Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PH Rozmowa Kwalifikacyjna. Po co kalkultaror?

• Gość: Niuniek Re: Woseba: dla zainteresowanych IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 17:03
        Czy ktoś jedzie w Poniedziałek z Opola do Odolanowa??
        • Gość: Cael Re: Woseba: dla zainteresowanych IP: *.252.16.192.internetia.net.pl 30.01.12, 22:36
          Ja jadę i już zaczynam sobie współczuć po przeczytaniu tych wszystkich opinii:))))
          A tak serio... dopóki sam się nie przekonam na własnej skórze jak jest naprawdę to nie odpuszczę. I nie chodzi mi o to, że jestem desperatem bo równie dobrze mogę posiedzieć w domu jeszcze parę miesięcy, ale w swoim życiu podejmowałem się wielu trudnych zadań i dawałem sobie z nimi radę.

Jeżeli chcesz dogadać czas wyjazdu - jadę samochodem - to pisz na GG 8833466
          Pozdrawiam
      • Gość: zuza 222 Re: Prawda o Wosebie.....!!!! IP: *.netpower.pl 14.06.12, 09:36
        witam
        Byłam na rozmowie odnośnie pracy w wosebie,kalkulator przeżyłam,chociaż myślała,że jestem na rozmowie o pracę w banku,ale ok,widać takie dziwne zwyczaje w firmie(może jak ktoś w domu jest pod pantoflem ,to musi odreagować w pracy???).Zaproszono mnie na drugą romowę i tu muszę przyznać zostałam zaskoczona-mianowicie,osoba,która mnie rekrutowała,nie umiała odpowiedzieć mi DOKŁADNIE ile będzie wynosiło moje wynagrodzenie.Na moje pytanie ile,padała magiczna i nie precyzyjna odpowiedź-30.tys rocznie,ale nie wiem,czy brutto,czy netto,więc pytam ponownie,ale nie dane mi było usłyszeć DOKŁADNEJ kwoty,no i żeby było śmiesznie,zapropponowano mi poruszanie się autobusami,niby tylko pierwsze dwa m-c,ale chyba to już lekka przesada.Ja rozumiem,że na rynku pracy dzieja się cuda,ale ten autobus(zwracają za bilet miesięczny,jak prześlesz go do firmy)to już chyba lekka przesada,dodam,że te kilkanaście wizyt dziennie autobusem to niezłe wyzwanie.Więc życzę wszystkim powodzenia,może będziecie mieć więcej szczęścia.

pozdrawiam
        • Gość: kawusia Re: Prawda o Wosebie.....!!!! IP: *.play-internet.pl 14.06.12, 09:54
          Nie żałuj,nie polecam.Duuużo pracy mało kasy.
      • Gość: aaa Re: Prawda o Wosebie.....!!!! IP: *.net.stream.pl 31.10.12, 10:19
        musisz mieć nieciekawe doświadczenia....
        • Gość: kawka Re: Prawda o Wosebie.....!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.12, 21:03
          Powodzenia!
          nic o swoich doświadczeniach nie było napisane,nabyj własne.
          • Gość: Tomek Re: Prawda o Wosebie.....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 17:59
            Witam,
            Czy jedzie ktoś, do Odolanowa 03.01.13r z Torunia na rozmowy do WOSEBA???
            Proszę o kontakt na maila: radeon32@wp.pl
            POZDRAWIAM
      • Gość: kawusia Re: PH Rozmowa Kwalifikacyjna. Po co kalkultaror? IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.13, 12:44
        zadania na poziomie szkoły sredniej,nie martw się
        • Gość: MichałW Re: PH Rozmowa Kwalifikacyjna. Po co kalkultaror? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 23:22
          Witam, nikomu nie polecam tej firmy. Przeszedłem rekrutację, zostałem zatrudniony i zwolniony po 3 dniach. Bez podania powodu. Niby wszystko ok. Szkolenie z PH bez sensu. U mnie w terenie bardzo słaba sprzedaż. Brak zainteresowania tą marką. Po 3 dniach dowiedziałem się, że nie pasuje do zespołu? Po 3 dniach?? Po 3 dniach mogę powiedzieć, że na północy Polski nikt nie zna woseby. Nie pakujcie się, nie ryzykujcie. Nie poważna firma. Lepiey. poszukać porządnego pracodawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka