Dodaj do ulubionych

ślub 2012

16.05.11, 12:49
W przyszłym roku planuje ślub chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o firmie sonaj która fotografuje i filmuje wesele oraz zespole MIX z kaliskiej? poszukuje również firmy która dekoruje sale i kościół? oczywiście za przystępną
Obserwuj wątek
    • katrin85-85 Re: ślub 2012: użyj google 30.05.11, 10:35
      Witaj, ja już jestem po ślubie, 14 maja w ostrowie. Mam tę satysfakcję, (oprócz męża), że wszystko fajnie się udało, gdybym miała jeszcze raz wybierać salę, studio foto i kapelę , to wybrałabym tak samo.

Co do zespołu, to wydaje mi się że MiX w zeszłym roku grali u mojego kuzyna na weselu pod ostrowem, ale nie jestem pewna.Jeżeli to oni, to było ok. Najlepiej zgoogluj fora internetowe, wpisz nazwę zespołu wraz ze słowami: uwaga, ostrzegam, ostrzeżenie. Czasami jak para mloda mocno się wkurzy na zespół, lokal, czy kogoś tam, to wpisują ostrzeżenia dla innych.

Co do studia, to łatwiej o ocenę, bo obejrzysz stronę internetową:

studio, o które pytasz, to www.sonaj.pl

obejrzałam ich galerię ślubną, i szczerze mówiąc są ledwie przeciętni, mój mąż robi lepsze. My z fotografem też mieliśmy problem, bo ci, którzy w miarę coś tam prezentują w ostrowie, chcą nieprzyzwoicie dużo kasy, masakra jakaś. Mój mąż znalazł studio, które w tym roku przeprowadziło się do ostrowa z bydgoszczy. robią naprawdę nieprzeciętne fotki, a w związku z tym, że wchodzą na rynek tutaj, mają śmieszne ceny. zobacz sama stronkę, zupełnie inna liga, nie ma porównania
      www.studiopro.net.pl
      Aha, tylko nie mają kamerowania. My film sobie odpuściliśmy, bo tak jak patrzę po rodzinie, to wszyscy mają filmy, ale i tak oglądają tylko zdjęcia (jak ktoś ma się czym pochwalić). NAm film nakręcił szwagier mojego M. w zupełności wystarczy, nie żałuję.
      Pozdrow, Kaśka
      • 1maaadzia Re: ślub 2012: użyj google 30.05.11, 11:52
        witam a powiedz mi kto u ciebie grał na weselu? Jeśli chodzi o zespół MIX to właśnie mało na ich temat jest w google może 2 wypowiedzi a więcej jest znów o innych zespołach ale znowu chcą dużo kasy. Co chodzi o studio to poszukuje kogoś wraz z filmowaniem i fotografowaniem u mnie w rodzinie główne stawiają na film, a znów chciałabym aby była to jedna firma wtedy też mają przystępne ceny i zawsze można się dogadać pozdrawiam
        • katrin85-85 Re: ślub 2012: użyj google 31.05.11, 12:25
          Witaj

Ja ściągnęłam sobie zespół z łodzi, nazywają się art efekt, ale nie mają strony www, bo jak mówią, działają na zasadzie reklamy szeptanej. ja ich widziałam wcześniej u rodziny na weselu w pabianicach, ze trzy lata wstecz. Wymiatali, i na moim weselu mnie nie zawiedli. Efekty reklamy szeptanej widać, bo wolnych terminów praktycznie nie mają. Ja zamawiałam ich 1,5 roku wczesniej, a teraz na moim weselu narzekali że i na obecny rok i na przyszły mają wszystko pozajmowane i nie przyjmują już dalszych zleceń. tak więc tu Ci nie pomogę. popytaj wśród rodziny i znajomych , kto kogo miał, tak jest najobiektywniej, bo w internecie, jeśli chodzi o zespoły, rzeczywistość może być podkolorowana.
          Pozdrow.
          K.J.
      • 3ixi Re: ślub 2012: użyj google 05.06.11, 22:29
        Mam pytanko - gdzie w Ostrowie lub okolicy można załatwić zaświadczenie z poradni przedślubnej? Jakie są ewentualne terminy?
    • morganqa Re: ślub 2012 28.06.11, 12:13
      oglądnęłam tą stronę sonaj i również jak koleżanka wyżej myślę, że cienizna...wszystkie zdjęcia podjechane tym samym rozmyciem, brak duszy tym zdjęciom. Z ostrowa mogę polecić studio pozytyw (mają stronę www) oraz Malika. Nie mają oni jednak filmowania, ale zdjęcia robią b. fajne. W Kaliszu jest także fajne studio Glamour. Jeżeli chcesz koniecznie foto i video w pakiecie, to z ostrowa polecam Profilm Macieja Gulisa.
      Zespołu nie znam...więc się nie wypowiadam. Ale z regionu dobrą marką są takie zespoły jak Dewiza, Away, Vacum, A'dance, Nocne Marki, Max (jednak tutaj uwaga, bo jest kilka zespołów o takiej nazwie w Ostrowie), Nocna Zmiana...tyle, co mi przychodzi do głowy na chwilę obecną. Sale i kościół ozdabia w ostrowie firma zajmująca się ogólnie wszystkim, co weselne (kiedyś mieli biuro nad megasamem, teraz sie gdzies podobno przeniesli), sama szukam jakiejs firmy dekoratorskiej, wiec czekam na propozycje;))
      Pozdrawiam!
      • 1maaadzia Re: ślub 2012 28.06.11, 13:19
        jeśli chodzi o sonaj to podpisałam już z nimi umowę także jeśli chciałabym zerwać z nimi umowę to przepadnie zaliczka. razem z przyszłym mężem byliśmy u nich bardzo mile nas potraktowali wytłumaczyli wszystko co i jak zobaczyliśmy 2 filmy z wesela na których filmowali co nam się bardzo podobało... zdjęcia też mieli fajne może akurat na tej stronie internetowej tak wyszło jak wyszło. Jeśli chodzi o zespół muzyczny to każdy woła dużo kasy na chwilę obecną nadal szukamy może zadzwonię do któryś podanych przez ciebie także dzięki. Jeśli chodzi o tą firmę nad Grosikiem na krótkiej Wrocławskiej o której myślę że piszesz to byłam tam jak jeszcze się nie przenieśli to za dekoracje sali 1500 zł także dla mnie to jest za dużo o ile dobrze pamiętam to pani która tam obsługiwała mówiła że na wiosny ludów chyba się przenoszą ale nie jestem pewna. Ja nadal poszukuje. pozdrawiam
        • morganqa Re: ślub 2012 28.06.11, 14:31
          napisz moze w jakich okolicach cenowych szukasz zespolu? podane przeze mnie propozycje raczej biora podobnie...taka srednice, ale za dobra oprawę :)) dekoracje hmmm...jak wpiszesz "wesele rymarz" wyskoczy firma z sieroszewic, ale nie wiem, ile biora - moze taniej niz ci z ostrowa. wiecej firm dekoratorskich juz nie znam i tez caly czas szukam :( pozdr:]
          • 1maaadzia Re: ślub 2012 28.06.11, 21:49
            wiesz co ja tak max 2600 mogę dać ale razem z poprawinami. bo jak dzwonie do niektórych chcą 3500 to nie dziękuję dla mnie to jest za dużo kasy. pozdrawiam
            • morganqa Re: ślub 2012 29.06.11, 10:04
              no to z tych co wymienilam tylko vacum odpada. inni biora ok tej kwoty, o ktorej mowisz (o ile dobrze pamietam). Jezeli chcesz, moge Ci w prywatnej wiadomosci wyslac do nich kontakty ;)
              • agulenkaosw Re: ślub 2012 28.01.12, 19:44
                ja proponuje Firme ktora m przepieknie udekorowała kościół jest nią HAPPY DAY gorąco polecam, przemiła obsługa ....
            • aniach85 Re: ślub 2012 11.02.12, 10:01
              Hej dlatego ja mam dj:):) początkowo też miała być orkiestra, ale ceny mają kosmiczne
    • walus5261 Re: ślub 2012 23.01.12, 10:17
      Oferuję stylowe dekoracje ślubne , weselne i okolicznościowe
      Zapraszam na stronę www.dekoracje.weselnie.pl
      tel. 511515513 , 503092173
    • morganqa Re: ślub 2012 30.10.12, 14:37
      Zespół A'Dance z Ostrowa Wielkopolskiego.

Demo: adance.wrzuta.pl/wrzucone
      więcej o zespole: www.facebook.com/pages/Zesp%C3%B3%C5%82-ADance/319605858134102?fref=ts

Kontakt adance@onet.eu lub 502132056
    • martab66 Re: ślub 2012 10.11.12, 19:04
      Dziewczyny miałam ślub w sierpniu! Miałam Dj i też był, ale było super. Miałam fontannę z www.weselneatrakcje.pl i generalnie to był hit, miałam też barmana i goście zapewniają, że bawili się cudnie, co zresztą widzieliśmy sami. Ogólnie szczerze mówię, że o dobry zespół bardzo trudno.
      • gwiazdeczka1616 Re: ślub 2012 28.12.12, 21:38
        hej,
        Mogę prosić jakiś kontakt do zespołu vacum?
    • karmelo25 Re: ślub 2012 29.12.12, 20:58
      Pani postująca pod pseudonimem " morganqa", to wokalistka zespołu A'Dance. Nieładnie! To świadoma propaganda reklamowa. Pozdrawiam
      • morganqa Re: ślub 2012 30.12.12, 11:17
        karmelo25: żadna propaganda...nie napisałam nic, że jestem klientką, czy też zadowoloną z usług osobą. Umieściłam tylko informacje kontaktowe i miejsca, w których można zobaczyć/posłuchać i samemu zadecydować. Sama biorąc niedawno ślub wiem, że po takich forum często się szuka różnych kontaktów... więc nie rozumiem oburzenia.
        • gwiazdeczka1616 Re: ślub 2012 02.01.13, 19:42
          Mam wesele w 2013 i szukam fajnego zespołu. Wiele niestety nie ma już wolnych terminów. Słyszał ktoś coś o zespole PRETEKST z Kępna?
          • szeptszept Re: ślub 2012 03.01.13, 13:28
            Witamy serdecznie!

W odpowiedzi na ogłoszenie, proponujemy wykonanie oprawy muzycznej na Państwa weselu.
            Jesteśmy dwuosobowym zespołem wokalno - instrumentalnym z Inowrocławia, grającym od wielu lat na terenie całej Polski. Zapewniamy profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie. Całą zabawę prowadzimy sami i potrafimy rozkręcić każdą imprezę. Nasz repertuar jest bardzo szeroki - od przepięknych przebojów sprzed lat po najnowsze hity parkietu.
            Koszt oprawy muzycznej 10 godzinnego wesela + dojazd to 2500 zł.
            Więcej informacji o nas oraz demo znajdziecie Państwo na naszej stronie: www.szeptinowroclaw.pl

Zapraszamy również do kontaktu mailowego oraz telefonicznego: 606 57 77 57 lub 662 52 80 25.

Pozdrawiamy serdecznie!

Duet muzyczny Szept
            • 8magda88 Re: ślub 2012 19.02.13, 15:13
              Jeżeli chodzi o muzykę na weselu to ja polecam panów z Mad Music dj + wodzirej. Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Całe wesele zaplanowane w najmniejszych szczegółach i w 100% zrealizowane, bardzo fajny repertuar wszystko zrobione tak jak chciałam. Przy okazji zajęli się również dekoracja lokalu. Wszyscy goście bardzo zadowoleni. Jeżeli macie wziąć mało znany zespół to lepiej dobrego dj. Ja jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka