Dodaj do ulubionych

Błędowski prezydentem

05.03.06, 11:43
Jak tak śledzę tę niemrawą dyskusję, o tym kto byłby najlepszy na prezydenta
i na dodatek nie widzę żadnego dobrego kandydata to chce mi się rzucić
wyzwanie "Błedowski na prezydenta" . Jak obserwuję od paru lat jego
działalność, co by nie powiedzieć osiągnął sukces o jakim inni mielczanie
mogą tylko marzyć, jak widzę że przy tym sukcesie nie idą za nim żadne afery
to tylko chce mi się napisać - czego szukacie jak macie Błędowskiego. Nie
naeży chyba do żadnej partii, nie jest umoczony w śmierdzące układy. Tylko
żeby chciał.
To forum ma zbyt mały zasięg więc pewnie będzie to głos wołający na puszczy.
Ale wołam - Błędowski na prezydenta.
Żeby to nie
Obserwuj wątek
    • nina_love Re: Błędowski prezydentem 06.03.06, 08:00
      A ja nie - bo mi gość raz kit wcisnął ...
    • dziunek7 Re: Błędowski prezydentem 06.03.06, 09:07
      Bordo5 napisał:
      Błedowski na prezydenta" . Jak obserwuję od paru lat jego
      działalność, co by nie powiedzieć osiągnął sukces o jakim inni mielczanie
      mogą tylko marzyć.
      Bordo5 bądz precyzyjny a napewno o tym wiesz,że szefem Błędowskiego w czasie
      tworzenia zasad funkcjonowania SSE był Chodorowski.Szanuję pana Błedowskiego i
      zgadzam się z twoja opinią o nim ale "obiektywizm ponad wszystko" Chodorowski
      też tworzył. Teraz go opluwają z Aeroklubu o Park Przemysłowy to też pewnie
      maczał palce.. w nowe miejsca pracy. Piszę o tym bo nie zgadzam sie z ogólną
      opinią, że każdy rządzący nami to kretyn.
    • karma1 Re: Błędowski prezydentem 06.03.06, 17:14
      Taaa, i będziemy mieli w Mielcu kolejna w Polsce Putynię Błędowską, hehehe. To
      był żart, jakby ktoś nie zauważył, ale z podtekstem. Afery azs maja to do
      siebie, że nie ujawniają się od razu tylko po jakimś czasie. Nie twierdzę, broń
      Boże że p.Błędowski jest zamieszany w jakies, ale to że nic nie wiadomo o tym
      wcale nie musi automatycznie oznaczać, że wszystko jest cacy. No ale wolny
      kraj, wolny wybór - ja jestem na NIE
      • jul.s Re: Błędowski prezydentem 07.03.06, 15:43
        ....nie wypowiadam się na temat .."B. na prezydenta" ...

..ale poraził mnie geniusz gościa .."karma" ty jesteś geniuszem polityki godnym
        twoich mentorów - i nie wypieraj się - może nawet nie jesteś tego świadom ale
        wypowiadasz się sciśle wg wzorów ,-obłudnych , stosujacych pokrętną
        argumentację polityków których jest wielu / przychodzi mi teraz na myśl np.
        kurski , kiedyś miller , lepper nie bo jest niedouczony/ ....---->

...najpierw plujesz , rzucasz błotem ,- następnie mówisz że jesteś kulturalnym
        gościem i nic niestosownego nie powiedziałeś ..

...to jest obrzydliwie prymitywne ....zastanów się ...wylewaj swoją "żółc" na
        jakimś innym rynsztokowym forum .

--> nie zniechęcaj ludzi do odwiedzania mieleckiego forum

--> jak cię boli główka bierz ibuprom jeżeli masz nadkwasotę to bierz
        ranigast - to jest bez recepty i podobno pomaga -->

" żółć neutralizuje też miłość ,- pieszczota,- kot czy pies w domu ,- dobre
        zimne piwko wieczorem --> słowo dobrze radzę

--> moje nowe hasło
        " najpierw miłość i pieszczota dopiero potem
        polityka i krytyka "

......radosnyjulek....pozdrawiam cię karma
        • karma1 Re: Błędowski prezydentem 07.03.06, 17:07
          Julek, oprzeczytaj sobie uwazne to co napisałeś i potem pomyśl co może
          oznaczać "Przyganiał kocioł garnkowi". Akurat ty użyłeś tutaj tyle "miłych i
          czułych" epitetów pod mom adresem, że ja nawet do pięt Ci nie dorastam w
          kategorii "dopieprzyć przedmówcy". acha, i jeszcze jedno trudne słowo -
          "projekcja". To wmwianie komuś cech którymi sami jestesmy hojnie obdarzeni. To
          też sie tyczy ciebie.Napisałem tylko dwa zdania na temat: dlaczego uważam że
          MArcin Daniec jest w porzadku, a ty bluznąłeś taką "gadką' w moim kierunku, że
          poczułem sie jak na posiedzeniu sejmu. U ty bezczelnie jeszcze mówisz o
          miłości?? CHyba włąsnej lub do swojego urażonego ego.
          Ps. Acha, nie tyle radosny co raczej "żałosny" Julek - powinno byc pod Twoim
          postem, żałosny zwłaszcza w widzeniu wszędzie polityki i komuchów.
    • dziunek7 Re: Błędowski prezydentem 07.03.06, 23:30
      Jul musze stanąc w obronie Karmy. Nie powinieneś go krytykować. Ja tak kiedys
      robiłam ale zastanowiłam sie kto to moze byc Karma? co to za osobowość? i wiesz
      co wymysliłam. Karma to jest wzorzec pracownika dawnego WSK, dzisiaj pewnie
      pracuje na "lotniczym", kiedys wielki człowiek bo wielka firma , dzisiaj
      rozczarowany, bo tam został , a tam nic nie będzie....Ten gatunek musi wyginąć,
      juz nie umie mysleć pozytywnie z nastawieniem na sukces. Karma ja stamtąd
      uciekłam i żyje normalnie... Spróbuj i ty. Jeśli umiesz cos robić... poza
      miejscem gdzie teraz siedzisz.
      • jul.s Re: Błędowski prezydentem 08.03.06, 14:23
        .....jak można do kobiety pisać "dziunek" no wyjaśnij mi to ...
        ..."dziunia" brzmi zbyt pretensjonalnie
        • karma1 Re: Błędowski prezydentem 09.03.06, 16:50
          Dziękuję za portret psychologiczny Dziunia, ale psycholog z CIebie, wybacz
          sformułowanie, "jak z koziej dupy trąbą" (mam nadzieję, że sie nie obraziłaś:))
          Otóż, nie mam nic wspólnego ani z byłym WSK, ani z przezmysłem lotniczym bo jak
          WSK sie rozpadało to ja jeszcze w szkole byłem i grzecznie się uczyłem. Dzięki
          temu mam teraz pracę i to bez "pleców" i łapówek, i jeszcze dodatkowe źródłą
          dochodów pozwalajace mi i sensowne życie i na swoje zainteresowania. ROzumiem,
          że jak ktos nie ma pracy to przede wszystkim szuka mozliwości zarobku. Ale
          Mielec pod względem bezrobocia nie wypada wcale najgorzej, a poza tym jak ktoś
          naprawde coś potrafi i CHCE znaleźć prace to nawet dziś bez kolejnych wielkich
          inwestorów jest w stanie ją znaleźć i żyć na poziomie. NAjbardziej obaawiam sie
          tego, że kolejni inwestorzy znów będą szukali "murzynów" do najprostrzych prac
          za psie pieniądze. JAsne, że jak sie nie am niczego to dobre i to. Ale mówicie
          tyle o perspektywach do młodych ludzi. CO to za perspektywy po skońćzeniu
          dobrej wyższej uczelni i majac np. dyplom magistra+dwa jezyki+dwa
          fakultety+diabli wiedzą co jeszcze - praca 8 godzin na "taśmie" albo jako
          magazynier za 600 zł miesięcznie??
          • jul.s Re: Błędowski prezydentem 09.03.06, 20:59

...jesteś dobry to masz pracę

< "..w szkole byłem i grzecznie się uczyłem. Dzięki
            > temu mam teraz pracę i to bez "pleców" i łapówek, i jeszcze dodatkowe źródłą
            > dochodów pozwalajace mi i sensowne życie i na swoje zainteresowania.>

nie masz pracy w Polsce

....jesteś dobry ,jesteś zdolny, znasz język jedżź do Irlandii ,Wielkiej
            Brytanii albo bądź politykiem -->

--> ty masz zadatki na polityka !!!!
            --mówisz jestem zadowolony ale...????!!! i zaczynasz truć !!!!

>Ale mówicie
            > tyle o perspektywach do młodych ludzi. CO to za perspektywy po skońćzeniu
            > dobrej wyższej uczelni i majac np. dyplom magistra+dwa jezyki+dwa
            > fakultety+diabli wiedzą co jeszcze - praca 8 godzin na "taśmie" albo jako
            > magazynier za 600 zł miesięcznie??

---> Ty drogi "karmniku" nie będziesz w zyciu nigdy zadowolony --> taki już
            jesteś typ --> dlatego mowię --> dziewczyny , piwo , szybowce , narty , ...itd..

i przestań truć , marudzisz jak stetryczały 60 latek a pewnie masz wiele
            mniej ...do dzieła "syńciu" --> na dziewczyny i piwko !!!!

....starypierdzieljulek...
            • karma1 Re: Błędowski prezydentem 10.03.06, 16:56
              Bełkoczesz Julek, wogóle nie rozumiem co ty piszesz - bawisz się w falietoniste
              czy jak. Jak jest tak pięknie i cudownie to po jakiego diabłą nam jakiś PArk
              Przemysowy, inwestorzy, nowe miejsca pracy i wogóle cała ta rozdmuchana
              dyskucja. I wogóle po co nam nowa rada miasta skoro ta jest taka cudowna i
              wszystko jest doskonałe??
          • dziunek7 Re: Błędowski prezydentem 09.03.06, 22:52
            Karma nie obraziłam sie bo nie podejrzewałam, że wzniesiesz sie na wyżyny
            kultury osobistej i powiesz co myślisz bez inwektyw. taki jesteś... zasmuciłes
            mnie jedynie, bo mówisz, że jesteś młodym wykształconym a jestes koszmarnie
            niezadowolony, zdegustowany , kontestujesz dobre pomysły ... taką mamy mieć
            młodzież? do tego prostacki nie!!!!!
            • karma1 Re: Błędowski prezydentem 10.03.06, 17:38
              A ty masz nadmierne rozdmuchane swoje ego i nie potrafisz przyjąc słowa krytyki
              pod swoim adresem. Zaś powiedzenie "jak z koziej dupy trąba" nie jest
              obraźliwe, ani chmaskie jest to powiedzenie obiegowe mówiące że ktoś sie na
              czymś nie zna. Tak jak ty na psychologii, a wnioskuje to po twojej nieudanej
              analizie psychologicznej mojej osoby. A jeśli chodzi o dobre pomysły, to do tej
              pory nie doczekałem sie Twojej analizy pomysłu Ośrodka Szkolenia na Lotnisku
              zamiast śmierdzących fabryk o czym mi się coraz więcej w prasie. Póki co, TY
              tez tylko krytykujesz a nic kompromisowego nie potrafisz przedstawić.
              A teraz przykłady Twojego "kultaralnego" zachowania na forum i optymizmu
              zyciowego (że niby wszystko CI sie opdoba): "Nie chrzań farmazonów
              Karma...", "Byliście kiedyś w naszym muzeum? Co oprócz aparatów fotograficznych
              można tam spotkać? I czemu ma służyć wydawanie kasy na 5 pracowników, co oni
              tam robia? Nie mądrzej do przodu myśleć?" "283 ty może iloraz masz wysoki ale
              jesteś prymityw", "To mogło być skomplikowane dla ciebie pilocie. Spadłes w
              przeszłości na główke, co nie..? "Jestem lekko osłabiona.Chciałam dzieciątko
              zapisać do przedszkola(od wrzesnia )i nie ma juz miejsc", "ale może twoje
              dziecko będzie musiało jechac do Hiszpani pracować bo p.Kazik Marcinkiewicz
              załatwił zgodę na prace dla Polaków.Słyszysz co oni robią !!!"Nie lubię mądrali
              poprostu", "Osnowski tak bredzi, że naddaje sie tylko do sejmiku wojewódzkiego
              bo w sejmie juz był..."
              Widzisz sama, że też jestes "niezadowolona", ale prezcież to chodzi -
              rozmawiamy na forum o jakichś problemach, a więc chyba logiczne że coś sie
              komuś (mnie) nie podoba (dlatego jest to problem, z definicji). Ty biadolisz,
              że jest bezrobocie, a ja narzekam, że zbudowanie kilku nowych fabryk "z taśmą"
              i tak nie da szans realziacji młodym ludziom. Jak mają juz tak charowac to woą
              to robić za granica za 5 razy większą kasę. Spróvuje oddzielić swoje prywatne
              animozje w stosunku do mnie od faktycznych problemów. Ale najpierw trzeba
              zrozumieć, że nie jest się pępkiem świata, nie zawsze ma sie racje i nikt nie
              ma prawa krytycznie wypowiedzieć się na nasz temat.
              • dziunek7 Re: Błędowski prezydentem 10.03.06, 19:34
                Błędowski na prezydenta- popieram. Karma przyjacielu podszedłeś solidnie do
                analizy mojej osoby- wyrazy uznania. Moja krytyka twojej postawy wobec życia
                wynikała z zaskoczenia, że teraz okazało sie jesteś młodociany a byłam pewna po
                tym co mówisz,ze masz 57 lat i jesteś smutnym gościem który czeka na
                świadczenia przedemerytalne, pełny stres, żona ma swój telewizor itp itd
                rozumiesz...Ale oki, tylko nie używaj brzydkich wyrazów, bo wydaje mi sie
                znowu, że jesteś brygadzistą np. w BRW, a nie chciałabym. Co pomysłów Centrum
                Szkolenia pilotów (czy coś w tym stylu)to dobry pomysł tylko nie zamiast Parku
                tylko obok. I tyle na ten temat.Przeczytaj ostatnie Korso, niezłe analizy
                kosztowe pokazano. Utrzymanie lotniska kosztuje 1mln zł. Tylko nie mów że to
                nie problem...Zawieszamy broń. Powodzenia. Chodorowski na prezydenta!!!
                Osnowski do szkoły!!!Kozdęba do przedszkola!!! TO WSZYSTKO nie żeby cie
                denerwować> Ja tak myślę!!!
                • karma1 Re: Błędowski prezydentem 11.03.06, 00:34
                  Korso niestety nie jest zbyt wiarygodna gazetą. Przykład - napisano w artykule
                  że Aeroklub wykonał sto kilka lotów. Nie mam pojęcia skąd wzieli te dane
                  (zauważ, że nikt sie nie podpisał pod ani nad artykułem), podczas gdy samych
                  startów i lądowań zamolotwów było ponad 200, a do tego ponad 2000 startów i
                  lądowań szybowców, więc doprawdy nie mam pojęcia skąd oni birą dane, z
                  księżyca??
                  I jeszcze krótko sprawa utrzymania lotniska - znów mijanie się z prawdą bądź
                  niuctwo osób, które wzieły sie za pisanie tego artykułu. Jak może wam wiadomo,
                  lotnisko w Mielcu dostało (na razie "na wyrost") status lotniska publicznego. A
                  według prawa (art. 7 ust. 1 pkt 3 ustawy z dnia 12
                  stycznia 1991 r., o podatkach i opłatach lokalnych (z pózn. zm.), z podatku od
                  nieruchomosci zwalnia sie budynki, budowle i zajete pod nie grunty na obszarze
                  czesci lotniczych lotnisk uzytku publicznego. Nwet gdyby lotnisko w Mielcu nie
                  było lotniskiem publicznym to obecnie trwają prace nad zmianami w prawie w celu
                  własnie rozwoju lotnictwa w Polsce w których między innymi Proponuje sie
                  rozszerzyć mozliwosc zwolnienia z podatku od nieruchomosci równiez niektóre
                  lotniska nie bedace lotniskami uzytku publicznego, w szczególnosci zas lotniska
                  wykorzystywane głównie do prowadzenia działalnosci w zakresie szkolenia
                  lotniczego. Zmiany te mająwejsć w życie jeszcze w tym roku. A więc okazuje się,
                  że lwia częśc kosztów utrzymania lotniska czyli podatki odpadają lub jest duża
                  szansa że odpadną. To nie wszystko. W tym samym dokumencie, czyli "PROPOZYCJE
                  KIERUNKOWYCH ZMIAN LEGISLACYJNYCH W ZAKRESIE LOTNICTWA CYWILNEGO" zatweirdzonym
                  prezz sekretarza stanu MInisterstwa Transportu i Budownictwa proponuje się
                  zmniejszenie obciazen dla lotnisk lokalnych przy zachowaniu odpowiedniego
                  poziomu bezpieczenstwa i ochrony proporcjonalnie do skali prowadzonej
                  działalnosci. A więc niekoniecznie potrzeba bedzie ciezkich milionów na to aby
                  doposażyc lotnisko, tak aby zatwierdził je Urząd Lotnictwa Cywilengo jako
                  lotnisko publiczne. Takie są fakt, które nasze władze albo nie znają
                  (nieusctwo??) albo ukrywa przed nami, mamiąc prostych ludzi rzekomymi dużymi
                  kosztami utrzymania lotniska.
                • karma1 Re: Błędowski prezydentem 11.03.06, 00:35
                  A ponieważ Pan Będowski też w tej całej dezinforamcji macza palca a więc ja
                  jego jako prezydenta Mielca nie widze na tym stanowisku, właśnie przez
                  nierzetelne informowanie i ukrywanie faktów. Jak taki ma być prezydent to ja
                  prosze państwa wysiadam na najbliższym przystanku
                  • jul.s Re: Błędowski prezydentem 11.03.06, 17:00
                    ..nie wysiadaj ,przesiądz się tylko i jedź na Białoruś ..
                    • karma1 Re: Błędowski prezydentem 13.03.06, 17:41
                      Znów na jaw wychodzi to, że potrafisz tylko dyskutowac o poglądach i cytatach.
                      Jak sie mówi rzeczowe argumenty to słowem sie nie odezwiesz bo jesteś za cienki
                      zeby podjąć dyskusje. Szafujesz tylko haseałkami typu "socjalista", "rozwój"
                      cytujesz "Wprost", wciskajac mi co mam czytać (na szczęscie ja infromacje biorę
                      z internetu, suche fakty bez indoktrynacji, wystarczają mi do wyrobienia
                      swojego zdania, ty widze musisz sie podpierać czyjąć wizją świata!). I
                      jeszcze "błyskasz" cytatami poetów. ALe na Białoruś to bardziej Ty sie
                      naddajesz ze swoja wizja "rozwoju". TO co ty chcesz promowac w Polsce
                      (przemysł, fabryki, "taśmy") w krajach bogatych przerabiali 50 lat temu. Teraz
                      z czego naprawde żyją te kraje to rozwiajanie nowych technologii,
                      telekomunikacja, informatyka, logistyka i zarzadzanie, a od "brudnej roboty"
                      mają chińczyków, ukraińców i polaczków, takich jak ty dla kórych najwiekszym
                      marzeniem jest, aby przyjechał bogaty wójek z Ameryki i zbudował nam kolejną
                      fabryke zanieczyszczającą środowsko dajac prace 30 osobom za 500 zł. A
                      najlepiej składowisko odpadów niebzpiecznych - nie narobić się a dużo kasy
                      można dostac. Jeśli tak wygląda Twoja wizja rozwoju i dobrobytu w Polsce to
                      może ty sie jednak przesiądź i jedź do Kongo - tam z Twoimi poglądami
                      zostaniesz od razu obwołany prezynetem a może nawet królem!!
    • bordo5 Re: Błędowski prezydentem 13.03.06, 18:31
      Szanowni Panowie Karma i Jul
      Dajcie sobie po razie w realu i skończcie tę durną pyskwkę nie na temat
      AHOJ
      • jul.s Re: Błędowski na aut - do bordo 13.03.06, 21:33
        ---bordo
        • karma1 Re: Błędowski na aut - do bordo 13.03.06, 21:42
          Właśnie, pierwszy raz sie z Tobą Julek zgadzam. Akurat Pan Błędowski był
          głównym powodem naszej wymiany poglądów, a zreszta każdy post zaczyna kiedyś
          żyć własnym życiem. Ja tez juz napisałem, dlaczego Pana B na pewno nie
          poparłbym w wyborach
    • biankalow Re: Błędowski prezydentem 16.03.06, 13:01
      Bledowski? tan pan bedzie kandydowal na prezydenta? hmm.. jak dla mnie malo
      przebojowy. jakis taki bez zycia
      • jul.s Re: Błędowski prezydentem 16.03.06, 17:29
        ..muszę odpowiedzieć dlaczego Pan Błędowski nie nadaje sie na prezydenta --
        - bo ma wąsy - jak je zgoli to bedę na niego stawiał !
        ..julek..
    • biankalow Re: Błędowski prezydentem 17.03.06, 13:02
      a pani prezydentowa :(((
      • dziunek7 Re: Błędowski prezydentem 17.03.06, 15:48

Jul co ty masz taką alergię na wąsy? Nie lubisz sie całować z wąsaczami? bo Cię
        miziają i Cię łaskocze? :)
    • awz3 Do Bordo5 17.03.06, 20:41
      Napisałeś że śledzisz poczynania pana Błędowskiego od kilku lat,a ja proponuję
      prześledzić kilkanaście. W głowie mi się nie mieści że aparatczyk który na
      łamach Głosu Mieleckiego w połowie lat 90 kiedy Mielec miał swoje 5 minut miał
      czelność przyznać się w 2 wywiadach do tego że wygonił z Mielca min.Opla i
      Isuzu jest teraz kandydatem wysuwanym przez kogokolwiek. Od 10 lat powinien
      mieć wilczy bilet w Mielcu
      • dziunek7 Re: Do awz3 17.03.06, 23:22
        Jak to mówi radny Osnowski- jestem zdumiony twoją oceną Błędowskiego.żonę ci
        uwiódł, że takie ciężkie działa wyciągasz. Myślisz że ludzie nie widzą własnymi
        oczami i nie umią ocenić obiektywnie człowieka. Twoja pisanina pasuje mi do
        zdania jakie tu wygłosł JUL". bardziej ktoś jest znany, im większym
        cieszy się uznaniem,
        tym lepszym jest obiektem do odreagowania frustracji przez sfrustrowanych
        prostaczków, którym Pan Bóg przydał zbyt dużą dozę ambicji, ale dla równowagi
        poskąpił talentu......"

wg. ciebie Błędowski "aparatczyk" powinien dostac wilczy bilet a Smaczny
        sekretarz PZPR całe życie na Prezydenta. Zostań w Kaliszu.

• bordo5 Re: Do Bordo5 18.03.06, 19:04
        Mój szanowny adwersarzu . Ja wcale nie robię sobie jaj popierając pana
        Błędowskiego. Nie wiem skąd dysponujesz takimi dokładnymi informacjami, może
        pracowałeś w ARP w Mielcu i już nie pracujesz . To wyjaśniało by twoją
        zjadliwość. Nie wiem czy można było zatrzymać tę czy inną firmę (ty może wiesz)
        ale wiem, że streffa mielecka jest jednym z najpięknieszych obszarów
        przemysłowych w kraju. Nie wiem czy pamiętasz te zielone pola wokół WSK, tę
        rozpacz 1992 roku, tę beznadzieję ludzi i miasta. Łatwo ci rzucać oskarżenia .
        Jednak za nimi nie stoi nic lub bardzo niewiele. Może Błędowski robił błędy,
        każdy robi, popatrz jednak bez zaślepienia i bez zawiści na to co powstało i
        nadal powstaje , mimo oporów różnych dupków. Oczywiście , ludzie zarabiają za
        mało alebędą zrabiać więcej bo powoli brakuje rąk do pracy. jeśli chcesz
        zadekretować wysokość zarobków jedź na Białoruś. Wybraliśmy kapitalizm, może ty
        nie wybierałeś, i to niesie za sobą nie tylko pełne sklepy ale i brak
        pieniędzy. Jedź do USA, do Anglii, choć nie jestem za wyjazdami zdolnych
        młodych ludzi to może lepiej jak pjedziesz i tam popracujesz. Może pójdziesz
        do Garwolina i popracujesz w tej dgospodarczej potędze. Zarobisz jako fizyczny
        1200 zł, Będziesz zadowolony? A kirchoffa do strefy właśnie ARP pod wodzą
        Błędowskiego ściągnęło. Żre przy okazji Pan Soboń uwił sobie ciepłą posadkę i
        wypiął się na ARP to już jego sprawa.
        Zastanowiłeś się co w porównaniu z Błędowskim zrobił Paprocki , nic. Co zrobił
        Smaczny? ma wspaniałe drogi w powiecie. Powinien razem z Deptuła wisieć jako
        sztandar nieudolności
        Pozdrawiam Cię w twojej zajadłości
        AHOJ
        • dziunek7 Re: Do Bordo5 18.03.06, 21:59
          Bordo mamy widzę zbliżoną ocenę ARP i P. Błędowskiego ale to twoje "AHOJ"
          trochę mnie niepokoi. Czy ty przypadkiem nie miałes niewłaściwych przodków ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka