Gość: Pan Prezes Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:15 IP komputerów, z których pisane były powyższe posty. Z osobami wypowiadającymi się negatywnie na temat firmy Trade Trade oraz jej dyrektorów czy też kierowników, skontaktuje się w najbliższych dniach pracownik HR z odpowiednim dokumentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.unregistered.net.exatel.pl 18.06.09, 20:37 hłi hłi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to dobre Re: Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.aster.pl 18.06.09, 21:49 A to dobry żart :) W bardzo ładny sposób pokazuje jakie nastawienie pstt ma do swoich pracowników. Zero polemiki. Nie od dziś wiadomo, że panuje u nas atmosfera zastraszenia. A my nie mamy na nią sposobu. Uszy po sobie, poklniemy po kontach, napiszemy kilka złośliwości. Wiele rzeczy zostało powiedziane na forum. Wiadomo że zwolnienia to nic miłego. Czyja to jest wina, koncepcji na forum podano kilka. Nie wiem na 100%, która jest słuszna. Natomiast jestem głęboko przekonany, że szanowne kierownictwo, zwłaszcza to najwyższe, nie bierze sobie zbytnio do serca całego tego forum. Córki i ciotki pewnie się tu nie wypowiadają ale jest wiele wiele osób, które głęboko boli brak szacunku i wiele innych spraw opisywanych na forum. Jak ktoś słusznie zauważył kilka wpisów wcześniej tak to jest w bezpańskich spółkach. Kiedy za samochody, rauty i pensje wyższego szczebla płaci państwo a nie prywatny właściciel tak to jest (o złudzeniach podziału 50/50 też już ktoś pisał), że nie trzeba dbać. Nie ty to kto inny. Dla nas kasa i tak będzie a kluczowe decyzje podejmowane są poza pstt. Jest jednak pewna rzecz, która może zwrócić uwagę na maluczkich. Jeżeli ktokolwiek z was przez kilka ostatnich lat żyje w przeświadczeniu, że wypracowane zyski przekładają się na jego pensję oraz premie to niech spojrzy w pasek i dobrze się nad tym zastanowi. Jeżeli nie znajduje przełożenia, jeżeli czuje się poniżany, jeżeli został pokrzywdzony to niech zrobi coś co mu ulży. Coś, czym pstt się przejmie. Proponuję sposób kontrowersyjny ale jedyny, który może spowodować iż pstt zastanowi się i postawi na zarządzie pytanie: czy docenianie pracowników ma sens ? Ano ma, ponieważ jedynie zadowolony pracownik nie opisze dokładnie swojego kontraktu ze wszystkimi szczegółami i danymi klienta i nie wyśle go na adres: premiakwartalna@gmail.com. Taki adres już istnieje i na ten adres, stworzony w tym właśnie celu zapraszam osoby skrajnie pokrzywdzone. A ja gwarantuję, iż dane zostaną właściwie wykorzystane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMF Re: Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 07:44 Aż ciarki mi przeszły po plecach.... Nie wiem czy się bać czy śmiać. Godzinę policyjną też planujecie wprowadzić w firmie...? Jak pisałem powyżej teraz to możecie mnie już pocałować w cztery literki, połechtać w dzyndzelek itd. A negatywne wypowiedzi będą się pojawiały na temat trade transu czoraz częściej bo jest to efekt zarządzania firmy przez nauczonych w czasach komuny dyrektorów którzy są przeświadczeni że robota musi być a jak zaczyna się ciężki okres to dyrektorstwo, prezes i cała reszta robi w gacie ze strachu... Pan Prezes jako dyrektor w "Polfroście" też działał w czasach kiedy ta firma szła w dół jak szalona - czy to zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMF Re: Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 07:45 a do ustalenia nr IP itd nie jest potrzebna uprzejmość policji tylko zgoda prokuratury BARANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:34 OMF napisał(a): > a do ustalenia nr IP itd nie jest potrzebna uprzejmość policji tylko > zgoda prokuratury BARANIE OMF, kompletnie nie doceniłeś pierwszorzędnego dowcipu jakiegoś naszego kolegi i jeszcze wyzwałeś go od baranów. Opanuj się.. Pamiętaj, że nawet za okupacji, jak już nie było czym, to my Polacy ratowaliśmy się przede wszystkim humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMF Re: Dzięki uprzejmości policji ustaliliśmy numery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:01 Oczywiście nikogo normalnego nie miałem zamiaru obrazić, jezeli kogos uraziłem najmocniej przepraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 22:17 niestety, ( zresztą zależy dla kogo ) w naszej firmie w przeważającej części to nie sa już pracownicy lecz członkowie rodzin kierowników biur. I to już wcześniej było poruszane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 79.133.193.* 19.06.09, 13:54 Ale sie usmiałem, to pewnie bedę musiał powiedziec o wszystkich łapówach o jakich słyszałem - to bedzie ciekawsze niz analizowanie IP. Chyba ze Pan Prezes chce nas wszystkich wyłapac zeby o tych informacjach zaczerpnac wiecej wiedzy. Zreszta kim jest Prezes - zwykły kolejorz. Dzis jest, jutro go nie ma. Autoretem sie nie cieszy. Na korytarzach sie z niego smieją. Warto by sie nie osmieszał dalej tylko zajał sie praca i ratował nasza firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfjhgsdjkfghds Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.cust.tele2.pl 19.06.09, 15:19 A co z premiami kwartalnymi przecież były wypłacane w kwietniu, ale nie dla wszystkich tylko dla wybrańców czyli kierowników, dyrektorów itp., a co z premiami dla pracowników, którzy pracują dotąd aż robota będzie zrobiona nawet po godzinach, za które nie mają płacone bo Warszawa o tym nie wie, a grafik i lista obecności jest robiona tak aby nikt się nie czepiała, że jest wypracowanych za dużo godzin. Kierownictwo trzymało premie chyba za dobre wywalanie ludzi z pracy lub na urlopy bezpłatne, a przecież wystarczyło premie przeznaczyć dla tych co poszli na urlopy bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMF Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 23:49 A co pan prezes (specjalnie pisane z małej litery gdyż nie darze go szacunkiem) robił w Polfroście jak był tam dyrektorem ? - pomagał rozwalać firmę a teraz jest odpowiedzialny za rozpierduchę w nowej, w którem kilku mongolskich ekspertów mianowało go ekspertem i prezesem - doświadczenie już ma PS. te prezes jak Ci idzie ustalanie IP podac Ci go może łącznie z adresem z dowodu czy aktualnego pobytu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:55 Premie kwartalne za kwiecień w miom biurze dostali wszyscy. Ale słyszałam, że w jednym biurze na 7 osób dostało tylko 2 osoby - pupile .... Znajomi koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzx Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.cust.tele2.pl 19.06.09, 18:31 Może w Warszawie dostali wszyscy ale na pewno nie pracownicy w Oddziałach tzn. AC i Terminalach, tylko tam dostali kierownicy ale oczywiście nikt się nie przyznaje,,,, a co z pracownikami niższego szczebla??????? Dyskryminacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:01 Premie... u nas to tez temat tabu, wszyscy wiedza, że były.. ale kto je dostał?... kierownictwo? wybrancy? napewno nie szaraki, a gdyby tak odjeli sobie chocby po te kilkaset zlotych.. nawet by nie odczuli, a dla nas to duzo. Myslalam, ze skoro wysylaja na urlopy bezpaltne to naprawde jest cienko, a jednak na premie kasa sie znalazla.. szczyt beszczelnosci! Zobaczymy na pierwszego, czy będą nagrody.. i dla kogo.. Jak myslicie? Pochwalcie sie czy dostaliscie premie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzx Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.cust.tele2.pl 20.06.09, 11:07 Myślisz że będą nagrody roczne, to jesteś w błędzie dostaną tylko kierownicy i dyrektorzy za dobre zwalnianie ludzi, a nam prosto w oczy powiedzą że jest kryzys,tak jak do tej pory! Kierownicy potrafią nic nie robić za duże pieniądze jakie biorą ,a jak mają już coś zrobić to są bardzo zdenerwowani i oczywiście robią za nich ich podwładni a oni tylko ładnie się pod tym podpisują ! Zobaczymy czy będą te nagrody i w czyjej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 00:53 ja słyszałem że kwartalne w Lublibie to sam dyrektor dostał... ciekawy jestem czy to prawda bo sprawdopodbnie była to bardzo duża sumka... ? Czy ktoś wie coś na ten temat wie może....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.unregistered.net.exatel.pl 19.06.09, 22:05 chciałbym sobie przypomnieć o jakiejś premii ale strasznie ciężko mi idzie z drugiej strony za co ją wypłacać jeżeli robimy połowę tego co tamtym roku, jest to zasadne żeby na tym oszczędzać. Ale jeżeli oszczędności będą poczynione tylko w takim zakresie to ja też chromolę taką politykę, AC i Terminale 100% dostały maxymalne g....no gwarantuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 00:57 Od zawsze dotawaliśmy tylko G..no przez duże GGGGGGG więc był czas żeby się przyzwyczaić, oczywiście nie mam nic złaego na myśli wzgędem porzedniej wypowiedzi wręcz popieram!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:01 chyba nasze premie pójdą na tworzenie nowego biura ( BM ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJK Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 08:44 A czy ktos wie czy beda premie roczne?? To juz chyba najwyzszy czas na nie - patrzac przez przekroj zeszlych lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:41 ponoć mają byc, ale chyba w polowie miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:04 a co z koleżankami i kolegami, którzy w zeszłym roku zysk wypracowali, ale w tym roku niechcący, przez przypadek zostali zwolnienii ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 19:03 to przez przypadek zostaną pominięci jak zwykle w TT. A z czego wypłaci się następne specjalne premie /////\\\\\?????????najbardziej zasłużonym pracownikom - przecież wytypowali ludzi do zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMF Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 23:39 My po prostu dostajemy wielkie nic przez wielkie NIC. Ale pocieszające dla mnie jest to że teraz na koniec miesiąca dostaję wypłatę z trade transu + premię jako normalne wynagrodzenie tzn że moje zarobki wzrosły po pierwszym miesiącu u konkurencji o 2 tysie w górę a zapowiada się jeszcze lepiej. Olać TradeTrans olać prezesa i tą chora polityke firmy. PS. Zgłaszam jako następnego prezesa firmy PS TT kandydature wybitnego kazachstańskiego specjalisty do spraw sepdycji i logistyki - BORATA - na pewno nie rozpier... tej firmy jak robi to ostatni prezes i zarząd. Pozdrawiam kolegów i koleżanki z byłej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:54 Na Rynku-kolekowym kolejny artykuł o TT. Jest medal/nagroda/wyróżnienie za największe zyski w II polowie 2008 roku. śmiem pytac, po co zwalniali nasze koleżanki i kolegów. Jak widac, wystrczyłoby trochę zacisnąc pasa na pół roku i dalej w pełnym składzie możnabyłoby podbija rynek. A tak, większośc poszła do konkurencji i to widac, że cześc klientów odeszła od nas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:03 mam nadzieję że to dopiero początek przejmowania klientów TT przez inne firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałkarz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 195.116.43.* 13.07.09, 22:50 Oby wszyscy klienci TT przeszli do konkurencji może wreszcie odstawią od korytka tych dyrektorów i kierowników tego im serdecznie życzę poczują jak to jest być zwolnionym i tyle w tym temacie. PS. Mam pytanie w sprawie nagród rocznych, jeżeli faktycznie pominą zwolnionych pracowników czy jest szansa ugrać coś z nimi w sądzie. Przecież harowaliśmy w roku 2008 na ten zysk , koleżanki i koledzy jeżeli razem zawalczymy to wyrwiemy im tę kasę z gardła w jedności siła.Proszę o komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:50 jest szansa na wygranie w sądzie pracy, i nie tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.cust.tele2.pl 16.07.09, 12:25 i gdzie te nagrody roczne, bo chyba nie na kontach pracowników, ja nie mam a wy? chyba znowu kierownictwo się nachapało po same uszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 14:08 No i co? Premie wyplacone.. Calkiem nie zle jak na obecne czasy.. Dostali nawet Ci ktorzy nie powinni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.a2c-net112.astra2connect.com 20.07.09, 11:17 a dziękuję całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:16 jestem już byłym pracownikiem TT. Od 30.06.09 z firmą nie wiąże mnie umowa. Odwiedziłem swoich kolegów. I co ??? Są zdegustowani, że ponowna wysyłka w 3 etapie jest dalej nie rozliczona. To już nie moja sprawa, ale nasuwa się pytanie, jakie były kryteria zwolnień pracowników TT ????? którzy mieli pojęcie co jedzie a co nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tędy droga Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 217.153.76.* 30.07.09, 11:24 Weście się wszyscy za robotę... Macie problemy jak w jakimś magistracie państwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMF Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.07.09, 21:50 Ja sie podpisuje pod pomysłem, jak coś to jestem kolejnym gwoździem do trumny TradeTransu więc czemu by czegoś jeszcze od nich nie wydrzeć... wiele pewnie i tak by się nie wyrwało ale dla zasady czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZOK Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:00 a co tam w Centrali się dzieje ??? Aż huczy, jakaś awantura o 3,20 zł ??? Szpital, zasłabnięcie, L4 rzucanie się wyzwiskami ???? Koleżanki, koledzy - zwolnijcie trochę ...... będzie może wreszcie lepsza atmosfera pracy ............................................................... ..................................................................... ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nepotyzm Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.09, 13:50 Agenci drodzy. Widac, że nie macie siostry bądz brata na stanowisku kierowniczym, dlatego płaczecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:17 I tak od tego zapłacisz podatek jako dochód. Bony to pestka, niektórzy zostali kierownikami, najnowsze nominacje są iście zastanawiające, a w szczególności jednej osoby ( płci nie wskarzę ) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:54 Neon dziś sam spadł, czy ktoś mu pomógł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 21:15 no przeca "to rodzinna firma jest" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:08 już ponad miesiąc niestety nie jestem związany z TT. I nagle póżnym wieczorem telefon z granicy, że jada wagonym ojego klienta, brak dokumentów, awizacji itd, itp... i co maja robic. Ponieważ stosunek do firmy mam ok, wytłumaczyłem, ze już nie pracuję, że nalezy zrobic to i to. Na pytanie, kto przejął moje sprawy, to już nie potrafiłem odpowiedziec, bo zostały tylko 3 osoby z mojego biura ( studentów niw liczę ). Nasza mnie taka refleksja. Granice dalej dzwonią do pracowników, którzy mieli pojęcie co się dzieje, mieli pojecie o spedycji ...., a więc kto został ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:42 a jak myslisz ci co tancza jak im zagraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 62.29.133.* 07.08.09, 16:32 Cześć wszystkim, już pewien czas nie pracuję w TT ale z ciekawości dajcie jakieś info jak się pozmieniało w centrali, jakieś wielkie zmiany ? połączenia biur ? jakieś ważne przetasowania ? czy wszyscy kierownicy na miejscach ? Dzięki za zaspokojenie ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:26 po co masz się wkurzac .... Przeprowadzka jest najważniejsza niz klienci i oferty dla nich. Ważniejsze jest czy ktoś będzie siedzial bokiem czy przodem do drzwi. Są kierownicy, którzy poświęcili się całkiem tej przeprowadzce. Kreślą, szkicuja i .... do domu. Ot, takie newsy z pola bitwy... I najlepszy numer tego lata. Ponowna wysyłkę niektórzy za drugim razem jescze dalej nie są w stanie rozliczy ... Osobiście nie wiem, czy wiekszego farta miały osoby, które zostały zwolnione, czy te co zostay .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 16:42 to moze postaraj sie o to zwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 62.29.133.* 13.08.09, 09:36 a`propos kierowniczek przypomniała mi się śmieszna /żałosna/ sprawa z 4 piętra. Nie można było się doczekać na paski. Dosłownie miesiącami nie można się było o nie doprosić. No i kiedyś przy okazji ktoś odkrył, że wszystkie paski sa bunkrowane w biurku w szufladzie :)) Oczywiście nie tylko paski, i PIT-y się znalazły, i inne. Efekt był taki, że każdy sobie co jakiś czas zaglądał do szuflady aby odebrać /skserować/ swój pasek a przy okazji ... cóż wszystko było wiadomo :)) Tajność przez poufność w łeb wzięła. Ten proceder trwał ładny okres czasu. Chyba nie muszę mówić o kim mowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumsong Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 89.108.202.* 14.08.09, 23:11 nieźle :) A przeprowadzka to jakaś większe przetasowanie pokojów/pięter czy jak to tam wygląda? Nie tęsknię za samą robotą, ale za Lesznem i ludźmi owszem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 16:14 hmm wszystko sie zmienilo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:22 A ja mam inne pytanie do bylych i obecnyych pracownikow roznego szczebla TT.. Po co komu agencja celna w centrali? Czy oni cokolwiek robia? Zarabiaja na siebie? Czy tylko wydaja kase na AEO, PAC i inne??? Agencje na grancach sa zamykane a w W-wie ma sie dobrze... Jak to jest sie pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:42 Nepotyzm (łac. nepos wnuk, bratanek) – faworyzowanie członków rodziny przy obsadzaniu stanowisk i przydzielaniu godności p.s. Policz sobie ile zostalo zwolnionych "neutralnych" osób a ile członków rodzin. p.s.1. Policz, zasięgnij wiedzy czy został zwolniony jakikolwiek członek rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 19:07 na granicy likwiduje sie tylko niektore agencje na papierze bo z tego co wiem w pewnym miejscu mimo ze nie m a juz nikogo to oddzial zglasza w procedurze uproszczonej towary i to przez osoby do tego nie upowaznione i w miejscu ktore juz nie istnieje. Mam nadzieje ze osoba ktora to wykonuje wie co robi.Sprawdzam to jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 17:39 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:32 Chyba forum pracownikow umiera - co raz mniej nas jest. Firma mieści się już w kilku pokoikach. Ej, byli pracownicy, odzywajcie się czasmi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.unregistered.net.exatel.pl 31.08.09, 23:07 i super ... trzeba się zabrać do pracy a kryzys dobrze zrobił dla nie jednej firmy także TT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik TT Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 11:17 UP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 83.238.13.* 20.09.09, 20:13 ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZOK Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:05 a co tam w Centrali się dzieje ??? Aż huczy, jakaś awantura o 3,20 zł ??? Szpital, zasłabnięcie, L4 rzucanie się wyzwiskami ???? Koleżanki, koledzy - zwolnijcie trochę ...... będzie może wreszcie lepsza atmosfera pracy ............................................................... ..................................................................... ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz dwa Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.09, 09:01 cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.09, 19:26 bo to forum praconików - a nie byłych pracowników, chciałam zauważyc ... Mało pracowników to i może nic się nie dzieje .... Pozdrawiam VI piętro ... ( zaufani wiedzą o kogo chodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A346 Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 188.33.52.* 04.10.09, 23:07 Byli pracownicy tez zagladaja. I dla odmiany pozdrawiaja IV pietro, oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddziałowy Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 22:10 strach się odezwac, strach miec własne zdanie....., chociaż zwolnieni odzywajcie się, bo ......, ech, szkoda gadac ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co mi tam Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.unregistered.net.exatel.pl 01.11.09, 19:41 wg mnie nie jest tak źle - sytacja się uspokoiła - zobaczymy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 11:33 zle nie jest. a czy bedzie lepiej.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 20:57 Jestem bardzo ciekawa ile zarabia agent celny np. w warszawskiej agencji celnej Trade Transu, bo u nas to wstyd komukolwiek się przyznać... żenada.. człowiek się uczy, zdobywa doświadczenie, ślęczy nad przepisami, wszystko dla dobra firmy, a co ma w zamian? marne grosze..akurat na opłacenie rachunków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.foebud.org 05.11.09, 18:06 Proponuje się zwolnić, zanim zwolnią.. I zająć się czymś lepiej płatnym. A nie, wylewać tutaj swe żale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 83.238.13.* 05.11.09, 19:28 Leszku, daj przykład jak to zrobić, i w kopii załącz wzór pisma .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 19:37 Chyba po to jest to forum.. między innymi żeby pisać o tym co się nie podoba.... Gdybyś drogi Leszku miał niespełna 1600zl i żadnej perspektywy na znalezienie pracy w Twojej okolicy zrozumiałbys mój żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 20:00 Nie wierzę że autor o pseudonimie Leszek, to dobrze nam znany kolega z Centrali. Osobiście go szanuje i cenie - nie mógł tak tego napisac. Od zawsze chodza informacje, ze w centrali jest klawe zycie. A robole na granicy zasuwają na 3 zmiany, światek piątek i niedziela. To my robimy najwiecej spedycji i obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.09, 21:12 Brawo dla Kolegi za odwalanie kawal dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 83.238.13.* 05.11.09, 21:52 No cóż, prawdziwych przyjaciól poznaje się w biedzie. Koleógw\Koleżanki zza biurka również. Zostaliście, rzekomo wzrosły przewozy. Gdy bylismy razem, rozmowom i telefonom nie było końca. A dziś, a dziś nie znacie mnie i rzeszy kolegów i kolezanek wyrzuconych z pracy. Do Leszka i jego zwolennków. Zanim cos napiszecie najpierw 3 razy zastanówcie się nad tym zanim wyślecie to na to to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 16:55 a moze dla informacji wszystkich , niech kazdy napisze jakie sa u niego w pracy stanowiska i funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałkarz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 195.116.43.* 06.11.09, 23:36 Ten Leszek to jakiś debil skoro takie rady daje,sam się zwolnij zwaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDB Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 77.255.180.* 09.11.09, 18:51 A może,ktoś coś wie o bonach co dostawaliśmy co roku, czy będą w tym? Czy firma na tym też oszczędza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddziałowy Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:12 Bony mają byc. Ale to tam szczegół...., jakieś awanse w Warszawie macie ?? W dobie spowolnienia gospodarczego ??? Aczkolwiek chyba drgnęly już ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 188.121.11.* 13.11.09, 21:05 agent celny TT . WARSZAWA 4500 NETTO ... ŻENADA ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 77.255.166.* 14.11.09, 12:55 a w innych agencjach TT (na wschodzie) 1500 netto, to dopiero żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvb Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 19:33 Ale bony co by nie mowic calkiem calkiem :) pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.09, 10:33 BRUTTO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:23 I tak od tego zapłacisz podatek jako dochód. Bony to pestka, niektórzy zostali kierownikami, najnowsze nominacje są iście zastanawiające, a w szczególności jednej osoby ( płci nie wskarzę ) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.09, 10:30 powiedz kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antrykot Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 188.33.103.* 02.12.09, 23:03 A mnie jako bylego pracownika ciesza te sute bony dla Was, bardzo bylem zaskoczony takim obrotem sprawy. Mam rowniez nadzieje, ze temat redukcji zatrudnienia poszedl w zapomnienie, a jezeli sa awanse posrod pracownikow, to ho ho:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 19:33 Czesc wszystkim obecnym i bylym pracownikom tt, Za posrednictwem tego forum chcialbym zlozyc wszystkim Wam zyczenia wesolych swiat.. niech one rzeczywiscie beda najlepsze z tych ktore do tej pory mieliscie... Zycze wam zdrowia, pomyslnosci, zadowolenia z wykonywanej pracy i wszystkiego czego dusza zapragnie. 3majcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.09, 22:01 Jeśli chodzi o obecnych i byłych pracowników, to ja się również dołączam. Jeśli chodzi o osoby ( co poniektóre ) piastujące wyższy stołek niz pracownik - niech ten czas świąt da Wam Szanowni Panstwo zadumę, zastanowienie ....., czy nepotyzm powinno się zwalczy w naszej firmie. "Płynie się zawsze do źródeł, pod prad, z prądem płyną śmiecie." Zbigniew Herbert, poeta, eseista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.subscribers.sferia.net 27.12.09, 14:47 wesolego nowego 2010 roku dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:58 Ups, neon nam spadł. Sam, czy ktoś mu pomógł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 20:28 ups, a co dalej z ISO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 16:26 Może jakaś konkretna kontrola by się przydała i odebrał iso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fura Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 16:46 No i wszystko sie kreci. Sa nowe osoby - kierownicy, dyrektorzy. Ciekawe ile jeszcze sie da wycisnac z TT? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 21:16 no przeca to "rodzinna firma jest". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horacy i Pankracy Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 13:50 Czy ktos wie kiedy konczy sie kadencja Zarzadu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:25 Jak tam imprezka się udała?? miała być dla pracowników, a okazała się tylko dla wybranych...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XyZ Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 01:46 Pod wzgledem organizacyjnym porazka i tragedia - oczywiscie pisze o pikniku bo na Gali nie bylam.. Moze ktos ma inne odczucia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmoknięty Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:44 potwierdzam , chyba niestety najgorsza do tej pory ale mogła to być kwestia pogody - no i edzi g. fuj jak można było to coś na taką imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubudubu Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.171.16.219.static.crowley.pl 26.05.10, 19:44 Edzia i pogoda, to pryszcz. 20-lecie miałoby być uświetnione uhonorowaniem najstarszych stażem pracowników. No i uhonorowano. Zegarkami za 650 i 570 zeta. Wstyd. Dla zarządu oczywiście ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubudubuu Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 20:59 mylisz się, nie dla Zarządu. Wstydzic sie powinni Ci co tam na scenę weszli w ilości ok 1/4 osób. Uratowali swoje posady i posady swoich córek, sióstr, braci, kuzynów dzięki temu, ze pozwalniali doświadczonych pracowników. To nie oni powinni dostac nagrody za najdłuzszy staż. To wyrzuceni z pracy z dnia na dzień przez te osoby pracownicy powinni dostać niewielki ekwiwalent za niezrozumiałe zwolnienia. Niebo aż płakało z tego programu "uroczystości" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneksy Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:27 Powinni się cieszyć, mnie niestety za marną tradetransową pensję nie stać na taki zegarek :( Apropos kasy, to z okazji jubileuszu mogliby nam rzucić parę złotych... no chyba, że już nie ma czym dzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.jmdi.pl 08.04.10, 19:54 i co tam slychac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 21:55 Co Ci Zarząd przeszkadz. Od dawna powinno przewietrzyc się stanowiska kierownicze i dyrektorskie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 23:13 ależ to forum ucichło .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operacyjny Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 46.113.240.* 03.07.10, 22:11 urlopy :) A tak serio: co ciekawego na starych wolskich smieciach? Jakie nastroje i ogolnie jak spedycyja, robota jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:07 Witajcie, Zarzad bez zmian + Pan Marcin.. Ktos wie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie nie rodzina Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 83.238.13.* 28.07.10, 20:28 a jak tam "boląca głowa" i "trzęsąca się galareta" ?? Wakacje służbowymi autami zjeździły ?? Nowych członków rodzin zatrudniły ?? A obecnej rodzinie funkcje dyrektorskie zapewniają ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 13:14 Nagrody z zysku za 2009 wypłacone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 21:50 prawie :) bo nowe auta sobie kupili. A ci co maja służbowe, raptem po 70 tys km silniki zacieraja .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 12:40 Jak się nie ma prawa jazdy,a ma się służbowy samochód, to można... "wszystko zatrzeć" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.10, 12:22 To duże te nagrody roczne? Ale chyba nie wszyscy dostali ....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.chello.pl 12.08.10, 19:24 ale jaja z tymi rocznymi, k...wa rzygac sie chce swoje dostali, a pracownikom ...sie kloca o pare tysiecy od miesiaca i co ...i gowno, zenada, brak profesjonalizmu, poszanowania dzieci sie lepiej dogaduja w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerekere Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 13:41 Ma ktoś cynkora kiedy wypłacą tą kasę???? bo ja już tracę cierpliwość i nadzieję, że wogóle coś będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premia Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 20:34 chyba drogie koleżeństwo coś się źle dzieje. Tracimy mnóstwo przewozów, premii nie ma, czy to już koniec TT ?? Przeciez wcale nie mamy klientów. Ba, nowi klienci mają większe zniżki w PKP niż my, stali doświadczenie spedytorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAGRODA Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 22:11 Nie ma i nie bedzie.. info z pierwszej reki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B5 Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.acn.waw.pl 20.08.10, 16:11 szczyt chamstwa zeby nas okradali z zarobionych ciezko pieniedzy, najwyzszy czas zmienic prace, ciekawe kiedy przestaniemy płacic przewoznikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.acn.waw.pl 20.08.10, 16:13 nieudolna polityka rozkradania naszej firmy przez kolejnych zarzadzajacych do tego doprowadziło, na szczescie odchodze z tej pseudo firmy i niech sie wypchaja swoimi premiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlie Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 188.33.163.* 20.08.10, 22:52 Moi drodzy, co się dzieje? Nie będzie nagród rocznych? A czy system premii kwartalnych wprowadzony w 2008 roku działa jak należy? Zapewne jako byłego pracownika mniej niż Was ale jednak dołują takie wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorka .... Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 21:14 Trochę mi smutno czytajac te wpisy na forum. Gdy mnie zwalniała moja kierowniczka, to byłam ostatnią osoba z biura poza znajomymi i rodziną. W sumie zero wsparcia, zainteresowania. Jak teraz czytam wpisy, że Was okradają, to znaczy, biorą się za rodzine. Powiem wiecej, najpierw okradli nas rok temu. Ale nie władze a kierownictwo z potęzną doza nepotyzmu. A więc szwagrowie, bracia, siostry, kuzyni, chrzestni, koledzy ..., nie miejcie pretensji do Prezesa, że nie macie premi, tylko do swoich przełożonych z rodzin, że Was nie wypieprzyli rok temu z roboty. Do dzis byście mieli dużo lepiej płatną robote i byście mieli w d...e premie z TT. Zmieniajcie dalej auta na nowsze..., słuzbowymi autami jeździjcie na wakacje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasa - nova Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 20:25 Kolejny dzien mija a kasy jak nie bylo tak nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
2dziki Re: Forum pracowników Trade Trans ..... 25.08.10, 20:51 dzisiaj wpłynęły kwartalne,ale jakbym dorwał tego który je pociął to bym mu kołowrotek z ........ zrobił. Kuźwa na waciki dają czy co, a tak trąbili, że wyniki za kwartał są świetne. Z każdym dniem dają do zrozumienia, że trzeba szukać innej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 21:31 muszą mieć kasę dlatego co pojawia się i znika a,że nie mówi po polsku to jeszcze wszystko mu tłumaczą. To kosztuje, ale od czego są pracownicy, im się obetnie i tak się powinni cieszyć, że pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlie Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 94.254.179.* 26.08.10, 00:27 To już o nic nie pytam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 13:22 To błąd, bo pytania należy głośno zadawać. Dlaczego w firmie panuje i narasta nepotyzm, a prezes nic z tym nie robi...., dlaczego co jeden prezes to gorzej...., dlaczego nie przestrzegane są przyjęte i opracowane regulaminy min w sprawie podziału premii, nagród itp... i najważniejsze pytanie : dlaczego nie podejmuje się działań w sprawie zmiany struktury firmy, bowiem ta dokonana ostatnio przynosi straty przewozów, klientów, zysków, wizerunku firmy- jest niewydolna, nie sprawdziła się zostajemy daleko w tyle za najlepszymi i nie ma co zasłaniać się kyzysem światowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 83.2.207.* 26.08.10, 15:03 Nie no kpina z tymi premiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:33 A ja pochwale tt. Dzis wplynela kwartalna a jutro ma byc roczna, potem zaraz pensja.. Zawsze mozna tez wziac niemala grusze... Wcale nie jest tak zle jak piszecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytor II Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 09:16 ja też pochwalam - zadowolony jestem z premii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 09:49 kto dostał to dostał, niech się cieszy bo nie wszyscy dostali premie i roczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 19:00 Czesc, Proponuje sprawdzic czy sa rozbieznosci w wysokosci nagrod i premii w roznnych oddzialach i centrali. Na poczatek ja: Miejsce pracy: W-wa, Stanowisko: Spedytor, Nagroda: 3 tys. Premia: 2,8 tys. Sa to kwoty netto i podaje oczywiscie rzad wielkosci.. A jak wyglada to u was? Ze spedytorskim pozdrowieniem AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeo Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 109.243.40.* 28.08.10, 22:20 Zdaje się jednak, że kwartalne uzależnione są od wyniku, który zrobisz, więc za mało danych, żeby obiektywnie porównać z innymi. A te 3 kafle rocznej to już całość, czy I część jak drzewiej to bywało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B5 Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 16:17 tak to pierwsza część a ma być trzy ,, info z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeo Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 109.243.38.* 30.08.10, 23:27 To moi drodzy chyba krzywdy nie ma, za moich czasów takie kwoty nie padały a przynajmniej nie na IV piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kukuk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 87.205.146.* 31.08.10, 15:01 ale jajcarz z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 15:38 Czy to możliwe ????????????????- wierzyć się nie chce , przecież byłoby to naruszeniem praw pracownika i zasad dotyczących dyskryminacji w zatrudnieniu art18. KP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 20:02 Czemu spotkanie z szefami skończyło sie szybko. Czy to prawda, że własciecielm TT zostało Cargo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 13:04 Czy ktos zna obecna strukture wlasnosci TT? Kto ma ile udzialow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;; Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 83.238.15.* 13.09.10, 13:02 Chyba robi się nerwowo, bo ponoć pewni kierownicy się boksowali, prawda to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 08:16 Do *** Jest 50/50. Bylo 50/45/5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOM Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 16:17 Nic wiem o zatrudnieniu w logu.. Ale mozliwe ze to prawda..Teraz wszedzie tak jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekmilewski Przerywam milczenie... 15.09.11, 15:11 Witam wszystkich, po ostatnich wydarzeniach w mojej byłej firmie doszedłem do wniosku , że czas zrobić niektórym osobom tzw. " jesień średniowiecza". Posiadanymi przez siebie informacjami spróbuję zainteresować Urząd Kontroli Skarbowej, a przy okazji też może" pomiot Kamińskiego" - czyli CBA. Nie wiem może wszystkiego, ale wiem sporo- z uwagi na okres przedawnienia nie jest to jeszcze wiedza historyczna- wg mnie ucieczka byłych członków Zarządu do spółek zależnych też nie pomoże )) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Przerywam milczenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 10:35 w końcu ktoś się wkur....ł i nie wytrzymał,, Panie Włodku niech chociaż Pan zrobi to co należy jak ma Pan dość solidne dowody,, bo co mogą zrobić szare myszki czyli zwykli pracownicy od brudnej roboty,,, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przerywam milczenie... IP: *.jmdi.pl 20.09.11, 19:02 Spółki zalezne tez ledwo zipia ,to sie rozpościera......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Przerywam milczenie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.11, 17:14 Panie Włodku a co Pan tak za TT? Za panem nikt nie stanął , wręcz urlopu pobrały aby nie spojrzeć prosto w oczy .... Myślę że nie warto .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Przerywam milczenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 06:21 A to co się wydarzyło w Trade Transie? Kto poleciał? Dyrektorzy czy księgowość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:22 Jak to jest że nie którzy , piastując stanowisko Zastępcy dyr, oddziału , mimo postawionych wymogów,., nie nie znają żadnego języka obcego.no może poza jednym, tzw. łacina podwórkowa. A tak ogólnie to samochód służbowy jest dla całej rodziny i dla pracownika!!!!!!!!!!! Bo z tego co widzę synalek jednego z z-ców rozbija się służbowym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:02 tak było od zawsze. jeszcze nazwisk nie wymienię szefów, którzy służbowymi autami prywatny dom budowali. Czy to prawda, że w Logu jest zatrudniony młodzieniec o swojsko brzmiącym nazwisku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 20:24 no to mamy nowego własciciela..., cieszyć się czy obawiać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterson Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 13:23 No to kto jest obecnie naszym właścicielem?I od Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 16:41 Nikt nie wie jak to jest? A co z bonami na swieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 21:56 ech, zamiast sie spytać co słychać u wyrzuconych kolezanek i kolegów bonami sie zajełeś/aś. może to ostatnie bony ...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelem Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:19 Hej, to wie ktoś ile dadzą w tym roku na kartach świątecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.chello.pl 15.11.10, 17:52 1200, 1400 i 1600 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xspedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 188.33.148.* 15.11.10, 19:16 to gitara, dbajo o pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 09:07 No to rozłam w frmie niedlugo bedzie oficjalnie klepniety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o masz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 46.113.169.* 28.11.10, 13:09 o masz, co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 19:24 Jaki rozłam, nikt nic nie mówi, jak wiecie to powiedzcie każdy jest ciekaw co to za rozłam,,, A co ze spedycją samochodową !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik tt Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 15:21 Tyle sie w firmie dzieje a na forum cisza.. Mam propozycje z logu i zastanaawiam sie czy ja przyjac. Prosze o wasze za i przeciw.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypoczywacz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 188.33.77.* 20.12.10, 19:08 Przyjmuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw Mikolaj Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 12:01 Wszystkim obecnym, bylym, logowcom, przyszlym logowcom WESOLYCH SWIAT zyczy Swiety Mikolaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Oferty pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 12:06 Witam, są jakieś ogłoszenia o pracę w TT. O co chodzi? Zwolnili poprzedników czy to nowe stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Oferty pracy IP: 192.168.0.* 28.12.10, 18:04 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Oferty pracy IP: 212.160.172.* 29.12.10, 08:56 To mądrość, sam wpadłeś na to, czy ktoś ci powiedział? Prosze, jak coś wiesz na ten temat to napisz, a jak nie to nie mieszaj tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Oferty pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 15:38 gdzie ty widzisz te ogłoszenia, na jakiej stronie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Oferty pracy IP: 212.160.172.* 29.12.10, 16:11 www.pracuj.pl/praca/dyrektor-ds-strategii-i-marketingu-warszawa,oferta,1884560 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo! Re: Oferty pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 17:09 Ciekawa oferta... Cos ktos wie o tym? warto tam posłać dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscie Re: Oferty pracy IP: 212.160.172.* 30.12.10, 09:10 Ja tam chciałem złożyc dokumenty, ale jak się dowiedziałem o co chodzi to zwątpiłem. Niby coś mozna zrobić, ale wpływu na strategię nie masz żadnego, bo rządzą u góry dziadki leśne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Oferty pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 13:16 O matko, chca ruszyć "beton" z Trade Transu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennik Re: Oferty pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 16:32 Ktoś im się do tyłka dobiera? Ciekawe. Wiecie może coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ford Re: Oferty pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 00:09 No i co? w Logu ludzie dostali podwyzki a w tt scieli doplaty do biletow z 50% na 30%... nie ma co teraz tt to dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMAT Re: Oferty pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 16:12 To ja napisze kolejne info.. Kto liczyl na premie niech zapomni - nie bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Oferty pracy IP: *.tktelekom.pl 30.01.11, 12:22 w logu doplat do biletow w ogole nie ma, gruszy tez pewnie nie bedzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMATI Re: Oferty pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 18:52 Ale odprawy 3miesieczne dostalismy wiec nie narzekaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Oferty pracy IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.11, 18:50 coś ucichło na forum, a tyle się dzieje w PSTT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZ To i Tamto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 11:58 Premie wyplacone to i po co po proznicy gadac. Zwracaja tylko na siebie uwage nowe twarze w centrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 73H Re: To i Tamto IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 18:08 Log już wyprowadzony, w sensie z piętra IV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: To i Tamto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.11, 19:35 jak długo pociągniemy jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: To i Tamto IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 17:58 Słyszeliście ma być impreza integracyjna dla pracowników TT. Tylko termin trochę kiepski..18-19 czerwiec... to już prawie okres wakacyjny... Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pannamikotka Re: To i Tamto 12.03.11, 18:21 To już trzeci rok, jak impreza beze mnie. Zawsze było super, co tu dużo gadać... Gdzie tym razem, coś wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: To i Tamto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 21:37 Ale strzelaja ......kto by pomyślał ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: To i Tamto IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 18:56 Szkoda gadać...szkoda człowieka, tyle lat w TT. Nie znam nikogo tak porządnego jak pan L. To już inna firma bez niego :( Ale na każdego z nas coś znajdą...jeśli tylko będą chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z wielu Re: To i Tamto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 20:11 Tyż prawda. Ale szarakami góra głowy sobie na razie nie zaprząta. I oby jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: To i Tamto IP: *.centertel.pl 16.04.11, 11:47 a co to się porobiło z tą imprezą 11 podobno ludzie rezygnują nie chcemy się pobawić za friko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze pracownik Re: To i Tamto IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.11, 20:24 za to co z nami robią, to niech się w nos pocałują. Ta impreza to mydlenie oczu pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: impreza firmowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 11:11 po co wydawać tyle kasy na taką imprezę,,,,, nie lepiej dać porządne premie ludziom, w tedy kto zechce to sobie poimprezuje. Te imprezy to owszem mydlenie oczu pracownikom i tyle,,,, i tak jadą na tą imprezę tylko wybrani a co z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oferty pracy IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 22:07 To zaproponujcie to stanowisko panu A z Krakowa. Tylko będzie problem ze znajomością języków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Znowu zwalniają IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 12:05 co się dzieje w tej firmie,, znowu zwalniają tylko tym razem dobrali się do ludzi z Warsz,,, a kto będzie robił chyba nie sam Prezes,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik z wawy Re: Znowu zwalniają IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 21:41 No zaczęło się...ciekawe kto następny...mogli chociaż poczekać do końca wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka praca IP: *.aster.pl 04.07.11, 15:35 ktoś może coś wie na temat pracy w księgowości? jaka jest tam atmosfera? i ile tam można popracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.11, 17:13 Może w końcu wyrzucą tych co na to zasługują np. pół 6 piętra. Pytasz o pracę w księgowości, to jeszcze jest ich tam za mało ??? Może w końcu zaczną pracować , jak zrobią czystki wśród rodzinki....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: praca IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 19:30 A co Ty Życzliwy chcesz od tych dziewczyn z księgowości? Jak firma liczy ponad 400osób to trudno, żeby w księgowości pracowało 5 osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.11, 21:24 400 osób to chyba jakiś żart! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulfszterman Re: praca IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 08:50 Wierzyć się nie chce, że zwalniają takie osoby... Jako były spedytor jestem w szoku i z łezką w oku wspominam dawne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 17:42 Jak dobrze ktoś pracuje to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Oferty pracy IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 17:45 Damian to Ty!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYMICZANGA:) a co z premiami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 16:34 czy ktoś wie coś na temat premii? bo to jak nie system nie działa to coś innego, a mój portfel robi się powoli jak przysłowiowa "dzi....ka" tzn z zewnątrz ładny a w środku pusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracujacy Re: a co z premiami? IP: *.jmdi.pl 20.07.11, 18:49 ciesz sie czlowieku ze masz ladny portfel bo niedlugo i tego nie bedziesz mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYMICZANGA:) Re: a co z premiami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.11, 04:46 no też prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: a co z premiami? IP: 77.236.26.* 02.08.11, 20:13 Podobno cały odział białystok złożył wypowiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: a co z premiami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 10:00 i bardzo dobrze zrobili. Może da to komuś do myślenia. Gdybym tylko mogl zrobilbym dokladnie to samo. Brawo dla Białegostoku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: a co z premiami? IP: *.uvt.nl 05.08.11, 22:54 Prawidłowo, ile można czekać.. Ja chyba też złoże wypowiedzenie, bo już mam tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp co nowego będzi się działo w Nowym Roku 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 13:15 witam,wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU 2012 dla wszystkich użytkowników tego forum. Czy ktoś wie jaki zmiany szykują się w Trade Trans w 2012r. pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek O. Re: co nowego będzi się działo w Nowym Roku 2012 IP: *.globalconnect.pl 24.01.12, 19:12 witam! Co do zmian w Trade Trans w 2012 to podobno mają to być zmiany na lepsze :-))) Oj będzie sie działo! Siema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koval Re: co nowego będzi się działo w Nowym Roku 2012 IP: 31.61.11.* 06.03.12, 13:40 hmm widać nowych ekspertów, w oddziałach zmiany czyli wszystko idzie w dobrym kierunku, czy może już ktoś wie coś bliżej kto będzie gasił światło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu jakich malo Re: co nowego będzi się działo w Nowym Roku 2012 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.12, 01:12 nawet jakąś szopkę nagrali... to chyba na prima aprilis. Przy okazji - chyba zaprzyjaźniona firma musiała zmienić nazwę, bo ta własciwa firma się zorientowała, że ktoś jej koło pióra robi. Oj czaruś, czaruś... ile jeszcze kaski można wydrenować z tt ?? www.youtube.com/watch?v=TdG6LXzZlpc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 193.41.113.* 11.07.12, 14:49 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już ex Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 194.246.98.* 16.09.12, 21:23 Cisza jak makiem zasiał... a tam tyle ciekawego się dzieje. Wszechmocni stwierdzili, że Witek D. jest im niepotrzebny. Zbyt dużo wiedział? A może zbyt dobry był? Nieistotne. Jak to mówią - w CargoSped na pewno znajdzie się lepszy ;) Ciekawe w której firmie nagle biomasa zacznie teraz jeździć... ;) Szkoda, że doświadczenia z Białegostoku niczego twardogłowych nie nauczyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspedytor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.play-internet.pl 20.01.13, 21:17 Forum gaśnie, a jak sytuacja na froncie? Leszno się broni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylda Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.tktelekom.pl 10.03.13, 01:26 No, Balczun poleciał. To kiedy zwolnienia na górze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klajent Prawnik zajmujący sie windykacją.. IP: *.wolomin.net 16.03.13, 13:22 Jak sie nazywał ten z 2011 / 2012 roku? Co wszystkich straszył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Re: Prawnik zajmujący sie windykacją.. IP: *.centertel.pl 04.04.13, 10:12 hmm nie mam pojęcia kto straszył ale teraz jest wszystko super nie wiem skąd tyle posępnych opinii, płace poszły w górę sytuacja się ustabilizowała, zmiany będą tylko na wysokich szczeblach nie ma czym się martwić, oby tak dalej. Szkoda tylko, że tu tak zacisznie, może odezwał by sie ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: experienced Re: Prawnik zajmujący sie windykacją.. IP: *.tktelekom.pl 06.04.13, 00:58 sytuacja się ustabilizowała? Super! Szkoda tylko, że nie widać tego w wynikach Spółki. Może wyda się Tobie to nieprawdopodobne, ale kiedyś ta Spółka przynosiła niezłe zyski. I na kontach był duży plus... Nie mówiąc o atmosferze pracy i zaangażowaniu pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.sanok.biz 06.04.13, 18:36 Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13. Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13. Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13. Postrzelony 13 Maja. 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13. Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter. czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić.... Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje....Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie. spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie. odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy. Jeśli tego nie zrobisz stanie się. przeciwność Twojego życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.tktelekom.pl 08.04.13, 21:10 co tu gimbaza robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś super ktoś:) Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.centertel.pl 09.04.13, 12:25 co tam wyniki spółki niech się martwią ci co zgarniają grubą kasę i podejmują dziwne decyzje, mi sie pensja praktycznie podwoiła (premii w tym przypadku już może nie być), nie muszę przejmować się wynikami oddziału, wszystko jest na dobrej drodze :) wiec jak dla mnie firma rozkwita i się z tego ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.centertel.pl 18.04.13, 08:58 zmiany zmiany ciekawe komu wyjda na lepsze... moze cos sie zmieni ciekawe czemu nikt tu juz nie zaglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 4 Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.bialystok.vectranet.pl 18.04.13, 22:27 bo się wszyscy boją , że ich namierzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B5 Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.play-internet.pl 19.04.13, 21:32 Zdaje się, że zagląda tutaj więcej byłych niż obecnych pracowników, stąd mała ilość postów. Ja sprawdzam regularnie, choć to już 5 lat lada chwila i zmiany niewyobrażalne. Ale wspomnienia piękne, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na stanowisku Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.centertel.pl 23.04.13, 08:21 myslę ze teraz jest dużo lepiej, przynajmniej wiadomo co kto od kogo wymaga i za co się dostaje wypłatę, miejmy nadzieję że nowe władze będą dalej kontynuować trend zmian w firmie....łubu dubu łubu dubu niech żyje nam ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.centertel.pl 24.04.13, 09:41 taaa dobrze powiedziane moze teraz pozamiata sie na inną stertę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namierzacz Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: 217.153.76.* 04.06.13, 16:41 Sam się prawie namierzyłe(a)ś :) IP: *.bialystok.vectranet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandelduft Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.centertel.pl 07.06.13, 12:11 a to dobre :) lepiej sie ukrywajcie bo juz jestescie na czarnej liscie tam na wschodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobecny Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.tktelekom.pl 06.07.13, 01:09 Kto nie jest z polecenia, po kądzieli, nie ma wujka/ciotki/ojca/matki w PKP, nie jest z PSL, a pracuje w PSTT ręka w górę ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic smiesznego.. Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.free.aero2.net.pl 10.07.13, 10:07 i ukazał się las ............................................. krzyży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 16:13 Ech... kiedyś można było tu poczytać, co się dzieje w mojej "starej" firmie. A dziś same bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noone Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.tktelekom.pl 26.09.13, 10:52 Widocznie jest tak dobrze, że aż szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4thfloor Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.play-internet.pl 26.09.13, 21:45 Obyś miał rację, obawiam się jednak, że po prostu nie ma komu pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.13, 22:58 Nareszcie ktoś się za to wziął: gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/427187,puls-biznesu-zarzad-grupy-pkp-doniosl-do-cba.html W TradeTrans najdroższą ofertą na wdrożenie ISO była oferta IBM - 20tyś €. Qwantum wzięła 5,5mln PLN... Cieszę się że CBA się wzięła za ten przekręt. Oby muzyk i jego marionetki dostali po.. krzyżu. Dzięki takim inwestycjom w 1 rok zamiast +20MPLN na koncie pojawiły się kredyty obrotowe na pensje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akiedyś Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.play-internet.pl 30.01.14, 23:00 A co się stało z neonem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.14, 20:18 Podobno nagród rocznych nie dędzie bo nie ma z czego dzielić. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GhQ Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.static.nextra.sk 28.02.14, 23:08 przecież roczne dopiero w wakacje... do tego czasu może się wiele jeszcze wydarzyć. Oby na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 23:29 Jako były pracownik PSTT szczerze Wam tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainspotter Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.google.com 23.07.14, 22:24 Taka cisza w fabryce? Chlopaki z szóstego ponoć szaleją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobi Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.centertel.pl 24.09.14, 07:56 www.praca.pl/specjalista-ds-technicznych_525771.html?rf=sub www.infomex.pl/123-Praca_Warszawa Czyżby po zwolnieniach potrzebowali pracowników IT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.15, 18:02 W firmie trwają zwolnienia 1/3 załogi na bruk...25 lecia nie będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zczwartego Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.play-internet.pl 03.05.15, 17:11 O w morde, grubo.. Odpowiedz Link Zgłoś
2robs Re: Forum pracowników Trade Trans ..... 24.07.14, 12:53 Z góry bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety: www.survio.com/survey/d/B4A8D1E5V8F9D7I2D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.15, 21:28 chyba to forum to nie jest właściwe miejsce na ankietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.15, 10:45 czy ktoś się może orientuje czy szykują jakieś kolejne zwolnienia w najbliższym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.15, 21:15 tak, niestety.. w przyszłym tygodniu podobno..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly Re: Forum pracowników Trade Trans ..... IP: *.merinet.pl 20.10.15, 19:43 Podobno w TT jest nowa gwiazda a'la Izabella przez 2 l, tym razem w HR. Rozkazy przyszły aż z Brukseli ( w końcu jest się rodziną Pani Bienkiewicz) i pół piętra przemodelowano. Odpowiedz Link Zgłoś