
        Test moim zdaniem, tak jak zdaniem wszystkich, którzy mają szefa idiotę /
        spychologa / lenia*, nie udany. A to pewnie dlatego że autor nie przewidział
        negatywnych opisów. Patrząc na wcześniejsze komentarze, to ci, którzy szefów
        lubią są raczej zadowoleni z wyników testu. U mnie dupek stał się lwem. Pewnie
        w jego umyśle tak właśnie to wygląda, szkoda tylko że nijak ma się do
        rzeczywistości...

*w moim przypadku wszystkie trzy ;-)
        • Gość: słoń Re: Test poprawny politycznie IP: *.pixs.philips.com 19.10.06, 12:12
          jestem w stadzie słoni, buaaahahahaaa

w sumie po niekąd to się zgadza...
      • Gość: Czytelnik Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:25
        Bzdura
      • Gość: mika słaby punkt mojego szefa IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 16:14
        słaby punkt mojego szefa:

Chciwość, prostactwo.
      • Gość: sabina Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.10.06, 21:22
        Szkoda, że nie wszystkie możliwości odpowiedzi dało się dopasować do
        niestandardowych zachowań mojego szefa. Chyba zakłada się, że tacy ludzie nie
        zostają szefami. Szef jak sama nazwa wskazuje, powinien przewodzić grupie
        pracowników i decydować, a mój, jak pojawia się problem do rozwiązania - bierze
        teczkę i beret i wychodzi z pracy pod pretekstem załatwienia ważnych spraw.
      • Gość: TakiJeden ja mam sZEFA WiEŚNiAKA IP: *.net.autocom.pl 20.10.06, 01:17
        ten test ma zbyt kulturalne możliwości wyboru. W moim przypadku powinno pojawić się kilka zapytań
        typu czy Twojemu szefowi wystaje słoma z butów, czy Twój szef to kawał cham...., czy wiesz że nigdy
        Twój szef nie da Ci więcej pieniędzy niż minimalna krajowa.
        No i oczywiście należałoby opracować opis charakterologiczny dla typu Szef-Wsiór.
      • Gość: Stefan jakie slabe punkty ma twoj szef? IP: *.dsl.bell.ca 20.10.06, 05:03
        W Y D E C H
      • abstrakt2003 do dupu jest ten test! 23.11.06, 19:38

• Gość: agiler01 Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.chello.pl 13.12.06, 21:08
        kolejny test z cyklu "bzdety do kwadratu". Cieka jestem kto układa pytania do
        testu.
      • Gość: a Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.ztpnet.pl 04.01.07, 22:25
        ani ani odrobiny prawdy....ręcz przeciwnie:/
      • Gość: Des Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 83.238.103.* 05.01.07, 08:59
        A u mnie wyszło kompletnie odwrotnie. <lol> "cenisz swojego szefa..."
        wystarczy - własnie rzucam prace :) Sam bede szefem ;P
      • Gość: pomyłka Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: 195.136.118.* 15.07.07, 17:33
        Zupełnie inna interpretacja
      • Gość: bombel Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: 80.54.27.* 12.03.08, 22:33
        huja warty ten test. takim psyhologiem to i ja moge zostac. wynik mija sie z
        prawda w 100%. w naszej firmie szef ma malo co do powiedzinia i to on slucha
        pracownikow a nie my jego.
        • Gość: kika Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 87.105.182.* 13.03.08, 08:27
          hahahahhaha:DDDDDDDDDD
          ależ GŁUPOTY. Wyszło że mój szef jest przywódcą stada którego
          wszyscy lubią, a niektórzy nawet darzą miłością. Turlam się ze
          śmiechu prawie. Bo cały zespół darzy go miłością jak go nie ma w
          firmie.
          Jakiś nieuk pisał ten żałosny test, aszystkie egzaminy na
          psychologii zdawał w drugim terminie :)))))))))
      • Gość: Ktos Jakie słabe punkty ma Twój szef? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:13
        ten test to jedna wielka sciema, dajac nawet wszystkie najgorsze odpowiedzi to
        i tak wyjdzie ze jest on super... lipa opracujcie cos lepszego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka