matylda222 Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 11.01.06, 20:19 niezle bylo wiadomo komu,teraz bedzie moze sprawiedliwiej.Wielu zdazylo nas spoleczenstwo okrasc i poki co bezkarnie.A co z tymi co zdazyli w starych strukturach ? nieszczesliwi ci co nie zdazyli i teraz kajaja sie przed spoleczenstwem a miasto np.Mielec zaplaci z kieszeni podatnikow np 5oooootys zl zamiast chociazby nakarmic glodne mieleckie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
biankalow Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 12.01.06, 11:10 ja mam tylko nadzieje, ze Ziobro zrobi cos, zeby dac popalic gnojom (patrz: bandziorom z blokowisk, ktorym odzywki na silce uderzaja do lysych glow, prymitywnym pseudokibicom, zlodziejom samochodow, kieszonkowcom, sprawcom wszelakich rozbojow) wyrok po 48 godzinach (chyba) i do pierdla...moze tam nie bedzie im sie nudzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 12.01.06, 15:26 Ja tam nie byłbym aż tak weilkim optymistom, że oto zmienił sie rzad i nagle bedziemy mieli kolejny cud na WIsłą. Póki co, panowie polityce marnują czas i nasze pięniadze na wodzenie sie za łby i udawadnianie kto bez kogo nie będzie mógł istnieć i kto co będize mógł zdziałać, no i na straszeniu siebie nawzajem przyspieszonymi wyborami. Zaś PiS konkretnie póki co to stara sie zgromadzić w swoim ręku całą możliwą włądzę bo kto wie co sie wydarzy za kilka dni lub miesięcy. ZAś większość ustaw i propozycji nastawione jest obecnie na zyskanie na popularności w razie kolejnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 12.01.06, 18:15 Taa... PiS ci da, nawali i nasypie ! Jak w tej starej rymowance "chcesz cukierka? idź do Gierka, Gierek ma to ci da!" . Nie wierzylem ani trochę w obietnice wyborcze PiS. A teraz nie wierzę jeszcze bardziej gdy przyglądam się tej kotłowaninie. Syf. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 02.02.06, 18:13 swiete slowa - i co lepsze - po kazdym sadzie 48 godzinnym kazdy kolejny sad to juz bedzie recydywa - a tacy maja juz bardziej przerabane Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 12.01.06, 21:18 I daje, takiego bajzlu i cyrku jaki odstawia PIS w sejmie dawno nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 21.01.06, 12:21 Jestem zaskoczony i zdumiony opiniami na Forum na temat PiSu.Jak wam nie wstyd niewdzięcznicy, W podkarpaciu na PiS głosowało 75% w tym i wy a dzisiaj jak maja przejciowe kłopoty to ujadacie na nich!!!!. Byliście nie przytomni jak były wybory a dzis przywróciło wam rozum? a w poprzednich wyborach najwiecej na podkarpaciu głosów miał kto? -no kto? --- Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 21.01.06, 12:50 ...dziunek spokojnie ... ...każdy wypowiada się za siebie ...nikt nie bierze odpowiedzialności za średni moherowy elektorat na podkarpaciu !!!! ..Kaczyńscy "dają ciała" w jakimś niewiarygodnym stylu ..- coś się z nimi "porobiło" ? .. żal mi ich bo się już pogubili --> i to wszystko --. puki co absolutnie nie rozumię nic z ich polityki!!- może mnie oświecisz ...antymoherowyjulek.. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 24.01.06, 12:12 Wyluzuj dziunek, po co te emocje? Jak widzę nie tylko sam PiS ale i jego wyborcy nie potrafią rozmawiać rzeczowo i bez emocji. Nie głosowalem na PiS, mogę sobie na nich ujadać ile mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz głosowałem na PIS 24.01.06, 12:25 Głosowałem na PIS i jestem bardzo rozczarowany postawa, ktora reprezentuja politycy tej partii oraz innych. Idac do wyborow, kazdy z nich mial usta pelne frazesow, tak pieknych ze uwierzylem w to ze PIS, jak partii odnowy moralnej, pokaze nowy styl rzadzenia, ze ludzie tej partii dorosli do rzadzenia, do brania odpowiedzialnosci za nasz kraj. No coz, gleboko sie rozczarowalem PIS- em, PO i cala reszta. Teraz doskonale widac jak malostkowi ludzie sa w PIS i w PO, oni nie mysl o panstwie, o narodzie, a tylko o tym zeby zdobyc jak najwiecej wladzy. Rozgrywajacy sie od 4 miesiecy polityczny teatrzyk jest zalosny, budzacy wstyd i odraze. Gdy dojdzie do kolejnych wyborow, to nie oddam glosu na PIS. Nie wiem czy pojde do wyborow. Wstydze sie tego ze glosowalem na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 25.01.06, 07:12 będzie tak póki prawdziwi parlamentarzyści nie powstaną. Czyli nie byle gnojki, peirdoły grochowe granatem od pługa oderwane, ale ludzie wykształceni, stali w poglądach, patrioci, uczciwi... Marzenia? No cóż - jestem marzycielem, ale jest to realne. A tak, skoro byle miernota może wystartować w wyborach, starać się o miejsce w parlamencie I BYĆ WYBRANYM, to cóż... miernoty na takich głosują. Pozostali próbują głosować na innych, lub nie głosują wcale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 03.02.06, 19:06 NO tak, ale skoro głosujących nazwyasz miernotami to jak nazwiesz tych którzy nie głosują wogóle i przez to takie inne miernoty wchodzą do parlametu?? Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 05.02.06, 11:03 Czuję skrajne obrzydzenie jak czytam artykuły o tym co oni wyprawiają. Roztrwonili kredyt zaufania w rekordowym czasie. Nawet AWS tak szybko się nie udało. Myślałem, że po rządach SLD-PSL już nic gorszego nie może być. A tu proszę - teraz mamy rządy szarej eminencji z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: PiS da nam wszystkim - i będzie nieźle. 05.02.06, 13:04 Żałosne i żenujące jest to co dzieje sie na arenie politycznej w kraju. Warcholstwo i prywata. Wstyd. Zmniejszyc liczbe posłów i senatorów. Ograniczyc do minium. Będzie taniej i sensowniej. Może prędzej sie dogadaja. Dopuki nie wykształci sie prawdziwych polityków nie będzie dobrze. Rządzą ludzie przypadkowi, nie prygotowani do podejmowania decyzji. Kierują sie intuicja i własnym interesem, a nie wiedzą i doświadczeniami historii.Poza tym takich mamy posłów jakich zesmy wybrali. Podobnie zreszta jak w wyborach telekamery - mamy Dode przed np. Kombi. Żenada.To jest obraz polskiego społeczeństwa. w końcu ktoś jednak głosował. Odpowiedz Link Zgłoś