Gość: Oszukany
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
24.08.09, 10:09
Wrocław, szpacza 36
Ta firma to jedna wielka ściema!!!!!
ogłaszają sie co tydzień w wyborczej pod roznymi ogłoszeniami (3 osoby do działu handlowego, obsługi klienta, sekretarki,5 osób na magazyn) są rózne nr tel. i wszystkie do jednego biura i okazuje sie ze wszystkich biorą.
Najpierw wszystkich zapraszają na rozmowe na 17:30, ludzi bardzo duzo było jak przyszedłem, rozmowa trwa około od 3 do 5 min. Na rozmowie kolo opowiada bajki, nic o firmie nie mowi, ze praca bedzie albo w biurze albo w innej lokalizacji tej firmy (obsługa klienta, dział promocji i reklamy) - nic bardziej błędnego!!!
Po rozmowie umawiają na dzien szkoleniowy, oczywiście pod krawatem. no i wyjazd!!! nic nie mowią oczywiście. Próbowałem sie dowiedzieć gdzie jedziemy i po co, co będziemy robić, to usłyszałem, ze do innego miasta, kazde moje pytanie pozostało bez odpowiedzi, nikt nic nie chciał powiedziec, tylko mowili, ze "dzisiaj naszym miejscem prace będzie (inne miasto)"
Dopiero jak wysiedlismy w innym miescie w centrum, to usłyszałem, ze firma sprzedaje kosmetyki - nie ma innych działów!!! nie ma zadnych stanowisk w tej firmie!!! jest tylko menager, sekretarka, magazynier - wszystko juz obsadzone!!!!!!
ŚCIEMA!!!!! wywożą ludzi do innych miast, bajki opowiadają i na siłę próbują pokazać jak sie ludziom wciska szajs za 25zł!!! Strata CZASU!!!!!!! Ps. nawet umow nie podpisują z ludzmi tylko jakieś pełnomocnictwa!!!