combo1978 02.10.08, 09:50 Czesc, Moze lepiej zamiast dwukropka, wstawicie link do: www.hej.mielec.pl/baza-ogloszen/ Tam je ktos przynajmniej umieszcza... Pozdrawiam, Combo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomfix1 Re: Link do ogloszen w Mielcu 02.10.08, 19:24 W dwukropku również są umieszczane. Zobacz sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Link do ogloszen w Mielcu 03.10.08, 08:56 Bylem i zobaczylem. Sam spam i 4 suknie slubne. ;) Nie reklamuje tamtej strony bo nic z tego nie mam ale uwazam ze jest bardziej przejrzysta i uzyteczna dla Mielczan. Pozdrawiam, Combo Odpowiedz Link Zgłoś
martinellowa Re: Link do ogloszen w Mielcu 03.10.08, 09:14 również wole ogloszenia na hej.mielec, można by wrzucic link na góre, jedni wola na dwukropku inni na heju, więc dbaj o Nas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
regimielec Re: Link do ogloszen w Mielcu 03.10.08, 09:29 Hej jest lepszy o wiele bo tam sie w tych ogloszenicach cos dzieje - jest z 10 razy wiecej niz na dwukropku i sa bardziej przejrzyste no i przy okazji mozna zobaczyc co sie w mielcu dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Link do ogloszen w Mielcu 03.10.08, 16:00 Może i lepsze ale niestety ja nie mam takiej możliwości żeby umieścić ten link. Na razie korzystajmy z tego co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś