Dodaj do ulubionych

Nowe miasto - ChodorGrad-podkarpacie [*] [*] [*]

27.11.06, 23:47
Zapalmy świeczki. Nic się nie zmieniło. Stara ekiapa która sie już nachapała przez poprzednie kadencje dalej będzie rządzić. Teraz to napewno wyniosę się z tego zaściankowego miasta ;(
12 lat rzadził Chodor i będzi eprzez następne 4 lata. Odpowie on kiedys przed BOgiem co zrobił przez te 16 lat a czego nie. Ile wziął dla siebie a ile dla kolesi. Nic nie jest za darmo... W dzisiejszym świecie kapitalizmu. Miasto umiera co najlepiej widać po spadku liczby mieszkańców w miasteczku Mielcu. To oznacza koniec rozwoju. Ciszej nad tątrumną.
Obserwuj wątek
    • kierowcaq1 Mam wrażenie że mamy białoruś :( 28.11.06, 00:02
      Można popełnić samobójstwo.
      • inesita3 Re: Mam wrażenie że mamy białoruś :( 28.11.06, 00:21
        Byłeś ostatnio na Białorusi?? Dlaczego obrażasz ten kraj, skoro nic o nim nie wiesz??
      • slodyczka Re: Mam wrażenie że mamy białoruś :( 28.11.06, 09:44
        To się chłopie zdecyduj czy wyjeżdżasz z Mielca czy popełniasz samobójstwo.
        Jako człowiek wrażliwego serca doradzam może wyjedź bo każdego życia szkoda.
        Jak się masz tu męczyć i pisać takie bzdury to opuść nasze miasto - będzie
        milej i więcej miejsca dla innych:((
    • ispaniola Re: Nowe miasto - ChodorGrad-podkarpacie [*] [*] 28.11.06, 09:59
      ale z ciebie melancholik, strasznie dramatyzujesz, w tej sytuacji nazwałabym to
      nawet histerią, bo tak realnie to mieszkamy w calkiem fajnym i rokującym
      mieście, może sie udaj do spacjalisty, piszę to bez ironii, może to depresja? A
      może fora pomyliłeś, bo rzeczywiście miast, które "umierają" ci u nas, w tym
      kraju, dostatek. Mielec sie jednak do nich na pewno nie zalicza.
      • yapkovitz Re: Nowe miasto - ChodorGrad-podkarpacie [*] [*] 28.11.06, 10:43
        Faktycznie mozna porownac Mielec do Bialorusi, poniewaz tu i tam sa porzadne
        ulice (piszac to mam na mysli drogi miejskie w Mielcu).
    • jaro124 Re: Nowe miasto - ChodorGrad-podkarpacie [*] [*] 01.12.06, 23:13
      Jest mi bardzo przykro z tego powodu że ponownie Chodorowski został prezydentem.
      Szkoda że była szansa na zmiane i ludzie jej nie wykorzystali. Kolejne 4 lata
      bez zmian, no chyba ze poprawią chodniki - kpina ale taka drobnostka mozna
      uszcześliwić mielczan.
      Nic ię nie zmieni przez kolejne 4 lata.Wszystko będzie bez zmian. Przez 12 lat
      można by nowe miasto wybudowac a my będziemy mieli to samo no chyba że może
      przybedzie jakis 1 kilometr drogi
      • dermika1 Re: Nowe miasto - ChodorGrad-podkarpacie [*] [*] 01.12.06, 23:19
        Jaro124 dzisiaj jest 1.12. 2006r wszystkie gazety juz napisały,że w mieście
        jest nowa koalicja. Nasz Mielec-PiS- PO. A ty mówisz że nic sie nie zmieniło?
        Straciłes przytomność na tyle dni?
    • jaro124 Re: Nowe miasto - ChodorGrad-podkarpacie [*] [*] 03.12.06, 09:54
      koalaicja to moze byc PIS-PO ale wszelkie połaczenie się z NASZ MIELEC to juz
      nie daje szans na jakiekiekolwiek rozsądne porozumienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka