Gość: srgsg IP: *.mysmart.ie 07.04.09, 17:38 pie..., nie robie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soltys Uważaj, z czym pracujesz IP: *.adsl.hansenet.de 07.04.09, 17:47 wiem,wiem i widze POtusku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor byles poddany oddzialywaniu IV RP i chorujesz... IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 18:33 ..na glowe. Co ma z tym Tusk wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Uważaj, z czym pracujesz IP: 83.136.224.* 07.04.09, 18:48 Ja pracowałem w wytwórni odczynników chemicznych i jak się upomniałem o szkodliwe to mnie szef zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Uważaj, z czym pracujesz IP: *.csk.pl 07.04.09, 19:57 A CO MAJA POWIEDZIEĆ LUDZIE KTÓRZY PRACUJĄ W SŁUŻBIE ZDROWIA W PROMIENIOWANIU JONIZUJĄCYM PRZY OBSŁUDZE APARATURY MEDYCZNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Uważaj, z czym pracujesz IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.09, 19:58 znam prawdziwy przyklad wykanczania ludzi pracy / znam Firme zachodnia /, prawo pracy za mocno chroni wlascicieli i lewusow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjj Re: Uważaj, z czym pracujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:10 Agora?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPG Uważaj, z czym pracujesz IP: *.net.pulawy.pl 07.04.09, 21:12 ... substancje rakotwórcze, jak spaliny silnikowe: czytaj SPALINY DIESLA zawierające rakotwórcze drobinki sadzy .... czołem klekoty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Uważaj, z czym pracujesz IP: *.adsl.hansenet.de 07.04.09, 22:30 NIE PRACA A PRASA "GW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Uważaj, z czym pracujesz IP: 81.89.147.* 07.04.09, 22:58 Mam 34 lata, pracuje zawodowo od 10 lat, wlasciwie odkad skonczylem studia. Spedzam od 8 do 10 godzin przed komputerem albo na zebraniach. Popsuly mi sie oczy, wypadaja mi wlosy garsciami, na czole pojawily sie glebokie zmarszczki, mam problemy ze snem, zaczynaja sie problemy z potencja. Czuje sie zmeczony zyciem i praca, generalnie wypalony od srodka. Mam brata, dwa lata mlodszego, jest zawodowym sportowcem. Wygladam i czuje sie jakbym byl od niego nie o 2 a o 10 lat starszy. Praca powoli nas zabija, marze zeby sie jakos z tego zakletego kregu kiedys wyrwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 lat Re: Uważaj, z czym pracujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:43 Dobrze, że nie mam chłopa. Jak w wieku 34 lat wypadają wam włosy i nie staje, co powinno, to dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Tebe, rzuć wreszcie tę robotę. Napij się wina. 08.04.09, 03:09 Gość portalu: TB napisał(a): Uff, dużo napisał. Nie przypuszczałem, że aż tak cierpi. Ale ten post świadczy, że dojrzał do zmiany. Tebe, nie pękaj - kup perukę i zażyj Viagrę. I pamiętaj: praca ma jedną zaletę - nie hańbi. A przynajmniej nie każda hańbi. Ale, ale... Czy Ty jesteś tym Tebe, o którym ja myślę? Zdawało mi się, że jesteś starszy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Uważaj, co jesz IP: *.kgu.de 08.04.09, 01:14 a moze ktos by sie w koncu na powaznie zajal tym co jemy w cywilizowanej europie? he? a wlasciwie tym, co producenci zarcia dodaja do swoich "mieszanek"? na pierwszy rzut wzialbym azotyn sodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik nigdy nie zmienie opinii-work is for slaves!!! IP: 96.50.198.* 08.04.09, 07:48 j.w Odpowiedz Link Zgłoś