Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.pronets.pl 20.07.09, 21:22
    Witam serdecznie,

Serwis Zumi poszukuje pracownika do działu sprzedaży.
    Zatrudnienie w zależności od doświadczenia na stanowisku: Junior Key Account,
    Key Account, Senior Key Account.

Proszę o INFO :mrgreen:
    Obserwuj wątek
      • Gość: i Re: Onet/Zumi IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 17:31
        VW Polo obklejone. Duża konkurencja, a Zumi nie ma niskich cen. Należą do
        najdroższych.
        • malarene Re: Onet/Zumi 21.09.09, 00:54
          sama jestem ciekawa jak sie tam pracuje !!!!!
          macie ludzie jeszcze jakies ciekawe opinie na temat onet/zumi?
          ja słyszałam że trzeba mieć swój własny samochód i jeździć po
          firmach i sprzedawać reklame na zumi. :-(
      • Gość: kosmo Re: Onet/Zumi IP: *.aster.pl 06.08.09, 00:37
        A czy w łodzi? Bo tam podobno kierownik wali pracownice i ja bym reflektowała.
        Szczególnie, że z grupy pozostała już tylko jedna więc konkurencja znośna. Arek
        daj mi szanse!!!!!!!
      • Gość: Mat Re: Onet/Zumi IP: *.wilan.pl 05.09.09, 16:10
        Po raz kolejny w ciągu kilku ostatnich tygodni pojawiło się ogłoszenie o naborze
        pracowników do działu sprzedaży.
        Ktoś orientuje się czy jest to spowodowane rozbudową struktur sprzedaży na
        śląsku czy też jest to skutek braku zainteresowania tego rodzaju pracą ? Czy
        oddział się rozwija czy też niewielu chce tam pracować ?

Proszę o informacje od zorientowanych w tej materii.
        • Gość: Ja Re: Onet/Zumi IP: *.tktelekom.pl 05.01.10, 15:17
          Niewielu chce tam pracować, z takim kierownikiem jaki jest na śląsku, typowy burak. A Zumi to firma, która żeruje na naiwności klientów, owszem może lokalizator znośny, ale wyszukiwarka firm żadna i nikt oprócz naciągaczy z Zumi z tego nie korzysta.
      • Gość: zumik Re: Onet/Zumi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 18:30
        Witam,
        pracuje już ok miesiąc w zumi, praca bardzo fajna, nie ma parcia na sprzedaż jak
        w PF czy PKT. Masz realny cel, jesli chcesz to go zrealizujesz bez problemu, ja
        sam dobrze ide.

Mysle, ze jestem obiektywny i popieram to tez opinia reszty załogi z naszego
        oddziału. Wszyscy są zadowoleni, każdy robi swoje tak dobrze jak potrafi a jak
        ma z czyms problemy zawsze ma wsparcie kierownika.

Nie żydzą na pracownikach, dają dobry sprzet którego nie wstyd wyciagnąć przy
        kliencie, za wszystkie koszta które ponosisz oddają bez problemu, wypłata na
        koncie tak jak w umowie. Firma sie rozwija, klienci jesli znaja zumi to chetnie
        sie spotkaja i kupuja a jak ktos nie zna lub jest typowym burakiem albo ma doś
        konkurencji to wymyśla... jego strata, nie ma co w dupe włazić, nie chce to
        pojdziesz do innego, sprzedasz mu a klientowi zwróci sie i to szybko.

polecam, choc niejest łatwo sie dostać. warto próbować! :)
        • Gość: ... Re: Onet/Zumi IP: *.chello.pl 16.02.10, 20:18
          Taaa... Super warunki! Jak masz dobre spotkania to jedziesz samochodem, a jak nie to nie wiem czym :) ile osob jest na jeden samochod? 5? wiecej? co to za warunki w ogole... Samochod jest narzedziem pracy :) rozumiem, ze nie daja go na stale, ale w pracy tez bardziej w formie nagrody traktuja go :)
          • Gość: ja Re: Onet/Zumi IP: *.chello.pl 03.07.10, 15:59
            akurat z tym się nie zgodzę - auto na wyłączność do użytku prywatnego
            również
            • Gość: reser.... Re: Onet/Zumi IP: *.retsat1.com.pl 24.08.10, 15:46
              Kochani wyjasnie wam wszedzie dobrze gdzie nas niema .
              Ja zarabiałem w Panoramie bardzo dobre pieniadze ale pojawił sie tak
              zjeb który nazywa sie Daniel Zarzycki przekretas jakich mało i
              został regionalnym klierownikiem.
              Jeżeli jestescie nie pewni jutra zapraszam do Panoramy Firm .
              Jeżeli nikt nie pisze złych opini na temt zumi to jest chyba ok.
              A jeżeli chcecei zobaczyc hardcore to szukajcie na forach pracy
              providen to jest masakra .Co do Arka nie znam goscie ale chyba
              dobrze ze lubi Panienki gorzej by było jak by lubił chłopców
              • Gość: sam Re: Onet/Zumi IP: *.116.203.2.kutno203.tnp.pl 06.12.10, 13:19
                Panowie i Panie,

jakie zarobki można tam uzyskać?
                Podstawa plus premia?
                Proszę o info.
                • Gość: anty Zumi Re: Onet/Zumi IP: *.lodz.mm.pl 10.01.11, 09:39
                  Jeśli chodzi o zarobki to nie są najgorsze. Podstawa Key'a to 3000 brutto + premia ze realnie wpłaconą kasę. Najgorsze jest jednak że nie masz wsparcia ze strony kierownika (tak jest właśnie w Łodzi) koleś robi takie ciśnienia i wprowadza taki mobbing że to się w głowie nie mieści nie wspominając już o tym że przez niego rozpadła się cała grupa sprzedażowa - tak dalej Arku a sam będziesz zap.ierd.alał do klientów. Chory człowiek. Zresztą jak to sie mówi przykład idzie z góry. Odradzam pracę w tej firmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Jean Re: Onet/Zumi IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 16:45
          daj jakieś namiary do wysłania CV
      • Gość: gość Re: Onet/Zumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 14:58
        Zarobki nie najgorsze. Umowa o pracę. Podstawa Key'a to 3000 brutto + premia ze realnie wpłaconą kasę. Samochód do własnego użytku, choć oczywiście masz ryczałtowo naliczane wydatki na paliwo. Atmosfera (oddział Łódź) masakryczna. Kierownik tworzy niewiarygodne ciśnienie i zawsze znajdzie coś o co może się ciebie czepiać. Nie porozmawiasz, ani nie pożartujesz z współpracownikami bo jeśli by to kierownik usłyszał to zostaniesz zrugany że nic nie robisz. Tematy nie związane z sprzedażą ZABRONIONE. Jeśli podejmujesz możliwość pracy w oddziale łódzkim żądaj jak najwięcej bo to nie jest przyjemna praca, więc musi czymś to być rekompensowane. Jeśli podejmiesz tam pracę uważaj komu się żalisz na kierownika bo może to być akurat jego żona.
        Jeśli myślisz że może coś się zmieni, to nie licz na to. Arek jak i większość starych pracowników (góra) znają się z pkt.pl więc jak to się mówi „ lepszy stawy wróg, niż nowy przyjaciel’.

PS. Namawiam innych byłych pracowników zumi.pl do napisania czegoś od siebie. Troszkę mało tu wpisów jak na ilość ludzi która przewinęła się przez zumi. A może ktoś ma zupełnie inną opinię niż ja ;)
        • Gość: xxx Re: Onet/Zumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 22:16
          Czy ktoś wie jak się wpr4acuje w Zumi w Warszawie???
          Jaki jest zespół? Bo jeśli w Łodzi jest tak fatalnie to nie wiem czego można spodziewać sie po stolicy.
          Jakie są plany do realizacji?

Prosze o informacje.
          • Gość: banan Re: Onet/Zumi IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 11:42
            a jak na śląsku? dalej rotacja i żale na kierownika?
            • Gość: max Re: Onet/Zumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 16:52
              Na śleąsku jest ok ania rozbiła ostatnio polówkę i teraz mamy jedno auto na 8 osób

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka