mapig 29.07.09, 16:00 Chće kupić nowe mieszkanie w Oławie.Podpowiedziano mi dewelopera DOMBUD Czy ktoś może mi napisać coś o nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 15:29 złodzieje i oszusci tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek k Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 16:16 odradzam tą Firme Żydowstwo nic wiecej oszukują ludzi płąca 6zl za godz pracowniką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik DOMBUDu Re: mieszkanie IP: *.ronus.pl 06.01.10, 15:51 moja rada: weź się wkońcu do roboty i skończ sciemniać na forach a tym bardziej w pracy! To może z następnej pracy Cię nie zwolnią. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek295 Re: mieszkanie 01.01.10, 12:43 Witam, Mam do sprzedania 106,56m mieszkanie w Oławie, z piwnicą 1,81m. Zapraszam na stronę prezentującą wszelkie niezbędne informacje na temat mieszkania oraz galerię zdjęć: mieszkanie-olawa.pl Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania. Zapraszam do oglądania na żywo! Maciej Pastuszka tel. 660-873-330 mail: maciek@computerenglish.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 23:06 Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić tę firmę. Mieszkania wykonane starannie, w obecnie obowiązujących standardach. Inwestycje prowadzone zgodnie z obowiazującymi przepisami (formalności, pozwolenia na budowę i użytkowanie itp.) oraz oddawane w ustalonym terminie. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlściciel Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 00:28 Kupiłam mieszkanie od firmy Dombud. Polecam. Bardzo profesjonalna i cierpliwa pomoc przy dokonywaniu drobnych zmian. Miła obsługa administracyjna. Terminy zachowane. Mieszkania cieszą się powodzeniem a to chyba najlepsza rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peki Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 19:41 kupilem wlasnie mieszkanko z Dombud na razie nie ma zadnych niespodzianek,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: mieszkanie IP: 212.244.132.* 14.03.10, 15:43 ja też kupiłam mieszkanko z DOMBUD:) i na razienie ma problemów Odpowiedz Link Zgłoś