Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

1500 zł brutto i sześciuset chętnych

• Gość: all 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.08.09, 15:29
        Nakręcacie się a i tak przyjmą kogoś po znajomości,tak było i w
        Olsztynie dostała prace kuzynka wojewody.
        • Gość: ede Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.plus.com 21.08.09, 15:50
          Dziwie sie,ze ludziom w Polsce che sie zapitalac za takie grosze.
          Wezcie sie nie szmaccie bo rece opadaja. A mialem juz wracac bo
          podobno druga irlandia...Porazka
          • Gość: rrr Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 16:02
            to bedą absolwenci kierunków szkodliwych . dla nich 1500 brutto to
            sukces na rynku pracy
      • Gość: Lysy I znowu bohatersko pokonamy problemy ... IP: *.tktelekom.pl 21.08.09, 16:21
        ... nie znane nigdzie indziej po za socjalizmem (jak mawiał Kisielewski bodaj).
        Co znaczy, ze pensja jest 1500 zl? To marnowanie publicznych pieniedzy! Jesli
        600 osob chce pracowac za 1500, to w tym na pewno znajda sie w tym tacy,
        ktorzy beda pracowac za mniej. Przyjac kandydata, ktory zgodzi sie na prace za
        najmniejsze pieniadze i spelnia wymagania.
      • Gość: raf 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: 195.245.213.* 21.08.09, 16:41
        I po co ten cały tłum? Przecież z góry wiadomo, że posadę dostanie
        córka kierowniczki.

Można nawet zrobić test. Poprosić o wymienienie nazwisk wojewodów,
        jak nie wojewodów to marszałków albo jakichś szczegółowych
        przepisów. Człowiek wcześniej nie przygotowany, że dokładnie takie
        pytanie będzie polegnie z pewnością.
      • Gość: mm 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.mlyniec.gda.pl 21.08.09, 16:55
        no skoro jest 600 chetnych na 1 miejsce za 1,5 brutto to pewnie za najnizsza
        krajowa bedzie 300 i w koncu jest szansa na zrealizowanie hasla "tanie
        panstwo!" - wymiencie wszystkie urzednicze stolki - najlepiej licytacje
        odwrotna (kto da mniej ten wygrywa) - zamiast podatki podnosic....
        • Gość: dddsss Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 17:17
          najwidoczniej dla społeczenstwa 1500 wypłaty to super sprawa .
          trzeba obniżyć pensje minimalną do 500 zł . wreszcie społeczenstwo
          zmądrzało -dowodem jest ta sytuacja! i jest gotowe pracować za
          normalne stawki
          • Gość: ipta Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 07:30
            Prezydent powiedział // weźcie sprawy w swoje ręce // są młodzi wykształceni
            ,jest tyle pieniędzy z UNII EUROPEJSKIEJ,niech zakładają firmy ,jest tyle ziemi
            leżącej ugorem ---są tam dopłaty unijne.SKOŃCZYŁA SIĘ KOMUNA KTÓRA WSZYSTKO
            ROZDAWAŁA PRZEDE WSZYSTKIM NIE SWOJE.A TERAZ WSZYSCY CHCĄ DOSTAĆ PRACĘ! ! ! BO
            MAJĄ DO TEGO PRAWO ! ! !.TO Tylko CEZAR W RZYMIE ZBOŻE ROZDAWAŁ I TO NIE ZAWSZE.
      • Gość: Bolo 1500 zł to ja za jeden numerek daję IP: 78.8.25.* 21.08.09, 17:18
        Za 3 minuty pracy daję tyle co wielka RP za miesiąc! Szkoda, że w
        Olsztynie będę teraz musiał konia walić
      • Gość: www 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 18:21
        jak za robienie kawy to aż za dużo
      • wycofany I tak wieksze szanse na robote niz u prywaciarza 21.08.09, 18:50
        bo tam przynajmniej nie wymagaja wyzsze (koniecznie jakiestam...), 3-
        5 lat doswiadczenia, prawo jazdy B, C, E, odporonosc na stres,
        dyspozycyjnosc 24 h/dobe i zarobki ponizej 1500 brutto.
      • Gość: kg 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: 94.254.224.* 21.08.09, 19:23
        mieli własnego chetnego na to stanowisko (zobacznie jakie dziwne wymagania w ogłoszeniu)a teraz okazuje sie że 500 osób jest lepszych od niego i to jest problem jak go wcisnąć :)
        • Gość: gfdfgfd Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 20:11
          " i to jest problem jak go wcisnąć :) "

no teraz w urzędzie żałoba - praca była obiecana a tu nagle 500
          lepszych cv nadeszło . ot kryzys figla sprawił-)
          • Gość: gruby Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: 91.123.169.* 21.08.09, 22:03
            A jakie ma znaczenie to, ze sa lepsze cv?
            Zapewniam Cie, ze zadnego znaczenia to nie ma jesli mizerny kandydat ma posade obiecana :)
      • ambl 1500 zł brutto i sześciuset chętnych 21.08.09, 19:37
        A ja PO zauważeniu tytułu pomyślałam że chodzi o stanowisko referenta w
        sadzie(ch...m gruchy obija)
      • cclement Zgłosiły się bo nie wiedziały jaka będzie płaca. 21.08.09, 20:09
        Zgłosiły się bo nie wiedziały jaka będzie płaca. Gdyby pracodawcy
        podawali płacę w ogłoszeniach to na niektóre oferty nie
        odpowiedziałby nikt.
      • cclement i wszystkie zrezygnowały gdy się dowiedziały ile.. 21.08.09, 20:10
        i wszystkie zrezygnowały gdy się dowiedziały ile będą zarabiać :)
      • fackir A podobno jest tak dobrze 21.08.09, 20:22
        a na ch@#$%^ słabo płatną posadę w dużym mieście 600 chętnych i to po studiach
        z językami.
      • Gość: plock 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.244.c93.petrotel.pl 21.08.09, 22:38
        powinniscie sie wstydzic wysmiewiac sie z ludzi ze chce pracowa
      • Gość: xyz ludzie to naprawdę są pokręceni IP: 195.74.49.* 21.08.09, 22:49
        jak za takie pieniądze pracowa :))
      • Gość: snajper 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.chello.pl 21.08.09, 23:42
        Hehehe,w Krakowie za 10 złotych zjedzą gó..no :-)
      • ulanzalasem 1500 zł brutto i sześciuset chętnych 22.08.09, 01:32
        Widać za Tuska osoba z wyższym i znająca dwa języki obce ma ambicje/możliwości
        na 1500zł <LOL> Wolałbym chyba pracować jako śmieciarz w UK niż zarabiać z
        wyższym 1500zł...i to w dużym mieście w administracji wojewódzkiej...<WTF>
      • Gość: dzekson2 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 07:16
        ale może to 1500 na tydzień i nie podali premii i innych dodatków które
        wynoszą 300% pensji ja w pracy zarabiam 2000 brutto tj koło 1400 do ręki a że
        premii mam 2500 nawet do 3000 to nikogo nie powinno interesować
        s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
      • Gość: jarek praca przy korycie - bezcenna IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.09, 07:43
        za wszystko inne zapłacisz kartą MC. 1500zł netto to płaca śmieszna ale podsłuchane informacje w takiej pracy moga szybko zaprocentować.
      • Gość: angrusz1 Ot i skala bezrobocia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 08:24
        a przy okazji :"z certyfikatami językowymi." ,

Jakie to certyfikacy i ile warte .

Czy CAE albo Toefl ibt ?
        • wycofany I jak zawsze 500 durnych komentarzy 22.08.09, 08:56
          napisanych przez forumowych pasozytow i nierobow - jak to mozliwe,
          ze ludzie chca pracowac za 1500, tak jakby mieli inne mozliwosci
          • Gość: Ja Re: I jak zawsze 500 durnych komentarzy IP: *.chello.pl 22.08.09, 09:59
            krótko i merytorycznie

Wszystkim pracodawcą w Polsce wielki CH.UJ w dupsko
      • Gość: herman 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.kompus.3s.pl 22.08.09, 10:25
        IDIOCI aż tyle frajerów.
      • Gość: AK 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.jmdi.pl 22.08.09, 11:11
        to netto wyjdzie niewiele wiecej niz zasilek dla bezrobotnych
        jesli ludzie po studiach ida do takiej pracy za taka kase, to sie chyba nie
        szanuja
        sorry, ale w tesco na kasie placa wiecej
      • Gość: SZAJSER 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.e-wro.net.pl 22.08.09, 15:34
        TO JEST UUURWA SZOK, PO PROSTU SZOK, W TYM KRAJU NIE DA SIE ZAROBIC, I CO TA SEKRETARKA MA UUURWA WZIASC TERAZ KREDYT I MIESZKANIE KUPIC I ZALOZYC RODZINE ?????? PYTAM SIE SZAJBUSOW KTORZY RZADZA, PYTAM SIE WAM TUSK I INNE WARCHOLY GDZIE TU JEST SENS, CO CI LUDZIE MAJA ROBIC, CO JEST DO CHOLERY W TYM KRAJU, BO JUZ BRAK MI SLOW, OSTATNIO PISALI ZE MIESZKANIA W BERLINIE O POLOWE TANSZE NIZ U NAS, CCHRYSTUSIE GDZIE JESTES, W TAK KATOLICKIM KRAJU GDZIE JEST BOG???? CO NA TO KOSCIOL, CO NA TO KOSCIOL ZE LUDZIE ZEBRZA ZA 1000ZL !!! ALBO SIE PRZEJADE NA WIEJSKA ALBO SIE POLEPSZY.
        • inz_mech Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych 22.08.09, 18:30
          Po pierwsze-nikt nie musi pracowac za tyle jak mu nie odpowiada. Po drugie,
          wymaganiem formalnym bylo posiadanie wyksztalcenia sredniego, a jesli zglaszali
          sie ludzie z wyzszym to ich problem-jesli na stanowisko wystarcza srednie to nie
          widze powodu zeby placic wiecej ludziom z wyzszym wyksztalceniem, jesli chca
          pracowac za tyle to ich problem. Widocznie te dwa fakultety i certyfikaty
          jezykowe nie sa wiele warte skoro ludzie chca pracowac za tak smieszna stawke.
          Mozesz sie przejsc na wiejska, ale nie sadze aby to pomoglo.
      • Gość: pb 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.09, 21:04
        oni sa poj........
      • Gość: kkk 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.sk4.am.poznan.pl 24.08.09, 07:55
        A jeśli np. ktoś cały czas szuka pracy, ale nie może dostać lepiej
        płatnej to co ma niby zrobić? Bo za coś żyć przecież trzeba. Nie
        można czekać nie wiadomo ile i gryźć kamienie a mieszkać pod mostem.
        Jak byście mieli wybór zarabiać 1500zł i nie zarabiać nic to co
        wtedy? Nikt mi nie zafunduje jedzenia ani nie da dachu nad głową za
        darmo.
        A polityka w naszym kraju jest dla mnie chora. Bo pracodawcy
        twierdzą albo, że mam za wysokie kwalifikacje na dane stanowisko
        albo że mam kwalifikacje dobre ale nie wystarczające doświadczenie
        zawodowe. Tylko, że jak ja mam to doświadczenie zawodowe zdobyć
        skoro każdy odpowie mi tak samo.

Jeśli chodzi o rekrutacje w takich Wojewódzkich instytucjach to ja
        próbowałam 3 razy. Za każdym razem byłam zaproszone na rozmowę
        kwalifikacyjną i za każdym razem nic z tego nie wyszło. Na jednej
        rozmowie proszono mnie nawet o podpisanie listy, że na tej rozmowie
        byłam. Twierdzę zatem, że z góry wiadomo kto zostanie przyjęty a
        cała ta rekrutacja to farsa.
      • Gość: Joanna 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: 160.83.30.* 24.08.09, 08:45
        Ojjj, jakieś to dziwne... nie sądzę, żeby naprawdę ktoś przy
        zdrowych zmysłach odpowiedział na taką ofertę będąc absolwentem
        dwóch kierunków studiów...
        • Gość: dddssssaaaa Re: 1500 zł brutto i sześciuset chętnych IP: *.chello.pl 25.08.09, 20:24
          a jak jest absolwentem politologii i np historii to co ma robić?
          musi szukać takiej pracy . pewnie to o takich absolwentów chodzi .
          bo watpie że o absolwentów iformatyki , medycyny lub prawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka