lakris 08.12.03, 19:26 praca polega na eksporcie wyrobow szklanych. potrzebuje osobe ktora zna sporo producentow szkla w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: AGENT HANDLOWY POTRZEBNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:00 Znam kilku producentów szkła Pozdrawiam Jacek hiob2@xl.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2pstragi Re: AGENT HANDLOWY POTRZEBNY 09.12.03, 15:45 Dzień dobry, cześc i czołem! Jakie szkło, prosze sprecyzować. Jest duża różnica między porcelaną, kryształami i słoikami. Pozdrawiam. p.s. mam stoisko na największej w Polsce giełdzie kwiatowej, teraz tylko kwiaty sztuczne i wiklina, ale wcześniej wyroby szklane mam troszkę kontaktów (śląsk, małapolska). Odpowiedz Link Zgłoś
lakris Re: AGENT HANDLOWY POTRZEBNY 09.12.03, 19:34 dzien dobry Panu! prosze o kontakt shoshi@op.pl pozdrawaiam Luiza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: AGENT HANDLOWY POTRZEBNY IP: 80.51.236.* 09.12.03, 16:42 Pracowałem w Hucie Szkła "Szkłobudowa" w Sosnowcu i znam sporo takich producentów. Interesuje mnie praca w charakterze przedstawiciela czy agenta handlowego. Posiadam odpowiedznie kwalifikacje. Jesli moja propozycja Pana zainteresuje proszę o odpowiedź na adres paulina321@poczta.fm. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lakris Re: AGENT HANDLOWY POTRZEBNY 10.12.03, 13:42 ponawiam ponownie shoshi@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś