Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Samodzielny koordynator grupy

19.08.09, 11:12
    Witam wszystkich,
    Poszukuję do współpracy osób, które mają w sobie trochę kreatywności i chcą być niezależni finansowo. Proponuję legalną, normalną pracę w międzynarodowej firmie i stworzenie własnego przedsiębiorstwa. Pytanie nasuwa się tylko jedno: czy jesteś na tyle odważny by wziąć się w garść i zrobić coś ze swoim życiem?
    Jeśli chcesz rzeczywiście zarabiać i nie grzać stołka w korporacji gdzie zrobią z ciebie głupka i marionetkę napisz do mnie na ola@medix.pl
    Odpowiadam na każdą wiadomość.
    Pozdrawiam
    Aleksandra Marszałkowska

Aha, jak nie Ty to zawsze znajdzie się ktoś inny. Nie zmarnuj tej szansy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomeczek Won spamerko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:28
        • xolkax3 Re: Won spamerko 19.08.09, 12:42
          Właśnie tacy ludzie jak ty Tomeczku nigdy w życiu niczego mądrego nie robią i
          nie osiągają. Ignorant a do tego cham.
          Powodzenia!
          • Gość: tomeczek [...] spamerko <=teraz lepiej? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 17:58
            Sadząc po tym, co czytamy po wejściu na www.medix.pl, m.in.:

Nasze sprawdzone produkty są wyjątkowe, nadają się dla każdego, a klienci
            chętnie z nich korzystają. Jako przedstawiciel handlowy/doradca firmy Nova
            Nutria jesteś własnym szefem, oferując ekskluzywne preparaty (*) oraz możliwość
            kariery w Twoim znanym środowisku.
            Oferujemy możliwość uzyskania prowizji, które są częstokroć wyższe, niż
            wynagrodzenie jako pracownik biurowy, czy nawet menadżer.
            Prawie połowę osiągniętych obrotów zatrzymujecie dla siebie, jako marżę.

...to po prostu szukasz akwizytorów, zresztą za samą prowizję, bez żadnej stałej
            podstawy. Forum z ogłoszeniami o pracę jest gdzie indziej. I dlatego nazwałem
            cię spamerką.

Powodzenia!
            • cesarenerono Re: [...] spamerko <=teraz lepiej? :) 19.08.09, 18:07
              Ja bym użył ostrzejszych słów wobec naciągaczki.
      • Gość: abc Re: Samodzielny koordynator grupy IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 18:35
        > Jeśli chcesz rzeczywiście zarabiać i nie grzać stołka w korporacji gdzie zrobią
        > z ciebie głupka i marionetkę napisz do mnie na ola@medix.pl
        Bez poparcia korporacji to Ty wyszłaś na głupka - niestety :))
        • xolkax3 Re: Samodzielny koordynator grupy 25.08.09, 18:12
          Podsumuję wasze "miłe słowa". Bardzo łatwo jest krytykować czyjąś pracę
          szczególnie wtedy gdy nie ma się pojęcia co tak naprawdę robi dany człowiek.
          Zanim zaczniecie kogoś krytykować zastanówcie się jak bardzo może to się obrócić
          przeciwko wam.
          Nie pracuje w korporacji i prowadzę własne niezależne przedsiębiorstwo dlatego
          nie rozumiem ostatniej wypowiedzi.

W przeciwieństwie do was, nie mam problemu z podpisaniem się pod swoimi
          wypowiedziami
          pozdrawiam
          Aleksandra Marszałkowska
          • Gość: abc Re: Samodzielny koordynator grupy IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 19:08
            > Nie pracuje w korporacji i prowadzę własne niezależne przedsiębiorstwo dlatego
            > nie rozumiem ostatniej wypowiedzi.
            A ja nie rozumiem dlaczego wszelkiej maści akwizytorzy (w rozmaitych MLM-ach)dowartościowują się zawsze określaniem swojego domokrążstwa "niezależny przedsiębiorca"??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka