Dodaj do ulubionych

Pan Popiłek na prezydenta

20.11.06, 18:55
Oto link z Radia Maryja gdzie połączono się na żywo z Panem Popiołekiem z dnia 16.11.2006 roku. Posłuchajcie do końca. Od 37 do 53 minuty.

www.radiomaryja.pl/dzwieki/2006/11/2006.11.16.rn21.mp3
Troszkę mało żwawo mówi, ale...

Obserwuj wątek
    • zslot Re: Pan Popiłek na prezydenta 20.11.06, 19:48
      Wysłuchałem wypowiedzi Pana Popiołka i będe na niego głosował. W pełni zgadzam
      sie z jego stanowiskiem w kwestii mieleckiego sportu i lotniska. Myślę, że
      będzie miał zwolenników wsród mielczan, którym lotnictwo jest ciągle
      drogie.Jednoznacznie opowiedział się, że jest przeciwnikiem tworzenia na
      lotnisku parku przemysłowego. Wynika z tego, że Mieleckie Forum na Rzecz
      Rozwoju Lotniska I Lotnictwa ma swojego kandydata w wyborach. LOTNICY MIELECCY
      GŁOSUJEMY NA POPIOŁKA !
      • jul.s Re: Pan Popiłek na prezydenta 20.11.06, 20:37
        .... to na kogo w końcu glosujecie na Pana POPIOŁEKA
        czy na Pana POPIŁEKA ....

.....taka będziemy mieli władze na jaka sobie zasłużymy
        jacy wyborcy taki Prezydent ............

.......rozumiem w kościele i na lotnisku nie
        douczają ..przepraszam ,jasne ,jasne

.......julek antyPopilek ....
        • kierowcaq1 Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 20:49
          Skończył bys z takimi idiotyzmami. Nie można się pomylić. Pisałem szybko więc nie zauważyłem błędu. Wystarczy? Musisz się do każdego błędu dowalać jak ostatni ...... Sam sobie dopowiedz.
          • slodyczka Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 20:57
            No i spełniają nam sie najgorsze koszmary rządzić będzie nami nie prezydent ale
            Radio Maryja (czyt. Ojciec Dyrektor) ludzie nie macie własnego rozumu? nie mam
            nic przeciwko kościołowi ale manipulacja ludźmi to już gruba przesada! Każdy
            powinien mieć własne zdanie a nie tańczyć jak mu zagraja ci co znają
            socjotechniki. Juls masz rację taki prezydent jacy wyborcy.
            • totamtenham Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 21:38
              Słodyczko, w tym ostatnim swoim zdaniu naprawdę ustrzeliłaś centro. Taki
              prezydent ( jeszcze obecnie panujący) jacy wyborcy ! ! !
            • totamtenham Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 21:46
              ....zapomniałem uściślić, WYBORCY CIEMNOGRODZIANIE
              • nina_love Re: Pan Popiołek na prezydenta 21.11.06, 01:38
                A czy z Panem Popiołkiem będziemy jasnogrodzianie ??? Szczerze wątpię - Jedyne
                Słuszne Radio to (w kwestii prezentowanych sądów politycznych) niezła papka.
                Bardzo ładnie jest się pokazywać z politykami z pierwszej ligi rządowej tylko
                co z tego wyniknie dla Nas ??? Co do lotniska to myślę, że nie ważne kto
                zostanie Prezydentem można o nie walczyć (w takim kształcie jak jest teraz). Ja
                osobiście wolałbym dobry plan dla lotniska .
            • totamtenham Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 21:51
              PS. i wcale nie mam zamiaru przepraszać tych, którzy poczuli się obrażeni. Mam
              o tej populacji wyrobione zdanie.
              • slodyczka Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 22:37
                coś nie możesz się wysłowić i rwiesz wypowiedź. Każdy ma prawo do własnego
                zdania i tego będę bronić, przykre jest tylko to, nie kazdego stać na nie lub
                nie ma na tyle odwagi by je wygłosić, więc powtarza zdania wygłaszane przez
                krzykaczy. Nie musisz nikogo przepraszać - twój wybór daj się zterować miłej
                żeglugi
                • dziunek7 Re: Pan Popiołek na prezydenta 20.11.06, 23:00
                  "ROBIĆ NIE GADAĆ"-zamykam dyskusję.W niedzielę po kościele głosować!!!!
                  • nina_love Re: Pan Popiołek na prezydenta 21.11.06, 01:39
                    a co mają zrobić ateiści ???
                    • slodyczka Re: Pan Popiołek na prezydenta 21.11.06, 13:24
                      ateiści na głosowanie zamiast do kościoła!! obowiazek narodowy! bo inni
                      wybiora za nas i obudzimy się w poniedziałek 27 listopada z ręką w nocniku -
                      FUJ!!!
    • ispaniola Pan Popiołek to tylko marionetka partii 21.11.06, 13:54
      Moim zdaniem pan Popiołek jako kandydat to nie on sam. To żadna osobowość.
      Opowiada partyjne slogany, żadnych autorskich pomysłów, konkretnego
      oryginalnego planu, tylko typowy populizm, by zyskac władzę. On to PARTIA! I to
      mnie martwi, bo zapowiada się wielkie rządzenie z Warszawy, dyktatura braci K.
      i ich popleczników. Jeden z braci zjawia się jutro w Mielcu, żeby pokazać kto
      tu jest w tym wszystkim najwazniejszy. Mnie sie ten chwyt wyborczy bardzo nie
      podoba. Ale wielu się spodoba i to jest straszne. To juz kiedyś było.
      • slodyczka Re: Pan Popiołek to tylko marionetka partii 21.11.06, 14:00
        Ispaniola jesteś złota kobieta! Niektórym się wydaje, że jak mają dobrze
        postawionych "znajomych" to zawojują cały świat. Kaczyńscy wojują teraz aby
        ugrać jak najwięcej ale zaraz po wyborach ich pamięć sie gwałtownie pogorszy i
        bedą mieli w nosie głęboką prowincję typu Mielec. A tak na marginesie wracają
        czasy przewodniej roli partii...
    • zslot Re: Pan Popiłek na prezydenta 21.11.06, 19:33
      Jak by przyjechał tow. Miller ewentualnie Tusk to koleżanka byłaby zachwycona
      • slodyczka Re: Pan Popiłek na prezydenta 21.11.06, 19:49
        walnąłeś kolego jak dzik w sosnę! ja generalnie nie lubię jak góra wpycha
        paluchy do samorządów, dlatego wkurza mnie jak ktoś mi macha przed oczami
        sztandarem i krzyczy co partia oraz ociec dyrektor każe! Mam swój rozum i
        własne zdanie nie pozwalam się manipulować byle krzykaczom, co łzę chcą
        wycisnąć mielczanom sprawą lotniska! Bezpośrednich lotów Chicago - Mielec i tak
        się koleś nie doczekasz.
        • totamtenham Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 21:51
          Rzeczywiście masz swój rozum, widać to po każdej Twojej wypowiedzi. Masz
          jeszcze pokaźny zapas wazeliny chodorkowej. Smaruj więcej bo Ci zostanie na
          następną kadencję a za 4 lata będzie cuchnąć.
    • lauder3 Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 15:44
      posluchalem tego - moim zdaniem wypadl bladziutku. Na pewno nie przekonal
      niezdecydowanych i tych ktorym sie nie chce isc na wybory... Sprawa stadionu to
      za malo by pokonac tak doswiadczonego polityka jak Chodorowski
    • dikanda Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 19:18
      A mnie się zdaje, że na tym samym stołku przez kilkanaście lat nie powinno się
      siedzieć. Układ wokół przywódcy robi sie taki skostniały, że tylko spychacz.
      Mądrzy Amerykanie ograniczyli sprawowanie wybieralnej władzy do 8 lat, nawet
      dla najmądrzejszych ludzi i tak jest dobrze. Pewnie i u nas to potrzebne. I nie
      ma co przerzucać się wadami i zaletami. 8 lat i szlus.
      • dziunek7 Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 19:22
        6
      • ispaniola Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 19:36
        Miałoby to może sens, gdyby alternatywą był człowiek potencjalnie dużo lepszy
        od poprzednika, może bardziej doświadczony politycznie, samorządowo, który
        oferuje cos naprawde konkretnego. Nawet sympatycy pana Popiołka wiedzą, że jego
        siłą jest tylko PiS i nic więcej. Zmiana dla samej zabawy, po to, żeby było
        inaczej to samobójstwo. Ale co do tego, że układ skostniał to się zgadzam. Moim
        zdaniem trzeba przesortować ludzi prezydenta, wśród których jest paru
        gigantycznych lawirantów, ale nie przekreślac jego samego. Jest tym lepszym
        kandydatem.
        • slodyczka Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 20:54
          to był cudowny, ciepły dzien więc nie mam nastroju do walki- Chodorowski jest
          lepszy i tyle!
          • dziunek7 Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 22:32
            dla mnie też:)
        • nina_love Re: Pan Popiłek na prezydenta 22.11.06, 22:36
          a to fakt - jeżeli byłby wybór pomiędzy p.Popiołkiem a np. p.Osnowskim to wolałbym chyba oddać głos na p.Osnowskiego. I dlatego wydaje mi się, że wybór p. Popiołka na kandydata na prezydenta miasta Mielca był chybiony. Na całe szczeście nie jestem zmuszony do tak dramatycznych kroków :)
    • ten_ktory_nie_wie Re: Pan Popiłek na prezydenta 24.11.06, 17:26
      Gratuluje poczucia humoru :)
      Nie ma to jak kampania wyborcza w Radiu Maryja
      "VIVAT" Popiołek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka