Dodaj do ulubionych

Gdzie na aeorobik??

05.07.06, 14:20
mam ohote sie wybrac na aerobic, wiece gdzie sie odbywaja i ile kosztują?
Obserwuj wątek
    • ewa149 Re: Gdzie na aeorobik?? 05.07.06, 14:37
      chyba o 18,30 w poniedziałki i czwartki lub wtorki i czwartki w hali sportowej,
      wydaje mi sie , że na tablice ogłoszen pisało bezpłatnie, ale ja w zeszłym roku
      płaciłam 5 zł.
      sprawdz dokładnie na tablicy ogłoszen hali MOSIRU
      aerobic jest równiez w Hotelu Polskim i podobno na P.Skargi w siłowni
      • bzyuku Re: Gdzie na aeorobik?? 07.07.06, 20:33
        szkoła podstawowa nr 2 (przy kościele Św. Mateusza na starówce), prowadzi młoda,
        bardzo fajna babeczka, koszt 3 złote jednorazowo, przychodzi się kiedy chce,
        sala jest zwykła, a z tego co wiem, w Hotelu Polskim koszt to 9 zł, albo i drożej..
        • bzyuku Re: Gdzie na aeorobik?? 07.07.06, 20:34
          aha aha, hehe, zapomniałam napisac kiedy ten aerobik w podstawówce jest :D
          poniedziałki i czwartki o godzinie 18:15 :)
      • brydziab Re: Gdzie na aeorobik?? 10.07.06, 11:23
        pomyliłam wszystko aerobic jest w srody i piatki o 18,30 w hali MOSIRU
        • anahitaa Re: Gdzie na aeorobik?? 10.07.06, 12:14
          Na Piotra Skargi, obok klubu Feniks - fitnes nazywa się Refleks. Warto dać
          każde pieniądze bo p. Agnieszka daje niezły wycisk - liczy się efekt :) W
          innych fitnesach przymykają oko gdy nie chce się ćwiczyć, ale to przecież nie o
          to chodzi.
          Telefon do niej mogę dać na maila.
          Pozdrawiam :)
          • ewa149 Re: Gdzie na aeorobik?? 11.07.06, 14:54
            bardzo prosze o adres emailowy, i prosze o info, kiedy odbywa sie ten aeorobik
            i w jakich godzinach, i czy jest w duzych osób na zajeciach?
            • anahitaa Re: Gdzie na aeorobik?? 13.07.06, 22:20
              Telefon wyślę na maila ewa149@gazeta.pl Co do zajęć - trzeba dzwonić do Agi bo
              ja nie bardzo się orientuję.. Pozdrawiam
              • kola1987 Re: Gdzie na aeorobik?? 15.07.06, 11:06
                fajny jest Aqua aerobic na basenie odkrytym, we wtorki i srody o 19 15 za 5 zł
          • basiastrycharz Re: Gdzie na aeorobik?? 22.03.07, 17:33
            prosze o przeslanie tel do p. agnieszki
            z gory wielkie dzieki
    • kika261 Re: Gdzie na aeorobik?? 08.12.06, 17:01
      jeszcze jakieś propozycje??
      • slodyczka Re: Gdzie na aeorobik?? 08.12.06, 20:20
        Fajny jest Pilates - poniedziałki, wtorki, czwartki 19.15 w Hotelu Atena. Pot po tyłku się nie leje ale wszystko dopracowane, rozciagniete. Fajna atmosfera mimo, że przedział wiekowy uczestników (panowie też chodzą) bardzo różny. Godzina zegarowa nawet troche dłużej 8 zł pojedyńczo, 70 zł karnet za 10 wejść.
    • truscaveczka No to ja podrzucam temat 17.01.07, 07:27
      Czy polecacie jakieś zajęcia dla osób z dużą nadwagą?
      • himera1977 Re: No to ja podrzucam temat 17.01.07, 08:02
        ja polecam tennis bo nie jest nudny , gra się z kimś i nie wypruwa z sił....
        a działa na te miejsca które mamy najgrubsze- pupę i nogi:)
        A
        • kika261 Re: No to ja podrzucam temat 17.01.07, 10:02
          witam.
          a ile kosztuje taka tenisowa przyjemność??pozdrawiam:)
          • rzepicha2 Re: No to ja podrzucam temat 17.01.07, 14:09
            Tenis nie jest taki drogi, zwłaszcza w lecie. Ale i w zimie można sobie
            pozwolić. Wynajęcie kortu ogrzewanego kosztuje niby 36 zl/h, ale tylko w
            niektórych godzinach. Są godziny też za 26 zł. Zbiera się 4 osoby do debla i
            wtedy godzina wychodzi 7 zł od osoby. To już chyba nie jest tak źle. No nie? Tym
            bardziej, że dziewczyn przybywa na kortach i już nie jest tak trudno znaleźć
            partnerkę czy nawet kilka dziewczyn chętnych do gry.
            • kika261 Re: No to ja podrzucam temat 17.01.07, 14:29
              dzieki za info.tak naprawde to nie miałam pojęcia ile to kosztuje!!ale nie jest
              tak żle!!może na wiosne sie skusze i namówie jakąś koleżanke!pozdrawiam;)
              • rzepicha2 Re: No to ja podrzucam temat 18.01.07, 07:29
                Zachęcam do obejrzenia sobie strony: www.korty.mielec.pl
      • kika261 Re: No to ja podrzucam temat 17.01.07, 12:52
        ja chodze na aerobik do medyka.fajnie jest można troche poskakać, przychodzą
        rózne osoby młodsze i starsze.z dużą nadwagą i z mniejszą.można bez skrępowania
        przychodzić i nie wstydzić się.co innego basen tam to trzeba mieć figure żeby
        sie pokazać.narazie nie stać mnie finansowo na tenis więc zostaje przy
        aerobiku.zachęcam i pozdrawiam:)
        • ilomly Areobik w medyku??? 10.02.07, 21:59
          A powiedz mi w jakie dni i o której godzinie jest ten areobik w medyku?? noi ile
          kosztuje??
          • kika261 Re: Areobik w medyku??? 11.02.07, 15:20
            jest o 18.15 we wtorki i czwartki.kosztuje 4 zł a trwa niecałą godzinę.tylko
            teraz przez ferie nie ma jest przerwa, będzie dopiero 27 lutego!
            • ilomly Re: Areobik w medyku??? 16.02.07, 12:37
              4zł za te 45 minut tak? i jak to sie płaci? po kazdych zajeciach czy jak??
              • kika261 Re: Areobik w medyku??? 16.02.07, 19:14
                tak 4 zł za 45 min.płaci sie za kazdym razem, po zajeciach podchodzisz i dajesz
                kaske!!
              • beti-22-1983 Re: Areobik w medyku??? 18.02.07, 20:45
                A nie wiecie moze czy jest jeszcze ten aerobik na hali sportowej ten darmowy ???
                • brydziab Aerobic za free 23.03.07, 10:22
                  Na Hali sportowej jest aerobic za darmo, w środy o godz. 19,30 oraz w piątki o
                  godz. 20,30 . prowadzi p. Joasia

Pozdrawiam
                  Brydzia
                  • weronusiek Re: Aerobic za free 23.03.07, 15:20
                    dzieki za wiadomosc
                  • kika261 Re: Aerobic za free 23.03.07, 15:33
                    witam.a możesz cos więcej napisać??np czy dużo osób tam przychodzi, czy
                    przychodzą pulchne panie czy tylko szczuplutkie ile to trwa??i w ktorej sali to
                    jest na stadionie??dzięki za info>pozdrawiam:)
                    • dynamitka1 Re: Aerobic za free 12.06.07, 15:59
                      witam. aerobic za free jest na hali mosir, zasadniczo na pierwszej sali po
                      prawej stronie przy wejściu, ale teraz kiedy zrobiło się ciepło często odbywa
                      się na odkrytym basenie(ale nie w wodzie, tylko przy brzegu!!). na aerobic
                      przychodzą różne osoby młode, starsze, grubsze, chudsze... najpierw są ćwiczenia
                      przy muzyce, a potem na matach na brzuch, nogi. maty raczej można mieć swoje,
                      może być też jakiś ręcznik. zachęcam do wzięcia wody, bo nieźle się można zgrzać
                      :) aha aerobic trwa mniej więcej 60min ;)
                      • kika261 Re: Aerobic za free 13.06.07, 09:22
                        witaj.
                        a w jakie dni jest ten aerobik i o ktorej??pozdrawiam:)
                        • dynamitka1 Re: Aerobic za free 11.08.07, 20:24
                          ten aerobik o którym pisałam był środa o 19.30 i piątek o 20.30, ale
                          teraz na wakacjach nie ma :( pewnie zacznie się we wrześniu, ale
                          możliwe, że o innych godzinach :)
    • weronusiek Re: Gdzie na aeorobik?? 23.03.07, 20:21
      a czy ktos slyszal o areobiku w szkole podstawowej nr 11
      • seler86 Re: Gdzie na aeorobik?? 24.03.07, 11:08
        W szkole Podst nr 11 jest aerobik w poniedziałki i czwartki o 19.00 przychodzą
        starsze młodsze szczupłe i pulchniejsze pani. trwa ok godzinkę płaci sie 3 zł
        najpierw są ćwiczenia ruchowe przy muzyce a potem na karimatach ćwiczenia na
        brzuch na biodra :-)
        • weronusiek Re: Gdzie na aeorobik?? 25.03.07, 12:39
          interesuje mnie areobik w szkole 11 .chcialam zapytac czy karimate naly miec
          swoja i czy obowiazuje obuwie z biala podeszwa??
          • dynamitka1 NOWA SIŁOWNIA 11.08.07, 20:25
            A czy ktoś słyszał już coś o nowootwieranej siłowni w tym budynku co
            Fanaberia? Podobno ma być bardziej nastawiona na dziewczyny, być
            może też sale do fitnessu :) zobaczymy :P może w końcu się coś ruszy
            w mielcu :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka