Gość: bezZUS IP: *.microchip.3s.pl 13.02.09, 12:55 Uważajcie ludzie na tą firmę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 13:08 a ci co zrobili znowu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezZUS Re: DrukMedia - AM Media IP: *.microchip.3s.pl 13.02.09, 13:21 - nie płacą pensji w terminie regulaminowym - ostatnio 2 tygodnie poślizgu - tym którzy dali się namówić na kasę pod stołem w ogóle nie płacą - zalegają z ZUSem dla pracowników od około pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 11:17 to wszystko prawda, ale tak naprawdę to trudno powiedzieć o co chodzi, czy firma upada czy jednak nie, ale bardzo dobrze to ukrywają, w każdym razie są nieuczciwi i trzeba omijać ich z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: DrukMedia - AM Media IP: 95.160.251.* 15.02.09, 15:14 nieprofesjonalne, niekompetentne i nieuczciwe szefostwo - na każdym kroku wszystkich ładują w bambuko - jak się tylko da - klientów, pracowników, podwykonawców - dezorganizacja i kłamstwa to domena tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piździk Re: DrukMedia - AM Media IP: *.coig.pl 17.02.09, 14:56 hahaha i co wielka trójca upada, złodzieje oszuści i kombinatorzy, naharowałem sie dla pedała w volvo miał wszystkich w dupie teraz zapłaci za takie traktowanie ludzi, mogło być ok ale lepiej wydoić ludzi na maxa wziąć teczunię o 15 i iść płacić za dupake! wystarczyło docenić ludzi za ich harówe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: DrukMedia - AM Media IP: 212.106.143.* 17.02.09, 15:54 Mocne ale prawdziwe, ja dodam od siebie że śledzie z AROo były paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKACZĄCY PIŻDZIK Re: DrukMedia - AM Media IP: *.coig.pl 17.02.09, 16:09 ale przynajmniej można się tam nauczyć że są rzeczy o których szef wiedzieć nie musi. Np o tym że firma się rozpada i wszyscy spieprzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 20:55 było sobie Drukmedia ... ale już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DrukMedia - AM Media IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.09, 15:11 racja.wszyscy najlepsi im odeszli.tam już chyba nikogo niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamka Re: DrukMedia - AM Media IP: *.static.akk.net.pl 17.02.09, 22:08 dobry i aktualny wątek - a pomyślcie sobie o tych bidnych kobitkach z introligatorni które pracują bez umowy lub na różnych innych dziwnych warunkach i co piątek czekają jak żebraczki na wypłatę tygodniówki, i ta wieczna ściema szefowej – jutro – pojutrze, popojutrze… Czyżby to że Świętochłowice są jakie są jeśli chodzi o sytuację ludzi daje prawo firmie Druk-Media do takiego traktowania? Jak to jest że różne instytucje które kontrolowały tę firmę pozwalają na jej dalsze egzystowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 23:22 takich firm jak ta jest cale mnostwo, wiec pewnie dlatego instytucje jeszcze na cokolwiek im pozwalaja, ciekawe czy w ogole sami adresaci czytaja to forum, zreszta tacy ludzie jak oni predzej czy pozniej placa za swoje chamstwo i nieuczciwosc, jesli nawet nie potrafia spojrzec oszukanym ludziom w oczy i powedziec prawde to potem koncza tak jak koncza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dostał raz pizze Re: DrukMedia - AM Media IP: *.coig.pl 18.02.09, 10:37 od szefowej? chodzi ci o skrzata? ja bym jej szefową nie nazwał, raczej kims ktos sciemnia i udaje ze wie o co chodzi, zreszta nie tylko na introligatorni - kazdy sie musial prosic o swoją wypłatę w ratach, a teraz przyszlo co do czego i sami beda harować na kredyty których i tak nie spłacą. hahaha gruby ty tępa mendo - teraz zrozumiesz ze nie wszystkich mozna zastąpić ale ty jesteś za tęy i tak tego nie skapujesz! Ale nadzieja jeszcze jest! DZWOŃ PO EGZOCYSTE SKORO RÓŻDZKASZ NIE POMÓGŁ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: DrukMedia - AM Media IP: 212.106.143.* 18.02.09, 15:07 a ja i tak twierdzę że winę za sytuację w Koreptolandzie ponoszą w całości śledzie z ARO. Od momentu jak się tam pojawiły było tylko z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: DrukMedia - AM Media IP: *.coig.pl 19.02.09, 12:04 temat uważam za zamknięty. Ammedia nie istnieje, drukmedia również kończy działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: DrukMedia - AM Media IP: 212.106.143.* 19.02.09, 16:51 A ja myślę że z tymi firmami jest jak z filmem "13 w piątek", niby facio z maseczką ginie w pierwszej części, a nakręcili jeszcze 6 :) Uważam że te nazwiska będą jeszcze wypływać na rynku i może nawet uda im się wyjść na prostą. Ważne że ja już mam to za sobą. Swoje przeżyłem, nauczyłem się jak nie prowadzić firmy i w jaki sposób nie postępować z ludźmi... a to dużo. Pozdrawiam wszystkich byłych i może kiedyś się spotkamy na jakimś DRINKMEDIU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 16:57 coz, moze jeszcze sie o nich uslyszy, grubasek jakos sie utrzywmywal na rynku kawal czasu, teraz to by mu sie przydalo popracowac zeby mial z czego placic, chyba, ze to czego nie placic odlozyl dla siebie, ale kto ich tam wie, wszyscy ich zostawili wiec niech sobie teraz trojkacik radzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DrukMedia - AM Media IP: *.elgrom.laz.digi.pl 24.02.09, 20:03 Przecież tak naprawdę o wszystkim decydowała Ania i wg mnie to dzięki niej stało się tak, że odeszli wszyscy, dzięki którym firma osiągała kiedyś naprawdę dobre wyniki. Moze "grubasek" w końcu przejrzy na oczy i zastanowi się komu powierzył swoją firmę, chociaż sam też nie zawsze był w porządku. Przecież ta laska nie szanuje nikogo, potrafi tylko kłamać i obiecywać zlote góry żeby potem wszystkiego się wyprzeć. Bezczelna wieśniara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: DrukMedia - AM Media IP: *.zabrze.net.pl 25.02.09, 20:37 Czytając wasze komentarze , człowiek ma wrażenie że zostaliście bardzo skrzywdzeni...Też tam pracowałam i wspominam ich mile.Zwłaszcza Panią Anię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziłukłaz Re: DrukMedia - AM Media IP: 212.106.143.* 28.02.09, 10:59 To musiało być bardzo dawno temu:) Kiedyś była do zniesienia, lecz po tym jak została współwłaścicielką firmy całkowicie jej odwaliło. Trzeba wspomnieć że na proces odwalania duży wpływ miał Pan Krzysztof Grimm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: DrukMedia - AM Media IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.09, 20:51 ten chyba jeszcze pracuje ? pewnie z wiekszoscia z was tam pracowalem. ale niewiem kto z was jest kto.szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: DrukMedia - AM Media IP: *.zabrze.net.pl 05.03.09, 20:06 Cześć Tomek,jak pracowaliśmy tam to takich cudów niebyło. Niewiem o czym ci ludzie piszą,może ty mi podpowiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: DrukMedia - AM Media IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.09, 23:43 Szukałam ostatnio pracy i byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, czy naprawdę ta firma jest taka zła? Pani Ania z którą rozmawiałam była całkiem miła, wprawdzie miała jakieś dziwne nogi, ale mi to nie przeszkadza, ważne żeby płacili co najmniej 600zł na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: DrukMedia - AM Media IP: *.devs.futuro.pl 20.02.09, 08:29 z dala od tej firmy, jesli ktos cche tam pracowac to raczej postradal zmysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze co? Re: DrukMedia - AM Media IP: *.coig.pl 20.02.09, 09:25 600zł na ręke? jestes studentem czy co? w drukmedi nie ma znaczenia czy masz dostawac 600 czy 60zł, dostaniesz je w 6 ratach i musisz liczyc ze jak ci powiedzieli ze dostaniesz 600 zl to dostaniesz 300 i bedziesz musiała się prosić i zapieprzac po godzinach - jesli uwazasz ze pani ania jest taka miła to sie zatrudnij i zobaczysz o co chodzi, kto nie przeżył nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie!!! Re: DrukMedia - AM Media IP: *.devs.futuro.pl 20.02.09, 10:29 święta racja, a co gorsza oni tak mieszaja i kombinuja, ze az sami potem w to wierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: DrukMedia - AM Media IP: 94.251.153.* 21.02.09, 22:55 z dala się trzymać i tyle - nigdy w życiu na nic się nie namówic = wielka sciamaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfgdfg Re: DrukMedia - AM Media IP: 85.14.84.* 12.06.09, 16:34 Jaki prezio taka Astsrentka Dyrektora. www.infopraca.pl/pracodawca/Druk-Media/10079/9825/Strona1 Powiem tak.... jesli jesteście miłośnikami wolontariatu jest to najlepsze miejsce dla was. Kasy nie zobaczycie (jak wiele firm z którymi współpracowali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Re: DrukMedia - AM Media IP: *.nitka.net.pl 24.07.09, 14:26 Najpierw niech oddadzą za papier,za który nie zapłacili różnym firmom.Złodzieje,oszuści i kłamcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostpra Re: DrukMedia - AM Media IP: *.sileman.net.pl 05.08.09, 09:57 macie racje ! kłamcy i oszuści ! wiszą mi kupę kasy i nie da się z mini skontaktować. a teraz założyli se nową firmą i pewnie praktyki z Druk Media będą stosowane nadal. OSTRZEGAM !!! Z dala od nich Z DALA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: DrukMedia - AM Media IP: *.broker.com.pl 14.08.09, 12:29 Moja "wspolpraca" z ta pseudo drukarnia byla koszmarna. Musialam sama dzwonic po klientach zeby sie dowiadywac czy przyjeli wydrukowane rzeczy aby potem zadzwonic do PANA ADAMA KOREPTY i prosic zeby laskawie zaplacil za zlecenie. Oczywiscie zaplate dostalam w ratach. Za ostatnie zlecenie nie dostalam zadnych pieniedzy - dzwoniac i przypominajac sie o platnosc PAN KOREPTA stwierdzil ze klient pracy nie przyjal z powodu MOJEGO BLEDU co sie potem okazalo kompetentny PAN KOREPTA wydrukowal na zlym papierze i z tego powodu klient nie przyjal druku. Oczywiscie pieniedzy nie dostalam. NIE POLECAM ani pracy ani druku w tej pseudo drukarni. Czlowiek to zwykly oszust na dodatek z kiepskim sprzetem drukarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: DrukMedia - AM Media IP: 188.33.24.* 14.08.09, 09:52 Jak było można przypuszczać nadal nie macie odwagi się podpisać. Anonimowo można opisać wszystkie firmy które powstały po odejściu ich właścicieli z Druk Media,że są złodziejami.Każdy z Was ma swoje za uszami i sami dobrze o tym wiecie.Prawda,że tam szef nie do końca był w porządku ale niemożna wszystkich wrzucać do jednego wora.Po za tym to dzięki tej firmie Wy teraz macie swoje.Nie zapominajcie o tym Według mnie boicie się konkurencji i dlatego też są takie a nie inne wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: DrukMedia - AM Media IP: 195.72.151.* 04.09.09, 13:24 p. Krzysku "nie można piszemy osobno" a tak w ogole to ta firma jeszcze istnieje?? myslalam - mialam nadzieje - ze sie juz dawno wylozyla. no nic bede musiala chyba jeszcze troche poczekac zeby ze znajomymi ktorych razem ze mna tam wyruchali moc swietowac ich upadek. a co do samej firmy to jak sobie przypomne jak dla nich harowalam to az samej siebie mi zal i trudno mi uwierzyc ze bylam taka naiwna. klamstwo, kretactwo, oszustwo i nie placenie wyplat to glowny cel firmy. szef - niekompetentny wogole, sluchac sie go nie dalo bo pie...... trzy po trzy od rzeczy. czasami zastanawialam sie czy on wogole wie jaka firme prowadzi, czasem bylam pod wrazeniem ze udalo mu sie do niej trafic. skrzat to sie chyba z choinki urwal z tej swojej wsi, bo chyba miala wrazenie ze conajmniej prezesem Orlenu jest. Jezu oni nawet wizytowek nie umieli by wydrukowac, zenada. zycze rychlego upadku :) no i dajcie znac wszystkim zebysmy mogli opic tak spektakularny upadek "trojcy prznajswietszej". wam tez postawimy flaszke na trzech cobyscie smutki opili w pokoju zwierzen, zwanym przez was "konferencyjnym" - klita 2x2 bez okna ze stara smierdzaca kanapa :P acha i zostawilam u was moj kubek ale pozwalam zostawic na pamiatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: DrukMedia - AM Media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:07 Droga Pani,po pierwsze pisząc do kogoś,kultura wymaga,żeby sie przedstawić a po drugie chcąc kogoś pouczać jak się poprawnie pisze,trzeba samemu potrafić poprawnie pisać.Jest Pani dla mnie tchórzem,skoro ma Pani żal do ludzi którzy prowadzili tą firmę a nie powiedziała im Pani tego w twarz tylko wypisuje obrażliwe słowa w internecie.To tylko świadczy o Pani...A tak na marginesie "JAKA PRACA TAKA PŁACA" Czyż nie tak ? Wnioskuję iż to Pani na hali twierdziła - "CZY SIĘ STOI CZY SIĘ LEŻY..." Ogromnie ubolewam nad Pani stratą kubka.Czy ta skleroza to też wina "pokoju zwierzeń " Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DrukMedia - AM Media IP: 188.125.6.* 14.09.09, 11:54 Krzysiek jaka z ciebie konkurencja kiedy nie potrafiłeś wysłać do świecenia odpowiedniego pliku.... 3 razy. Byłeś w DM generatorem strasznych kosztów i gdyby nie to że Korepta nie miał jaj to już dawno byś poleciał na pysk... no ale nie każdy ma takiego anioła stróża który za trzymanie na kolankach pozwala rozpie...ć firmę. I nie wybielaj się teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:08 Plik był pewnie przygotowany przez ciebe...dlatego był nieodpowiedni.A czy miał jaja czy nie - niewiem - ty wiesz więc wiadomo kto siedział na kolanach i lizał co nieco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: DrukMedia - AM Media IP: 93.159.85.* 15.09.09, 09:49 uuu zabolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: DrukMedia - AM Media IP: *.nitka.net.pl 15.09.09, 13:53 Ja mam odwagę.Pan Korepta to złodziej,oszust,matacz.Do dzisiaj nie może oddać 15000 tys. firmie,która mu zaufała i dała papier.Sprawa jest u komornika,co nie wie Pan Panie Krzyśku?To niech Pan do mnie zadzwoni to Panu podam bardziej precyzyjnie.506 671 814 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: DrukMedia - AM Media IP: 87.252.137.* 17.09.09, 15:31 Dawno mnie tu nie było, ale widzę że dyskusja rozgorzała. Mówisz Krzysiek że możesz nazwać mnie złodziejem... hmmm 1.Wskaż choć jedną firmę którą "ukradłem" drukmedii. ( nie licząc tych które same za mną poszły bo miały dość współpracy z Wami) 2.Co mam takiego za uszami? (porównamy sobie swoje "za uszy") 3.O wrzucaniu do jednego worka nie będę się wypowiadał bo nie wiem jak to tam było. 4.Twierdzisz że to "dzięki tej firmie mamy swoje firmy" ???!!!...większej bzdury nie słyszałem już od dłuższego czasu. Czy to DM dała mi kasę na zakup sprzętu i oprogramowania? Czy to DM załatwiała za mnie sprawy formalne związane z zakładaniem działalności? Jedyną „odprawką” jaką dostałem po odejściu była łatka złodzieja i sku...syna wysyłana do firm z którymi kiedyś współpracowałem ale tego akurat się spodziewałem bo DM zawsze tak żegnała współpracowników ( wg mnie takie postępowanie świadczy o tym że to raczej Wy baliście się konkurencji). I jeszcze jedno…. Jak rozmawiacie z kimś przez telefon to po rozmowie przyciskajcie czerwoną słuchawkę bo czasami osoba po drugiej stronie może dowiedzieć się o sobie bardzo wielu ciekawych rzeczy np.: że jest się pie...nym łysym sku...elem (Rozmowa twoja z A.P) na temat niby mojego błędu przy katalogu VIVA TOURS… przypomnij mi Krzysiek jak to się skończyło bo chyba potem znaleziono prawdziwego winnego, prawda? Ja nie jestem gó...arzem i nie pozwoliłem w taki sposób się traktować , dlatego odszedłem. Więc Krzysiek…. To przez WAS a nie dzięki WAM mam własną firmę. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 16:25 Cześć Mariusz,wystarczy dokładnie przeczytać moją wypowiedż w której wyrażnie jest napisane "anonimowo można wszystkich nazwać złodziejami " co znaczy że w ten sposób można pisać różne bzdury.Po za tym ci którzy postąpili nieuczciwie-niewiem czy nie na równi z Panem K. wiedzą o kogo chodzi. Takie obrażliwe wypowiedzi byłych pracowników uważam że świadczą najlepiej właśnie o nich samych. Najprościej jest ludzi oczerniać...Tymbardziej anonimowo. To nie dotyczy Pani Danuty,z którą zgadzam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA!!!!!!!!!!!!! Re: DrukMedia - AM Media IP: *.chello.pl 18.09.09, 13:32 Anna Małgorzata Palik (ur. 1979) Firma: Kolor-Druk Sp. z o.o. (Jeleśnia, KRS 0000330855) od 2009-06- 02 do teraz Stanowisko: Prezes Zarządu od 2009-06-02 do teraz Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie: (brak jakichkolwiek innych osób) Firma: Druk Media Sp. z o.o. (Rybnik, KRS 0000274398) od 2007-02-19 do teraz Stanowisko: Wiceprezes Zarządu od 2007-02-19 do teraz Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie: Adam Korepta. Byli i obecni współpracownicy* działają obecnie w: Druk Media Sp. z o.o. (Rybnik), KRS 0000274398 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: DrukMedia - AM Media IP: *.anonymouse.org 18.09.09, 15:14 Wszelkie dane udostępniamy na wniosek prokuratury w trybie art. 218 w zw. z art. 236a KPK Podmiotem Wskazanym jako zobowiązany jest spółka Agora SA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.chello.pl 22.09.09, 21:06 że też Wam się chce, Korepta jest jaki jest i nigdy inny nie będzie (za stary jest na to żeby się zmienić, za głupi chyba też), cieszcie się, że jesteście lepszymi ludźmi od niego, Krzysiek - to prosta jednostka niezdolna do samodzielnego istnienia - nie jego wina - taki zdefektowany się urodził prymitywny - karaluch też nie jest winny, że jest karaluchem, Ania za długo pracowała z Korepta i się zaraziła tym szambem - to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: DrukMedia - AM Media IP: 83.238.169.* 05.10.09, 14:31 Firma została sprytnie sprzedana facetowi bez żdnego majątku jerzemu Rowickiemu, firmy kórym Druk Media winna była kupe kasy nie mają szans na odzyskanie swoich pieniędzy. A pan Korepta prowadzi inna firmę....... Takie podsumowanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: DrukMedia - AM Media IP: 91.207.49.* 05.10.09, 15:35 A można poznać nazwę i branżę w której działa? Tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roza Re: DrukMedia - AM Media IP: 83.238.169.* 10.11.09, 08:16 branza ta sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DrukMedia - AM Media IP: 91.207.49.* 16.11.09, 08:47 To jak się zwie ten nowy twór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: DrukMedia - AM Media IP: 91.207.49.* 05.10.09, 16:14 www.kancelaria-gosp.com/ temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.chello.pl 12.10.09, 08:54 po co tak sledzicie losy dawnego DM, przeciez to bylo oczywiscte, ze cos wykombinuja, jak zawsze, szkoda czasu na nich, nawet szkoda tych kilku klinkniec, zajmijcie sie lepiej robota i nie traccie czasu na cos co nie ma zadnej wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roza Re: DrukMedia - AM Media IP: 83.238.169.* 10.11.09, 08:15 a guzik cie to obchodzi, martw się swoja robotz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porter Re: DrukMedia - AM Media IP: *.chello.pl 03.02.10, 20:18 Jestem szczęśliwy, że już tam nie pracuje wielkie obietnice a jak przyszło co do czego to uciekali chowali się jak dzieci w przedszkolu grając w chowanego. Po wypłatę trzeba było się upominać i stać w kolejce po śmieszne 200 zł a reszta JUTRO! JUTRO! itd. normalnie żałosne. Obecnie pracuje w normalnej firmie gdzie nie ma takiego nieudanego zarządu jaki był w Druk Media. Podejrzewam,że mieli by problem nawet w sortowaniu węgla, a prowadzili pseudo drukarnie. Pozdrowinka dla pracowników z hali, grafików i dziewczyn z marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były grafik Re: DrukMedia - AM Media IP: *.sskl.3s.pl 13.05.10, 16:59 ostatnio przygotowywałem projekt gazetu studenckiej po czym dostałem dane od klienta aby wysłać pliki do Kolor-druku (a.palik), zadrżałem ze strachu co to będzie ! Jedyne co zostało spieprzone to zły papier na niektórych stronach i ciemne zdjęcia (TYLKO!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 12:15 drukmedia.pl/ czyżby reaktywacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: DrukMedia - AM Media IP: *.chello.pl 20.05.10, 20:05 To normalne że inny papier zawsze tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizdzik Re: DrukMedia - AM Media IP: *.sskl.3s.pl 21.05.10, 13:20 Od 2010 r. właścicielem domeny drukmedia.pl jest: ADATTO poza tym to druk&media a nie drukmedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 15:59 A mnie to całe Druk&Media i Adatto śmierdzi na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigendo Re: DrukMedia - AM Media IP: 91.207.49.* 29.05.10, 11:59 Papier od grudnia i drukarnia pt. "Byle jak, aby tylko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:29 Czyli dalej tak jak bylo... Znów gruby spadł na 4 łapy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: DrukMedia - AM Media IP: *.neotrix.eu 07.07.10, 22:48 Znalazłem nip tej firmy adatto 627-192-12-58 początek wskazuje na US w Chorzowie... zawsze jest możliwość, że to jakiś "figurant"... strona i cała oferta wygląda profesjonalnie - wszyscy wiemy, że to do Korepty nie pasuje:) no i ktoś zadbał, żeby jej adres widniał w bardzo wielu miejscach w internecie... o taką zaradność też go nie podejrzewam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: DrukMedia - AM Media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:03 to nie korepta Odpowiedz Link Zgłoś