Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Katowice - Call center TP / Orange, telemarketer

IP: 78.8.136.* 01.06.09, 15:31
    Witam,
    Ma ktoś jakieś doświadczenia z Call Center TP/Orange na Zawiszy
    Czarnego w Katowicach? Jakie są opinie o tym pracodawcy.
    Dostałem oferte, stawka godzinowo dobra jak na telemarketing, tylko nie
    wiem jak z premiami, warunkami pracy - jak to wygląda w praktyce?
    Obserwuj wątek
      • Gość: srok Re: Katowice - Call center TP / Orange, telemarke IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 14:29
        up
        • Gość: mil Re: Katowice - Call center TP / Orange, telemarke IP: *.centertel.pl 28.08.09, 15:38
          jest plan do wyrobienie a jesli go nie zrobisz to nie masz
          prami...minusem jest tez to ze zdarza sie dosyc czesto ze ucinaja
          godziny...umowa podpisywana co miesiac....duzo monitorowania.czyli
          podsluchuja co mowisz i jak i cie poprawiaja...praca od 9 do 21
          • Gość: ktoś Re: Katowice - Call center TP / Orange, telemarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 19:35
            pracuje tam od 3msc - jakie ucinanie godzin? Nie wiem o co chodzi,
            nie ma problemu jak chce pracować więcej godzin niż miałem zapisane w
            grafiku.
            Od 8 albo 9 do 21 pracuje się ale pracuje sie albo od rana do którejś
            godziny (możesz robić 5,6,7 lub 8 godzin dziennie) lub od którejś do
            21 (w zmiane porannej ważna godzina rozpoczęcia - w popołudniowej
            zakończenia pracy).
            Niezbyt dobrze płatna ale ciężka to praca nie jest - umowa o pracę -
            kodeks pracy przestrzegany. Nie jest dobrze, nie jest źle.
            • Gość: Nikola Re: Katowice - Call center TP / Orange, telemarke IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.10.13, 13:24
              A masz może numer telefonu? bo nie umiem znalesc . A chodzi mi o to na zawiszy czarnego 5 bardzo bym prosila
          • Gość: liberated Re: Katowice - Call center TP / Orange, telemarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 19:43
            Ucinają godziny? Pierwsze słysze, a pracuje tam 5 miesięcy. Jeśli chodzi o monitoring to jest on wyłącznie po to by poprawiać jakość rozmów a co za tym idzie- sprzedaż. Praca jest na 2 zmiany, premie da sie wyrobić chociaż czasem jest ciężko, efektywność tej pracy zależy nie tylko od nas ale i od klientów, a oni bywają różni ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka