Gość: dotty IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.12.03, 23:23 Czy ktoś pracuje w Valeo? Jak tam jest, jakie zarobki, jak traktują pracowników, jakie możliwości awansu? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beza Re: Valeo IP: *.net.autocom.pl 08.12.03, 10:34 Dostałaś (eś) się tam jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Valeo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 08:22 czy bez tytułu iżyniera jest szansa tam pracować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Valeo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 21:50 Czy chodzi o Valeo w Czechowicach Dziedzicach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Valeo IP: *.net.autocom.pl 08.12.03, 22:37 Czy ktoś wie coś o VALEO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werewolf Re: Valeo IP: *.szczecin.mm.pl 17.12.03, 13:12 A co to jakas nowa sekta??! Ma jakas dziwna nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Valeo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 10:52 szukali do finansow-wyslalam cv+list- czekam na odp. bo spelniam ich wymogi- zobaczymy czy naprawde szukaja czy juz kogos mieli po znajomosci a ogloszenie dali dla sciemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Valeo IP: *.net.autocom.pl 09.12.03, 11:01 Ogłoszenie z moich obserwacji się powtarza. Ja wysłałam 3 x CV za każdym razem do innej pani z Valeo. Narazie żadnej reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Valeo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 11:05 ja nie widziala zeby sie powtarzaly, widzialam kilka ogloszen do finansow na rozne stanowiska, oczywiscie mowie o Valeo w Cz.-Dz. i wydaje mi sie ze bez znajomosci nic z tego, choc uwazam ze kwalifikacj mam nienajgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Valeo IP: *.net.autocom.pl 09.12.03, 11:08 Ja w Krakowie pisałam. Doświadczenie też mam niewązkie.Do działu zakupów lub sprzedaży. Ale O% odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Valeo 10.12.03, 22:59 o który plant Valeo chodzi? coś wiem o tym koncernie :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Valeo IP: *.net.autocom.pl 10.12.03, 23:01 Valeo Autosystemy Sp. z o. o. Skawina Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Valeo 10.12.03, 23:15 no Skawina cały czas rośnie, ale czy bedą kogoś potrzebować do zakupów, to niewiem , ale fabryka wrażenie robi rewelacyjne, i w ogóle valeo jest straszie uporządkowane pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Valeo IP: *.net.autocom.pl 10.12.03, 23:17 Do zakupów potrzebowali. Wysłałam. Czekam na odp. Porządek niemiecki znam doskonale. KRANZ TKT był tego przykładem. Coś więcej wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Valeo 11.12.03, 22:52 a gdzie mieszkasz? bo widziaałem ze do zakupów potrzbują ale w innym oddziele Valeo, wiecej wiele niewiem, jesli mieszkasz koło Krakowa gdzieś i zależy Ci na Valeo to wysyłaj do Valeo Chrzanów , powoli już ruszają......... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś