Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca? n/t

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:27
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca IP: 94.72.127.* 18.05.09, 17:41
        Ja nie. Tam są same badziewne oferty, nie warto.
        • brzydula_betty Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca 18.05.09, 23:23
          Ja z infopracy.pl byłam na moze 2, 3 rozmowach. kiedyś pracę znalazłam na
          gazetapraca. Z ogłoszeń na pracuj.pl też byłam na kilku rozmowach. Z gumtree też
          było parę rozmów. Nigdy nic nie wyniknęło z ogłoszeń na jobs.pl i praca.pl
          • Gość: dddsss Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca IP: *.chello.pl 18.05.09, 23:25
            85% akwizycja . same oferty odn sprzedazy produktow finansowych .
            wole pracuj.pl
      • Gość: mamma Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:32
        pracy z nimi nie znalazłam, ale bardzo ciekawe praktyki tak

podobnie jak tu ktoś wspomniał, najlepszy odzew jest z pracuj.pl i z gazety praca oraz z lokalnych serwisów
      • Gość: mmmmmmmm Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca IP: *.chello.pl 19.05.09, 17:22
        Nie, chociaż korzystałam ok. roku.
      • Gość: @@@ infopraca to szmira IP: *.eu.org 19.05.09, 17:33
        jedyne, z czego można mieć korzyść, to podana liczba kandydatów, którzy złożyli
        aplikację. Czasami jest to liczba >500.
      • Gość: mayekk Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca IP: *.chello.pl 19.05.09, 17:43
        naprawde prowadzicie ewidencje skutecznosci potrali?? :) wierzyc mi sie nie
        chce;P Ja szukam pracy na kazdym z wymienionych, lubie tez e-gospodarka ale i
        tak mam generalne wrazenie ze oferty sie bardzo powtarzają.
        • brigada_di_bandito Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca 19.05.09, 18:03
          A serwerek gdzieś w Hiszpanii stoi...
      • ultraviolet6 Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca 19.05.09, 18:04
        Nie.
        U mnie największy odzew jest jak na razie z portalu Gumtree. Raz
        było też z Dziennika Polskiego i Gazety.
        • Gość: gosc Re: Czy ktoś znalazł prace przez portal InfoPraca IP: 213.134.176.* 19.05.09, 23:21
          A ja znalazłam. Powodzenia
      • Gość: tomeczek InfoPraca to niestety badziewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:57
        1/ "filtrowanie" ofert po rodzaju umowy jest nieskuteczne (choć to może tez wina
        ofertodawców): chcę żeby wyświetliły się tylko oferty na cały etat a dostaję
        listę poszukiwanych "doradców finansowych" koniecznie z własną dział. gosp.
        2/ "Filtrowanie" ofert po dacie też nieskuteczne: chcę oferty tylko nowe, z
        "dzisiaj" a wyskakują oferty sprzed tygodnia. Dlatego często chcę odpowiedzieć
        na "dzisiejszą" ofertę a dostaję info, że już aplikowałem na to stanowisko
        3/ Brak odzewów i aktualizacji "stanu ofert" - wysłałem oferty jakieś 2 m-ce
        temu a nadal figurują jako "Otrzymane" - i co z nimi dalej? nie ma kogo zapytać

Z gazetapraca.pl i pracuj.pl przynajmniej jakieś firmy się odzywają, choćby po
        to żeby odmówić :)
        • Gość: olek Re: InfoPraca to niestety badziewie IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 20:01
          W Infopracy pracodawcy mogą zamieszczać ogłoszenia ZA DARMO. Dlatego 95%
          ogłoszeń pracy to reklamy lub praca za grosze.
          • rst Re: InfoPraca to niestety badziewie 27.07.09, 21:06
            To jeszcze nic. Moim zdaniem najśmieszniejsze są oferty EURES :)
            Przykładowo jakaś agencja z Norwegii poszukuje jednego mechanika,
            albo dwie sprzątaczki na Cypr i wiszą takie ogłoszenia po wszystkich
            urzędach pracy w kraju przez dwa lata :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka