Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adamed - konsultant medyczny

IP: *.tktelekom.pl 25.02.09, 17:21
    Witam!
    Wiem, że taki wątek już był, ale dość dawno i nikt za wiele w nim nie napisał
    - zapytam więc jeszcze raz:
    Czy ktoś orientuje się, jak wygląda rekrutacja na to stanowisko i późniejsza
    praca?
    Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje :)
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maximusro Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 15:26
        Ja wiem jak wygląda rekrutacja. Sam miałem rozmowę na stanowisko PM w Tevie.
        Trwała prawie godzinę. Babka pytała się mnie co myślę na temat kryzysu na
        świecie, czy łowię ryby, lubię dzieci itd. Co do pracy zapytała się tylko, czy
        mam uregulowany stos do służby wojskowej i czy radzę sobie w sytuacjach stresowych.
        Nie wiem co ci poradzić. Iść zawsze można. Myślę, że nie należy się przejmować i
        potraktować rozmowę na luzie.
        powodzenia
        • Gość: gdg Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.chello.pl 11.07.09, 19:38
          Babka pytała się mnie co myślę na temat kryzysu na
          > świecie, czy łowię ryby, lubię dzieci itd

prawidłowo musiał sprawdzic twoje zdolnosci komunkacji -niezbedne na
          tym stanowisku

Co do pracy zapytała się tylko, czy
          > mam uregulowany stos do służby wojskowej i czy radzę sobie w
          sytuacjach stresow
          > ych.

równiez prawidłowo to najwazniejsze i prawo jazdy czy masz
      • Gość: anka Re: Adamed - konsultant medyczny IP: 94.254.135.* 27.02.09, 21:50
        hejka:) tez zostalam zaproszona do tej firmy na rozmowe (2.03)d do wawy i nie
        wiem czego sie spodziewac... A Ciebie cath kiedy zaprosili??
        • Gość: aplikantka Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.ghnet.pl 30.03.09, 14:13
          witam, zostałam zaproszona na rozmowe do Adamed na stanowisko KM,
          czy ma ktoś informacje jak wyglada proces rekrutacyjny? dzieki z gory
          • Gość: jan Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.ghnet.pl 30.03.09, 14:24
            ponawiam pytanie kolezanki moze ktos cos wiecej napisac jak wyglada pierwsza
            rozmowa ? mam spotkanie w srode (na zastepstwo KM w Adamed)
            • Gość: Pracuś Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.chello.pl 10.04.09, 17:40
              Jeśli do Warszawy - linia pulmo to polecam obydwu dystryktów, jeśli do kardio -
              odradzam. Pani C. Was wykończy...
            • Gość: ja Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.ghnet.pl 16.04.09, 17:24
              Witam,

Pierwsza rozmowa w Krakowie odbyla sie przed swietami poszlo mi calkiem dobrze z
              tego co mi sie wydawalo jednak do tej pory si enie odezwali. dziwne zachowanie

• Gość: rep Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.07.09, 18:15
                żenujacy poziom kultury osobistej babsztyla na rozmowie.A po
                oczywiście ani me, ani be,a ni pocałuj sięw..
                Zdecydowanie lepiej zakończyć taką znajomość już na etapie
                rekrutacji, niż później żałować.Ogłoszeń jest cała masa! powodzenia !
                • Gość: Dar Re: Adamed - konsultant medyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 23:19
                  Rep a gdzie była ta rozmowa ?
                  Bo ja mam bardzo dobre wrażenie, Panie przemiłe, bardzo
                  sympatycznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka