Gość: y-x A mój szef to kompletny cymbał !!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 23:45 Nadęty bufon, zadufany sam w sobie, idzie do celu po trupach, a jego jedyny cel to stłamsić wszelkie inicjatywy i kreatywność. Najważniejszy jest pkt pierwszy jego durnego regulaminu - szef ma zawsze rację! Dlatego mam zero szacunku dla tego typa! :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:11 Wyświetliło mi stek bzdur. Nie wierze w testy od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priko Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.08.06, 15:01 To zwykła lipa, a nie żaden test im gorszy szef tym lepiej wychodzi, ze zwykłego karierowicza i najgorszego przełożonego wychodzi lew, chyba z połamanymi zębami, po prostu tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Test poprawny politycznie IP: 83.238.13.* 19.10.06, 11:10 Test moim zdaniem, tak jak zdaniem wszystkich, którzy mają szefa idiotę / spychologa / lenia*, nie udany. A to pewnie dlatego że autor nie przewidział negatywnych opisów. Patrząc na wcześniejsze komentarze, to ci, którzy szefów lubią są raczej zadowoleni z wyników testu. U mnie dupek stał się lwem. Pewnie w jego umyśle tak właśnie to wygląda, szkoda tylko że nijak ma się do rzeczywistości... *w moim przypadku wszystkie trzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń Re: Test poprawny politycznie IP: *.pixs.philips.com 19.10.06, 12:12 jestem w stadzie słoni, buaaahahahaaa w sumie po niekąd to się zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:25 Bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika słaby punkt mojego szefa IP: *.os1.kn.pl 19.10.06, 16:14 słaby punkt mojego szefa: Chciwość, prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.10.06, 21:22 Szkoda, że nie wszystkie możliwości odpowiedzi dało się dopasować do niestandardowych zachowań mojego szefa. Chyba zakłada się, że tacy ludzie nie zostają szefami. Szef jak sama nazwa wskazuje, powinien przewodzić grupie pracowników i decydować, a mój, jak pojawia się problem do rozwiązania - bierze teczkę i beret i wychodzi z pracy pod pretekstem załatwienia ważnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden ja mam sZEFA WiEŚNiAKA IP: *.net.autocom.pl 20.10.06, 01:17 ten test ma zbyt kulturalne możliwości wyboru. W moim przypadku powinno pojawić się kilka zapytań typu czy Twojemu szefowi wystaje słoma z butów, czy Twój szef to kawał cham...., czy wiesz że nigdy Twój szef nie da Ci więcej pieniędzy niż minimalna krajowa. No i oczywiście należałoby opracować opis charakterologiczny dla typu Szef-Wsiór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan jakie slabe punkty ma twoj szef? IP: *.dsl.bell.ca 20.10.06, 05:03 W Y D E C H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiler01 Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.chello.pl 13.12.06, 21:08 kolejny test z cyklu "bzdety do kwadratu". Cieka jestem kto układa pytania do testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: *.ztpnet.pl 04.01.07, 22:25 ani ani odrobiny prawdy....ręcz przeciwnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Des Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 83.238.103.* 05.01.07, 08:59 A u mnie wyszło kompletnie odwrotnie. <lol> "cenisz swojego szefa..." wystarczy - własnie rzucam prace :) Sam bede szefem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyłka Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: 195.136.118.* 15.07.07, 17:33 Zupełnie inna interpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego IP: 80.54.27.* 12.03.08, 22:33 huja warty ten test. takim psyhologiem to i ja moge zostac. wynik mija sie z prawda w 100%. w naszej firmie szef ma malo co do powiedzinia i to on slucha pracownikow a nie my jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 87.105.182.* 13.03.08, 08:27 hahahahhaha:DDDDDDDDDD ależ GŁUPOTY. Wyszło że mój szef jest przywódcą stada którego wszyscy lubią, a niektórzy nawet darzą miłością. Turlam się ze śmiechu prawie. Bo cały zespół darzy go miłością jak go nie ma w firmie. Jakiś nieuk pisał ten żałosny test, aszystkie egzaminy na psychologii zdawał w drugim terminie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Jakie słabe punkty ma Twój szef? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:13 ten test to jedna wielka sciema, dajac nawet wszystkie najgorsze odpowiedzi to i tak wyjdzie ze jest on super... lipa opracujcie cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś