jul.s 09.08.06, 13:40 ..."normalni ludzie" WRACAJCIE bo na tym forum zagnieżdziło się jakieś totalne "popierdywanie" ...niechcę dawać przykładów wystarczy poczytać ostatnie dwa miesiące !!!!! ...julek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: ..wracajcie ... 10.08.06, 07:43 Powrot pierszego "normalnego" czyli julka? wez mnie julek nie oslabiaj, rece normalnie mi z szelestem opadly po twej arcy "mondrej" wypowiedzi. Zajmij sie chlopino przebieraniem pietruszki albo zmien nicka lub wyglada, bo tylko sie osmieszasz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
liperus Re: ..wracajcie ... 10.08.06, 13:34 Powrot julka to zapowiedz niekonwencjonalnych,ciekawych jesli im sie przyjrzec z bliska tematow i proba nieco filozoficznego do nich podejscia.Tematyka jego wypowiedzi sklania do przemyslen choc nie zawsze mozna sie zgodzic z jego wlasna interpretacja i ideologia.Dlaczego jednak yapkovitz jest nastawiony tak bojowo,dlaczego jest zwyczajnie chamsko-burkowaty, tego on sam chyba nie wie.Yapkovitz stara sie ta droga udowodnic ze grzecznosc i tolerancja nie ida w parze ani z wyksztalceniem ,ani z zajmowanym stanowiskiem ani tez miejscem w ktorym mu przyszlo zyc;ale to nic nowego.Przypuszczam ze yapkovitz to fanatyczny katolik i jak kazdy z nich a w dodatku polak ma swoje jedynie sluszne osady i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: ..wracajcie ... 10.08.06, 13:57 Powrot kolejnego "normalnego" czyli liperusa. Znowu na forum bedzie pelno pseudointelektualnego belkotu, nic nie wnoszacego wartosciowego do zycia tego miejsca, nie zawierajacego nic co pozwalaby inaczej patrzec na podmioty dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: ..wracajcie ... 10.08.06, 14:18 ..naprawdę trudno jest mi się pogodzić z tym że np : ..w polskiej polityce dominuje brak mózgu - garnitur od armaniego czy matura "na tajnych kompletach" nie zmieni prostackiej fizjonomi i prostackiego mózgu . ..jeżeli trendy jest takie postępowanie jak np.leppera i wierzejskiego i np. yapkovitza ,jeżli trendy jest radzenie się u wróżki .. no to brak argumentów ..ale szkoda rozmów które kiedyś prowadziliśmy tutaj ..normalnym odruchem jest odejście ... i pozostawienie tego pola "hamstwu" ale dlaczego dać jakiemuś "nuworyszowi" pierwszeństwo na polu które się uprawia od wielu lat ?? ...Kopernik miał rację --" gorszy pieniądz zawsze wypiera lepszy " ..julekzałamany.. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: ..wracajcie ... 10.08.06, 14:44 juls wez ty wroc do przebierania pietruszki albo zatrudnij sie w szkole, jezeli masz takie zaciecie pedagogiczne. Nie pisz ludziom jak maja zyc i postepowac, nie oceniaj ich postepowania. juls, taki jestes filozofujacy medrzec, pelen pomyslo na zycie, to sie wez wyrwij z tego "prowincjonalnego" Mielca, wyplyn na szerokie wody politykii pokaz co potrafisz. Na chwile obecna, jestes dla mnie lekkim frustratem, ktory nie spelnil swoich marzen i snuje wynurzenia na forum. Widziales kiedys polityke z bliska? uczestniczyles w tym? podejmowales decyzje, ktore decydowaly o losach kraju? Chlopino siedzisz wgodnie w fotelu, przed kompem i banialuki wstawiasz, ktore cechuje wtornosc i mialkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
liperus Re: ..wracajcie ... yapkovitz 10.08.06, 20:01 Mile ze przyznajesz ze niczego nie rozumiesz.No coz, inteligencja to cecha wrodzona pozwalajaca uczestniczyc w kazdej dyskusji,pozwalajaca kreowac wnioski i osady.Tego nie mozna sie nauczyc a ty jestes najlepszym tego dowodem.Mozesz byc doktorantem ,kierownikiem i czym tam jeszcze chcesz ale nie mozna cie nazwac ani krasomowca, ani gawedziarzem o wyrafinowanym smaku.Mysle ,ze stales sie tym przed czym wszystkich ostrzegales;chamem "doktorze"yapkovitz,popolitym gburem i chamem.Wiem ze poczytujesz sobie za szczegolny honor kiedy takie "orly" jak ja zwracaja sie do ciebie, ale musze cie pozbawic tej przyjemnosci. PS Zeby rozmawiac o pilce noznej wcale nie trzeba w nia grac,zeby mowic o poezji nie trzeba byc poeta,zeby mowic o polityce nie trzeba byc politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: ..wracajcie ... 11.08.06, 07:19 Na forum widac ze sie koncza wakacje, powrocil juls i liperus. Bylo tak fajnie, nikt nikogo nie krytykowal, nie wylewal wiader wlasnych frustracji na innych i sie skonczylo. Znowu przyjdzie nam czytac wynurzenia powstale podczas porannego pobytu w wc. Czasami jednak mozna dla wlasnego zdrowia psychicznego poczytac przemyslenia pseudointelektualistow. juls i liperus witajcie, tylko nie piszcie za czesto, bo teksty wasze sa z lekka niestrawne i przyciezkawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: ..wracajcie ... 11.08.06, 12:58 ..zastanawiam się !! ..mamy absolutnie demokratyczne forum , czyli nikt nikomu nic nie kasuje ,kazdy może "co chce" - ..czy można ocenić / poziom kultury / społeczności mieleckiej po tym forum ? ..jaką reprezentacją tej społeczności są piszący tutaj ?? - /z socjologicznego punktu widzenia/ ..kim jesteśmy - piszący tutaj - czy faktycznie frustratami nie radzącymi sobie w realnym świecie i szukającymi ujścia dla swoich napięć psychicznych ? ..julekciekawywaszychopinii.. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: ..wracajcie ... 11.08.06, 13:38 Wypowiedzi julsa pelne demokratycznego patosu i tolerancji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=44338540&a=44410643 "...Dlaczego taki gość z dwoma fakultetami zresztą /bez sarkazu/ nie rozumie co to znaczy być mężczyzną --> jeżeli dostajesz "czarną polewkę" no to jesteś "aut" w tym rejonie Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: ..wracajcie ... 11.08.06, 15:19 ..do yapki.. Szkoda że nie odpowiadasz na postawione pytania !!!!!! ..ale jeżeli chcesz to po raz kolejny wyjaśniam że : ..jeżeli ktoś by mnie poprosił bym nie wypowiadał się w dyskusji przez niego prowadzonej ..- to jestem tak wychowany że bym to "bez szemrania" zrobił Wydaje mi się to nomalną zasadą że jak cię gdzieś nie chcą to się tam nie pcham Ambicja - to cecha cenna czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: ..wracajcie ... 16.08.06, 14:49 Trochę tolerancji,a nie obrzucania błotem kogoś kto wierzy we wróżki.Kto Ci dał prawo śmiać się z innych tylko dlatego,że nie zgadza się to z Twoim patrzeniem na świat????????????????? Boli Cię to ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: ..wracajcie ... 14.08.06, 19:20 Całkowita racja - "normalizacja" w toku ... ale mimo wszystko przyjemnie tylko temat lepszy by się zdał. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz nie ..wracajcie ... 16.08.06, 15:12 nie wracjacie bo "...na tym forum zagnieżdziło się jakieś totalne popierdywanie.." niejakiego julsa,a najlepiej wszyscy odejdzmy z forum, zeby liperius i juls sobie mogli "popierdywac" w swoje fiZoloficzne fizjonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: nie ..wracajcie ... 16.08.06, 15:50 Staram się nie wtrącać, ale mam wrażenie że reagujesz cokolwiek zbyt emocjonalnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: nie ..wracajcie ... 02.09.06, 22:33 Baaaaaaaaaaardzo elokwentnie sobie popierdujecie....Ale chyba właśnie tego brakowało. Te dyskusje o sklepach, klubach, zespołach zakrawają na "....manię", wrzuccie jakiegos nauczyciela albo ginekologa i sale porodową, moze awans polskiej druzyny do mistrzostw Europy...co? Odpowiedz Link Zgłoś